Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

20-50$ την ώρα κοστίζει η ενοικίαση φίλων!!!

Share

20 έως 50 δολάρια την ώρα κοστίζει η ενοικίαση... φίλων μέσω της ιστοσελίδας Rentafriend.com στις ΗΠΑ!

10 λεπτά αρκούν στο σεξ!

Share

10 λεπτά αρκούν στο σεξ, πεισματικά αυτών που υποστηρίζουν ότι οι ερωτικές συνευρέσεις πρέπει να διαρκούν ώρες ολόκληρες. Τελικά, οι τελευταίες δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική ευχαρίστηση!

Κάποιοι άνθρωποι είναι βλαμμένοι,τι να κάνουμε τωρα

Share

Μουσικό διάλειμμα!

Share

Γάτα εναντίον φωτοτυπικού

Share

Αμερικανοί στρατιώτες

Share

Αμερικανοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν σε ώρα ξεκούρασης και χαλάρωσης ασχολούνται με χορογραφίες..μετά τη θητεία τους ίσως να παίζουν και στα Video Clip της Lady Gaga..

Ισραηλίνοι στρατιώτες..

Share

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Γεια σου Καλημέρα..Γεια σου Καληνυχτα

Share

Απεργούν τα ΜΜΕ


Share

Γιατί όταν αποφασίζεται η μέρα που θα απεργήσει το πανελλήνιο εκείνη την μέρα πρέπει να απεργούν και όλοι οι δημοσιογράφοι; Επειδή είναι ενάντιοι των μέτρων και των γεγονότων. Στις απεργίες πρέπει να είναι όλοι ενωμενοί να πολεμήσουν για το κοινό καλό..E;

Ευεργετική επίδραση ο σκύλος στην υγεία των αφεντικών του


Share

Δεν είναι μόνο ο καλύτερός μας φίλος, αποτελεί και ασπίδα έναντι των παθήσεων της καρδιάς. Νέα έρευνα δείχνει ότι ο σκύλος προστατεύει το αφεντικό του από ασθένειες, μειώνοντας κατά 15% τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακής νόσου.

Ισπανία προέβλεψε ο Πόλ το χταπόδι


Share

Αναμφισβήτητα η πρόβλεψη του διάσημου ανά την υφήλιο χταποδιού, Πολ, δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε από τον τελικό του Μουντιάλ.

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Χωρίς συγκοινωνίες αύριο


Share

Χωρίς Μετρό, λεωφορεία της ΕΘΕΛ, Ηλεκτρικό, Τρόλεϊ και Τραμ θα μείνει την Πέμπτη και για 24 ώρες η πρωτεύουσα λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στις συγκοινωνίες στην απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Η Βαρκελόνη σχεδιάζει να επιβάλλει φόρο στους τουρίστες


Share

Η Βαρκελώνη σχεδιάζει να φορολογεί τους τουρίστες που την επισκέπτονται με 1 ευρώ το άτομο για κάθε ημέρα διαμονής, προκειμένου να αντισταθμίσει τη μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων για την προώθηση της πόλης, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος Τύπου του Οργανισμού Τουρισμού της Βαρκελόνης, ο Γκαμπριέλ Γκιλέρα.

Βγήκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών


Share

Αναρτήθηκαν στα λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των μαθημάτων των πανελλαδικών. Η κατάθεση των μηχανογραφικών για τη εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αρχίζει από την Τετάρτη (7/7) και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουλίου.

Free Pass για όλους..


Share

Ως φορολογικό αδίκημα θα λογίζεται η μη καταβολή του αντιτίμου στα διόδια, σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση που προωθεί το υπουργείο Υποδομών, την ώρα που αυξάνεται η δυσαρέσκεια των οδηγών για το πλήθος των διοδίων και το ύψος του αντιτίμου, αλλά και ο αριθμός των οδηγών που αρνούνται να πληρώσουν.

Ρουσφέτι ρουσφέτι..Ζήτω τα Ρουσφέτια


Share

Οργιο προσλήψεων στην κρατική επιχείρηση ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. τις παραμονές των εκλογών κατήγγειλε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας χθες στο Μega. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, τον Αύγουστο του 2009 προσελήφθησαν με συνοπτικές διαδικασίες 269 άτομα - και επικαλούμενος σχετικές λίστες αναφέρθηκε ονομαστικά σε συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα πρώην υπουργών και στελεχών της Ν.Δ.

