Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Nάταλι, είσαι καλά?

Ενεργοί πολίτες ?!?!

By Bob...

Πολιτικάντες και λαϊκιστές φορώντας τα καλοραμμένα κουστούμια τους  γεμίσαν  πάνω από ένα μήνα  τις πλατείες μας με χαριτωμένα,πολύχρωμα  εκλογικά περίπτερα στα οποία κυριαρχούσαν τα προσωπάκια τους έχοντας υποστεί βέβαια το απαραίτητο Photoshop.

Μετά φταίει ο Δαρβίνος...

Ρομά : Οι παράνομοι της ιστορίας Μέρος 2ο!

Ξυπνάτεεε!

Εικόνες...


Απολαύστε μια συλλογή από μαγευτικά τοπία!

Emma Watson: "Θέλω να γίνω άτακτη"..Δε πα να κάνεις ότι θες..

Βαρέθηκε να είναι το καλό κορίτσι η 20χρονη ηθοποιός Emma Watson και δήλωσε πως θέλει να ενισχύσει την προσωπική της ζωή με περισσότερες "εμπειρίες".








Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Υποβρύχιο μουσείο

400 αγάλματα δεσπόζουν στο βυθό της θάλασσας στο Κανκούν, σε ένα εντυπωσιακό υποβρύχιο μουσείο του Μεξικό. Υπεύθυνος για το εντυπωσιακό αυτό θέαμα, ο Βρετανός γλπυτης Τζέισον Τέιλορ, ο οποίος υποστηρίζει ότι με αυτή την έκθεση θέλει να δείκει την επαφή που έχει η Τέχνη με τη Φύση και να προωθήσει τη διάσωση της ζωής στο βυθό.(Ακολουθεί video).

Ρομά : Οι παράνομοι της ιστορίας

Ετοιμαστείτε για νέα αύξηση φόρων

Με τη λήξη των αυτοδιοικητικών εκλογών αναμένεται να μας παρουσίασει το υπουργείο Οικονομικών τις αλλαγές στο φορολογικό σύστημα που θα περιλαμβάνουν αυξήσεις στους συντελεστές του ΦΠΑ και στις τιμές. Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή,

Jay-z και Beyonce στο Λευκό Οίκο

Ο Jay-Z συμμετέχει στα της πολιτικής και κατά την προεκλογική περίοδο εξέφρασε τη στήριξη του, στο σημερινό πρόεδρο Barack Obama.

Υπό παρακολούθηση όσοι βρίσκονταν κοντά στην πρεσβεία

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κοπεγχάγη παρακολουθούσε παράνομα τους ανθρώπους που κινούνταν γύρω από το κτίριό της στην πρωτεύουσα της Δανίας, μετέδωσε σήμερα ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός TV2, δύο ημέρες μετά την αποκάλυψη μιας παρόμοιας υπόθεσης στη Νορβηγία.


Μουσικό Διάλειμμα

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Need a new job ?

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ


 By Αθλητικοκάφρος ...
Όταν βλέπει Ισπανική ομάδα απέναντι του κάτι παθαίνει. Ο Ολυμπιακός μετά τη συντριβή της Ρεαλ στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική και ενώ παρεμβλήθει η ήττα και η τραγική εμφάνιση στη Γερμάνια, υποδέχτηκε και ταπείνωσε και την Μαλαγα.

Μusicholic για πάρτη σου!

Far away from the memories of the people who care if I live or die


 by xrisa-fi       

Βρισκόμαστε μόλις δυο μήνες πριν αποχαιρετήσουμε το χρόνο που πάλιωσε και υποδεχτούμε έναν νέο, που κανείς δε τρέφει τις ψευδαισθήσεις ότι θα διαφέρει πολύ απ το προηγούμενο. Βρισκόμαστε δυο μήνες λοιπόν,  πριν βάλουμε τα καλά μας, σερβιριστούμε το ακριβό κρασί μας και χαμογελάσουμε δειλά στο σταυροδρόμι που για μια και μοναδική φορά συναντιούνται οι δυο χρόνοι. Και αφού όλα είναι τόσο λαμπερά, καλοβαλμένα και η αγάπη μοιράζεται απλόχερα στους γύρω μας όσο καμία άλλη μέρα του χρόνου γιατί πάντα το τέλος αυτής της νύχτας  μας βρίσκει με ένα φθηνό ποτό που θυμίζει ξίδι, να κοιτάμε καθισμένοι στο πάτωμα ξυπόλητοι τα φωτάκια του δέντρου που αναβοσβήνουν  με τα χρώματα τους θολά απ τα βουρκωμένα μάτια μας? Γιατί σβήνουμε τα φώτα και ενωνόμαστε με το σκοτάδι παρατηρώντας  τις σκιές των κεριών να τρεμουλιάζουν στο τοίχο? Γιατί τη μέρα που όλοι θέλουν να είναι μαζί, στο τέλος όλοι σβήνουν τα φώτα?

