Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Η ώρα των αναγνωστών: Stop the war

Share

O Ούγγρος Puff Daddy μας λέει να σταματήσουμε τον πόλεμο. POWER!

 

Δεν ευχαριστούμε καμία Μαρκέλλα που μπορεί να μας έστειλε αυτό το απίστευτο τραγούδι. Αυτό το τραγούδι, σίγουρα δεν μας το έστειλε η Μαρκέλλα. Μαρκέλλα δεν σε ευχαριστούμε σίγουρα, για αυτό το τραγούδι που δεν μας έστειλες. Το τραγούδι αυτό η Μαρκέλλα δεν το έχει ακούσει.

Τερααααάστια Σπαθιαααααά

Share

To blog οργανώνει group buy για το "Two handed great sword".

 

Παράξενα πράγματα που η Φυσική γνωρίζει αλλά οι περισσότεροι αγνοούν...

Share
Την σχετική ανάλυση έχει κάνει ο φυσικός - κοσμολόγος και συγγραφέας εκπαιδευτικών επιστημονικών βιβλίων, Μάρκους Τσόουν...

Οι εκπλήξεις ποτέ δεν τελειώνουν

Share

  Μια μεταγραφή βόμβα θα ταράξει τον κόσμο των blogs.
  "O Πρόεδρος" σε λίγο καιρό θα είναι κοντά μας...

Οι δημιουργοί του Family guy σίγουρα δεν είναι καλά.

Share

Ο Peter ανακαλύπτει ότι μπορεί να παίρνει φάρμακα και να πληρώνει στο τέλος του μήνα, επομένως αποφασίζει να πειραματιστεί.

 

Monty python!

Share
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

I Liiiiike drinking beer!

Share
Αφιερωμένο στον the_dude και τον badstuber!

Back to Back II.

Share

Ακόμα μερικές παλιές και αγαπημένες παιδικές σειρές.

Τελικά ο κοσμος δεν είναι καθόλου καλά..

Share
Αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα σε αυτή τη ζωή, τότε δεν έχετε δει το συγκεκριμένο video!!



Πορεία ειρήνης στη μνήμη του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη


Share
Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή οι μετακινήσεις στο κέντρο της Αθήνας και κατά μήκος της μαραθώνιας διαδρομής, λόγω της πορείας ειρήνης στη μνήμη του αγωνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη. Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Τροχαία.


Back to Back

Share

Back to Back δεν σημάινει μόνο Μπέζος και Καφετζόπουλος.Back to Back  είναι σίγουρα και η παρακάτω σείρα η οποία παίχτηκε εκτός από την Ελλάδα και στην Σαουδική Αραβία...

Down by Law


Share
Ταινία του Jim Jarmusch, σπουδαίου εκπροσώπου του αμερικάνικου ανεξάρτητου κινηματογράφου, γυρισμένη το 1986.

Fool's Day!

Share
Αναμένοντας νέα δουλειά Blur...



Μεγαααααάλο Τραγούδι!!

Share
Ζουγανέλης.Κουφώματα.Και τίποτα άλλο.



Πέντε ημερών blogger

Share
Μάγκες, είναι 6 το πρωί και μετά τον Ξεροπούπουλο(βλέπε 2 αναρτήσεις παρακάτω), δεν έχω να σας πω τίποτε άλλο. Τίποτε, ή τίποτα; Ιδού η απορία. Να την φας και να ναι κρύα. Χα χα. Το blog θα συνεχίσει σε ρυθμό που δεν τον φαντάζεστε. Stay tuned! 

Λοιπόν κόβουμε την πλάκα!

Share

Ζητάμε συγγνώμη για τις προηγούμενες ανοήσιες και θέλουμε να αποκαταστήσουμε την φήμη μας ως σοβαρό blog. Σε αυτό τον τιτάνιο αγώνα που ξεκινάμε σε 52 μέρες... η Κούλα Ξεπατουλήδου θα είναι εκεί και θα μας στηρίξει. Aκολούθει video τελείως άσχετο με ολα τα παραπάνω. Χρόνια Πολλά!

