Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αθάνατος

Pad Men




Όταν η Apple κυκλοφόρησε ίο iPad, τον Απρίλη του 2010, κάποιοι έβαζαν το χέρι χους στη φωτιά ότι πρόκειται για ένα περιττό και κάπως αστείο gadget. Τώρα δεν βλέπουν την ώρα να βάλουν το χέρι τους πάνω σε ένα εικονικό πληκτρολόγιο. Το αυθεντικό iPad έχει ήδη αποκτήσει διάδοχο, μιμητές και ανταγωνισμό. Η αγορά των tablets προσφέρει πια μια χορταστική ποικιλία.

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Aς κοινωνικοποιήσουμε τις πολυκατοικίες

Σε μια πολυκατοικία κατά κανόνα ζουν άτομα με παρόμοια κοινωνικο-οικονομικά χαρακτηριστικά, άντε το πολύ-πολύ όσοι ζουν στους πάνω ορόφους να είναι λίγο πλουσιότεροι από όσους ζουν στους κάτω ορόφους. Συνήθως τα άτομα που ζουν στη πολυκατοικία ήδη γνωρίζονται έστω και λίγο, και υπάρχει ένας χώρος απο όπου περνάνε όλοι, η είσοδος, όπου συχνά αφήνονται και τα γράμματα και υπάρχει χώρος ανακοινώσεων. Η πολυκατοικία λοιπόν είναι και αυτή ένας χώρος όπου μπορεί να αναπτυχθεί ο κοινωνικός μετασχηματισμός, αρκεί να βρεθεί ένας κάτοικος ανά πολυκατοικία να βοηθήσει τους υπόλοιπους να έρθουν σε επαφή με πιο ανθρώπινες μορφές κοινωνικοποίησης από την αποξένωση που επικρατεί σήμερα.

Αποκλειστικές εικόνες των Καλτσικών μέσα από τα μάτια κάποιου, ο οποίος ναι μεν βλέπει περίεργα αλλά, όχι τόσο περίεργα ώστε να είναι καλτσικός. Θα έλεγα και διάφορα άλλα πράγματα που τα σκέφτομαι και ανατριχιάζω αλλά τα κρατάω για επόμενες αναρτήσεις.

Karl στην Trafalgar Square (όπως την βλέπει ο ίδιος)

Όταν η ηλιθιότητα συνάντησε την κωλοφαρδία!!!

Καλά τα λες ρε μεγάλε, ποιος σε ακούει είναι το θέμα!!!

Μιας και τέθηκε θέμα, ο mathepeze τα 90ς δεν χόρευε, έπαιζε…


Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τραγούδια που χόρευε στις ντισκοτέκ ο mathepeze



Το περιοδικό Rolling Stone ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για τα χειρότερα τραγούδια της δεκαετίας του '90 και εκείνοι απέδειξαν το ιδιαίτερα κακό τους γούστο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΜΑΡΞ...


Η αναγγελία...
... του θανάτου τους είχε γίνει της μόδας τα τελευταία τριάντα χρόνια: οι κοινωνικές τάξεις έχουν πεθάνει (και μαζί με αυτές, η διάκριση ανάμεσα σε Δεξιά και Αριστερά). Ομως υπάρχει κάποιος που τις ξαναβρήκε, εκεί ακριβώς που τις είχε βρει και ο Καρλ Μαρξ πριν από σχεδόν δύο αιώνες. Ο Τζορτζ Μάγκνους γράφει ένα ενδιαφέρον άρθρο στο πρακτορείο «Μπλούμπεργκ», που επιγράφεται «Δώστε στον Μαρξ μια ευκαιρία να σώσει την παγκόσμια οικονομία». Μα ακόμη πιο ενδιαφέρουσα είναι η ιδιότητα του συγγραφέα. Είναι επικεφαλής των οικονομικών συμβούλων της τράπεζας UBS. Γιατί άραγε ένας τραπεζίτης επικαλείται σήμερα τη σκέψη ενός φιλόσοφου από καιρό πεθαμένου, που ποτέ οι τραπεζίτες δεν έπιασαν στο στόμα τους το όνομά του για καλό;

Αργόσχολοι και ασόβαροι...

