Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

OiKaltses συνεχίζουν τις διακοπές τους μέχρι την Κυριακη...

Share

...μέχρι τότε όμως σας αφιερώνουμε παλιό,cult,αθάνατο,ελληνικό pop


Κοπελιά, είσαι πολύ τυχερή

Share

Εγώ ήμουν με τους Σερβους..Εύγε!!!

Share


Facebook places you!!


Share

Την υπηρεσία «Places», παρουσίασε σήμερα το «Facebook», μέσω της οποίας χρήστες έχουν τη δυνατότητα να γνωστοποιούν το μέρος στο οποίο βρίσκονται ανά πάσα στιγμή.
Η νέα υπηρεσία θα παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εντοπίσουν όσα μέλη του «Facebook» βρίσκονται κοντά στον ίδιο «φυσικό» τόπο με αυτούς.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Μαινόμενος ταύρος τραυμάτισε θεατές


Share

Τουλάχιστον 40 άτομα τραυματίστηκαν στην Ισπανία, σε αρένα, όταν ταύρος ξέφυγε από τον αγωνιστικό χώρο και πήδηξε στις κερκίδες στη Ναβάρα, στη βόρεια Ισπανία. (Ακολουθεί video)

Απελάσεις Ρομά από την κυβέρνηση Σαρκοζί


Share

Οι πρώτες απελάσεις Ρομά προς τις χώρες καταγωγής τους άρχισαν την Πέμπτη στη Γαλλία εν μέσω αντιδράσεων από οργανώσεις προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανησυχίας εκ μέρους της ρουμανικής κυβέρνησης για κύμα λαϊκισμού και ξενοφοβίας. Συνολικά 700 Ρομά θα έχουν απελαθεί από τη Γαλλία έως τα τέλη Αυγούστου.

Την ώρα του καθήκοντος!!

Share

Μουσικό διάλειμμα

Share
Με τραγούδι των Κατσιμιχαίων εκτελεσμένο απο τον Κότσιρα.

 

Στηρίζουμε Πάνο Κατσιμίχα

Share


Εκπληκτικές αεροφωτογραφίες από τον George Steinmetz

Share

 Οι αεροφωτογραφίες του George Steinmetz θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν με μια λέξη, εκπληκτικές! Ο Steinmetz, 51 ετών, έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια πετώντας με το αλεξίπτωτο του πάνω από την αφρικανική ήπειρο τραβώντας φωτογραφίες που επί το πλείστον χρησιμοποιούνται από το National Geographic και GEO, αλλά και σε ένα βιβλίο που εξέδωσε ο ίδιος με τίτλο "African Air". Δείτε τες...

Μουσικό διάλειμμα

Share
 Συνεχίζουμε τα μουσικά διαλείμματα στο ίδιο στυλ.

 

Δείτε τι φτιάχνει με χαρτί τουαλέτας

Share

ο Junior Fritz Jacquet!

Είναι η μέρα του Γιάννη σήμερα

Share
Τον οποίο ευχαριστούμε για το video

 

Άρα μιλάμε και Τούρκικα...

Share

Ευχαριστούμε τον Γιάννη

Καθημερινά χρησιμοποιούμε ένα σωρό λέξεις, οι οποίες είναι Τουρκικές και, όμως, δεν γνωρίζουμε την προέλευσή τους και την αντίστοιχη ελληνική έννοια.
Εδώ θα σας δώσω μερικές από αυτές για να καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ.

ΑΛΑΝΙ
(αλήτης)

ΑΛΑΝΑ (ανοιχτός χώρος)
ΑΓΑΣ (δεσποτικός-αυταρχικός)
ΑΓΙΑΖΙ (πρωινό ή νυχτερινό κρύο)
ΓΙΑΟΥΡΤΙ (πηγμένο γάλα)
ΚΑΡΠΟΥΖΙ (υδροπέπων)
ΜΕΝΕΞΕΣ (εύοσμο λουλούδι)
ΣΟΥΓΙΑΣ (μαχαιράκι)
ΤΕΝΕΚΕΣ (δοχείο)

Τα καλύτερα ταξί στον κόσμο

Share


Τα ταξί του Λονδίνου με τους φιλικούς οδηγούς που πάντα ξέρουν τις διαδρομές και τους προορισμούς θεωρούνται τα καλύτερα στον κόσμο, σύμφωνα με ετήσια δημοσκόπηση.

