Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

10 ιστορίες απόλυτης φρίκης και τρόμου.


Οι κατά συρροή δολοφόνοι δεν είναι μόνο χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη και η πραγματικότητα μπορεί να είναι πιο ανατριχιαστική από μια ταινία.
Ας δούμε κάποιους που θα μείνουν στην ιστορία για την αγριότητα των φόνων και τα πολυάριθμα θύματά τους.......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1. Δύο αδελφές, ιδιοκτήτριες οίκου ανοχής στο Μεξικό, στρατολογούσαν “εργαζόμενα κορίτσια”, τα έριχναν στα ναρκωτικά και τα ανάγκαζαν να ικανοποιούν όλες τις εξευτελιστικές και νοσηρές επιθυμίες των διεστραμμένων πελατών τους. Αν τα κορίτσια αρρώσταιναν ή ασχήμαιναν από την κακομεταχείριση και τους αλλεπάλληλους βιασμούς, τα σκότωναν. Μια μέρα η αστυνομία συνέλαβε μια πόρνη με την υποψία ότι απήγαγε νεαρά κορίτσια από την περιοχή. Αυτή ήταν που κατέδωσε τις αδελφές. Όταν οι αστυνομικοί έψαξαν το πορνείο, ανακάλυψαν τα απομεινάρια 11 ανδρών, 80 γυναικών και αρκετών εμβρύων. Οι αδελφές δεν καταδικάστηκαν σε θάνατο, ούτε καν σε ισόβια, παρά μόνο σε 40 χρόνια φυλάκιση. Οι κυρίες Delfina και Maria de Jesus Gonzalez

.

2. Η Ελισάβετ Μπάθορι κοντέσα του 16ου αιώνα(7 Αυγούστου 1560 - 21 Αυγούστου 1614),η επονομαζόμενη "Αιματοβαμμένη Κυρία του Καχτίτσε'', η μεγαλύτερη δολοφόνος γυναικών στην ιστορία της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας.
Είναι άγνωστο το πότε ξεκίνησε η Ελισάβετ να σκοτώνει γυναίκες.Θα πρέπει να έγινε ανάμεσα στο 1585 και 1610.Στο ιδιόκτητο κάστρο της προσλάμβανε κορίτσια αγροτικών οικογενειών για υπηρέτριες και προσέλκυε νεαρές γυναίκες της χαμηλής αριστοκρατίας με το πρόσχημα μαθημάτων συμπεριφοράς. Τα θύματα της, από 36 ως 200, υποβάλλονταν σε βασανιστήρια όπως κάψιμο, δάγκωμα, ακρωτηριασμό γεννητικών οργάνων και στέρηση τροφής.Υπάρχουν κάποιοι θρύλοι των οποίων η αλήθεια δεν μπορεί να αποδειχθεί. Τέτοιοι θρύλοι είναι:
· Η επινόηση μιας μηχανής βασανιστηρίων από το σύζυγό της, με ασημένιες τσιμπίδες σαν νύχια, που δένονταν σε μαστίγιο και μπορούσαν να σχίσουν τη σάρκα των θυμάτων.
· Η συνεργασία της με σατανιστές.
· Το ότι λουζόταν στο αίμα των θυμάτων της και το έπινε, για να γίνει ομορφότερη.
Παρόλα αυτά με τα πλούτη και τη επιρροή της, η Μπάθορι κατάφερε να κερδίσει αυτό που τον 16ο αιώνα αποκαλούσαν αριστοκρατική σύλληψη στο σπίτι: δηλαδή φυλακίστηκε στο ίδιο της το κάστρο.
 