Ανακοίνωση:Χάθηκε σκύλος!

Share
Αστειάκιιιιι για να σπάσουμε τον πάγο. Μην ανυσηχείτεεεε όλα τα σκυλιά είναι στη θέση τους...Λοιπόν μάγκες...Είχαμε παράπονα ότι το blog δεν έχει συγκεκριμένο θέμα και κατεύθυνση. Οτι και να πούμε είναι περιττό. Μόλις τελειώσετε την παρακολούθηση του video που ακολούθει θα ξέρετε με ποιους έχετε να κάνετε και τι συμφέροντα εξυπηρετούμε. Βαρεθήκαμε να κρυβόμαστε πίσω απο το δαχτυλό μας και να μην αποκαλύπτουμε τα πραγματικά μας πολιτικά πιστεύω με το φόβο οτι δεν θα είναι αρεστά.Δείτε το ολο και θα καταλάβετε!

Kobe Bryant, ούτε αυτός είναι πολύ στα καλά του!

Share

Ο Κόμπι Μπράιαντ (Αγγλικά: Kobe Bean Bryant), γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1978 στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια, είναι Αμερικανός καλαθοσφαιριστής. Αγωνίζεται στη θέση του σούτινγκ γκαρντ για την ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς του ΝΒΑ. Έχει ύψος 1,98 μέτρα και βάρος 93 κιλά. Επιλέχθηκε στο νούμερο 13 του NBA Draft του 1996 από τους Σαρλότ Χόρνετς. Αγωνίζεται με τον αριθμό 24 και οι αποδοχές του ξεπερνούν τα 21 εκατομμύρια δολάρια.

The Snail by Remi Gaillard

Share
 Σίγουρα ο άνθρωπος έχει πολλά προβλήματα...

Τα 10 πιο παράξενα ζώα του κόσμου


Share
10. Cantorii Pelochelys
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που οι επιστήμονες ανακάλυψαν αυτήν την σπάνια χελώνα του γλυκού νερού, στον ποταμό Mekong της Καμπότζη. Η τεράστια αυτή χελώνα, με το ασυνήθιστα μαλακό κέλυφος μπορεί στην ενήλικη ζωή της να φτάσει και τα 50 κιλά βάρος αλλά και να πλησιάσει τα 2 μέτρα μήκος. Είναι, όμως, λίγο απίθανο να την συναντήσατε κάπου. Η Cantorii Pelochelys, για να φυλαχτεί από τα αρπακτικά περνά περί το 95% της ζωής της χωμένη στην άμμο, με μόνο τα μάτια και την μύτη της να προεξέχουν. Δεν είναι πάντως όσο φοβητσιάρα ακούγεται. Η χελώνα αυτή έχει μεγάλα νύχια, ενώ μπορεί να επεκτείνει μακριά και με μεγάλη ταχύτητα τον λαιμό της, όταν χρειαστεί, και με τα ισχυρά της σαγόνια να θρυμματίσει ένα κόκαλο. Οι επιστήμονες, μάλιστα, είπαν ότι δεν έχουν δει γρηγορότερη αντίδραση σε ζώο, ακόμα και συγκριτικά με τις κόμπρες. Η ανακάλυψή της έδωσε ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα, ότι δεν έχουν χαθεί όλα τα σπάνια ζώα από τον πλανήτη.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Facebook τέλος ??


Share


Έξι χρόνια από την πρώτη του εμφάνιση και στο Facebook συναθροίζονται περισσότεροι από 400.000.000 άνθρωποι. Κατά πολλούς θεωρείται μια απο τις μεγαλύτερες εξαρτήσεις του σύγρονου κόσμου.

Ο Peter επιχειρεί διάρηξη στο σχολείο.

Share  Από το 1:00, με δικό του, μουσικό background!


