Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ανάρτηση 3 σε 1

                             
Καρλ, η καρέκλα σου


Dude η δικιά σου



Kάπως έτσι.

Αυτοί είστε.

Σε λίγο αυτό που όλοι περιμένετε. Μια γυμνη φωτογραφία μου...Η φωτογραφία θα είναι γυμνή όχι εγώ, ιφ γιου νοου γουα ραι μιν!


Τα βλέπεις ρε Jim. Στον τίτλο και καλά χιούμορ και από κάτω στο video, τσουπ κοΥμμουνιστική προπαγάνδα. Ααααχ, τα ΄λεγες εσύ!

Εεεεεε στοπ! Διάλειμμα...Να που τα ΄μαθαν τα κόλπα ο Γκοντρί κι ο Σάμιουελ και μας το παίζουν προχώ!

Συνέντευξη με τον Αμάρτυα Σεν.



Υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας στην Ευρώπη
Λίγο πριν την έναρξη της τρίτης ετήσιας συνάντησης του ΙΝΕΤ (Institute for New Economic Thinking) στο Βερολίνο, οι Όλαφ Στόρμπεκ και Ντόριτ Χες πήραν την παρακάτω συνέντευξη από το νομπελίστα οικονομολόγο Αμάρτυα Σεν για τη μεγάλη γερμανική οικονομική εφημερίδα Χάντελσμπλατ

Σιγά τα καλσόν.

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλη Γλέζο εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή.
Αφορμή υπήρξε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα σε ερώτηση δημοσιογράφου στον Ant1 για το εάν πρόκειται να δεχτεί να συνομιλήσει με τη Χρυσή Αυγή στο ίδιο τραπέζι.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Γενετική ανωμαλία...

Να προσθέσω την σιγουριά μου πως οι μισοί, τουλάχιστον, το μαζεύουν το σαπούνι...


Ευχαριστώ ξανά τον φίλο Σταμάτη που συνεχίζει να διευρύνει τις πολιτικές μου επιλογές!


Deadly Hotspots


Και για όσους είναι τελείως ηλίθιοι,ας πατήσουν πάνω στην εικόνα για να την δουν σε μεγαλύτερο μέγεθος



Meanwhile in Russia

Με ένα πλούσιο «βιογραφικό» προκλητικών δράσεων, η αναρχική ομάδα ακτιβιστών καλλιτεχνών Voina έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή δύσκολη του Βλαντιμίρ Πούτιν στηλιτεύοντας τα κακώς κείμενα του πολιτικού κατεστημένου της Ρωσίας και παίζοντας την ελευθερία της κορώνα γράμματα. Άλλωστε, η στρατευμένη τέχνη θέλει θάρρος και θράσος.
Την ώρα που ο Βλαντιμίρ Πούτιν ετοιμάζεται περιχαρής και συγκινημένος για την τρίτη του θητεία στον προεδρικό θώκο της Ρωσίας, η αντίσταση ενάντια στη «διεφθαρμένη χούντα» του συνεχίζεται μέσα και έξω από τα σίδερα της φυλακής. Όσοι πιστεύουν ότι τέτοιοι απολυταρχικοί όροι δε συνάδουν πια με το σύγχρονο δημοκρατικό σύστημα της Ρωσίας έχοντας ξεπεράσει τα κομμουνιστικά φαντάσματα του παρελθόντος, τότε σίγουρα θα βρουν μπροστά τους την καλλιτεχνική κολεκτίβα ακτιβιστών, Voina.

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σσσσσσσσσ... Μουσικό Διάλειμμα!

Γιατί πάω στη Βουλή

Δεν θα ήταν πιο φρόνιμο να μείνω μακριά από το Κοινοβούλιο, ασφαλής από τη φθορά που προκαλεί η έκθεση στην πολιτική; Γράφει ο Πύρρος Δήμας.

Αυτές τις μέρες βρίσκομαι στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις της ομογένειας. Είχε μόλις ξημερώσει όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα με την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου για την κεφαλή του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Ζήτησα λίγο χρόνο να το σκεφτώ και να το συζητήσω με τους δικούς μου ανθρώπους. Και πιστέψτε με, ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση. Ίσως η πιο δύσκολη που έχω πάρει στη ζωή μου.

Παπαγεωργίου – Morricone – Le Professionnel – Rota – The Godfather!!!

Μια πρωτότυπη ανάλυση δυο μεγάλων μουσικών έργων για τον κινηματογράφο, που ομολογώ με εντυπωσίασε!!!





Τρίτη 24 Απριλίου 2012

«Δεν είμαστε νεοναζί, Έλληνες πατριώτες είμαστε»

Πώς μιλάει για τον εαυτό της η οργάνωση που το πρωί προστατεύει γιαγιάδες στα ΑΤΜ και το βράδυ μαγαζιά στον Άγιο Παντελεήμονα

Σύμφωνα με το παράπονο του αρχηγού της, η Χρυσή Αυγή είναι αποκλεισμένη από τα ΜΜΕ. Στην πραγματικότητα τα αδικεί. Τα πιο σοβαρά από αυτά έχουν υιοθετήσει στο έπακρο την ατζέντα της, ενώ τα πλέον κίτρινα, όσο και πολλά περιφερειακά τη φιλοξενούν συστηματικά υπό το πρόσχημα της ενημέρωσης του τηλεοπτικού τους κοινού. Τόσο στη μία, όσο και στην άλλη περίπτωση σοβαρά και κίτρινα ΜΜΕ αποφεύγουν να μιλήσουν για τη Χρυσή Αυγή ως αυτό που είναι, την ίδια στιγμή που δικαιώνουν τη μισαλλόδοξη επιχειρηματολογία της φέρνοντάς την καθημερινά και σε όλες τις τηλεοπτικές ζώνες στο «σαλόνι».

Μάθε τέχνη κι άστηνε… κι αν υπάρχουν τίποτα χωραφάκια στο χωριό; ζάχαρη!


Το agronomist.gr παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμο και πρωτοποριακή υπηρεσία e-school by agronomist.gr η οποία συνιστά την πλέον σύγχρονη μέθοδο κατάρτισης σε πράσινα-αγροτικά επαγγέλματα. Η υπηρεσία e-school by agronomist.gr αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής και της εξ’ αποστάσεως μάθησης.