Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η γυμνή φωτογράφιση- διαμαρτυρία των παχουλών μοντέλων για την ανορεξία!

dimarturiaΔεν είναι η πρώτη φορά που το Plus Μagazine περιοδικό που απευθύνεται σε εύσωμες κυρίες... ξεγυμνώνει τα ...στρουμπουλά μοντέλα του για να πολεμήσει τη μάστιγα που λέγεται ανορεξία.
Το περιοδικό κατηγορεί τα μοντέλα πασαρέλας ότι προβάλλουν ένα άρρωστο πρότυπο το οποίο οδηγεί τα νεαρά κορίτσια σε λανθασμένα συμπεράσματα για το τι είναι όμορφο. Ισχυρίζεται μάλιστα ο δείκτης μάζας σώματος σχεδόν όλων των μοντέλων στις επιδείξεις μόδας αντιστοιχεί σε αυτόν που έχουν οι γυναίκες που πάσχουν από νευρική ανορεξία!

Die Hard

I see what you did there Mr Caine 

Bat House




-Μέραααα! -Περικαλώ? -Ναι για, μέρα... -Μα'στα!

Ε και μετά φταίει ο Δαρβίνος και ο Dawkings?

Το video είναι ήδη διάσημο αλλά ανεβαίνει για επιμορφωτικούς σκοπούς. Μου θύμισε έντονα ένα γεράκι που παρατηρούσα στις πρόσφατες χειμερινές διακοπές μου, το οποίο έπαιρνε ύψος, έκλεινε τα φτερά για να κάνει ελεύθερη πτώση και μετά πάλι το ίδιο, ξανά και ξανά! Χαζό το γεράκι ή αλάνι?

εδώ σχετικό link: http://en.wikipedia.org/wiki/Jonathan_Livingston_Seagull

Διαβάστε την ιστορία, δείτε την ταινία και ακούστε τη μουσική!

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Κοινωνικοπολιτικό σχόλιο! Για τους άσχετους πρόκειται για την γνωστή κωμική ομάδα Ze Germans, οι οποίοι αν και Γερμανοί, δεν γνώριζαν Γερμανικά με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένοι να γυρίζουν τις ταινίες τους σε άλλες γλώσσες!

Ε ναι ρε παίχτη μου! Για τους άσχετους έτσι ξεκινάει η ταίνια Monty Python and the Holy Grail!

Τι έγινε ρε παιδιά ;

Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

20+12 πράγματα να κάνεις αυτή τη χρονιά

1. Πρόσεξε ιδιαίτερα αυτό το χρόνο. Όταν το ρολόι του κόσμου χτυπήσει 12, όλα αλλάζουν. Έχει έρθει η ώρα για μια καινούργια ζωή.
2. Μηδένισε το κοντέρ. Οι πιο τυχεροί άνθρωποι είναι αυτοί που έζησαν 2-3 ζωές στη διάρκεια μίας.
3. Το πρώτο εξάμηνο θα ’ναι το πιο κρίσιμο, ίσως να καθορίσει όλη τη συνέχεια. Ζήσε αυτούς τους μήνες σαν να είναι οι πιο σημαντικοί της ζωής σου. Έτσι κι αλλιώς κάθε χρονιά που περνάει δεν πρόκειται να την ξαναζήσεις.

Βάστα γερά Λουκιανέ

Από που μπαίνουμε ρε παιδιά ;


Ώρα για λίγο καλό-κακό κινηματογράφο! (1/8)

Που θα βρούμε ένα στέκι σαν αυτό του  πρώτου 15λέπτου να πάμε για ένα βραστό μοσχαράκι?

http://www.youtube.com/watch?v=JLlvoNzff5E&feature=related

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

«Σταματήστε να νταντεύετε τους υπερ-πλούσιους»

Αυτό το κείμενο είναι ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα της χρονιάς του 2011. της χρονιάς που οι πολίτες της Ευρώπης και της Αμερικής σταμάτησαν να μιλάνε για την «οικονομική Κρίση» γενικώς και άρχισαν να απαιτούν οικονομική δικαιοσύνη και την τιμωρία όσων προκάλεσαν το μεγάλο οικονομικό τσουνάμι. Το κείμενο του υπερπλούσιου και ολίγον «παλιομοδίτη» Μπάφετ δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι του 2011, πριν τη σύσταση του κινήματος Occupy ή της προσπάθειας Ρομπέν των Δασών για να φορολογηθεί το 1% του προνομιούχου Ριτσιστάν του πλανήτη. O Ομπάμα επιχείρησε να περάσει τον Φόρο Μπάφετ. Και αρκετοί πλούσιοι έδειξαν να συμμερίζονται την άποψή του δηλώνοντας υπέρμαχοι του 99%, πολύ αργότερα.

Είμαι περήφανος γι΄αυτό το post!!!




Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

1911-2011

Αφιερώνω αυτό το μικρό αριστούργημα του Ισραηλινού Kutiman στον Mits_F…

…γιατί δεν του έχω αφιερώσει τίποτα και όπως λέει και ο Τσιφόρος… το εκτιμώ λιγότερο από τ’ άλλα – μουσικά διαλείμματα που έχω ανεβάσει.




Φυσικά και το live από Funk'n'stein που ακολουθεί!!!

Το θαύμα του 4θέσιου δημοτικού στον Φουρφουρά Ρεθύμνου.

Υπάρχει πάντα στην παιδική μας ηλικία μια στιγμή που ανοίγει μια πόρτα και μπαίνει το μέλλον.
Graham Green, Βρετανός συγγραφέας


Όποιος μεγάλωσε στη φυλακή, τη φυλακή θυμάται. Όποιος μεγάλωσε στο παλάτι, το παλάτι θυμάται.
Ινδική παροιμία


H ιστορική γλύκα…

by Old Boy

Ευρώ θέλοντος και μνημονίου επιτρέποντος, κλείνω φέτος τα σαράντα. Σκέφτομαι αυτούς που γεννήθηκαν σαράντα χρόνια πριν από μένα. Ένας που γεννήθηκε το 1932 μέχρι τα δικά του σαράντα πρόλαβε να ζήσει άμεσα ή εξ αντανακλάσεως δικτατορία, πόλεμο, κατοχή, εμφύλιο, μετεμφυλιακό κράτος με όλο το σχετικό χαμό του, ξανά δικτατορία. Να πάρουμε και τον αμέσως πιο πίσω σαραντάρη, εκείνον που γεννήθηκε το 1892; Εκείνου κι αν ήταν φουλ το ιστορικό πιάτο. Ενώ εμείς οι καημένοι τι βιώσαμε ιστορικά από τότε που θυμόμαστε τον εαυτό μας; Τί – πό – τά.