Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Είμαι ο Πολ και πάντα ήθελα να πάρω τη θέση του Badstuber στο μπλόγκ! Γι'αυτό έκλεψα τον κωδικό του και τώρα είμαι έτοιμος να κατακτήσω τις Κάλτσες! -Σβήστο δεν είναι καλό. -Ε, όχι ρε μαλάκα, γαμώ το κόμ(μ)α δεν το σβήνω. -Θες να τις παίξουμε; -Όχι, θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη.-Ε, είναι αρκετά μεγάλος ο τίτλος για να σου απαντήσ. σκέψου δεν χώρεσε καν το Ω στην τελευταία πρόταση και ήταν σκέτο απαντήσ

Public Speaking!

H Camerata υποδέχεται τον Arturo Sandoval και τον Chico Freeman (Απόψε!)

Ένας από τους ζωντανούς θρύλους της latin-jazz σκηνής, ο διάσημος κουβανός τρομπετίστας Arturo Sandoval κάτοχος πέντε βραβείων Grammy, έξι Βillboard Αwards και ενός βραβείου Emmy, έρχεται στη χώρα μας για μία και μόνο εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 7 Μαΐου στις 8.30 το βράδυ.


Θα τον απολαύσουμε στη σκηνή της Αίθουσας Χρήστος Λαμπράκης μαζί με έναν επίσης κορυφαίο της σύγχρονης jazz, τον  σαξοφωνίστα Chico Freeman στο πλαίσιο μίας σπάνιας μουσικής συνάντησης με τηn Καμεράτα, Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής.

Νέες οδηγίες για να περνάτε τα διόδια χωρίς πληρωμή. Ισχύει και μετά την τροπολογία Ρέππα.

Νέες οδηγίες για διέλευση από τα διόδια χωρίς πληρωμή

Για gadget-άκηδες και όχι μόνο

by MitsF.

Αστραπή Μία φορά και Δεύτερη φορά

Αντρίλες


Τρυφερό φιλί στο στόμα αντάλλαξαν οι ηθοποιοί Γουίλ Φερέλ και Τζον Ράιλι, κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ.
Οι δυο σταρ του Hollywood απαθανατίστηκαν να φιλιούνται στις κερκίδες του “Staples Center” του Λος Άντζελες, όπου βρέθηκαν για να δουν από κοντά τον αγώνα Λέικερς-Μάβερικς για τα πλέι οφ του NBA.
Οι δύο ηθοποιοί έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία “Stepbrothers.”
Δείτε το trailer της ταινίας.

Το μεγαλύτερο στρώμα του κόσμου στην παραλία του Μαραθώνα

Σε νύχτα με πανσέληνο στις 15 Ιουνίου 2011, η COCO-MAT μαζί με την δημοτική αρχή καλούν όλους στην παραλία του Μαραθώνα να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη «στρωματσάδα» που έγινε ποτέ!

Για πολλούς και διάφορους λόγους...



Greatness

Χάπια ή θάνατος

     Ήταν ένα συνηθισμένο συνοικιακό μπαράκι. Τίποτα πρωτότυπο, τίποτα τρομερό, μετα βίας δέκα τραπεζάκια γεμάτα απο κάθε λογής ανθρώπους κυρίως αλλοδαπούς και μια μπάρα σε όλο το μήκος του μαγαζιού, με χρώμα μωβ-ροζ με μαύρα σκαμπό στα οποία τυχαίως πως δεν καθόταν κανέις.Σκοτεινή ατμόσφαιρα και αμελητέα μουσική απο playlist, η οποία ούτως η άλλως δεν απασχολούσε κι ούτε έμελε ν'απασχολήσει κανέναν άλλον, εκτός απο εμένα κι εκείνην,  εκείνο το βράδυ.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μπράβο του! Αλλα δεν γίνεται αυτό.


Ευχαριστούμε τον MitsF !

"Στα πλούτη και στη φτώχεια..."

Mπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Να σταθείς  στην ουρά για συσσίτιο με ένα κατσαρόλι στο χέρι, να κοιμηθείς πάνω σε χαρτόνι άνεργος για 18 μήνες, το σπίτι χαμένο στον πληστηριασμό από απλήρωτες δόσεις κι ύστερα να μπεις στο σωρό κάτω από το βασιλικό μπαλκόνι και να ζητωκραυγάσεις αυτούς που σε κατάντησαν έτσι.
Μπορείς να κάνεις πως δεν ξέρεις, πως δεν κατάλαβες ποτέ πως η αποικιοκρατία μεταμορφώθηκε σε λαμπερό καπιταλισμό, πως δεν έχεις ιδέα πως το κοκκαλιασμένο χεράκι του παιδιού της Αφρικής και αύριο του δικού σου παιδιού κάπου συναντιέται  με την ανεξήγητη αλλά δεδομένη χλιδή που ζουν κάποιοι επειδή "έτσι είναι τα πραγματα", επειδή το λέει δήθεν η παραδοση, κι ας μην μπορείς να εξηγήσεις τι προσφέρουν και τι αφαιρούν όλοι αυτοί και το πρότυπό τους απ' τη δική σου ζωή.

Σίγουρα και το κανονικό τραγούδι είναι αστείο, αλλά η διασκευή παραείναι

Όταν σκεφτώ αστείο τίτλο που έχει να κάνει με ναρκωτικά, θα κάνω edit αυτόν τον τίτλο που μέχρι στιγμής δεν είναι αστείος και δεν έχει να κάνει με ναρκωτικά.

Μουσικό διάλειμμα απο τον Πολ.

Ερωτικός προσανατολισμός. 2 πράγματα θα σας πω. 1ον, επειδή είδα μεγάλο ποσοστό straight στην ψηφοφορία και αυτό δεν μου αρέσει, είπα να ασχοληθούμε λίγο με το ζήτημα. Ξεκινάμε με ένα απόσπασμα του Παπανούτσου για τον έρωτα. 2ον, μείνετε μακριά απο τα ναρκωτικά. 3ον, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ


"Πολύ μεγάλη σημασία για τη διαμόρφωση των διαθέσεων και της συμπεριφοράς του ανθρώπου στο κεφάλαιο της ερωτικής ζωής, και γενικότερα στη συγκρότηση της προσωπικότητάς του, έχουν οι πρώτες σεξουαλικές εμπειρίες, το πώς γεύτηκε στα χρόνια της νεότητάς του την ηδονή του φύλου. Εάν μερικοί μιλούν για την επιθυμία και τον έρωτα επιπόλαια ή με σαρκασμό, σα να είναι δευτερεύουσες ή ευτελείς υποθέσεις της ζωής, εάν ακόμη μερικοί αισθάνονται απέναντι στην επιθυμία και στον έρωτα αποστροφή και φόβο, αηδίαν ή αβεβαιότητα, τούτο κατά μεγάλο μέρος οφείλεται στο γεγονός ότι και οι πρώτοι και οι δεύτεροι δεν ευτύχησαν να έχουν καλές σεξουαλικές και αισθηματικές εμπειρίες στα πρώτα, τα κρίσιμα χρόνια της ζωής. Με τις πρώτες εμπειρίες, και σε τούτο και σε πολλά άλλα θέματα, τοποθετούνται για τον χαρακτήρα και την πνευματική υφή του ανθρώπου οι σιδηροτροχιές απάνω στις οποίες θα κινηθεί, όπως το τραίνο στις γραμμές του.

Είπα να θυμίσω κάτι από τον τελευταίο αγώνα…

TIME OUT 2,5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

ΖΕΛΙΚΟ:

‘’SSSSSSSSS … GUYS LISTEN TO ME … I KNOW YOU ARE TIRED … I KNOW YOU ARE EXHAUSTED … BUT IT’S 140 SECONDS LEFT … WE HAVE TO USE OUR BRAIN … NO TURNOVERS … 2 DEFENSES … 2 REBOUNDS AND THE TRIP TO BARCELONA WILL BE TRANSFERRED TO MAY …  COME ON GIANTS’’   

Forkless Bicycle..