 
3. Δυο άνδρες. Γιος αλκοολικού αυτόχειρα και πόρνης ο πρώτος, τραυμάτισε μικρός το μάτι του με ένα μαχαίρι και, καθώς η μητέρα του δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον, το έχασε. Συχνά τον έστελνε σχολείο ντυμένο με κοριτσίστικα ρούχα. Άρχισε την εγκληματική του σταδιοδρομία καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην πλάτη της και στη συνέχεια ασέλγησε στο πτώμα της. Έμεινε δέκα χρόνια σε ψυχιατρείο. Μετά την αποφυλάκισή του επιδόθηκε σε ένα όργιο φόνων.
Το άλλο μισό του ζευγαριού ήταν ακόμα πιο διαταραγμένο. Ένας πνευματικά ανισόρροπος τύπος που του άρεσε να φοράει γυναικεία ρούχα και να τρώει ανθρώπινο κρέας. Ο μόνος λόγος που ο σύντροφός του δεν συμμετείχε στα “γεύματα”, ήταν το γεγονός ότι δεν του άρεσε η σάλτσα barbeque που χρησιμοποιούσε ο φίλος του!
Το “αταίριαστο ζευγάρι” διακρίθηκε για φόνους ανθρώπων που έκαναν ωτοστόπ. Συχνά απλά τους χτυπούσαν με το αυτοκίνητο, όταν δεν είχαν ιδιαίτερη όρεξη να τους σκοτώσουν με βασανιστήρια. Τα προβλήματα άρχισαν όταν ο πρώτος άρχισε να έχει σεξουαλικές σχέσεις με την επτάχρονη ανιψιά του δεύτερου.
Ομολόγησαν πάνω από 500 φόνους, αλλά οι ειδικοί αμφισβήτησαν αυτό το νούμερο και το κατέβασαν στο πιο λογικό 200. Ο πρώτος εκτελέστηκε το 2001 ενώ ο δεύτερος πέθανε από κίρρωση του ήπατος ενώ ήταν καταδικασμένος έξι φορές ισόβια. Henry Lee Lucas και Ottis Toole, 500+!



4. John Wayne Gacy - Αριθμός νεκρών : 33
Επίσης γνωστός με το όνομα «Φονίας Κλόουν» εξαιτίας του γεγονότος πως έκανε τον κλόουν εθελοντικά σε διάφορα πάρτυ που διοργανώνονταν στην γειτονία του. Μάλιστα το όνομα του ως κλόουν ήταν «Πόγκο ο κλόουν». Ο Gacy καταδικάστηκε για τον βιασμό και την δολοφονία περίπου 33 ανδρών κατα τη διάρκεια της δράσης του από το 1972 μέχρι το 1978 , τους περισσότερους εξ αυτών είχε θαμμένους στο ίδιο του το σπίτι. Ο Gacy κατάφερε να εκπλήξει τους πάντες όταν τα εγκλήματα του βγήκαν στην επιφάνεια , μιας και μέχρι τότε είχε καταφέρει να γίνει ένας εξαιρετικά δημοφιλής πολιτικός στην περιοχή του. Τελικά εκτελέστηκε με ‘ένεση’ το 1994 και λέγεται πως οι τελευταίες του λέξεις ήταν «Kiss my ass!».



5. «Ο δράκος των Αρδεννών»
Πρόκειται για τον χειρότερο κατά συρροήν δολοφόνο στα χρονικά της Γαλλίας. Ο ίδιος έχει ομολογήσει τις επτά αυτές δολοφονίες, όμως οι έρευνες συνεχίζονται καθώς υπάρχουν υποψίες πως ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να είναι μεγαλύτερος,κατηγορείται για τη δολοφονία επτά γυναικών και εφήβων στη Γαλλία και το Βέλγιο κατά την περίοδο 1987-2001.
Η 59χρονη σύζυγός του, Μονίκ Ολιβιέ, κατηγορείται επίσης για δολοφονίες, απαγωγή και συνέργεια σε δολοφονίες.
Ο Μισέλ Φουρνιρέ γνωρίστηκε με τη σύζυγό του όταν αυτή πραγματοποιούσε εθελοντική εργασία στις φυλακές.
Σύμφωνα με την γράμματα που έστελναν μεταξύ τους και τα οποία ερευνήθηκαν από τις αρχές, οι δυο τους έκαναν μια συμφωνία όσο ακόμα αυτός βρισκόταν στη φυλακή.
Υποσχέθηκε πως θα δολοφονούσε τον πρώτο της σύζυγο αν εκείνη τον βοηθούσε να απαγάγει νεαρά κορίτσια.
Τις περισσότερες φορές εντόπιζε το θύμα ενώ οδηγούσε. Αμέσως σταματούσε το αυτοκίνητο και ρωτούσε οδηγίες πείθοντας τελικά τα κορίτσια να επιβιβαστούν στο αυτοκίνητό του.
Η παρουσία της συζύγου του στο αυτοκίνητο στόχευε στην παραπλάνηση του θύματος το οποίο ένιωθε μεγαλύτερη ασφάλεια.
Η Μονίκ Ολιβιέ παραδώθηκε στις γαλλικές αρχές το 2005 και καταδικάστηκε αφού παραδέχτηκε πως την περίοδο 1992 - 1997 είχε δελεάσει και παραπλανήσει πολλές κοπέλες να έρθουν στο σπίτι της.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η 59χρονη γυναίκα οδηγούσε τα κορίτσια σπίτι της αν και γνώριζε ότι ο σύζυγός της θα τα σκότωνε.