Έχει ταλέντο...

Μα πιο πολύ ταλέντο έχει ο fontakas που τα ανακαλύπτει


Μουσικό Διάλειμμα

 ΝΑΙ και άλλο

Η τσιγκουνιά είναι κληρονομική

Γερμανοί επιστήμονες ανακάλυψαν ένα γονίδιο -σε δύο παραλλαγές- που κάνει τους ανθρώπους λιγότερο ή περισσότερο "σφιχτούς" με τα χρήματά τους και γενναιόδωρους. Υπολογίζουν ότι περίπου ένας στους τέσσερις ανθρώπους φέρει στο DNA του αυτόν τον γενετικό παράγοντα, τον οποίο έχει κληρονομήσει από τους γονείς του.

Hell Pizza – "Deliver me to hell" (interactive ad)

Η Hell Pizza είναι μία εταιρεία που φτιάχνει πίτσες στη Νέα Ζηλανδία. Και δημιούργησε μία διαδικτυακή διαδραστική διαφήμιση.

Συγκεκριμένα, δημιούργησε μία διαδραστική ταινία με ζόμπι! Ο Steve πρέπει να παραδώσει μία πίτσα σε έναν κόσμο γεμάτο με ζόμπι. Μόνο εσύ μπορείς να τον σώσεις και να τον βοηθήσεις να κάνει τη δουλειά του. Θα τα καταφέρεις;

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..

Μουσικό Διάλειμμα

Η ώρα των αναγνωστών

Σε εξετάσεις Φυσικής στο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν.

Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής:

- Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;

Ο φοιτητής απαντάει:

-Ανοίγω το παράθυρο.

Οπότε του λέει ο καθηγητής:

- Ποιά
η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποιά η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποιά η νέα ταχύτητα του τρένου;

Είπαμε καυτό σορτς κοπελιά, αλλά εσύ το παράκανες…



Αποζημίωση 12.300 εταιρίας σε υπάλληλο επειδή τον πάχυνε!!!

 Να αποζημιώσει έναν 32χρονο υπάλληλό της επειδή τον «πάχυνε» παρά την θέλησή του, καλεί δικαστήριο της Βραζιλίας την αλυσίδα ταχυφαγείων McDonalds.

Έλα το κλείνουμε το μαγαζί, τι δεν καταλαβένετε;

Αηδεία έχουμε καταντήσει ομαδικώς!

Λέω οτι με ληστέψανε δύο άτομα, δεν ακούς πίσω?

Τι κάνει έτσι?

Aαααυτά είναι..

Ορίστε μας..

H ώρα των αναγνωστών πατριώτες!

Ευχαριστούμε θερμά τον Alex! TBD for Life!

Η λέξη ''επιχειρείν'' στην Ελλάδα είναι άγνωστη

Στην 109η θέση μεταξύ 183 χωρών κατατάσσεται η Ελλάδα στην έκθεση «Doing Business» της Παγκόσμιας Τράπεζας (World Bank) για το επιχειρηματικό περιβάλλον το 2011, η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα. Σε σχέση με την περυσινή έκθεση, η οποία αφορούσε το 2010, η Ελλάδα υποχώρησε 12 θέσεις στον δείκτη «Doing Business».Ακολουθεί ο πίνακας κατάταξης.

Αυτοί Είστε!!!


Για να κερδίσει ψήφους από τους συγγενείς των νεκρών, πέρασε από τους τάφους νεκροταφείου και άφησε τα προεκλογικά του φυλλάδια.
Με έναν πρωτότυπο αλλά κάπως μακάβριο τρόπο, υποψήφιος στα Τρίκαλα, επέκτεινε την προεκλογική του εκστρατεία και στα κοιμητήρια.