Προοπτική φορ δε γουίν!

Pic

Cult-ίλα

Ο Στρος Καν ήξερε- ξέρει και θα ξέρει

Κυριακή 8 Μαΐου η 4η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία!



Η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία δεν είναι άλλη μια, μεγαλύτερη σίγουρα, ποδηλατόβολτα. Είναι η κορυφαία συλλογική πράξη διεκδίκησης της ποδηλατικής κοινότητας για το αυτονόητο: μια αξιοπρεπή ποιότητα ζωής στις πόλεις μας, που θα βασίζεται στην αλλαγή του τρόπου με τον οποίο βλέπουμε τις μετακινήσεις.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ο Αϊνστάιν είχε δίκιο τελικά...(Video)


Η θεωρία τη σχετικότητας του Αϊνστάιν επιβεβαιώθηκε μετά από αποστολή διαστημικού αεροσκάφους το οποίο είχε σκοπό να την επιβεβαιώσει ή να απορρίψει. Οι πλανήτες καμπυλώνουν το χώρο και τον χρόνο γύρω τους με τη δύναμη της βαρύτητάς τους.


Το πείραμα, που ξεκίνησε το 2004, χρησιμοποίησε τέσσερα εξαιρετικά ακριβή γυροσκόπια για τη μέτρηση του γεωδαιτικού φαινομένου, την στρέβλωση του χώρου και του χρόνου γύρω από ένα βαρυτικό σώμα και την μεταβολή του πλαισίου μετακίνησης που ένα περιστρεφόμενο αντικείμενο μετακινεί τον χώρο και το χρόνο καθώς περιστρέφεται.Η αποστολή του GP-B προσδιόρισε με πρωτοφανή ακρίβεια καθώς στόχευσε στο άστρο IM Pegasi, ενώ βρισκόταν σε τροχιά γύρω από τη Γη. Αν η βαρύτητα δεν επηρέαζε τον χώρο και το χρόνο, τα γυροσκόπια του GP-B θα έπρεπε να στοχεύουν πάντα προς την ίδια κατεύθυνση. Αλλά η επιβεβαίωση των θεωριών του Αϊνστάιν ήρθε όταν τα γυροσκόπια κατέγραψαν μικρές αλλαγές στην κατεύθυνση της περιστροφής τους.

Ας με σταματήσει κάποιος, παρακαλώ. Όλες οι αναρτήσεις μου σήμερα έχουν να κάνουν με γυναίκες. Αν δεν σταματήσω, θα φωνάξω τον Superman να με σταματήσει


Δηλαδή εμένα έτσι μου ρθε, να βάλω βράχια ρε παιδάκι μου


Διαφήμιση Lotto στην Νέα Ζηλανδία



Τώρα σκέφτεστε, είναι ωραία; 2μιση λεπτά, ποοο βαριέμαι. Είναι ωραία πάντως

H τέχνη της φωτογραφίας


Μουσικό Διάλειμμα

Ζωντανοί στο Κύτταρο




ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ “ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ”
Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης και οικολογικής ευαισθητοποίησης:
“The Openmind project” η Μ.Κ.Ο “Κάτι Πρέπει να γίνει” σε συνεργασία με το “Κύτταρο live” διοργανώνουν τις τέσσερις (4) παγκοσμίως πρώτες μουσικές βραδιές Οικολογικού Εισιτηρίου.

Τα μαθηματικά βρήκαν τον Μπιν Λάντεν;

Έρευνα που δημοσιεύτηκε το 2009 προέβλεπε με ακρίβεια 80,9% ότι ο Οσάμα Μπιν Λάντεν κρυβόταν σε έπαυλη της πόλης Αμποταμπάντ του Πακιστάν. Η μελέτη, βασισμένη σε ένα μοντέλο πιθανοτήτων που χρησιμοποιείται στην οικολογία των απειλούμενων ειδών, είχε τραβήξει τότε την προσοχή αμερικανικών ΜΜΕ, όχι όμως και των μυστικών υπηρεσιών.