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

54hot dog..σε διάρκεια 10 λεπτων


Share

Ένας 26χρονος μέσα σε 10 λεπτά κατάφερε να καταναλώσει 54 χοτ ντογκ με σκοπό να κερδίσει την «κίτρινη ζώνη της μουστάρδας» αλλά και ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Αντί για κυλιόμενες, μια τσουλήθρα

Share

Κάπως διαφορετικά ξεκίνησαν την μέρα τους όσοι χρησιμοποίησαν το μετρό στο Βερολινό

Αντί για τραγούδια..πορνό


Share

Επίθεση από χάκερ δέχθηκε χθες το YouTube, με αποτέλεσμα όσοι χρήστες επέλεγαν να δουν τα βίντεο κλιπ του δημοφιλούς τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ (16χρονο Καναδό καλλιτέχνη), να έρχονται αντιμέτωποι με περιεχόμενο… σκληρού πορνό.

Περπάτησε 70 χιλιόμετρα για να φέρει πίσω τον μπαμπά του


Share

Εβδομήντα χιλιόμετρα περπάτησε ένα αγοράκι 12 ετών στη νοτιοδυτική Κολομβία, προκειμένου να ζητήσει την απελευθέρωση του πατέρα του, που κρατείται σε φυλακές ανταρτών του Farc.

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

5 ελληνικές ειδήσεις που θα γίνονταν ταινίες για... Oscar!

Share
Η ελληνική ειδησεογραφία προσφέρει αμέτρητες ιδέες σε σεναριογράφους και σκηνοθέτες. Σκάνδαλα, φόνοι, απιστίες όλα τα έχουμε αλλά δεν τα εκμεταλλευόμαστε. Εντάξει, ξέρουμε, ο ελληνικός κινηματογράφος περνάει (χρόνια τώρα) κρίση, δεν υπάρχουν λεφτά, ούτε σενάρια, ούτε καν αμιγώς κινηματογραφικοί ηθοποιοί. Όμως το cosmo.gr, προτείνει μερικές ιδέες από την πρόσφατη ειδησεογραφία, που με πολλή φαντασία και τους κατάλληλους σκηνοθέτες, μπορούν να γίνουν ταινίες που θα διεκδικήσουν ακόμη και Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας!

Συνεχίζουμε δυναμικά

Share
Με έναν πολύ άντρα και έναν άλλον όχι και τόσο.





Ερωτική διαμάχη για την Χριστίνα

Share
Ας την απαλλάξει κάποιος απο τη μιζέρια της και ας την πυροβολήσει.

 

Good old days

Share
Ευχαριστούμε τον Mits F. για άλλη μία φορά.

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές τη φράση "παλιές καλές μέρες",
"παλιές καλές εποχές", "παλιός καλός καιρός" ή, αγγλιστί,
"the good old days". Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί η εποχή των
παππούδων μας ήταν καλύτερη από τη δική μας; Έχετε αναρωτηθεί
γιατί οι παππούδες μας ήταν πιο ευτυχισμένοι από 'μας;

Στηρίζουμε Σταύρο Θεοδωράκη

Share
Το κράτος της Τζούλιας.


του Σταύρου Θεοδωράκη
Yπάρχει μια χώρα στα πρόθυρα της πτώχευσης που οι γιοί των πολιτικών συνεχίζουν να διασκεδάζουν λούζοντας με λουλούδια και σαμπάνιες πορνοστάρ. Φαντάροι, αυτοί οι γιοί, δεν πάνε. Ή αν πάνε, μετατίθενται πάντα σε μονάδες δίπλα από τα σπίτια τους. Μπαίνουν το πρωί και βγαίνουν το μεσημέρι. Τα κέφια τους, τους μήνες που υπηρετούν, δεν τα κάνουν σε ξενοδοχείο, τα κάνουν στις μονάδες τους.

Τραγούδι για εξέγερση Αργεντινής το 2001

Share
Με ελληνικούς υπότιτλους, για την εξέγερση των Αργεντίνων ενάντια στο ΔΝΤ.

 

OiKaltses παραθερίζουν...

Share

...γι'αυτό και το blog δεν έχει ανανεωθεί τις τελευταίες ώρες.Από το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είμαστε και πάλι κοντά σας.

Εκ της Διευθύνσεως