Atenistas..

Atenistas, είμαστε όλοι Atenistas.
Παραμονή των εκλογών μαζευόμαστε έτσι, απλά κι αυθόρμητα, στην Πλατεία Κοτζιά. Γεμίζουμε την Πλατεία με κεριά, με φως που θα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, οι πολίτες της Αθήνας, γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε για τη σκοτεινιά που χει σκεπάσει τις ιστορικές γειτονιές.

"Συνειδητοποιημένος είναι αυτός που έχει νιώσει το παλούκι στο κώλο του!"

O τίτλος του post μπορεί να σας κάνει εντύπωση αλλά δεν είναι τίποτα παραπάνω απο το comment ενός χρήστη στο youtube. Ξέρω, ξέρω. Λαικός, ωμός, μα πως μιλάει έτσι κι εσείς το αναπαράγεται κι απο πάνω και τα γνωστά σοβαροφανή..Είχε και αλλους 80 όμως που τους άρεσε το σχόλιο. Ούτε εμένα μ αρέσει ο τρόπος έκφρασης του συγκεκριμένου χρήστη και δεν θα τον χρησιμοποιούσα, όμως δεν είμαι σε θέση να κρίνω ούτε εκείνον ούτε και τους άλλους 80, γιατί δεν γνωρίζω το μέγεθος του παλουκιού!

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Once Brothers - Part 1/6

Ντοκιμαντέρ του ESPN για την ιστορική ομάδα μπάσκετ της Γιουγκοσλαβίας, τα Βαλκάνια, τον Vlade Divac και τον Drazen Petrovic!

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες..

Όχι δεν είναι τσόντα..

Toν κάνει ίδιο..

Το νου σας

Όσοι αισθάνονται «αναταράξεις» στις σχέσεις τους, θα πρέπει να έχουν το νου τους, επειδή πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και, σύμφωνα με μια νέα πρωτότυπη μελέτη, που αξιοποιεί στοιχεία από χιλιάδες χρήστες του «Φέισμπουκ» (Facebook), είναι ακριβώς αυτή την εποχή του έτους, μαζί με την άνοιξη, που συμβαίνουν οι πιο πολλοί χωρισμοί.

Ούτε του παππά αφού περπατάτε!

Moυσικό Διάλειμμα!

Αλιγάτορας σε διαστάσεις… Γκοντζίλα

Το βράδυ του Χάλογουιν στη Φλόριντα αποκάλυψε ένα πραγματικό τέρας. Έναν αλιγάτορα γίγα με ηλικία μαθουσάλα.

“Νόμιζα ότι έπιασα τον Γκοντζίλα”, είπε ο Τρε Άμερμαν όταν είδε έκπληκτος ότι έπιασε έναν από τους μεγαλύτερους αλιγάτορες στο κόσμο.
Ο κυνηγός έπιασε τον αλιγάτορα-τέρας 4,3 μέτρων και 296 κιλών το βράδυ του Χάλοουιν στη Φλόριντα.

Τα 30 πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο Vol.27

Αλάμπρα ((c) Victor R. Caivano/AP Photo)


Το πιο ωραίο παλάτι

Τα παλάτια κατασκευάζονται ως επίδειξη πλούτου και μεγαλοπρέπειας, επομένως κι εδώ υπήρχαν άφθονοι υποψήφιοι για τον τίτλο. Η Αγία Πετρούπολη, οι Βερσαλλίες, η Απαγορευμένη Πόλη, η Ποτάλα... η λίστα μπορεί να συνεχίζεται για πολύ. Αλλά το πιο ονειρεμένο παλάτι είναι η Αλάμπρα στη Γρανάδα της Ισπανίας. Κατασκευάστηκε από τους Μαυριτανούς μονάρχες το 14ο αιώνα και είναι ένα αριστούργημα ισλαμικής αρχιτεκτονικής και διακόσμησης, ως αντανάκλαση λες, μέρους της ιστορίας του ως καταφύγιο καλλιτεχνών και διανοούμενων.