Όπως αναφέρει την Τρίτη ο δικτυακός τόπος του περιοδικού Science, οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Λος Άντζελες τροφοδότησαν το μαθηματικό μοντέλο με δορυφορικά δεδομένα και με πληροφορίες για τις φημολογούμενες μετακινήσεις του Μπιν Λάντεν τα τελευταία χρόνια.

SOLARIS

Ένα έργο,τρεις διαφορετικές «αναγνώσεις».

Στην αρχή, ήταν ο Στανισλάβ Λεμ. Ένας μεγάλος συγγραφέας, που το 1969 έγραψε αυτό το εμβληματικό έργο επιστημονικής φαντασίας. Πρόκειται για την ιστορία ενός πλανήτη που στην επιφάνειά του φιλοξενεί έναν τεράστιο ωκεανό με ιδιότητες σκεπτόμενης οντότητας. Σ’ αυτό τον πλανήτη έχει εγκατασταθεί μια γήινη βάση με σκοπό τη μελέτη αυτού του πλάσματος. Κάποια στιγμή στο σταθμό αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορα και από τη Γη στέλνουν τον Κέλβιν, τον κεντρικό ήρωα της ιστορίας για να βρει τι συμβαίνει.

Berimbass!!!

Ο «τσέλος» με τον «μπάσο» από την μια και οι Kronos Quartet με το τεράστιο μουσικό τους έργο  (μοναδικές διασκευές) από την άλλη, μου μαρτυρούν μια αδυναμία του Mits_F στα βαριά έγχορδα… οπότε αυτό για τον Mits_F.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Προσοχή μη βγάλετε κανένα μάτι



Αν έχετε εξάρτηση από το κινητό σας και δεν θέλετε να το αποχωρίζεστε ούτε δευτερόλεπτο ακόμα και όταν κάνετε μπάνιο ή αν έχετε κάποιο ζηλιάρη ή ζηλιάρα σύντροφο που θέλει να απαντάτε  αμέσως στα μηνύματα, τώρα υπάρχει λύση.

5o Διεθνές Συνέδριο Δερματοστιξίας

 
 
 
 
Στο 5th Annual International Athens Tattoo Convention Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τη δική τους οπτική πάνω στην πανάρχαια τέχνη του tattoo επιδεικνύοντας τα σχέδιά τους και ενημερώνοντας τους επισκέπτες. Στις 13,14 & 15 Μαΐου 2011 στην πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου.

Για τους πικραμένους Μαδριλένιους φίλους μας


Για εσένα Teddy..

Καλώς ή κακώς, αυτό το διαστημικο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι λίγο βαρετό και προβλέψιμο. Ακραία, αλλά άποψη. Συνεπώς, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

Ζει πολιτικός με 592 ευρώ; Υπάρχει τσίπα ρεε;


Του Παύλου Χαϊκάλη
 
ΗΤΤΑ
Προ ημερών διάβαζα ένα άρθρο της κας Σπυράκη (διαβάστε το εδώ) που αναζητούσε ένα νέο πατριωτισμό για να μπορέσει η χώρα να βγει απ’ το αδιέξοδο.

Συμφωνώ ότι πάνω απ’ όλα, αυτό χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή. Αλλά θα μου επιτρέψετε να θέσω κάποια ερωτήματα πριν αναζητήσουμε αυτό τον πατριωτισμό των Ελλήνων.

Υπάρχει κράτος; Υπάρχει κυβέρνηση; Υπάρχει Έλληνας πρωθυπουργός; Υπάρχει πολιτικός σχεδιασμός; Υπάρχουν πολιτικοί εκλεγμένοι από το λαό να διοικούν;

Gente Que Si...

pol, το Τρίφωνο έχει ανέβει από musicholic εδώ:
http://www.oikaltses.com/2011/01/blog-post.html

Κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο...

