Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Και όπως λέμε στο χωριό μου,True Story


Happy Ending Massage

Έκατσα κι εγώ μετά από καιρό να ακούσω λίγο FC χθες. Ιδού τα αποτελέσματα...

Διαμάντι #1:


Girls of Geneva Motor Show 2012‏ part1

By Alexandros Liokis
Εκρηκτκά αυτοκίνητα,ακόμα πιο ελκυστικές γυναικείες παρουσίες..Γι'αυτό αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε το δεύτερο. Πιστός στο κλίμα των ημερών ο Αλέ

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Παιχταράς ο Βύρωνας...

Ε ναι ρε παίχτη μου!

Τώρα που είπα "αρκετές", ήταν και η μέρα τέτοια εψές, καλό είναι να πούμε δυο λόγια και στις μικρές μας φίλες!

Λοιπόν φίλες μου, θα ήθελα να σας μιλήσω για δύο πράγματα. Το ένα είναι ο Ερρίκος ο Βασιλείου, που πέρα από τα ταλέντα που έχει και θα τα βρείτε εδώ:
http://www.errikosvassiliou.com/
είναι και πάρα πολύ σέξυ!
Το δεύτερο είναι αυτό. Ακούστε λοιπον, εγώ αυτές τις μέρες διαβάζω πολλές ακαδημαικές διατριβές μιας και ετοιμάζω και τη δική μου τη διατριβή που θα είναι και ακαδημαικη! Δε θα πιστέψετε αυτό που συνάντησα. Οι ερευνητές όταν γράφουν σε τρίτο πρόσωπο χρησιμοποιουν γένος θηλυκό για να μη σας προσβάλουνε λέει και τους πείτε φεμινιστές...
Για παράδειγμα, αν θέλουν να πουν αυτός θέλει να μεγιστοποιήσει τη χρηστική αξία του κεφαλαίου των χρημάτων του τραπεζικού του λογαριασμού, δε λένε αυτό. Λένε, αυτή θέλει να μεγιστοποιήσει τη χρηστική αξία του κεφαλαίου των χρημάτων του τραπεζικού ΤΗΣ λογαριασμού. Φοβερό δεν είναι? Η' λένε αυτή τα έκανε Σκατά! Και τώρα εσείς δεν προσβάλεστε και οι ερευνητές δεν είναι φεμινιστές πλέον!
Βέβαια εμένα όλα αυτά μου τα 'χε πει κι ο Ερρίκος ο Βασιλείου (Βασιλίου, Βασηλίου, Βασσιλίου και άλλα πολλά που ούτε να τα σκεφτώ δεν μπορώ) εδώ και πολύ καιρό που τον ξέρω γιατί ειναι και πολύ προχώ! Και το ξέραμε όλοι που είναι προχώ αλλά πάντα τον πειράζαμε λίγο για να μη το πάρει και πάνω του. Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα θα τα βρείτε εδώ:
http://www.errikosvassiliou.com/

YΓ: Αυτό το ποστ είχε σκοπό να σας ενημερώσει για το νέο blog  του Ερρίκου, που προσωπικά μου άρεσε πολύ. Δεν ξέρω αν πέτυχα το σκοπό μου, πάντως οφείλω μία συγγνώμη στον Ερρίκο που το ποστ έπρεπε να είναι σε αυτό το χάλι και ένα ευχαριστώ σ΄εμένα που δεν το έκανα χειρότερο!

Happy...

Ρίξτε μιά ματιά και κάντε και το τεστ(εγώ ήξερα το αποτέλεσμα από πριν, αρκετές/οι θα εκπλαγείτε!)...Φιλελευθερισμός, σοσιαλοδημοκρατία, Τόλκιν, αδελφοί Γκρίμ, Χεγκελ, Αγγελόπουλος και άλλα πολλά που τα σκέφτομαι και ανατριχιάζω!

http://www.politicalmap.gr/

πολιτική αυτογνωσία

Σήμερα που οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των κομμάτων ξεθωριάζουν, είναι όλο και πιο δύσκολο να προσδιοριστούν πολιτικά οι ψηφοφόροι. Ο πολιτικός χάρτης φιλοδοξεί να βοηθήσει τον καθένα να προσδιοριστεί πολιτικά, να ορίσει δηλαδή τη θέση του στο πολιτικό φάσμα, στους άξονες των ατομικών και των οικονομικών ελευθεριών, και να δει με ποιό πολιτικό κόμμα ταυτίζεται ή είναι πιο κοντά ιδεολογικά. Μ' άλλα λόγια, ο πολιτικός χάρτης είναι ένα εργαλείο πολιτικής αυτογνωσίας που στοχεύει σε πιο συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους.

Φριι...


Το κάνω πάσα όπως το βρήκα, χωρίς καθάρισμα, γιατί το ενδιαφέρον του είναι πολυδιάστατο (για να είμαι δίκαιος είναι και λίγο παλιό).

Δικό σας ρε… δικό σας!



Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Από την Ρωσία με αγάπη...

Infographic (Μου άρεσε Steve και το κόλλησα).

Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε καθημερινά το Internet, χωρίς όμως να έχουμε αναρωτηθεί ποτέ πώς μεταφράζεται μια συνηθισμένη ημέρα στο Διαδίκτυο σε όρους πληροφοριών.
Γνωρίζετε πόσα DVDs θα χρειαζόντουσαν για την αποθήκευση όλων των δεδομένων που καταχωρούνται μια τυπική ημέρα στο Internet; Πόσα emails αποστέλλονται καθημερινά και πόσα videos ανεβαίνουν στο YouTube; Μήπως πόση ώρα την ημέρα οι χρήστες του Διαδικτύου παρακολουθούν online video …ερωτικού περιεχομένου; To παρακάτω Infographic έρχεται να λύσει όλες σας τις απορίες. Απολαύστε το!


Ας σοβαρευτούμε.Ή μήπως όχι?Ή μήπως ναι? Αχά. Ναι. Anytime. Χαίρομαι. Μόνος μου. Αλλά χαίρομαι τουλάχιστον. Ή νομίζω ότι χαίρομαι. Ή κάτι τέτοιο... Όχι, θα κάτσω να σκάσω.


Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Οι Νεόπτωχοι των Αθηνών

 Ένα ρεπορτάζ του BBC

 «Κοιμάμαι εδώ έξω και νιώθω σαν να είμαι ήδη στον τάφο μου». Αυτή η δήλωση ενός Έλληνα άστεγου έγινε τίτλος του θέματος και σόκαρε τους αναγνώστες της ιστοσελίδας, Ευρωπαίους και Έλληνες.

Το νεόπτωχο κοινωνικό κύμα αναδύεται ορμητικά, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην 5η χρονιά οικονομικής ύφεσης, οι άστεγοι έχουν αυξηθεί κατά 25% από το 2009 και ο δείκτης της ανεργίας έχει εκτοξευθεί στο 20%. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο  κόσμος που φτάνει στα συσσίτια της Αθήνας έχει αλλάξει.

Έλα, έλα τελειώνετε!

Μουσικάρες


Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Negative Space Art by Tang Yau Hoong


Καλημέρα...

Ωχ

Λέγομαι Γιώργης Βοσκαρουδάκης και στέλνω τα χαιρετίσματά μου σε όλους... Ζμπάρανέ τονε το μπούστη...ν'ακούσω! (booom!)...μπράβο!