Διέσχισε τη Μάγχη με μπαλόνια ηλίου

ShareΈνας περιπετειώδης Αμερικανός κατάφερε να διασχίσει το στενό της Μάγχης δεμένος σε μια δέσμη μπαλονιών φουσκωμένων με ήλιο, ξεκινώντας από τη βρετανική πλευρά και καταλήγοντας στο μέσο ενός γαλλικού λαχανόκηπου.

Η ώρα των αναγνωστών

ShareΟ πιο ταλαιπωρημένος ληστής που έχει υπάρξει ποτέ


Ευχαριστούμε την Δώρα για αυτό το video

Φεστιβάλ Β-Fest στη Σχολή Καλών Τεχνών

Το δεύτερο Διεθνές Αντιεξουσιαστικό Φεστιβάλ Β-Fest με συζητήσεις σε θέματα πολιτικής, οικονομίας και ανθρωπίνων δικαωμάτων, που συνοδεύονται από Workshops, dj sets και συναυλίες από γνωστούς καλλιτέχνες διοργανώνει η Αντιεξουσιαστική Εφημερίδα "Βαβυλωνία".

Η ώρα των αναγνωστών

Πολύ ωραία διαφήμιση της Heineken.


Ευχαριστούμε τον Βασίλη.

Ανέκδοτα...

Παραθέτουμε μερικά ανέκδοτα για να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα।

Ένας άντρας καθώς ήταν κοντά σε μία λίμνη, αποφάσισε να ρίξει μία βουτιά στην ωραία λίμνη.
Εκεί λοιπόν όπου κολυμπούσε, ξαφνικά εμφανίζεται ένας βάτραχος ο οποίος του λέει:
-Καλημέρα.

Ζωή ξανά στην πλατεία


Πριν από δέκα ημέρες πάνω στο πλακόστρωτο μπήκαν οι πρώτες καρέκλες και το μεγάλο ξύλινο τραπέζι. Πίσω από το περίπτερο στήθηκε η μπασκέτα. Κατέβηκαν τα πρώτα παιδιά για να παίξουν. Μερικά όχι χωρίς φόβο. Τα καθησύχαζε όμως η απουσία: των διακινητών, των χαπιών, του αίματος, των άρρωστων παιδιών που ζητιάνευαν ή ορισμένες φορές απειλούσαν, με σπασμένα μπουκάλια ή αυτοσχέδιους σουγιάδες, για μερικά ευρώ.

Back to Back

Δεν γίνεται να λείπει από αυτή την στήλη ο Ακάλυπτος.Στο συγκεκριμένο video μας επιδεικνύει τις πλούσιες φωνητικές του ικανότητες.

Έχετε οικολογικές ανησυχίες?


6η Έκθεση Ecolife 2010: Η Οικολογία στην Καθημερινή Ζωή!27-30 Μαΐου 2010
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων ,Γκάζι. Αν επιθυμείτε να πρασινίσετε τη ζωή σας επισκεφτείτε το.

Πάρε τα λεφτά και τρέχα...

Αν κινδυνεύει από κάτι ο κόσμος, είναι από μια απροσδόκητη αρνητική εξέλιξη που θα λάβει χώρα πάνω σε μια κλειστή στροφή  με οριακή ταχύτητα.
 
Η οριακή ταχύτητα στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτή που ορίζει η  κατακόρυφη άνοδος κατά 83% από τον Μάρτη του 2009 μέχρι τον Απρίλη του 2010 όταν o S&P 500 σκαρφάλωσε από τις 666  στις 1.212 μονάδες.  Αυτό μπορεί να σημαίνει ανάγκη για διόρθωση...

Queen for the win!

Πρόσεχε...Πρόσεχε...

Synch festival 4-5 Ιουνίου


Synch: Ένα σύγχρονο μουσικό φεστιβάλ στην καρδιά της Αθήνας
Παρασκευή 4 και Σάββατο 5 Ιουνίου στην «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων.