Η Μπαρτσελόνα με το 1-1 κόντρα στην Ρεάλ προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η βραδιά ανήκει στον Αμπιντάλ. Ο Γάλλος επέστρεψε στην δράση και έζησε συγκλονιστικές στιγμές στο «Καμπ Νου».
Όταν πριν από περίπου 1.5 μήνα ο Ερίκ Αμπιντάλ πέρναγε την πόρτα του χειρουργείου για αφαίρεση όγκου στο συκώτι, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, έστω και δύο – τρία λεπτά, στον ημιτελικό του Τσαμπιονς Λιγκ.

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Απόψε, σήμερα και χθες - όλες οι πόρτες είν' κλειστές - και γω είμαι απ' όξω...

...και μες στο θάμπος το θαμπό - παίρνω αμπάρριζα να μπω - και με πετάνε όξω - όλος ο κόσμος μ' αγνοεί - βαρέθηκα πια τη ζωή - τους φθόνους και τα μίση...

Ομπάμα Σιν Λάντεν

Ανακούφιση προκάλεσε στο δυτικό κόσμο η είδηση της δολοφονίας του Οσάμα Μπιν Λάντεν από Αμερικανούς υπερήρωες, αφού κανείς δεν άντεχε άλλο την αφόρητη και γλυκερή σάχλα του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την αδελφή της Πίπας. 



Χιλιάδες Αμερικανοί βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πως ένα από τα ελάχιστα πράγματα που ενώνουν πια τους Αμερικανούς είναι οι δολοφονίες και τα αιματοκυλίσματα.

Τελικός Κυπέλλου by Suspect


Τελείωσε και αυτή η παρωδία του τελικού του κυπέλλου και για μια ακόμα φορά επιστρατεύθηκαν τα γνωστά κλισέ και τα γνωστά να χαμε να λέγαμε.

Για τον αγώνα δεν μπορείς να πεις πολλά. Ένα κάκιστο παιχνίδι, με άτεχνους παίκτες που κακοποίησαν το ποδόσφαιρο και προσέφεραν στο κοινό μια άθλια σούπα. Μέχρι το 2-0 απο τον Μπαχα, οτι φάση έγινε ηταν απο στημένη φάση. 

Συγκριτικά με τον περσινό τελικό, μας πήρε ο ύπνος και ο αγώνας έπρεπε να τελειώσει στο πρώτο τέταρτο και να επιστραφούν τα χρήματα στους θεατές με μια μεγαλοπρεπή συγγνώμη. Ο πιο γελοίος τελικός που έχω δει στη ζωή μου – μαζί με έναν άλλον, που δεν θυμάμαι λεπτομερειες παρα μόνο ότι ηταν στην Τούμπα και έδειχνε η κάμερα τον τότε πρόεδρο της ΕΠΟ να κάνει δηλώσεις για το πόσο καταπληκτικη γιορτή του ποδοσφαίρου ηταν και πίσω του καίγονταν οι κερκίδες.

Μουσικό Διάλειμμα

Μερικές γυναίκες είναι πολύ όμορφες για να είναι πορνοστάρ

Όχι ότι μας χαλάει βέβαια.
Tori Black

La Commune - Paris, 1871




1870. Οι δυνάμεις των Πρώσων του Μπίσμαρκ κατανικούν τον Γαλλικό στρατό της δεύτερης δημοκρατίας. Η αποδυναμωμένη Γαλλική κυβέρνηση καταφεύγει στις Βερσαλλίες. Εργάτες και ριζοσπάστες διανοούμενοι ελέγχουν το Παρίσι, διενεργούν εκλογές, νομοθετούν και διοικούν την πόλη.