6. Ο κυνηγός αγοριών
Καταγόμενος από το Πακιστάν, ο Τζαβέντ Ίκμπαλ, προσπαθούσε να προσελκύσει νεαρά αγόρια ανοίγοντας καταστήματα βίντεο, σχολές, ενυδρεία και γυμναστήρια. Συνελήφθη πολλές φορές με την κατηγορία του σοδομισμού, αλλά τα χρήματα του πατέρα του πάντα τον γλίτωναν. Τελικά ο Κυνηγός ομολόγησε ότι σκότωσε 100 αγόρια μέσα σε μόλις 5 μήνες και ό,τι προτιμούσε να τα φαρμακώνει, να τα βιάζει, να τα στραγγαλίζει και να τα τεμαχίζει. Στη συνέχεια, είτε θα έβαζε τα πτώματα τους σε μια δεξαμενή με οξύ κοντά στο σπίτι του ή θα τα παρατούσε στον υπόνομο. Πριν καταδικαστεί σε θάνατο δήλωσε: «Δεν ντρέπομαι για τις πράξεις μου… Δεν μετανιώνω… Σκότωσα 100 παιδιά... Μου κόστισε 120 ρούπιες (3 ευρώ) για να εξαφανίσω το κάθε πτώμα».




7. H Αϊλίν Γουόρνος ήταν ενας χαρακτηριστικός τυπος Αμερικάνας χωριατοπούλας που διοχέτευσε την ορμή της σε περίεργα και βαλτώδη μονοπάτια εξαιτίας της προβληματικής και ατροφικής της σκέψης. Εγκαταλελειμμένη από τη μητέρα της, η Αϊλίν μεγάλωσε με τον παππού και την γιαγιά της. Ο πατέρας της, τον οποίο δεν συνάντησε ποτέ, κρεμάστηκε μόνος του σε μία φυλακή του Κάνσας όπου εξέτινε ποινή, επειδή είχε βιάσει ένα επτάχρονο κορίτσι. Η ίδια ισχυριζόταν ότι ο παππούς της την παρενοχλούσε σεξουαλικά και την είχε βιάσει σε ηλικία 13 χρονών.Λίγο αργότερα εγκατέλειψε το σπίτι της και έγινε πόρνη. Η διαφοροποίησή της από άλλους δολοφόνους είναι πως, ενώ οι γυναίκες σκοτώνουν συνήθως με δηλητήριο και κυρίως μέλη του περιβάλλοντός τους, εκείνη σκότωνε αγνώστους χρησιμοποιώντας όπλο.
Συνολικά δολοφόνησε επτά άνδρες βέβαια η ίδια παραδέχτηκε την διάπραξη «μόνο» έξι εγκλημάτων.
Η Γουόρνος ήταν αμφισεξουαλική και είχε δεσμό με μια κοπέλα, την Τίρια. Μέσα στο μυαλό της Αϊλίν είχε καρφωθεί η ιδέα ότι για να κρατήσει κοντά της την αγαπημένη της έπρεπε να βρίσκει χρήματα. Κάθε φορά που σκότωνε κάποιον (τα θύματά της είχαν πάντα αρκετά χρήματα) γύριζε στο σπίτι χαρούμενη, διότι μπορούσε να δώσει στην Τίρια ό,τι επιθυμούσε.
Τη συνέλαβαν σε ένα μπαρ στο Πόρτ Όραντζ την Φλόριντα τον Ιανουάριο του 1991, με την κατηγορία της οπλοφορίας.
Η Αιλίν στην διάρκεια που ήταν στην φυλακή και λιγο πριν εκτελεστεί αρχιζε να παρουσιάζει συμπτωματα τρέλας.Καποιες φορές αρνιότανε να δεχτει το συσσίτιο καποιες αλλες φώναζε λέγοντας οτι εκανε τους φόνους και οτι δεν αισθάνεται τύψεις ενώ καποιες αλλες φορές φώναζε πως δεν το έκανε.Αρχισε κυριολεκτικά να παρουσιάζει συμπτωματα σχιζοφρένειας και οι υπευθυνοι της φυλακής δεν μπορούσαν να επιοινωνήσουν μαζί της... εκτελέστηκε στις 9 Οκτωβρίου του 2002 στη Φλόριντα.
 
