Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο εκατομμυριούχος που τα έχασε όλα από ένα λάθος

Στα 33 του είχε ένα ισχυρό hedge fund και 700 εκατ. δολ. στον λογαριασμό του. Στα 40 έχει απομείνει με ένα καλό όνομα και μια ιστορία τρόμου να διηγείται
 Ένα διαμέρισμα 17 εκατ. δολ. στο Central Park, μια εξοχική κατοικία στο Quogue της Νέας Υόρκης και ένα τζετ τύπου Gulfstream είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που έχασε ο Dan Zwirn. Ο 44χρονος επενδυτής νοσταλγεί την περιουσία του και τις πάλαι πότε ανέσεις του. Αυτό που του λείπει, όμως, περισσότερο είναι η «όμορφη μηχανή» του - όπως χαρακτηριστικά αποκαλούσε το, ανενεργό πλέον, hedge fund του, που κάποτε διαχειριζόταν πάγια ύψους 12 δισ. δολ. και χάρισε στον Zwirn προσωπική περιουσία 700 εκατ. δολαρίων.

Στις γυναίκες αρέσουν τα μπαλάκια και κάτι άλλο πιο μεγάλο. Ως εδώ όλα καλά. Και προβλέπεται να πάνε ακόμα καλύτερα.

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Google Earth


Παύλος Παυλίδης: Μωρά, σπαθιά και μια καλή ροκιά

Ο Παύλος Παυλίδης είναι από τις παλιές καραβάνες της ελληνικής ροκ σκηνής. Στιχουργός, μουσικός, συνθέτης και τραγουδιστής, άρχισε το… ταξίδι του, στα μέσα της δεκαετίας του 1980 μετά τα Μωρά της Φωτιάς, ακολούθησαν τα Ξύλινα Σπαθιά ενώ από το 2003 και μετά συνεχίζει την προσωπική του διαδρομή με συνοδοιπόρους του, τους Β - Μovies.

Bγαίνει και με στρας?

Πίτερ Οικονομίδης: «Χάσαμε το πάθος μας, για μία Prada»

Οι έλληνες επιχειρηματίες που αποφάσισαν να χρηματοδοτήσουν την εκστρατεία «Δώστε μία ευκαιρία στην Ελλάδα» (Give Greece a Chance), εμπιστεύθηκαν τον ομογενή κ. Πίτερ Οικονομίδη για την τελική μορφή της.

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την πρώτη ελληνική διαφήμιση που βραβεύθηκε στις Κάνες (για το Campari), που επινόησε για λογαριασμό του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού το Ελλάδα - «Εκλεκτή των θεών» («Chosen by the gods»), και επανεφηύρε για τον καφέ Λουμίδη το μότο «Έκαστος στο είδος του», έστησε μία καμπάνια μη επιθετική, στηριγμένη σε στοιχεία και αριθμούς σχετικά με την προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, ζητώντας χρόνο και συμπάθεια απέναντι σε μία χώρα που - όποια γνώμη και αν έχει κανείς για αυτή - δοκιμάζεται σκληρά.

Αν αποτύχω και ως παππάς, θα γίνω Ενδιάμεσο και Δάσκαλος, μέλος του Συμβουλίου των Μέντιουμ του Ιερού Δάσους της Δυτικής Αττικής.

Αν αποτύχω στην τελευταία μου μπίζνα, χορογράφος θα γίνω! Παππάς είναι το τελευταίο μου χαρτί.

Evolution of the Moon

Ένα βίντεο στο οποίο ο θεατής βλέπει το πώς γεννήθηκε και εξελίχθηκε η Σελήνη. Μέσα σε τρια λεπτά ξεδιπλώνεται μια κοσμική ιστορία περίπου 4,5 δις ετών.
Σύμφωνα με την κρατούσα θεωρία η Σελήνη δημιουργήθηκε όταν πάνω στη νεογέννητη Γη έπεσε ένας πλανήτης με μέγεθος ανάλογο με αυτό του Αρη. Η τρομακτική σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να εκτοξευθούν στο διάστημα τρισεκατομμύρια τόνοι καυτής ύλης μέρος της οποίας κάποια στιγμή ψύχθηκε ενώθηκε και σχημάτισε τον φυσικό μας δορυφόρο.
 


Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Μετανοείτε


Τακουνάρες

Gare du Nord - I'm not a woman I'm not a man


Άννα Μαρία

Διαβάζοντας σήμερα τα σχόλια σου αισθάνθηκα την ανάγκη να παραβώ τους κανόνες. Μελέτησα την κατάσταση κι έφτασα στο συμπέρασμα πως δεν θα έλυνα… κάτι, οπότε έπρεπε να το παρακάμψω. Αληθεύει πως απέσπασες την συμπάθειά μου και το λέω χωρίς ν΄ αφήσω να μου ξεφύγει η παραμικρή έκφραση – μια πράξη που μου φαίνεται δικαίως συνετή.
Από την πρώτη στιγμή που «μπήκες» έχω αυτό το τραγούδι στο μυαλό μου για σένα – κατά την γνώμη μου εξαιρετικό. Έτσι κι αλλιώς, αργά ή γρήγορα, σε κάποιον θα πρέπει να πεις την αλήθεια…
 
 



ΥΓ. Η Πάπισσα Ιωάννα του Ροΐδη είναι αριστούργημα!!!

Αέραααααααααααααααααααααααααα

Η πρωτοβουλία της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής έχει προκαλέσει αντιδράσεις


Ένα νέο φαινόμενο, αλλά πολύ παλιό στις περισσότερες χώρες σε δύση και ανατολή, η αυτοοργάνωση σε άτυπες, άοπλες πολιτοφυλακές, ικανές όμως να αντιπαρέλθουν σε μία σειρά προκλήσεων ασφαλείας, φαίνεται ότι αποτελεί το νέο «καρφί στο μάτι» του μνημονιακού καθεστωτικού συστήματος.
Οι αυτοοργανωμένες ομάδες δημιουργήθηκαν, όπως οι συμμετέχοντες σε αυτές δηλώνουν, για να προστατέψουν τις οικογένειες τους και τις περιουσίες τους από την εγκληματικότητα που όλοι φωνάζουν ότι αυξάνεται αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα για αυτή.

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

8 βήματα για το πιο ξεκούραστο στοματικό

Λοιπόν… μιας και το γιορτάζουν οι άντρες σήμερα, διαβάστε τις συμβουλές που δίνει γυναικείο blog για μια σωστή πεολειχία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Jim_k μόνο εσύ μπορείς να πάρεις σοβαρή θέση επί του αντικειμένου!



Παγκόσμια ημέρα Μπριζόλας, πεολειχίας και του 3,14...

Η Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας ξεκίνησε το 2002, με πρωτοβουλία του ραδιοφωνικού παραγωγού Τομ Μπέρτσι του σταθμού 103.7FNX, που εδρεύει στο Ρόουντ Άιλαντ των ΗΠΑ και γνωρίζει διάδοση μέσω Ιντερνετ.

Είναι η ανδρική εκδοχή της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και γιορτάζεται στις 14 Μαρτίου, ακριβώς ένα μήνα μετά την επέτειο του Αγίου. Την πρωτοβουλία, την ημέρα αυτή, έχει το θήλυ. Στην αρχή προσφέρει στον καλό της μια καλοψημένη μπριζόλα και στη συνέχεια την υπέρτατη ηδονή.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ζώντας στα άκρα

Από τα βίντεο που αρέσουν στον Karl,όχι ότι μπορει να κάνει τίποτα από τα παρακάτω,απλά του αρέσουν

Μας έσωσαν ο Γαπ, ο Βαγγέλης και οι Ευρωπαίοι. Γατάκια της αντίθεσης και της αντίδρασης, γευτείτε τώρα τους καρπούς του καπιταλισμου. Άντε γιατί πολλά μας τα πατε και τούτη τη φορά... ΠΑΣΟΚ-ΝΔ Συμμαχία!!!!!!!