Groundation @ Gagarin 205 (18/5/11, Αθήνα)

Τετάρτη 18 Μαΐου
Gagarin 205Λιοσίων 203-205, Αθήνα


Doors Open: 21:00
Δυο χρόνια μετά το εκπληκτικό sold out live του Απρίλη του 2009, οι Groundation επιστρέφουν στο Gagarin 205, την Τετάρτη 18 Μαΐου, για να μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά το θρυλικό αφιέρωμά τους στο Bob Marley. Παραπάνω από δυο ώρες μουσικής πανδαισίας σε μια μοναδική συναυλία στην οποία εκφράζεται ο βαθύς σεβασμός τους για τη σημαντικότερη μορφή της reggae μέσα από αριστοτεχνικές διασκευές που εναλλάσσονται με καταιγιστικό ρυθμό με μερικά από τα πιο αγαπημένα κομμάτια τους όπως τα “Freedom taking over”, “Music is the most high”, “Jah Jah know” και “Praising”.

"Έφυγε" ο "καλός μας άνθρωπος" Θανάσης Βέγγος (vids)

Την τελευταία του πνοή άφησε στις 7.15 το πρωί της Τρίτης (03/05) ο αγαπημένος ηθοποιός, ο "καλός μας άνθρωπος", Θανάσης Βέγγος.


Ο Θανάσης Βέγγος αντιπροσώπευε αυτό που λέμε «ταλέντο» ουδέποτε έκανε σπουδές υποκριτικής, όλα πήγαζαν από μέσα του, απαίδευτα μα τόσο δουλεμένα.

Κατάφερε να από την αρχή της καριέρας του να γίνει ο αγαπημένος μας κωμικός, γιατί πάνω από όλα παρέμενε γλυκός άνθρωπος με καρδιά μικρού παιδιού. Ακόμα και σε μεγάλη ηλικία δεν έκρυβε την συγκίνηση και την χαρά του σε κάθε του βράβευση, δίνοντας σ’ όλους μας μαθήματα σεμνότητας και ήθους. Το cosmo.gr έκανε ένα μικρό αφιέρωμα, στην μνήμη του αγαπημένου κωμικού.

Γιατί Θανάσης Βέγγος, δεν ήταν απλώς ο καλός μας άνθρωπος, ήταν και θα είναι για πάντα στις μνήμες μας ο δικός μας άνθρωπος!

Emotional Dancing...

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

-Βενετία παιδί μου, πέρασε ο κύριος Παπαδάκης? -Πέρασε, κύριε πέρασε. Σε μένα λόγος δεν πέφτει βέβαια, απλαααά να, ήταν λίγο αφ' υψηλού. Τι να σας πω, συννεφιασμένος μου φάνηκε!


«Μαζί μου έλα πάνω απ’τα σύννεφα…» που λέει και το τραγούδι. Ακολουθήστε μας για ένα μοναδικό ταξίδι σε υπέροχα τοπία πάνω από τα σύννεφα!

Όχι. Δεν με απατά η μύτη μου. Μύρισε καλοκαίρι!!!

Matando Cabos!!!

Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν μια τέτοια ταινία στην Ελλάδα;
Ιππείς της Πύλου, 4 Μαύρα κουστούμια και … αηδίες.


O Πολ είναι πολύ Jazz τώρα τελευταία...Ταιριάζει με τον καιρό μας είπε!

Μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν φτιάχνει ο Μπουτάρης!

Στιγμή δεν έχασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν. Ο κ. Μπουτάρης συγκάλεσε αμέσως το δημοτικό συμβούλιο και ανακοίνωσε πως θα φτιάξει μνημείο για τον Οσάμα Μπιν Λάντεν στην πλατεία Ελευθερίας.

Ζει με υψωμένο το δεξί του χέρι από το 1973!

Απίστευτο και όμως (ίσως) αληθινό! Ένας άνθρωπος στην Ινδία, ισχυρίζεται ότι ζει με υψωμένο το δεξί του χέρι από το 1973! Ο Sadhu Amar Bharati, υποστηρίζει ότι για 38 χρόνια έχει το χέρι του ψηλά στον ουρανό, το οποίο πλέον έχει αχρηστευθεί πλήρως.

