Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Τραγούδια που χόρευε στις ντισκοτέκ ο mathepeze



Το περιοδικό Rolling Stone ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν για τα χειρότερα τραγούδια της δεκαετίας του '90 και εκείνοι απέδειξαν το ιδιαίτερα κακό τους γούστο.





. Celine Dion, "My Heart Will Go On" Το τραγούδι που έντυσε τον κινηματογραφικό "Τιτανικό" και ακούγεται ακόμα και μέσα από το πόστερ της ταινίας με την Κέιτ Γουίνσλετ και Ντι Κάπριο στην πλώρη του καραβιού. Οι αναγνώστες του Rolling Stone κρίνονται επιεικώς αυστηροί.
Εντάξει, δεν το ακούγαμε και στην walkman (την εποχή εκείνη), αλλά κακό δεν το λες. Εκτός αν θέλεις να σε πάρουν όλες οι γυναίκες στο κυνήγι.


6. Hanson, "MMMBop"
Τα τρία ξανθά αγόρια από την Οκλαχόμα, εκ των οποίων τα δύο τα περνούσες άνετα και για κορίτσια, βρίσκονται δικαίως στη συγκεκριμένη λίστα. Θα μπορούσαν να πάρουν και ψηλότερη θέση.



5. Chumbawamba, "Tubthumping"
Tο συγκεκριμένο τραγούδι -το πιο.. ελαφρύ από το έργο μιας βαθιά πολιτικοποιημένης μπάντας- ήταν στο soundtrack του Fifa '98. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να λοιδωρήσω όσους το ψήφισαν.



4.Vanilla Ice, "Ice Ice Baby"
Έκλεψε απροκάλυπτα τη μπασογραμμή του "Under Pressure" των Queen. Ντροπή στον Vanilla Ice. Να μείνει εσαεί στη λίστα με τα χειρότερα των 90s. Τουλάχιστον.



3. Billy Ray Cyrus, "Achy Breaky Heart"
Ο μπαμπάς της Miley Cyrus. TV περσόνα από το 2000 και μετά, ο Billy Ray ήταν μόλις 20 χρονών όταν το παρακάτω τραγούδι τον έκανε διάσημο overnight. Το τραγούδι ακούγεται, το μαλλί θυμίζει Λοχαγό Μαρκ και λύκους του Οντάριο, άρα τον απαλλάσσουμε από τα 90s worst.



2. Los del Rio, "Macarena"
14 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Hot 100 στα μέσα των 90s. Ωραία κορίτσια στο βίντεοκλίπ. Έχει απογειώσει χιλιάδες trash πάρτι ανά την υφήλιο. Του αξίζει μια καλύτερη θέση στη μουσική ιστορία. Δεν θα το άκουγες στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά τη δουλειά του, την έκανε και με το παραπάνω.



1. Αqua, "Barbie Girl"
Τα τρελόπαιδα από την Δανία ενδέχεται και να πανηγυρίζουν με την κατάληψη της πρώτης θέσης στα χειρότερα 90s hits. Θυμήσου παρακάτω το βίντεοκλίπ και δες με πόσο κόπο πασχίζουν να φαίνονται (και να ακούγονται) τραγικοί. Συγχαρητήρια, τα καταφέρατε.


 

4 σχόλια :

  1. Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση, 80ς έπρεπε να βάλεις!!!
    Επίσης, στα 90ς δεν υπήρχαν ντισκοτέκ (σε συνοικίες ίσως, στο κέντρο δεν νομίζω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pws pws uparxei akoma kai twra mia stin kalli8ea,,den exw paei vevaia alla thn exw dei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...