Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ώρα για μερικές σοβαρές ειδήσεις

Share

1 στις 2 γυναίκες προτιμούν sex με ρούχα αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας MyCelebrityFashion.co.uk. Πιο συγκεκριμένα, ρούχα ή παπούτσια κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής επιθυμούν οι μισές γυναίκες παραδεχόμενες οι περισσότερες από αυτές πως η συγκεκριμένη προτίμηση προέρχεται από τις ανασφάλειες που τις διακατέχουν.

Αναλυτικότερα, το 48% των γυναικών αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του σεξ θέλει να φοράει στηθόδεσμο, νεγκλιζέ ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες. Υποστηρίζουν, μάλιστα, πως αυτά τα αντικείμενα είναι ικανά να αυξήσουν την αυτοπεποίθησή τους, ενώ το 24% τις κάνει να αισθάνονται περισσότερο σεξουαλικές.
Στηθόδεσμο κατά την ερωτική πράξη προτιμά το 68% των γυναικών, νεγκλιζέ το 59%, ψηλοτάκουνες γόβες το 40%, φόρεμα το 36% και εσώρουχα-σορτσάκια το 31%. Μάλιστα, ένα μικρότερο ποσοστό δε λέει όχι σε στολή νοσοκόμας!
Παράλληλα, το 61% των ερωτηθέντων απάντησε πως προτιμά σεξ χωρίς φώτα, ώστε να μην φαίνονται οι ατέλειες του σώματός τους.
''Αυτή η έρευνα αποκάλυψε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ρούχα στην αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Η χαμηλή αυτοπεποίθηση μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη ρούχων. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος στο σεξ καθώς ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις'', είπε ο εκπρόσωπος .

Πηγή: www.e-magazino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...