Μύρισε καλοκαίρι ή με απατά η μύτη μου;

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΗΣΑΠ

Ακινητοποιημένοι αναμένεται να παραμείνουν αύριο Τρίτη 3 Μαϊου και για το διάστημα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 4 το απόγευμα οι συρμοί του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου. Τα σωματεία των εργαζομένων θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση με αντικείμενο τη λήψη αποφάσεων για...
κινητοποιήσεις, αντιδρώντας "στις υποχρεωτικές μετατάξεις και τις διώξεις των εργαζομένων" όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή τους.

Αυτή είναι η (πλαστή) φωτογραφία του Μπιν Λάντεν...

Aυτή είναι η πλαστή φωτογραφία, η οποία δήθεν έδειχνε το ματωμένο και πρησμένο πρόσωπο του Οσάμα Μπιν Λάντεν και προβλήθηκε από πακιστανικά τηλεοπτικά δίκτυα. Αναμεταδόθηκε από τηλεοράσεις σε όλο τον κόσμο και από....
ιστότοπους, πριν αποσυρθεί.

Χίτσφελντ: «Καταστρέφει τη Ρεάλ ο αγενής Μουρίνιο»

Δριμύτατη κριτική στον Ζοσέ Μουρίνιο άσκησε ο Ότμαρ Χίτσφελντ. Ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας και δις πρωταθλητής Ευρώπης με Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου, μέσω της στήλης του στο «Kicker» επέκρινε τις επιλογές, αλλά και τη συμπεριφορά του Πορτογάλου προπονητή αναφέροντας πως καταστρέφει το προφίλ της Ρεάλ Μαδρίτης. Παράλληλα κάλεσε την Μπαρτσελόνα να του δώσει ένα ακόμη καλό... μάθημα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League την Τρίτη στο «Καμπ Νου».

Οι Sublime w/Rome για πρώτη φορά στην Ελλάδα


Tην Τρίτη 14 Ιουνίου οι Sublime w/Rome έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Ήρθε η στιγμή να υποδεχτούμε τους Sublime w/Rome και να διαπιστώσουμε από κοντά αυτό που όλοι παραδέχονται παγκοσμίως, την μοναδική τους ενέργεια να διαπερνά όλη την σκηνή!
Ένα από τα σημαντικότερα σχήματα της ska/punk/reggae μουσικής, με πωλήσεις εκατομμυρίων και συναυλίες σε όλο τον κόσμο, έρχονται στη χώρα μας για να παρουσιάσουν το νέο μέλος της παρέας τους Rome Ramirez, τα ολοκαίνουργια κομμάτια τους και για πρώτη φορά ζωντανά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε ..cause it's Summertime and the livin' is easy!

Σε μια κοινωνία όπως η σημερινή, πορτοκάλι και σφυρί. Αυτό. Δηλαδή και κάτι άλλο, να, εεε τι γίνεται; Καλά; Εγώ καλά! Ντρεπόμουνα μωρέ να σου μιλήσω αλλα, ντάαααξει να πούμε, δεν έγινε και τίποτα. Ούτως η άλλως, σε μια κοινωνία όπως η σημερινή.

Απεβίωσε ο Μπίν Λάντεν, τρομερό ρε παιδιά. Τον σκότωσαν λένε 5 "κομάντος" σαν αυτούς των ειδικών δυνάμεων δηλαδή, έχουμε και εμείς τέτοιους. Που; Στα σύνορα Πακιστάν-Αφγανιστάν, εκει δηλαδή που πίστευαν οτι βρίσκεται. Σε μία έπαυλη! Καθόταν χαλαρός και έπινε τη φραπεδιά του δηλαδή και του ρθαν στο κεφάλι τα κομάντα! Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι πλέον αποδώθηκε δικαιοσύνη για τα θύματα των δίδυμων πύργων.