Το Synch, ανανεωμένο και γεμάτο φρέσκα ονόματα της διεθνούς αλλά και της εγχώριας μουσικής σκηνής, ανοίγει την φεστιβαλική αυλαία του καλοκαιριού, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Ιουνίου, στην «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων.

Το χάος συνεχίζεται..


Στους 73 νεκρούς υποστηρίζεται ότι έχει φτάσει ο αριθμός των ατόμων που επιδίδονται στις οδομαχίες στη μακρινή απο εμάς Τζαμάικα.

Poll, θέλαμε και Poll

Το πρώτο poll του blog έληξε με τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Τζούλια 13%
Ντούβλη 10%
Σκατά 77%

Πρωτοφανής η συμμετοχή στην ψηφοφορία, όπως πρωτοφανές είναι και το ποσοστό των σκατών. Η τζούλια, με το τ μικρό και όχι κεφαλαίο, πέρνει την δεύτερη θέση με δυσκολία, έναντι στο βαρύ πυροβολικό( και όχι μόνο πυροβολικο, βαρύ γενικά) που ακούει στο όνομα Ντόυβλη (με Ν κεφαλαίο).

Να τα τα καλύτερα!

O Peter απο το Family Guy, μιλάει Ιταλικά!

Τεσσάρων ημερών blogger

Ε, νομίζω ήρθε η ώρα να σταματήσουν τα στατιστικά στοιχεία. Είχαμε τόσες επισκέψεις, τόσους νέους στο blog κτλ. Ρε παιδιά! Συγγνώμη αλλά τι έχει σημασία; Οι επισκέψεις, ή ο Βόσνιος που πέφτει στο μπάνιο; Απαντάω μόνος μου: Φυσικά και ο Βόσνιος. Δηλώνουμε λοιπόν, σύσσωμο το blog, ότι ανεξάρτητα από τις επισκέψεις, ο Βόσνιος θα γίνει το σύμβολο του blog! Όσο για τα στατιστικά, δεν θα σας πω ότι συμπληρώσαμε τις 15000 επισκέψεις, γιατί δεν το κάναμε. Συνεχίζουμε δυναμικά, με ένα νέο μέλος στην ομάδα μας, τον the_dude, ο οποίος έχει αναλάβει τον καλλιτεχνικό τομέα του blog. Stay tuned, τα καλύτερα έρχονται.

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά....Ιδού η απόδειξη...

Kαλή μας αρχή...

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Monty Python - Μάθημα Ιταλικων!

Εδώ είναι το σημείο που πρέπει να γράψω κάτι έξυπνο και πιάσαρικο για να σας πείσω να δείτε το video που ακολουθεί. Ε? Μμμ για να δω.. Α ναι!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Dropkick Murphys - Which side are you on.

Το τραγούδι συνοδεύει ιδανικά το προηνούμενο άρθρο απο τον Βob! Να τονίσουμε για μια ακόμη φορά οτι το blog αυτό δεν είναι πολιτικοποιημένο και οτι καθε πολιτική αντίληψη είναι απολύτως σεβαστή. Ωστόσο θεωρούμε οτι τα τελευταία 2 post είναι ενα ελάχιστο δείγμα συμπόνιας και συμπαράστασης απέναντι σε ανθρώπους που παλεύουν καθημερίνα για τα απολύτως απαραίτητα και που τις μέρες που έρχονται θα υποφέρουν ακόμη περισσότερο χωρίς να φταίνε ούτε στο ελάχιστο. Ο αλτρουισμός και η ανθρωπιά ειναι λέξεις και έννοιες ξεχασμένες που στις Κάλτσες και στη δράση μας θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο!

Και όμως υπάρχει..