Διευθυντής πληροφορικής έγινε hacker και καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκισης

hacker1 Διευθυντής πληροφορικής έγινε hacker και καταδικάστηκε σε 2 χρόνια φυλάκισηςΈνας πρώην διευθυντής πληροφορικής, στο Ρίτσμοντ των ΗΠΑ, καταδικάστηκε σε 27 μήνες φυλάκιση στις 29 Οκτωβρίου, αφού ομολόγησε ότι είναι ένοχος για το hacking εναντίον της ιστοσελίδας της εταιρίας του πρώην εργοδότη του, μετά την απόλυσή του.

”Φονική” φάρσα του Halloween

Ένας εξαγριωμένος οδηγός πυροβόλησε και σκότωσε 17χρονο νεαρό, επειδή ο τελευταίος είχε το...θράσος να πετάξει αυγά στο αυτοκίνητο του δράστη, ως φάρσα για το Halloween, την Κυριακή 31/10.

Προσεκτικοί χρήστες του internet τα Ελληνόπουλα


“Χαμηλού διαδικτυακού κινδύνου” θεωρείται η Ελλάδα για τα Ελληνόπουλα, ηλικίας 9 έως 16 ετών, που εμφανίζοντας ως “ώριμοι” και συνετοί χρήστες, σύμφωνα με έρευνα του δικτύου "EU Kids Online II", που έδειξε ότι σπανίως έρχονται σε επαφή με οποιουδήποτε είδους κινδύνους.
Πιο συγκεκριμένα, μόνο το 12% από τα περίπου 23.000 παιδιά ηλικίας 9-16 ετών (και το 9% των παιδιών ηλικίας 9-10 ετών) που ρωτήθηκαν σε 23 ευρωπαϊκές χώρες, ανέφεραν ότι έχουν ενοχληθεί ή αναστατωθεί από κάτι που είδαν στο διαδίκτυο.

48ωρη αναστολή της ελληνικής αλληλογραφίας στο εξωτερικό

Στην κορυφή της διεθνούς ειδησεογραφίας παραμένει την Τετάρτη, η υπόθεση με τα παγιδευμένα πακέτα εναντίον στόχων στην Ελλάδα, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Χαρακτηριστικά, το BBC κάνει λόγο για την 48ωρη αναστολή της ελληνικής αλληλογραφίας στο εξωτερικό.

The RobinHoodTax :Φορολόγηση των τραπεζών για τη σωτηρία των φτωχών..

Campaign video by Richard Curtis and Bill Nighy, about the Robin Hood Tax..αν υπήρχε ένας μικρός φόρος μικρότερος από  1% πάνω στις συναλλαγές των τραπεζών, τότε θα δημιουργούνταν δισεκατομμύρια τα οποία θα χρησιμοποιούνταν στις δημόσιες υπηρεσίες, στην καταπολέμηση της φτώχειας, στις κλιμματικές αλλαγές και στη προστασία του περιβάλλοντος.

Νίκη των Ρεπουμπλικάνων στις ενδοιάμεσες εκλογές

Μοιρασμένο το Αμερικανικό Κογκρέσο μετά τις εκλογές. Με όχημα την δυσαρέσκεια των Αμερικανών για την οικονομία, οι Ρεπουμπλικάνοι κατέλαβαν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ωστόσο, οι Δημοκρατικοί διατήρησαν τον έλεγχο της Γερουσίας. 
Θεωρείται ότι αυτή η εξέλιξη θα δυσκολέψει το έργο του Μπαράκ Ομπάμα για την ψήφιση κρίσιμων νομοσχεδίων.

Μωρό έπεσε από τον 7ο και «προσγειώθηκε» σε αγκαλιά περαστικού

Ένα κοριτσάκι 15 μηνών επέζησε χωρίς σχεδόν ούτε γρατζουνιά όταν έπεσε από διαμέρισμα του έβδομου ορόφου στο Παρίσι χάρη στην τέντα ενός καφέ, στην οποία έκανε γκελ και κατέληξε στην αγκαλιά ενός περαστικού.