Θα σχολιάσουμε όμως αυτό και μόνο: Πώς γίνεται, ένας άνθρωπος ο οποίος ζούσε σε σπηλιές, να οργανώσει ένα τέτοιο τρομερό τρομοκρατικό χτύπημα, να ξεφεύγει για 10 χρόνια και ξαφνικά να την πατήσει. Ντααααξει να πούμε, απλά ο κυριούλης πέθανε, απο φυσικά αίτια, τον πήρανε, τον πυροβολήσαν στο κεφάλι ( μην νομίζετε ποτι δεν το κάνανε, θα βγάλω και φωτογραφίες σε λίγο αγαπητοί αναγνώστες) και χορεύουν τώρα.

Το καλό βέβαια της υπόθεσης είναι ένα: Κάποιοι στο Texas χάρηκαν!

Αυτά, καλημέρα!

Μουσικό Διάλειμμα

Πάμε Δυνατά!!

Baseketball!

Μια ταινία που αν έχετε όρεξη αξίζει να δείτε! Από τους δημιουργούς τους South Park, πριν γίνουν οι δημιουργοι του South Park, ότι πρέπει αν είσαι λίγο (ή και πολύ) καμένος..Ή μήπως το "καμένος" είναι με 2 "μ"? Δηλαδή "καμμένος"? Όπως και να χει...



E ναι ρε παίχτη μου...

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!


Στη Θεσσαλονίκη, αρκετοί θεωρούν "στοιχειωμένο" το σπίτι της Βασιλίσσης Όλγας, στον αριθμό 263. Το σπίτι λέγεται πως παλιά ήταν αρχοντικό κάποιου Εβραίου, ενώ σήμερα δεν κατοικείται, αφού είναι ετοιμόρροπο και ο γύρω χώρος έχει μετατραπεί σε αποθήκη οικοδομικών υλικών. Φημολογείται πως όσοι έχουν μείνει εκεί νύχτα, ακούνε φοβερούς θορύβους από φαντάσματα, που κυκλοφορούν στα δωμάτια, με αποτέλεσμα να τρέπονται σε φυγή.

Λέγεται πως το συνοδεύει κατάρα και όποιος μένει εκεί κινδυνεύει να τρελαθεί, ενώ όποιος προσπαθήσει να το γκρεμίσει κινδυνεύει να πεθάνει. Στο παρελθόν, το πήραν δύο εργολάβοι για να το κατεδαφίσουν, όμως την ημέρα που πέρασε στην ιδιοκτησία τους ο ένας πέθανε από την καρδιά του και ο άλλος σκοτώθηκε σε τροχαίο ταξιδεύοντας στην Αθήνα.
Για το σπίτι αυτό γίνεται μεγάλη συζήτηση και μέσω του Διαδικτύου. "Όποιος … τολμάει ας πάει να το επισκεφτεί. Εγώ προτιμάω να μην περνάω ούτε απ' έξω. Το σπίτι αυτό κρύβει κάποιο φοβερό μυστικό και όποιος είναι γενναίος ας πάει να το λύσει", διαβάζουμε σε ιστοσελίδα, ενώ ένας νεαρός περιγράφει τη δική του εμπειρία: "Πήγαμε χθες με φίλους, αλλά δεν μπήκαμε μέσα γιατί φοβηθήκαμε… Τι θα συναντήσουμε; Μπορεί να σε ακολουθήσει το πνεύμα;".

SEBASTIAO SALGADO

Το ξέρω… είναι καταθλιπτικό, μα χρειάζονται κι αυτά που και που.
 
Όσοι έχουν κοινωνικές ευαισθησίες, ας ρίξουν μια ματιά στο καταπληκτικό έργο του - κοινωνικού ντοκιμαντέρ - φωτογράφου Sebastiao Salgado ο οποίος ξεκίνησε ως… οικονομολόγος!

















Διασκευές... pt6

Μετά από ένα διαλειμματάκι, νομίζω είναι καιρός να συνεχίσω.. Νομίζατε ότι τελιώσαμε, ε?? Ε, σας την έσκασα!