Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Τελικοί Α1: Πράξη 1

Ένα κατά την γνώμη μου κακό παιχνίδι παρακολουθήσαμε χθες.Με 28 λάθη και από τις 2 ομάδες(17ο ΠΑΟ-11 ο ΟΣΦΠ) δεν γινόταν άλλωστε διαφορετικά.Αυτό που σίγουρα μας έκανε εντύπωση είναι το 0/23!!! τρίποντα του Ολυμπιακου,ένα ποσοστό που δεν νομίζω να έχει επιτεύχθει ξανά σε τελικό.


Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα πολλά χαμένα rebounds σε έναν τομέα που κανονικά θα έπρεπε να υπερτερεί καθώς οι Childress, Kleiza και Μπουρούσης συνεισφέρουν πολύ περισσότερο σε σχέση με τον Περπέρογλου ή τον Pekovic αντίστοιχα.Αυτό που φάνηκε απο την πρόθερμανση κιόλας ήταν πως οι παίχτες του Ολυμπιακού δεν ηταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε και προτίμησαν να ασχολούνται με τους οπαδούς του ΠΑΟ με πρωτεργάτες τον Μαυροκεφαλίδη,τον Teodosic αλλά και τον Kleiza.Όσον αφορά στην εξέλιξη του match ο Ολυμπιακός έχασε κάποια εύκολα σουτ στο ξεκίνημα και έτσι δεν κατόρθωσε να μείνει κόντα στο score με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του και αν συνυπολογίσουμε ότι παίχτες κλειδία οπως ο Childress ήταν εκτός παιχνιδιού η ήττα φάνταζε μονόδρομος.
Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Obradovic έπαιξε με πάθος στην άμυνα,κατόρθωσε να βγάλει εκτός παιχνιδιού τον Σχορτσιανίτη με double team(κάποιες φορές έπεφταν 3-4 άτομα πάνω του),έβαλε τα έλευθερα σουτ που είχε κυρίως με τον Φώτση,είδε τον Τσαρτσάρη να θυμίζει κάτι από τον παλιό καλό του εαυτό και τον Διαμαντίδη να οργανώνει άριστα την ομάδα στην επίθεση,να εκμεταλεύεται τα miss match που είχε με τον Beverly και να παίζει την γνωστή καλή του άμυνα.
Συνοψίζοντας είναι πλεόν φανερό ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν παίζουν για τον προπονητή τους, ο Γιαννάκης δεν εμπνέει πλέον κανέναν –εντός και εκτός- ομάδας και άμα δεν "τραβήξουν" τα βαριά χαρτιά του στην επίθεση(Kleiza,Childress,Toedosic) το 0-2 φαντάζει πιο πιθανό σενάριο από το 1-1.

 Υ.Γ. Σύμφωνα με τον φίλο,αναγνώστη και "στατιστικολόγο" Voss το 0/23 τρίποντα του Ολυμπιακού στον χθεσινό αγώνα είναι παγκόσμιο ρεκόρ αστοχίας σε σουτ τριών πόντων.Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσαν οι Knicks με 0/18 στον αγώνα με τους Nets στις 6 Μαρτίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...