Το μωρό έπεσε από το παράθυρο ενώ έπαιζε με την τετράχρονη αδελφή του χωρίς την επίβλεψη κάποιου μεγάλου, δήλωσε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

1944: Κυκλοφορεί χαρτονόμισμα των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών

Πριν από 66 χρόνια, στις 3 Νοεμβρίου του 1944, κυκλοφόρησε το μεγαλύτερο σε ονομαστική αξία ελληνικό χαρτονόμισμα. Πρόκειται για εκείνο των 100 δισεκατομμυρίων δραχμών, το οποίο φέρει την υπογραφή του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Ξενοφώντα Ζολώτα. Ωστόσο, η ουσιαστική του αξία ήταν σχεδόν μηδαμινή.

Ζητείται πιτσαδόρος με μισθό 31.000 δολάρια την…. ώρα !

Άναυδοι έμειναν όσοι άνεργοι Ιάπωνες «έπεσαν» πάνω στην παρακάτω αγγελία εταιρείας αλυσίδας καταστημάτων πίτσας για εποχική απασχόληση: Προσλαμβάνεται άτομο άνω των 18 ετών. Παρέχεται στολή. Δεν απαιτείται εμπειρία. Μισθός: 31.000 δολάρια την ώρα. Στο πλαίσιο μιας σειράς εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 25ης επετείου της άφιξής της στην Ιαπωνία, η Domino's Pizza της Ιαπωνίας πρόκειται να προσλάβει έναν τυχερό με μισθό 31.030 δολάρια την ώρα, το Δεκέμβριο.

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΝΟΙΑ!

Ήταν 216 κιλά, έχασε τα μισά και τα ξαναπήρε!

Η έφηβη Georgia Davis είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Βρετανία όταν μέσα σε λίγους μήνες είχε καταφέρει να χάσει το μισό της βάρος.

Η 17χρονη κοπέλα που είναι αυτή τη στιγμή η πιο παχύσαρκη έφηβη της Βρετανίας πριν από 16 μήνες είχε πάει σε ειδικό κέντρο αδυνατίσματος στη Νότια Καρολίνα.

Μουσικό Διάλειμμα

 by Musicholic

Αυτό μάλιστα..είναι marketing


Του κόσμου τα Παράξενα: Στην εκκλησία με… μπουλντόζα…

Πάνω σε σκαπτικό μηχάνημα έκανε την πρώτη του βόλτα ένα ζευγάρι Κινέζων κάνοντας στην άκρη την επιλογή κάποιου πολυτελούς αυτοκίνητου.
Μάλιστα, η μπουλντόζα ήταν στο πνεύμα της τελετής καθώς την είχαν στολίσει με λουλούδια και μπαλόνια δίνοντας μια... κιτς διάσταση. Πίσω από την κεντρική μπουλντόζα ακολουθούσαν και άλλες έξι διακοσμημένες με μπαλόνια.

Μουσικό Διάλειμμα!!

To blog αυτό υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει εξ' αιτίας σας!

GUCA 2009 Part 2...Ρε, αυτοί πρέπει να περνάνε πολύ καλά!

Guca 2009 - Δεκαήμερο Βαλκανικό Πανηγύρι!

1000000 ανθρωποί μαζεύονται κάθε καλοκαίρι στη Γκούτσα της Σερβίας για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ χάλκινων πνευστών!


http://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_taxworld_1_12/08/2010_350490

No borders, No nations στην κιμηνατογραφική χαζομάρα..


EMBED-Most Awesome Cigarette Light Ever - Watch more free videos

Απολαυστικοί διάλογοι μεταξύ Φαν Ντερ Φάαρτ και Σνάιντερ μέσω twitter

 To ντέρμπι του πρώτου ομίλου του Champions League μεταξύ της Τότεναμ και της Ιντερ στο Λονδίνο ξεκίνησε νωρίτερα από την καθορισμένη του μέρα και ώρα. Οι Ουέσλι Σνάιντερ και Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ αντάλλαξαν περιπαικτικά σχόλια μέσω twitter.

Έκρηξη μικρής ισχύος στην πρεσβεία της Ελβετίας

Μικρής ισχύος έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι στον περίβολο της πρεσβείας της Ελβετίας, στη συμβολή των οδών Γενναδίου και Ιασίου, στο Κολωνάκι. Κατά πληροφορίες ο μηχανισμός βρισκόταν μέσα σε φάκελο.Επίσης, δεύτερο παγιδευμένο δέμα εντοπίστηκε στην πρεσβεία της Βουλγαρίας, στο Ψυχικό, χωρίς όμως να γίνει έκρηξη. Η βόμβα εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη.

