Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Finale για το Lost


Έπειτα από έξι χρόνια και 121 επεισόδια αγωνίας, χαράς, λύπης και συγκίνησης οι πιστοί ακόλουθοι των αγνοούμενων της μπερδεμένης τηλεοπτικής σειράς, Lost, είδαν το τέλος της, σε ένα δίωρο και πλέον φινάλε...





Τα δεκάδες μυστήρια της σειράς, μεταξύ των οποίων τα ταξίδια στο χρόνο, οι παράλληλες πραγματικότητες, ένα τέρας από καπνό και μια τροπική πολική αρκούδα στο νησί, απαντήθηκαν μερικώς στους τηλεθεατές που έφτασαν τις δεκάδες εκατομμύρια.

Στο φινάλε, οι επιζήσαντες της πτήσης 815 της Oceanic Air βρίσκονται σε μια εκκλησία σε αυτό που φαίνεται να είναι η κηδεία τους. Ωστόσο όλοι χαμογελούν ενώ ο Τζακ (Matthew Fox) συναντιέται επιτέλους με τον νεκρό πατέρα του.Όταν ο Τζακ ρωτάει τον πατέρα του αν όλοι είναι νεκροί εκείνος απαντάει: “Όλοι πεθαίνουν κάποια στιγμή, μικρέ”.

Νωρίτερα, στο νησί, ο Τζακ δέχεται να πάρει το ρόλο του “Τζέικομπ”, ως προστάτης του νησιού, ενώ το τέρας- καπνός έχει καταλάβει το σώμα του Λοκ (Terry O’Quinn).

Στη συνέχεια οι χαρακτήρες αρχίζουν να υποφέρουν από σύγχυση μνήμης καθώς οι ζωές τους στις παράλληλες πραγματικότητες μπερδεύονται.

Το επεισόδιο τελειώνει με κοντινό πλάνο στο μάτι του Τζακ, που κλείνει, θυμίζοντάς μας το πρώτο επεισόδιο που ξεκίνησε με το μάτι του να ανοίγει.

Το Lost κέρδισε ένα κοινό περίπου 16 εκατ. τηλεθεατών στις ΗΠΑ, και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές ανά τον κόσμο. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε στον Αύγουστο του 2005 και εκτιμάται ότι ήταν το πιο ακριβό πρώτο επεισόδιο που γυρίστηκε ποτέ.

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...