Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο πυρετός της καμπίνας


Μπορεί λοιπόν οι αυτοκινητοβιομηχανίες να άργησαν, αλλά άρχισαν επιτέλους να καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι ο οδηγός να νιώθει ασφάλεια, να αισθάνεται άνετα όταν μπαίνει στο όχημα, χωρίς παράλληλα να χάνει την επαφή με το περιβάλλον, την οδηγική απόλαυση και φυσικά τη ζεστασιά που πρέπει να αποπνέει ο συγκεκριμένος χώρος.

Και τώρα κυρίες και κύριοι, χαμογελάμε

ε, ναι, κάτι τέτοιο

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

The Blind Side


Η ταινία «The Blind Side» είναι άγνωστη σε μεγάλο κοινό, όπως και το αμερικανικό φούτμπολ. Για τον Μάικλ Όαρ τα άγνωστα ήταν πολλά περισσότερα. Δεν ήξερε πώς είναι ένα κρεβάτι, τι συναίσθημα είναι η αγάπη, ούτε πώς είναι να έχεις οικογένεια. Και τα βρήκε όλα στους Τούι.
Γεννήθηκε στις 28/5/86 από μητέρα εθισμένη στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά κι ήταν αδύνατον να ζήσει αυτός και τα 11(!) αδέρφια του μαζί της. Τα παιδικά χρόνια του δεν ήταν σαν των περισσοτέρων παιδιών της ηλικίας του, αλλάζοντας συχνά σχολείο και θετή οικογένεια. Όλα αυτά όταν δεν κοιμόταν στο δρόμο.

Ε,αφού έρχονται...Θα ξεπαραδιαστούμε...(ωραίο βίντεο)

Καλη Καλη Καλη Καλησπέρααααααααα

Σκέψου, κάτσε σκέψου..

Γράφει η *tain


Μετά από 2 μήνες και 13 μέρες στην αγαπημένη πατρίδα, κάποια κιλά και παραφουσκωμένους λογαριασμούς του ΟΤΕ καταλήγω σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Η ζωή είναι σκληρή. Όσοι με θεωρήσουν ματαιόδοξη, αλλοπαρμένη ή αγνόμωνα να είναι καλά, συμφωνώ απόλυτα! Από την άλλη όμως δεν μπορώ και να μην μπω στην  διαδικασία να ονειροπωλήσω και να φαντασιωθώ πόσο ομορφότερη  ΘΑ μπορούσε να είναι η ζωή μου.

Έ - ε -ε ρχονται! Red Hot Chili Peppers για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 4 Σεπτεμβρίου

Οι Red Hot Chili Peppers για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
04/09/2012
Ολυμπιακό Στάδιο, Αθήνα
Η Live Nation και η Big Star Touring παρουσιάζουν τους Red Hot Chili Peppers - live στο Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ την Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2012.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Kαι τώρα δύο αφιερώσεις...

Αυτό στο mathepeze

κι αυτό στο σοφό!

Μεγάλη αλήθεια...

Time magazine




Η αμερικανική επιθεώρηση «Time Magazine» τόλμησε να επιλέξει ως «Πρόσωπο της Χρονιάς» τον απανταχού εξεγερμένο διαδηλωτή. Από τις γυναίκες πολίτες της Αθήνας με την σκόνη από MAΑLOX στα πρόσωπά τους και τον σκύλο – σύμβολο «Λουκάνικο» έως την μητέρα του νέου από την Τυνησία ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη της «Αραβικής Άνοιξης».

Για όσους παπαγάλιζαν την ιστορία γενικής παιδείας!


Ο Γιώργος Αγγέλκος είναι ο μικρός πρωταγωνιστής της ταινίας του Βούλγαρη «Ψυχή βαθειά». Πέρυσι έκανε 200 απουσίες στο σχολείο λόγω των γυρισμάτων. Αποτέλεσμα; Έμεινε στην ίδια τάξη. Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του έδωσαν συγχαρητήρια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Υπουργός Πολιτισμού... 