OiKaltses μπορεί να μην στέλνουν ιούς,αλλά δεν είναι κακό να έχετε το νου σας




Επικίνδυνος ιός εξαπλώνεται στο Facebook, από την Κυριακή 31/10, με εξαιρετική ταχύτητα, απειλώντας κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές χρηστών.
Πρόκειται για επίθεση drive-by download, δηλαδή εμφανίζεται ένα μήνυμα, το οποίο προτρέπει τους χρήστες του κοινωνικού ιστοτόπου, να επισκεφθούν ένα blog σε μια πλατφόρμα blogger, το οποίο όμως κάνει redirect αυτόματα, σε ένα site με την ονομασία www.free-online-fotoalbum.org/2/index.html. το οποίο είναι άδειο.

10 ιστορίες απόλυτης φρίκης και τρόμου.


Οι κατά συρροή δολοφόνοι δεν είναι μόνο χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη και η πραγματικότητα μπορεί να είναι πιο ανατριχιαστική από μια ταινία.
Ας δούμε κάποιους που θα μείνουν στην ιστορία για την αγριότητα των φόνων και τα πολυάριθμα θύματά τους.......

ΗΠΑ: 63χρονος αυτοπυροβολήθηκε ενώ υπνοβατούσε

Ένας 63χρονος άνδρας από το Boulder του Κολοράντο, ξύπνησε με τον πλέον πιο περίεργο τρόπο, αφού φρόντισε ως "αφύπνιση" να πυροβολήσει τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα, ο Sandford Rothman, ξύπνησε μετά από κρότο που προκάλεσε ο ίδιος ενώ υπνοβατούσε. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 63χρονος Rothman αυτοπυροβολήθηκε στο γόνατο, ενώ βρέθηκε να κρατά ένα πιστόλι 9 χιλιοστών.

Για τους θεατρόφιλους και μη..

Για όλους εσάς που αγαπάτε το θέατρο αλλά το budget σας δεν σας επιτρέπει να το απολαμβάνεται όσο συχνά θέλετε το Εθνικό θέατρο έχει μια ενδιαφέρουσα προσφορά.
Καθιερώνει τον Νοέμβριο ως «Μήνα θεάτρου για νέους» και δίνει την ευκαιρία στους θεατρόφιλους έως 23 ετών να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του με € 10.

Αρχισαμέεεε!

Μουσικό διάλειμμα

Πρόσωπα της φτώχειας

Μπορεί να σας δείξουμε καταπληκτικές φωτογραφίες όμως αυτή είναι η εικόνα της ΠΕΊΝΑΣ σε κάποιους ανθρώπους που μπορεί να είναι μακρυά μας αλλά που θα μπορούσαν σε λίγο καιρό να είναι και δίπλα μας
ΔΕΙΤΕ κι ας ελπίσουμε ΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ......
Badstuber: Η ανάρτηση ταιριάζει ακόμα πιο πολύ τη σημερινή μέρα, που βρήκε τραγικό θάνατο άστεγος, που κοιμόταν σε κάδο σκουπιδιών και τον πολτοποίησε το απορριμματοφόρο.

Η Ιστορία... αντεπιτίθεται!

Στους 10 ομίλους του Περιφερειακού πρωταθλήματος υπάρχουν πολλές ιστορικές ομάδες, από όλη την Ελλάδα, που για διάφορους λόγους εδώ και αρκετά χρόνια απουσιάζουν από τα μεγάλα σαλόνια! Τέσσερις από αυτές φέτος πάνε τρένο και ετοιμάζονται για την μεγάλη επιστροφή!

To SportSecrets σας παρουσιάζει τη μέχρι τώρα ξέφρενη πορεία του Απόλλωνα Καλαμαριάς, της Νάουσας, της Καλαμάτας και την Προοδευτικής, που όπως όλα δείχνουν παίζουν χωρίς αντίπαλο στον 2ο, 3ο, 6ο και 9ο όμιλο αντίστοιχα.