Δήµαρχος Γκορντίγιο: «Ξέρουµε πως οι άνθρωποι µπορούµε να δουλεύουµε και για άλλες αξίες, όχι αποκλειστικά για το χρήµα» Η Μαριναλέντα, µια κοινότητα 2.645 κατοίκων στην Ανδαλουσία, δεν έχει ανεργία, δεν έχει αστυνοµικούς και τα σπίτια της νοικιάζονται µε 15 ευρώ τον µήνα. Ο δήµαρχός της, ο κοµµουνιστής Χουάν Μανουέλ Σάντσες Γκορντίγιο, επανεκλέγεται εδώ και 31 χρόνια.


Τελικοί Α1: Πράξη 1

Ένα κατά την γνώμη μου κακό παιχνίδι παρακολουθήσαμε χθες.Με 28 λάθη και από τις 2 ομάδες(17ο ΠΑΟ-11 ο ΟΣΦΠ) δεν γινόταν άλλωστε διαφορετικά.Αυτό που σίγουρα μας έκανε εντύπωση είναι το 0/23!!! τρίποντα του Ολυμπιακου,ένα ποσοστό που δεν νομίζω να έχει επιτεύχθει ξανά σε τελικό.

Στηρίζουμε Ζουγανέλη και Γερασιμίδου

Γιατί είναι πολύ μπροστά, και οι δύο!

Back to Back


Σ'αυτό το blog ο Γιάννης Μπέζος θα έχει συνεχή παρουσία στις αναρτήσεις μας καθώς τον θεωρούμε έναν από τους μεγαλύτερους έλληνες ηθοποιούς

Το τέλειο party στο τέλειο μέρος!

Το παλικάρι δεν είναι με τα καλά του. Remy Gallard and friends.. Enjoy!

Κάθε τσιγάρο στερεί 5,5 λεπτά από τη ζωή

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα ο αριθμός των γυναικών που καπνίζουν ξεπερνά κατά πολύ τον αντίστοιχο των αντρών, με αποτέλεσμα ο αριθμός των γυναικών που πεθαίνουν εξ αιτίας των ασθενειών που προκαλεί το κάπνισμα, να είναι μεγαλύτερος από αυτόν που προκαλεί ο καρκίνος του στήθους, επισημαίνει ο ειδικός καρδιοχειρουργός Νίκος Παπαδόπουλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος που είναι η 31η Μαΐου. Το κάπνισμα, εκτός από τον καρκίνο του πνεύμονα, ενοχοποιείται και για τα καρδιαγγειακά νοσήματα και τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.

Κωδικός "ρουφιάνος"...

Στη Γερμανία ουδείς τολμά να κλέψει την εφορία ή να παραβιάσει τα όρια ταχύτητας στους δρόμους, επειδή κινδυνεύει να τον καταδώσει ο γείτονάς του ή ο... συνεπιβάτης του! Τώρα μπορούμε να πούμε ότι θα γίνουμε, επιτέλους, Γερμανία! Ο Έλληνας μπορεί να καταγγείλει το γείτονά του και έχοντας μάλιστα ένα σοβαρό κίνητρο: Το 10% των βεβαιωμένων και εισπραχθέντων εσόδων του ελληνικού δημοσίου που θα προκύψουν από την καταγγελία!

Πάμε Βιέννη..


Η Βιέννη βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην πρώτη θέση της κατάταξης με τις πόλεις με την καλύτερη ποιότητα ζωής, μπροστά από τη Ζυρίχη και τη Γενεύη, ενώ η Αθήνα καταλαμβάνει την 75η θέση του σχετικού καταλόγου, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της εταιρείας συμβούλων ανθρωπίνου δυναμικού Mercer.

Αξίζει να το επισκευθείτε


Πολύ αξιόλογο site, περιλαμβάνει κυριολεκτικά χιλιάδες, ολόκληρα ντοκυμαντερ, χωρισμένα σε κατηγορίες. Ανανεώνεται συχνά και δεν απαιτεί registration. Επισκεφθείτε το site εδώ.

Πρωταγωνιστές!

