Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

33% των Βρετανών κοιμούνται με το... αρκουδάκι τους

Share

33% των Βρετανών κοιμούνται αγκαλιά με το... αρκουδάκι τους, όπως αποκαλύπτει δημοσκόπηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 6.000 ατόμων για λογαριασμό της αλυσίδας ξενοδοχείων Travelodge.

«Μεγάλοι» στην όψη αλλά παιδιά στην καρδιά, οι ενήλικοι του Ηνωμένου (σε ποσοστό άνω του 50%) εξακολουθούν μάλιστα να διατηρούν στην κατοχή τους το κουκλάκι των παιδικών τους χρόνων το οποίο, δεδομένου ότι τα χρόνια περνούν, κοντεύει πλέον κι αυτό να? τριανταρήσει.

Χαρακτηριστικά, η μέση ηλικία ενός τέτοιου παιχνιδιού είναι 27 έτη. Σε αντίθεση μάλιστα με ό,τι θα περίμενε κανείς, οι προσκολλημένοι στα παιδικά ζωάκια δεν είναι αποκλειστικά γένους θηλυκού. Κάθε άλλο μάλιστα.

Ενδεικτικά, το 25% των ερωτηθέντων ανδρών δήλωσε πως παίρνει το αρκουδάκι του ακόμη και στην δουλειά ή σε business trips επειδή αυτό του θυμίζει το σπίτι του.

«Δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει το γεγονός, το αρκουδάκι αποπνέει ζεστασιά και άνεση, σε βοηθάει να χαλαρώσεις όπως όταν ήσουν παιδί», εξηγεί από τη μεριά της η ψυχολόγος Κορίν Σουίτ.

Πηγή:www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...