Φύτρωσε μπιζέλι στους... πνεύμονές του

Share

Την πιο ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη της ζωής του έζησε ένας ηλικιωμένος Αμερικανός στον οποίο οι γιατροί είχαν διαγνώσει ότι έπασχε από καρκινό των πνευμόνων: η μαύρη μάζα που διακρινόταν καθαρά στις ακτινογραφίες αποδείχτηκε ότι ήταν ένα... μπιζέλι που μάλιστα είχε βλαστήσει μέσα στους πνεύμονές του.

Πύθωνας αντί για σκύλος

Share


Με έναν πύθωνα τριών μέτρων βρέθηκαν αντιμέτωποι ιταλοί αστυνομικοί όταν έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα εμπόρων ναρκωτικών στη Ρώμη.

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Σε καλό δρόμο...

Share

Αν παρατηρήσει κανείς παλαιότερους πτωτικούς κύκλους της Οικονομίας, θα διαπιστώσει ότι με τον άλφα ή βήτα τρόπο οι κοινωνίες βρήκαν το δρόμο τους. Αυτή την φορά λέγεται για τη χώρα μας ότι η κρίση αυτή είναι η χειρότερη όλων και όσοι το υποστηρίζουν έχουν δίκιο. Ωστόσο, μας είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα σταματήσει η... οικονομική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Το θέμα δεν είναι αν η κρίση θα τελειώσει, αλλά σε ποιο σημείο αποφασίζει κανείς να την εκμεταλλευτεί...

Θα πρέπει οι εργαζόμενοι να κάνουν διακοπές ή όχι;

Share

Είναι βέβαιο, πως αν στην εργασία σου συναρμολογείς μαραφέτια, σουτάρεις καλάθια ή δακτυλογραφείς πρακτικά δικαστηρίων, τότε οι διακοπές θα σε βοηθήσουν να γιατρέψεις τις αρθρώσεις σου και να γλυτώσεις τον επαναλαμβανόμενο τραυματισμό πίεσης (RSI). 

33% των Βρετανών κοιμούνται με το... αρκουδάκι τους

Share

33% των Βρετανών κοιμούνται αγκαλιά με το... αρκουδάκι τους, όπως αποκαλύπτει δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 6.000 ατόμων για λογαριασμό της αλυσίδας ξενοδοχείων Travelodge.

Ώρα για μερικές σοβαρές ειδήσεις

Share

1 στις 2 γυναίκες προτιμούν sex με ρούχα αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας MyCelebrityFashion.co.uk. Πιο συγκεκριμένα, ρούχα ή παπούτσια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επιθυμούν οι μισές γυναίκες παραδεχόμενες οι περισσότερες από αυτές πως η συγκεκριμένη προτίμηση προέρχεται από τις ανασφάλειες που τις διακατέχουν.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Το blog σήμερα έχει απογειωθεί. Επιβάλεται η χρήση βαρβιτουρικών μετά την ξενάγηση.

Share

Κοροιδάρα Steeeeeeeeve.. Το διαλύσαμε το μαγαζί!!


Μουσικό διάλειμμα

Share
 

Ανακοίνωση: Ακολουθεί ανέκδοτο

Share

Είναι ένας τύπος σε αεροπλάνο, παθαίνει βλάβη το αεροπλάνο, πάει για προσθαλάσσωση, διαλύεται και γλιτώνει μόνο ο μάγκας. Βλέπει ένα νησί, κολυμπάει, φτάνει εκεί και αρχίζει να χτίζει την εν νήσω ζωή του. Χτίζει σπίτι, μαζεύει φαΐ, κτλ
Γνωρίζει κι έναν ιθαγενή, με τα πολλά κατάλαβε ότι τον λένε Νεσαπουλιάτα.

Mακάρι να 'χα κι εγώ 2 τόσο καλούς φίλους..

Share