Όταν η πόρτα του Δρομοκαίτειου κλείσει πίσω σου και οι "φωνές" κυριεύσουν το κεφάλι σου, τότε κάτι δεν πήγε καλά και το μοντέλο χάλασε. Στηρίζουμε όλα τα όνειρα που έμειναν στη μέση αλλα και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές σαν τον Μάκη.

Τριών ημερών blogger

Τρεις ημέρες πέρασαν και η συμμετοχή είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.6400 επισκέψεις μέχρι στιγμής και επειδή οπως καταλαβαίνετε ο φόρτος εργασίας αυξάνεται,με τιμή καλωσορίζω δύο νέους συνεργάτες,
 τον Bob και τον Irondump,που θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια του έργου μας.
Stay Tunded

Τέταρτη μέρα και οι συγκρούσεις καλά κρατούν στη Τζαμάικα


Στη Τζαμάικα, η κοινωνία είναι ανάστατη. Ειδικά στην περιοχή Τίβολι Γκάρντενς του Κίνγκστον 60 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις οδομαχίες τα τελευταία 24ωρα, καθώς μονάδες της αστυνομίας και του στρατού προσπαθούν,χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής,να συλλάβουν τον διαβόητο βαρώνο κοκαϊνης, Κρίστοφερ Ντούντους Κόουκ, που προστατεύεται από βαριά οπλισμένες συμμορίες.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Mumia Abu-Jamal

O Mumia Abu-Jamal είναι ένας καταδικασμένος σε θάνατο αφρο-Αμερικάνος πολίτης, για την δολοφονία του αστυνομικού  Daniel Faulkner στη Φιλαδέλφια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Πρόκειται ίσως για την πιο ευρέως γνωστή καταδίκη σε θανατική ποινή παγκοσμίως και ο Mumia Abu-Jamal έχει προκαλέσει πληθώρα συζητήσεων γύρω από την υπόθεσή του. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του κινήματος "Μαύροι Πάνθηρες" και πολλοί λένε ότι ήταν αυτό που τον έβαλε στην λίστα του FBΙ στο πρόγραμμα Cointelpro (πρόγραμμα για την εξουδετέρωση "ανατρεπτικών οργανώσεων" ) με αποτέλεσμα την άδικη και "κατασκευασμένη" καταδίκη του, όπως λένε οι υποστηρικτές του. Αξίζει να ρίξουμε μια ματιά σε ένα γράμμα του Mumia Abu-Jamal από την φυλακή όπου βρίσκεται.

Πίειτε αλκοόλ άφοβα, το συνιστούν οι γιατροί


Οι υγιείς ενήλικοι που πίνουν ένα ή δύο ποτηράκια αλκοόλ την μέρα, έχουν μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν διαβήτη, σε σχέση με όσους απέχουν τελείως από το αλκοόλ, σύμφωνα με μια νέα ολλανδική επιστημονική έρευνα.

Χωρίς σχόλια

Έχει γίνει διάσημος πλέον.

Back to Back

Όπως καταλαβαίνετε λησμονούμε την παλιά καλη ελληνική τηλεόραση

Tim Noble, μία ζωγράφος με πολλές προσωπικότητες


Πίνακες οι οποίοι απεικονίζουν τις διαφορετικές της προσωπικότητες δημιούργησε ζωγράφος που πάσχει από σπάνια ψυχική ασθένεια.

Όλοι σας, μισείτε ο ένας τον άλλον

Συνέντευξη με τους δημιουργούς του Site

Στο πνεύμα των δημοσιογράφων και των πολιτικών, κάναμε και εμείς μία συνέντευξη που, μόνοι μας ρωτάμε, μόνοι μας απαντάμε. Ετσι, για να μας γνωρίσετε καλύτερα!

Στηρίζουμε Τζίμη Πανούση

Ο Τζιμάρας, στην βράβευσή του ως ραδιοφωνική προσωπικότητα της χρονιάς.