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Από σίγουρη πτώχευση - Απίθανη η πτώχευση

Δεν κινδυνεύει από κρατικές χρεοκοπίες η Ευρωζώνη, των πιο αδύναμων -Ελλάδας, Ιρλανδίας και Πορτογαλίας- συμπεριλαμβανομένων, εκτιμά η Moody's σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times τη Δευτέρα.Ας εμπιστευτούμε τους καλοθελήτες - κερδοσκόπους - τραπεζίτες που μάχονται για το συμφέρον (τους) όλων.

28ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθήνας

Ο 28ος Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας είναι γεγονός. Ο αττικός ουρανός που έλαμπε από το πρωί πάνω από το Λεκανοπέδιο έκανε το χατίρι στους 22.000 και πλέον δρομείς που έδωσαν δυναμικό «παρών» στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ και βέβαια στον κλασικό Μαραθώνιο, αγώνες που για μία ακόμη χρονιά διοργάνωσε με επιτυχία ο ΣΕΓΑΣ. Τα βλέμματα και το χειροκρότημα του κόσμου απέσπασε εκτός των άλλων ο βετεράνος του Μαραθωνίου Ρον Χιλ, Ισπανός παλιός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Ιβάν Ελγκέρα και η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρούστρια Μαρία Μενούνος.Τρείς Κενυάτες τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις ο Ράιμον Μπετ, ο Τζόναθαν Κιπκορίρ και ο  Έντουιν Κιμουτά.

Ήττα του Ομπάμα δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Για ήττα στις αυριανές ενδιάμεσες εκλογές φαίνεται πως προετοιμάζεται ο αμερικανός πρόεδρος, καθώς φαίνεται πως οι Δημοκρατικοί θα υποστούν πλήγμα για τα προβλήματα στην οικονομία. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δίνουν σαφές προβάδισμα στους Ρεπουμπλικανούς, που αναμένεται να αποσπάσουν την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων και ίσως και στη Γερουσία.

«Ανθρώπινο κρέας» προς βρώση…



ΔΕΙΤΕ: Πρωτότυπη διαμαρτυρία στη Βαρκελώνη

Μέλη της Anima Naturalis πήραν μέρος σε μια διαμαρτυρία μαζί με άλλους διαδηλωτές που ήταν «πακεταρισμένοι» με την ταμπέλα «carne humana» (ανθρώπινο κρέας) προκαλώντας ίσως σοκαριστικά αισθήματα στους παραβρισκομένους. Η χτεσινή εκδήλωση των vegetarian και ζωόφιλων, είχε ως σκοπό να προωθήσουν την ιδέα της χορτοφαγίας στο κέντρο της Βαρκελώνης.

H παράνοια της μόδας!

Φωτογράφηση μόδας σε άσυλο; Όχι δεν πρόκειται για τη νέα εμφάνιση της Lady Gaga, αλλά για αφιέρωμα μόδας στο ιαπωνικό περιοδικό Prestige. Το θέμα με τίτλο The sleep walker τοποθέτησε το μοντέλο σε ένα άσυλο ανιάτων από όπου υποτίθεται ότι προσπαθεί να δραπετεύσει.

Η μαγική ταράτσα !


by xrisa-fi                                       

Τα πρώτα ραντεβού είναι σαν τις πρώτες μέρες της άνοιξης. Είσαι μουδιασμένος απ’ το χειμώνα που πέρασε, ξεμυαλίζεσαι απ’ τις μέρες γεμάτες ήλιο που νιώθεις ότι έρχονται και φυσικά δε ξέρεις τι να βάλεις με αυτή τη περίεργη θερμοκρασία. Όσο και αν προσπαθώ να βρω τα θετικά του πρώτου ραντεβού πάντα καταλήγω στο να εύχομαι να μπορούσα να βρεθώ κατευθείαν στο δεύτερο. Είναι όμως όντως τόσο τραγικά τα πράγματα ή απλά εμείς χάσαμε τη μαγεία?

Τα ζόμπι είναι πάντα της μόδας

Η πρεμιέρα του τηλεοπτικού The Walking Dead στην Αμερική αλλά και η ταυτόχρονη έλευση του στην Ελλάδα την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, μας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθούμε με ένα από τα πιο ευχάριστα θέματα όλων των εποχών.
Τα ζόμπι!

Ναι καλά καταλάβατε,,αυτός είναι!!