:)

Κομματάρα.. Βιντεάρα..Enjoy

Blast from the past

Bike Tyre Used As Swimming Aid (Germany, 1925)

A group of youngsters tied a bike tyre around the body as a swimming aid.

Missed me???Noooo....

Gentlemen & Gentlemen... Victoria Secret & Black Eyed Peas.



Όταν έλεγα μόδα, δεν εννοούσα αυτό φυσικά.

IT'S A MAN'S WORLD...



Εδώ από Residents για τους περίεργους.

http://www.youtube.com/watch?v=WvqNlFAZ3yY

"Για επίδοξους μπακς μπάνι και όχι μόνο. Πως θα καλλιεργήσετε τα δικά σας νόστιμα καροτάκια": newsbeast.gr

Every Man is an island...

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Σκοτώθηκε όλη η ομάδα...

Τραγικό δυστύχημα στη Ρωσία, όπου αεροσκάφος στο οποίο μεταξύ άλλων επέβαινε η ομάδα χόκεϊ της Λοκομοτίβ Γιάροσλαβ συνετρίβη αμέσως μετά την απογείωσή του. Στους 43 οι νεκροί, μόλις 2 οι επιζώντες...
Το αεροσκάφος τύπου Yakovlev Yak-42 απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Γιάροσλαβ στην κεντρική Ρωσία, όμως λίγο μετά την απογείωση έχασε ύψος, κατέπεσε περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από τον αεροδιάδρομο και έπιασε αμέσως φωτιά... Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το σκάφος δεν μπόρεσε να πάρει ύψος, για άγνωστο λόγο, βρήκε σε μια κεραία και φαίνεται ότι οι πιλότοι έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια να το ρίξουν στο νερό, χωρίς επιτυχία...

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικώνΟι διατάξεις του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης των ναρκωτικών.
Τις διατάξεις του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης των ναρκωτικών παρουσιάζει αυτή την ώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου.
Σύμφωνα με τον νέο νόμο, που εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο, αποποινικοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα η χρήση ναρκωτικών, η προμήθεια και η κατοχή τους (για προσωπική χρήση), ενώ την ίδια στιγμή γίνονται αυστηρότερες οι διατάξεις που αφορούν την εμπορία και τα κυκλώματα διακίνησης.

Αναρτήθηκε στο http://unafatsa.blogspot.com/ με τον τίτλο "ΚΛΑΜΑ...". Ε, κάτι θα ξέρουν!

Καλή σας νύχτα


Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Μετατρέπομαι σε Birgimia

Ποδόσφαιρο-Μιλιταρισμός-Εθνικισμός



"Είμαι από κείνους που μετά τη νίκη τραγουδούν μέχρι αργά τη νύχτα, που σπάνε τα μούτρα στον αντίπαλο οπαδό από κείνους που αν είναι ανάγκη αύριο θα πάνε στο μέτωπο και αντί για σημαία αθλητική θα κρατάνε στο χέρι τουφέκι…"

Χωρίς λόγια

Για την αθλιότητα της σεξουαλικότητας ..





Μια κοινωνία βασισμένη στην συγκεντρωτική εξουσία και τις οικονομικές συναλλαγές φτωχαίνει σε κάθε τομέα της ζωής, ακόμα και στους πιο οικείους. Γίνεται πολύς λόγος για τη γυναικεία απελευθέρωση, την απελευθέρωση των ομοφυλόφιλων και τη σεξουαλική απελευθέρωση στους αναρχικούς κύκλους. Και αναλύσεις για την ανδρική κυριαρχία, την πατριαρχία και τον ετερο-σεξισμό δεν είναι τόσο δύσκολο να βρεθούν, αλλά η πραγματικότητα της σεξουαλικής αθλιότητας φαίνεται να αγνοείται σε μεγάλο βαθμό.

Μουσικάρες από τις Κάλτσες!

Tι μουσικάρες δηλαδή, έχω πάρει 650 mg καφείνη και δεν περνάει η ώρα με τίποτα!

Nα και κάτι που αφορά άμεσα τους Καλτσικούς!


 
Νέες άγριες περικοπές στην ψυχική υγεία
Η κυβέρνηση δείχνει το “νέο” δρόμο για την ψυχική υγεία
 

Μετά την απόφαση για την παρακράτηση των συντάξεων των ψυχικά πασχόντων, περικόπτεται στο μισό η επιχορήγηση των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης!