"Ο οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε την Ελλάδα κατά έξι βαθμίδες σε B- από περιορισμένη χρεοκοπία (Restricted Default - RD) μετά την ανταλλαγή ομολόγων στο πλαίσιο της διαδικασίας του PSI, χαρακτηρίζοντας μάλιστα για πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό «σταθερές» (stable) τις προοπτικές της Ελλάδας."


ΥΓ: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με κοινό ψηφοδέλτιο?


Υστερουστερόγραφο: To υστερόγραφο είναι κόκκινο!







Η «τυχερή» γενιά των 426 ευρώ

Είμαι νέος ηλικίας κάτω των 25 ετών. Άνεργος. Δεν είμαι μόνος μου και σήμερα, ακούγοντας ότι τον Δεκέμβριο, η ανεργία των νέων της ηλικίας μου εκτοξεύτηκε ακόμη πιο ψηλά, στο 51%, το συνειδητοποίησα. Το αντιλαμβάνεστε; 51%.

Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που ανοίγει μια θέση εργασίας, την χτυπάνε λυσσασμένα μερικές 10άδες χιλιάδες συνομήλικοί μου. Ευτυχώς που η κυβέρνηση και η τρόικα νοιάζονται για μένα. Νομίζουν ότι τώρα που θα με υποχρεώσουν να εργαστώ με 510,94 ευρώ μεικτά ή 426,6 ευρώ καθαρά, ο μελλοντικός μου εργοδότης θα συγκινηθεί από την προσφορά και θα προσλάβει δύο σαν και εμένα. Τόσο καλά γνωρίζουν την ελληνική αγορά εργασίας…

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πόλεις στα... σύννεφα

Πως φτιάχτηκε αυτό το iPad;

Απάνθρωπες συνθήκες εργασίας για οικονομικότερα προϊόντα; Άνθρωποι ή iPhone; Ένα θέμα που φώτισε πρώην εργαζόμενος της Apple

 Η Foxconn είναι μία εταιρία που κατασκευάζει iPhones και iPads για την Apple. Σύμφωνα με τους New York Times στο εργοστάσιό της, στην πόλη Shenzhen της Κίνας οι εργάτες δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα. Και όχι μόνο αυτό. Εργάζονται όρθιοι μέχρι να μην μπορούν πλέον να περπατήσουν ενώ οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις στην γραμμή παραγωγής για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν σαν αποτέλεσμα πολλοί να υποστούν μόνιμες βλάβες στα χέρια τους. Για να μειωθεί το κόστος χρησιμοποιούνται φθηνά χημικά που προκαλούν νευρολογικές διαταραχές.

KONY 2012


Θέμα του είναι η απαγωγή 60.000 παιδιών στην Ουγκάντα από τον περίφημο Kony και την αντάρτικη ομάδα Lords Resistance Army (LRA). Το φιλμ και η εκστρατεία Invisible Children που το συνοδεύει, έχει σκοπό την σύλληψη και την δίκη του Joseph Kony από τα διεθνή δικαστήρια.

Φιλοτοπούμεν μετά σοβαρότητος… καλησπέρα σε όλους, καλησπέρα και στην δική μου μάνα.




Ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ
μέσα από την ψυχή και την καρδιά μου,
που στηρίζετε, αγαπάτε, εκτιμάτε
όλη αυτή τη συλλογική προσπάθεια την οποία κάνουμε όλοι μαζί,
ενωμένοι σαν μια μεγάλη οικογένεια με τον κοινό σκοπό και στόχο
για την ορθοδοξία και τον ελληνισμό.

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Άντε και στην ανταλλαγή να δούμε που θα βγει…

Μετά την τεράστια επιτυχία που είχε το «Φριι»… «Ανταλλαγές υπηρεσιών και προϊόντων χωρίς χρήματα σε όλη την Ελλάδα» και άλλα παρεμφερή.  Φυσικά κι εδώ δεν υπάρχει ουδεμία παρέμβαση στο κείμενο, από σεβασμό στον δημιουργό του!



Street Art