Μια διαφορετική συνέντευξη

Για να τον συναντήσω έπρεπε να περάσω από τα Βλάχικα της Βάρης. Φουστανέλες, τσίκνα και σούβλες με εγγύηση γνησιότητας. Ο Σισέ σύμφωνα με τις οδηγίες έμενε πίσω από έναν μεγάλο φούρνο. «Θα τον προσπεράσεις και μετά από έξι στενά θα δεις παρκαρισμένα πολλά παράξενα αμάξια, εκεί είσαι».

Απίστευτος Σκοπευτής

Πιο βλαβερό το αλκοόλ από την … ηρωίνη

 
Το αλκοόλ είναι περισσότερο βλαβερό από ορισμένα ναρκωτικά, όπως η ηρωίνη ή το κρακ, αν ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του τόσο στους ανθρώπους, όσο και στο σύνολο της κοινωνίας, προκύπτει από έρευνα που δημοσιεύεται στην βρετανική ιατρική επιθεώρηση The Lancet.

Παραγγελία πίτσας το έτος 2016

Τηλεφωνήτρια : "Pizza Ρut, καλησπέρα σας."

Πελάτης : "Καλησπέρα, θα ήθελα να δώσω μια παραγγελία."

Τηλεφωνήτρια : "Θα μπορούσα να έχω τον ΕΑΤ σας, παρακαλώ;"

Πελάτης : "Τον Εθνικό Αριθμό Ταυτοποίησής μου (National ID Number), ναι, μια στιγμή, ορίστε, είναι ο 6102049998-45-54610."

Τηλεφωνήτρια : "Ευχαριστώ, κύριε Sheehan.  Λοιπόν η διεύθυνσή σας είναι 1742 Meadowland Drive, και ο αριθμός τηλεφώνου σας 494-2366.  Το επαγγελματικό τηλέφωνό σας στην Lincoln Insurance είναι 745-2302 και ο αριθμός του κινητού σας 266-2566.  Από ποιον αριθμό καλείτε ;"

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 By Αθλητικοκάφρος...

Με τον Τζιμπριλ Σισσε να πετυχαίνει 2 γκολ, τα πρώτα του ενάντια στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο ΟΑΚΑ με σκορ 2-1.

Λα Πουσταρία..

ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


By Musicholic


Πολλοί μιλούν για την ιστορία μα η ιστορία μίλησε για λίγους, ο Σιδηρόπουλος είναι ξεκάθαρα στη δεύτερη κατηγορία  σχεδόν 20 χρόνια μετά το θανατό του τα τραγούδια του μοιάζουν επίκαιρα όσο ποτέ και οι νέες γενιές δείχνουν να τα αντιμετωπίζουν με σεβασμό.

Άχου τον μωρε, είναι λιγάκι κρυωμένος..

αμ η άλλη; κτηνώδης είναι η κατάστασή της... Σαν κτήνος έχει γίνει.
Ευτυχώς ο προκόπης( ναι με π μικρό δεν έκανα λάθος) δεν πτοείται και θα μας σώσει όλους.

Still Loving you

Δεν Υ-Π-Α-Ρ-Χ-Ε-Ι αν ξέρετε το τραγούδι

Bowling

Μια κοπέλα παίζει bowling. Αλλά αντι να βαρέσει κανονικα τη μπάλα, τη βαράει ψηλά. Το ταβάνι σπάει και τρέχουν υγρά κάτω. Αυτό είναι όλο το video, δεν έχει κάτι άλλο να δείτε. Αν πάντως θέλετε να δείτε αυτό ακριβώς που περιέγραψα, δείτε το

Στηρίζουμε νέα ελληνικά συγκροτήματα

Επειδή είναι πολύ χαζός

Η παρωδία έχει και συνέχεια

Χαίρεται

Δηλαδή, υπάρχει έστω και ΕΝΑΣ λόγος να χαίρεται ;

Περίεργα πράγματα που βρέθηκαν σε ελέγχους αεροδρομίων

Πολλοί ταξιδιώτες κατα την επιστροφή τους απο κάποιο ταξίδι, έχουν στις βαλίτσες τους περισσότερα πράγματα απ’ ότι θα έπρεπε και πολλά απο αυτά είναι ύποπτα και πολύ περίεργα. Ακολουθούν 15 απο αυτά που βρέθηκαν απο ασφάλειες αεροδρομίων.