Στηρίζουμε ανισόρροπους, μισότρελους και ψυχικά διαταραγμένους!

Άρα στηρίζουμε και Remy Gallard!

RockNrolla Ost

Aπονομές!

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αφιερώσουμε λίγες αράδες για τον ηθοποιό που διέψευσε και συνεχίζει να διαψεύδει το περίφημο "Ουδείς αναντικατάστατος". Μοναδικές στιγμές απο την απονομή Οscar A' Aνδρικού ρόλου στον Ιταλό για την ταινία Η Ζωή είναι ωραία! Απολαύστε το μοναδικό Ρομπέρτο Μπενίνι και το πάρτυ που στήθηκε στο Kodak Theatre.
http://www.youtube.com/watch?v=8cTR6fk8frs&feature=channel

Το ΤέLOST


Το Lost μας τελείωσε -και ήταν ταυτόχρονα μια
από τις σημαντικότερες σειρές όλων των
εποχών, και ένα τεράστιο FAIL...

Back to Back


Hmiz Biz Entertainment

Είναι κρίμα και άδικο ενα πρωτότυπο συγκρότημα οπως τα Ημισκούμπρια να μην είναι πια ενεργό στην ελληνική μουσική σκηνή.Μια μουσική σκηνή η οποία έχει κατακλυστεί από βαψομαλλιάδες,άφωνους ή όσον αφορά στο είδος μουσικής των Ημιζ από τους "νευριασμένους" απο το σύστημα αλλά κατά τα άλλα φλώρους Nivo,family ktl.

Και ομως υπάρχει ακόμα χρόνος...


Οι εξελίξεις έχουν λάβει χαρακτήρα χιονοστιβάδας πλέον και οποιαδήποτε πρόβλεψη μοιάζει παρακινδυνευμένη καθώς τυχαία περιστατικά μπορεί να προκαλέσουν υπερβολικές αντιδράσεις.
Ο πανικός στην ελληνική κοινωνία τείνει να λάβει μόνιμο χαρακτήρα, με τους εργαζόμενους να φοβούνται για τη δουλειά τους, τους επιχειρηματίες να φοβούνται για τις επιχειρήσεις και τους αποταμιευτές να φοβούνται για τις αποταμιεύσεις τους. Οι επενδυτές μετοχών είναι άγνωστο είδος αυτή την περίοδο, πέραν των στενών κύκλων των συνήθων υπόπτων.
Ομαδοποιώντας το χάος των εξελίξεων μπορούμε να ισχυριστούμε ότι αυτή την περίοδο υπάρχουν δυο ειδήσεις που αφορούν τους Έλληνες, την ελληνική οικονομία και κατά συνέπεια και τους Έλληνες επενδυτές.
Η μια μοιάζει θετική εξέλιξη και η άλλη αρνητική.

Δύο ημερών blogger

Δύο ημέρες πέρασαν και τα άλλα blogs μοιάζουν μια τρίχα απ'τις κάλτσες μας. 1200 επισκέψεις μέχρι στιγμής και για να μας γνωρίσετε καλύτερα, άυριο έρχεται άρθρο-καταπέλτης με συνέντευξη των 3 δημιουργών. Stay tuned!

Αυτός σίγουρα δεν μπορεί χωρίς ναρκωτικά

Την εποχή που τα Rave Party ήταν στα πάνω τους ο Ant1 κάνει ένα δημιουργικό ρεπορτάζ

John Frusciante

Ο Τζον Άντονι Φρουσιάντε (John Anthony Frusciante, 5 Μαρτίου 1970) είναι Αμερικανός κιθαρίστας, τραγουδιστής, συνθέτης και μουσικός παραγωγός.
Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε λόγω της παρουσίας του στο διάσημο αμερικανικό alternative rock συγκρότημα, Red Hot Chili Peppers, με τους οποίους ηχογραφήσε πέντε άλμπουμ. Ακόμα, ο Frusciante έχει δημιουργήσει και δέκα σόλο άλμπουμ. Ο Frusciante όσον αφορά το στυλ της μουσικής του, έχει επηρεαστεί απο διάφορα είδη. Ο ίδιος επικεντρώνει την μουσική του στην μελωδία και το συναίσθημα, καθώς είναι και λάτρης των παλαιότερων κιθαρών και των ανάλογων τεχνικών.