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόγραμμα απεξάρτησης από τα ναρκωτικά!

Με βλέπω πάλι στα χακί

Ισραήλ-Τουρκία: Μία κόντρα με πολλή... Ενέργεια

Bαθιά κρίση περνούν οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλμε αφορμή τη δημοσιοποίηση της έκθεσης τουΟΗΕ για την αιματηρή επιδρομή των Ισραηλινών πέρυσι στο πλοίο Mavi Marmara που κατευθυνόταν στη Γάζα και την άρνηση του Τελ Αβίβ να ζητήσει συγνώμη για την ενέργειά της αυτή. Πέρα όμως από το επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους Τούρκοι πολίτες, η όξυνση των σχέσεων των δύο χωρών έχει ρίζες που φτάνουν ως το... υπέδαφος

Όλοι Wi-Fi!

Στα τέλη του έτους θα τεθεί σε εφαρμογή η δωρεάν παροχή ασύρματου Ίντερνετ για επιβάτες σε μέσα μαζικής μεταφοράς του Λεκανοπεδίου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσαν το ΗΣΑΠ και το Μετρό, το πρόγραμμα αφορά σε πρώτη φάση εφτά σταθμούς και πιο συγκεκριμένα : Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ομόνοια, Πειραιάς και Νερατζιώτισσα.

Μουσικάρες από τις Κάλτσες!

Είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός ότι η βαθύτερη κατανόηση της καθημερινότητάς μου δεν μειώνει το νόημα της ζωής μου, αλλά αντιθέτως ενισχύει την αίσθηση του δέους μου.

@ Karl


Άγνωστος: "Blogito ergo sum"

Μαθήματα μουσικής κουλτούρας απο τις Κάλτσες...

Κι όμως Χαρίλαε… μπορούμε και μόνοι μας κατ’ οίκον, να μεγεθύνουμε τη μικρή σημασία μιας φωτογραφίας…

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Kι αυτός γελοίος? Τστστστστστστς!

Οι 5 πιο ακριβές σουίτες στον κόσμο

Το πιθανότερο είναι ότι κανείς από εμάς ή τους γνωστούς μας δεν θα τις τιμήσει με την παρουσία του. Οι περισσότεροι, όμως, θα ήθελαν ξέρουν τι προσφέρουν στον πελάτη. Βέβαια, μια ματιά στις τιμές σε επαναφέρει γρήγορα στην πραγματικότητα. (pics)

Μπαρ... σε γδύνει για ένα δωρεάν ποτό!

"Μας δίνεις το εσώρουχό σου, σε κερνάμε ποτό!" Αυτό αναγράφεται στην αφίσα του TRAMCO μπαρ στο Δουβλίνο, το οποίο προτίμησε έναν "αποκαλυπτικό" τρόπο για να προσελκύσει θαμώνες και μη! (pic)
Η αφίσα του μπαρ TRAMCO, ενός μπαρ- κλάμπ που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Δουβλίνου τα λέει όλα: "Κανένα άλλο κλαμπ δε σου προσφέρει δωρέάν ποτό με μοναδικό αντάλλαγμα το εσώρουχό σου! Ναι, σωστά, μας δίνεις το εσώρουχό σου, σοτ δίνουμε δωρεάν ποτό!"

Aυτό το βρήκα στου xrisafiou το facebook. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι γιατί της δώσαμε κωδικούς εκείνης της κοπέλας. Για να τα ΒΑΖΕΙΣ στο facebook στους δώσαμε? Καλέ, πως σοβάρεψα έτσι απότομα? Αυστηρόοοος...

Μαθήματα μόδας από τις Κάλτσες!

Γυαλιά ηλίου από skateboards!

Kαλά βλαμμένος είστε κύριε?

After...

Στηρίζουμε τον Στέφανο Δαμιανό, τον καλύτερο Έλληνα freestyle surfer!

Εξάχρονος οπαδός της Σέλτικ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας!

Ξεσαλώστεεεεεεεεε

Αφιερωμένο σε όλους τους σοβαρούς…

Μα τι έχω πάθει? Σοβά-ρροια?

Σωτήρης Σοβαρός!