 
8. Ο πρώην φοιτητής δασοπονίας αρνήθηκε πως ήταν "O Εξολοθρευτής", ο πλέον παραγωγικός δολοφόνος της Ουκρανίας. Παραδέχτηκε, εντούτοις, 8 φόνους. Στην κατοχή του βρέθηκαν ένα περίστροφο που ταίριαζε με αυτό που είχε χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 40 φόνους, καθώς και κοσμήματα που ανήκαν σε θύματά του. Προτιμούσε οικογένειες που ζούσαν σε απομονωμένες περιοχές. Πυροβολούσε τα μέλη τους εξ επαφής, πυρπολούσε τα σπίτια τους και σκότωνε οποιονδήποτε τύχαινε να περάσει από εκεί. Σε μια τρίμηνη "περιοδεία" του κοντά στα Πολωνικά σύνορα, αφάνισε πάνω από 40 ανθρώπους, σε ένα μόνο χωριό, αλλά παρέμενε ασύλληπτος, παρά την τεράστια κινητοποίηση αστυνομίας και στρατού. Γιατί το έκανε~ Γιατί έτσι του έλεγαν οι "φωνές στο κεφάλι" του!
 
 
9. Ένας από τους πιο παραγωγικούς δολοφόνους της Αμερικής.  Παραβατικός από πολύ νεαρή ηλικία, ληστής και εμπρηστής, κατέληξε σε έναν σαδιστή φονιά, βιαστή παιδιών και ενηλίκων ανδρών.  Παρέμεινε αμετανόητος μέχρι το τέλος, με ένα άσβεστο μίσος για όλους και όλα.  Ο απόλυτος μισάνθρωπος, ένα άτομο με πλήρη επίγνωση του τι έκανε και του γιατί το έκανε.  Αν υπάρχουν άνθρωποι χωρίς ψυχή, ο Carl Panzram ήταν σίγουρα ένας από αυτούς.
Από μικρό παιδί θυμόταν ότι θύμωνε πολύ εύκολα. Αφού καταδικάστηκε σε θάνατο επειδή σκότωσε κάποιον στη φυλακή,απείλησε ότι θα σκοτώσει όποιον προσπαθήσει να ανατρέψει την δικαστική απόφαση. Στην αυτοβιογραφία του, «Το Ημερολόγιο ενός δολοφόνου», υιοθέτησε έναν καθημερινό τόνο για να ομολογήσει τις 21 δολοφονίες και το βιασμό 1,000 αγοριών, προσθέτοντας, «Για όλα αυτά, δεν λυπάμαι καθόλου». Χαρακτηριστικά αφού βίασε και σκότωσε ένα αγόρι, ο Πάνζραμ έγραψε : «Τα μυαλά του έβγαιναν από τα αυτιά του όταν τον άφησα. Δε λυπήθηκα καθόλου. Η συνείδησή μου είναι καθαρή. Κοιμάμαι ήσυχος και έχω γλυκά όνειρα».
 
 
 
10. Η Κάθριν Νάιτ μια Αυστραλέζα, εργαζόμενη σε σφαγείο, καταδικάστηκε τον Οκτώβριο του 2001 για το φόνο του συζύγου της, Τσαρλς Τόμας Ράις. Γιατί όμως καταφθάνει δεύτερη στη λίστα με τις πιο σατανικές γυναίκες του κόσμου, όταν άλλες σκότωναν και βασάνιζαν εκατοντάδες ανθρώπους; Δεν ήταν η πρώτη φορά που συμπεριφερόταν βίαια. Παλιότερα είχε σπάσει τα δόντια του πρώην συζύγου της και είχε κόψει το λαιμό του κουταβιού ενός άλλου συντρόφου της.

Στις 29 Φεβρουαρίου η Νάιτ μαχαιρώνει πάνω από 37 φορές τον άντρα της, σε όλο του το σώμα. Δεν ήταν τυχαίο ή εν βρασμώ ψυχής, αφού ο Πράις είχε δεχτεί αλλεπάλληλες απειλές στο παρελθόν. Όταν αυτός ξεψύχησε,α αφού οι περισσότερες πληγές ήταν τόσο βαθιές, που είχαν «τρυπήσει» τα ζωτικά του όργανα, η Νάιτ του έβγαλε την πέτσα, την πέρασε σε ένα γάντζο και την κρέμασε πάνω στην πόρτα του σαλονιού. Μετά τον αποκεφάλισε, έβαλε το κεφάλι του σε μια κατσαρόλα μαζί με λίπος από τα οπίσθια του και μερικά λαχανικά. Είχε σκοπό να ταϊσει τα ίδια τα παιδιά της με το κρέας του πατέρα τους. Ευτυχώς η αστυνομία την συνέλαβε πριν γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο.
 
http://empisteytiko.blogspot.com/2010/10/10_25.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...