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Αυτή γιατί δεν πάει στη Eurovision??

Λέλα beware

Και που'σαι ακόμα...

Η ανεργία πλέον χτυπάει κόκκινο.

Και ενώ η eurovision ξεκινάει σε λίγο...

Ας θυμηθούμε ποιόν έπρεπε να έχουμε στείλει. Με τα τρομοκρατικά χορευτικά του, ίσως και να πηγαίναμε για πρωτιά.

Χωρίς σχόλια

Stewie's football head

The dude abides

Στο πλαίσιο του επιμορφωτικού χαρακτήρα του blog, θα παραθέτουμε συνταγές από διάφορα coctails. Πρώτο είναι το white russian, το αγαπημένο coctail του Dude στην ταινία Big Lebowski.


Damien Walters


Το Parkour γνωστό και ως Η Τέχνη της Φυγής, είναι μια γαλλικής καταγωγής μη-ανταγωνιστική σωματική και πνευματική τέχνη που έχει ως στόχο την ταχύτατη και βέλτιστη δυνατή μετακίνηση από οποιοδήποτε σημείο του χώρου Α σε διαφορετικό σημείο Β, χρησιμοποιώντας μόνο τις ανθρώπινες σωματικές ικανότητες.Στο video που ακολούθει ο Damien Walters καταρρίπτει τους νόμους της φύσης...

Τι θα τα κάνουμε τα λεφτά μας;


Ο φόβος ότι η χώρα δεν θα μπορέσει τελικά να αποφύγει τη χρεοκοπία έχει προκαλέσει πανικό σε πολλά νοικοκυριά, που αναζητούν ασφαλείς τρόπους για να διαφυλάξουν τα χρήματά τους. Κι εδώ χρειάζεται πράγματι ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Πιο εύκολο είναι να χαθούν τα χρήματα, οι κόποι μιας ζωής, εξαιτίας του πανικού, παρά στην περίπτωση εκείνη που η χώρα δεν κατορθώσει να βγει από τα σημερινά της αδιέξοδα...


Super-slow motion photos

Ο φωτογράφος Richard Heeks, από το Exeter, ύστερα από προσπάθεια ενός μήνα, έβγαλε τις παρακάτω εντυπωσιακές φωτογραφίες.



Eject Festival 2010



Οι φήμες οργίαζαν απο καιρό αλλά έμοιαζαν πολύ καλές για να είναι αληθινές. Και όμως, επιβεβαιώθηκαν: οι Faith No More και οι Unkle ήταν μόνο η αρχή. Οι Bad Religion είναι το co-headlining όνομα του Ejekt Festival 2010.

Back tο Back


Ίσως η καλύτερη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης.


Oldboy- Ό Chan-Wook Park διδάσκει κινιματογράφο μέσα απο μια επική σκηνή!

Όταν η μαγεία της σκηνοθεσίας συναντά το αριστοτεχνικό marketing, τότε το αποτέλεσμα είναι παραπάνω απο εντυπωσιακό!

Cult

Τι είναι cult?

Μίας ημέρας blogger


Μια ημέρα έκλεισε το blog και είχαμε 99 επισκέψεις από διαφορετικούς χρήστες!(404 στο σύνολο) Το χουμε πάρει και εμείς ζεστά το θέμα, επομένως stay tuned!

Και που να σφίξουν οι ζέστες...


Νεαρά μαλακισμένα,φυσικά στην Αμερική,
βρήκαν καινούρια αηδεία να ασχολούνται..