Eίναι τρελό. Η Πολιτεία από τη μία λέει «μπράβο» σε ένα μαθητή που συμμετέχει σε μια ταινία και από την άλλη (με τους νόμους της) δυσκολεύει τόσο τη συμμετοχή του που στο τέλος αυτός χάνει μια ολόκληρη σχολική χρονιά. Και είναι και άδικο. Στους μαθητές-αθλητές που συμμετέχουν σε επίσημους αγώνες οι απουσίες δε μετράνε. Γιατί να μην προβλέπεται κάτι τέτοιο και για τους μαθητές-καλλιτέχνες;
Ο Γιώργος Αγγέλκος μέχρι τα 17 του δεν είχε σκοπό να γίνει καλλιτέχνης. Ήταν απλώς ένα συνεσταλμένο παιδί που μεγάλωνε στο Πολυκάρπι Καστοριάς. Στην Α’ Δημοτικού είχε χάσει ήδη μια χρονιά λόγω δυσλεξίας. Ο δάσκαλος του χωριού και οι γονείς του δεν είχαν καταλάβει τίποτα. Το κατάλαβαν μετά από τρία χρόνια –πάλι καλά. Στο Γυμνάσιο ο Γιώργος ήταν καλός μαθητής. Στο Λύκειο μέτριος, πολύ μέτριος. «Βαριόμουν αφόρητα», λέει ο ίδιος. Στη Β’ Λυκείου έμεινε μετεξεταστέος σε 7 μαθήματα. Πέρασε τον Σεπτέμβριο, «χατιρικά» όπως του είπαν κάποιοι καθηγητές. Ο διευθυντής τού είπε ότι θα μείνει «αγράμματος».

Οι επιπτώσεις του κομμουνισμού!

Κίνα
Ρωσία

Τιιιι?

Συζήτηση με τον ταμία στη Lloyds πριν από λίγο.

-When are you leaving the country sir?
-Tomorrow.
-And when are you coming back?
-9th of January
-Ooooh, that's amazing!
-Yeah I know, still a student.
-Oh enjoy your time sir, it won't be the same when you will be on the other side of the till! What are you studying by the way?
-Mathematics before, now I am doing my second master's in economics.
-Great. Where do you see yourself after you are done with your studies?
-Mmm, I don't know to be honest. I am not sure what I want to do! The job market is tough, maybe apply for some financial, economic institutions. Who knows?
-Well, I trained to be a film maker if this comes as a consolation to you!!! Ok we are done, Merry Christmas sir...

Ο Θεός μαζί μας!

Ο πατέρας του αιώνα

Στα 70 του ο Ντικ Χόιτ κολυμπάει 3,8 χλμ., τρέχει 42.195 μ. και ποδηλατεί 180 χλμ. σερί, κουβαλώντας πάντοτε τον τετραπληγικό γιο του...

?!!#$#%$^%&^*)*(%^@$%!?

Αξέχαστος και ανεπανάληπτος
.
..
...
....

Νικόλας

Λαρες-γκο!

Τι έγινε ρε παιδιά? Θα φάμε ξύλο κι από πάνω?

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

To CNΝ για την Αθήνα των αστέγων


Ας αδερφίσουμε λίγο

Αν σ’ αρνηθώ… ρε Karl

Για σένα... που τόσο εκτιμώ και δεν σου έχω αφιερώσει τίποτα…




Levrolution...

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

:p

Προχωρημενιά? Μεγάλα σύννεφα, δέντρα, άσπρο φως? Τι έγινε ρε παιδιά?

People & Places vol.1

By Alexandros Liokis


Ένα επίκαιρο σετ φωτογραφιών από τον Αλέξανδρο,ο οποίος αφήνει για λίγο τα εγκαταλελειμμένα εργοστάσια και μας παρουσιάζει την Prague by Nights. Stay Tuned

Fun, skill και @@!!

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Μουσικό Διάλειμμα

Όλοι μαζί ρε..Ντίρλι Ντίρλι

Τσάρλι Τοντ: Η συλλογική εμπειρία της κωμικότητας.

ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ...

Η θρησκευτική πίστη δεν αποτελεί προϋπόθεση για την υγιή ευημερία των κοινωνιών.


Υπάρχει μια κοινή πεποίθηση, την οποία μοιράζονται οι οπαδοί των διαφόρων θρησκειών, ότι η λατρεία τού θεού και η υπακοή στα κελεύσματα τής θρησκείας θεωρούνται ουσιώδη για μια υγιή και ειρηνική κοινωνία. Ο θεός και η θέλησή του, πιστεύουν πως πρέπει να είναι στο επίκεντρο της ζωής τού κάθε ατόμου, προκειμένου να εξασφαλίζεται η ευημερία με ηθική και ασφαλή ζωή. Οι θρησκευόμενοι συμφωνούν επί πλέον, στο ότι το κάθε κοινωνικά ακραίο άτομο -εγκληματίας, ζητιάνος, περιθωριακός κ.ά.- θεωρείται, ότι παρουσιάζει έλλειψη ευσέβειας, ενώ όταν ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων μιας κοινωνίας απορρίψει το θεό, τότε θα επέλθει η αποσύνθεσή της.

Street Pics...