Σάββατο, 1 Ιανουαρίου 2011

Περί διακύμανσης...

Η τύχη παίζει τεράστιο ρόλο στο πόκερ σε σχέση με τις ικανότητες, όταν μιλάμε βραχυχρόνια. Σε βάθος χρόνου όμως, ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Εάν πραγματικά δεν ήμουν πεπεισμένος ότι αυτή η "θέση" ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, λογικά θα έβρισκα μια διαφορετική ενασχόληση από ένα άρρωστο και απρόβλεπτο παιχνίδι που μπορεί πολύ εύκολα να διαταράξει τις ισορροπίες σου.

Μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης..

Το 2010 έφυγε και τα στολίδια σιγά σιγά κατεβαίνουν..οι kaltses, πρώτες όπως πάντα, σας προτείνουν από τώρα μια πρωτότυπη ιδέα διακόσμησης για τα τα επόμενα Χριστούγεννα! Το Μουσικό Σπίτι είναι μια διακριτική αλλά πολύπλοκη κατασκευή που θα φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων σε ολόκληρη τη γειτονιά. Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε 22.000 φωτάκια, ηλεκτρονικό πρόγραμμα συγχρονισμού και αρκετή υπομονή. Αν είστε πολύ πολύ κακόγουστος ή θέλετε να προκαλέσετε επιληψία στους γείτονές σας, δείτε πώς στο http://www.pqholidays.com/ Καλή Χρονιά σε όλους!!!

Μουσικό διάλειμμα

by Musicholic


Καλή χρονιά!

Στο 80% οι πιθανότητες διάσπασης της Ευρωζώνης

 Σε 20% ανέρχεται κατά το Κέντρο Οικονομικής και Επιχειρησιακής Έρευνας (CEBR) το ποσοστό επιβίωσης της Ευρωζώνης με την υφιστάμενη δομή την επόμενη δεκαετία.

Από το CEBR αποδίδουν αυτή την εκτίμηση στο γεγονός ότι δεν έχουν ληφθεί από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις επαρκή μέτρα ώστε να αντιμετωπιστούν οι οικονομικές ανισορροπίες.
Η ζώνη του ευρώ, όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος του CEBR, Douglas McWilliams, θα γνωρίσει νέα κρίση χρέους την άνοιξη, καθώς η Ισπανία και η Ιταλία θα χρειαστεί να αναχρηματοδοτήσουν περισσότερα από 400 δισεκατομμύρια ευρώ σε ομόλογα.

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2010

Αντί ευχών, καλής χρονιάς κτλ..

2 τραγούδια, ένα απο εμένα και ένα απο τον Musicholic!


by Musicholic


by Badstuber


και να θυμάστε, μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

H Λία δεν είναι Βίσση

ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΗΚΑΝ 1.137 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ!

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΦΥΣΙΚΑ! 


ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑ; ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΦΥΣΙΚΑ! 


ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ; ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΛΛΕ/ΕΛΛΗΝΑ/ΙΤΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΞΤΡΙΜ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ (ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!). ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ... 

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ
ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ...

Οι αποκρούσεις της χρονιάςPalop θεέ, πάρε την ΠΑΕ!

Να τα πούμε !!!

Μουσικό διάλειμμα από τον Γιάννη

Γιάννης: "Από τον μεγάλο Βραζιλιάνο πιανίστα, ενορχηστρωτή και παραγωγό Eumir Deodato. Δεν ξέρω αν ο Eumir & o Hermeto Pascoal – του οποίου είναι η σύνθεση – είχαν ακούσει Χατζιδάκι, σίγουρα όμως με το μουσικό αυτό θέμα θα σας τον θυμίσουν. "

Ένας χρόνος σε 90 δευτερόλεπτα

Όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο γρήγορα μας φαίνεται πως περνάει ο χρόνος. Πολλοί λένε ότι υπάρχει μια αντιστρόφως ανάλογη σχέση της ηλικίας ενός ατόμου με τον ρυθμό με τον οποίο αντιλαμβάνεται το χρόνο. Ένα ημερολογιακό έτος αποτελείται από τέσσερις εποχές ή 12 μήνες ή 365 περίπου ημέρες.

Ένας νεαρός από τη Νορβηγία δημιούργησε ένα video, στο οποίο...
φαίνεται ο τρόπος που αλλάζει η φύση στο πέρασμα ενός έτους. Το έκανε με τη βοήθεια μιας ψηφιακής κάμερας. Ανά τακτά και πυκνά χρονικά διαστήματα, και πάντα από το ίδιο ακριβώς σημείο, μαγνητοσκοπούσε τη θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού του για 30 δευτερόλεπτα.

Το έκανε πιστά για όλο το 2009. Στη συνέχεια συνέθεσε τα video και δημιούργησε ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Ιδού λοιπόν, ένα έτος σε 90 δευτερόλεπτα..

Αθλητικές ατάκες 2010

Επειδή αρκετές φορές η απόδοση στα ελληνικά χαλάει ουσιαστικά όλη την οντότητα της ατάκας σε αρκετές έχουμε παραθέσει και την αγγλική original version.
 +bonus ένα kaltsiko quizaki : Ποιός είναι ο κύριος της φοτωγραφίας; Αφήστε comment και δεν θα κερδίσετε τίποτα.

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Διάλειμμα..εεε.Τέλος πάντων, ας πούμε μουσικό!

Θεσμοί, Οικονομία, Εκσυγχρονισμός

 
Στην εκσυγχρονιστική σκέψη οι θεσμοί παρουσιάζονται ως εξωγενείς: εξετάζεται η ευνοϊκή ή δυσμενής επίδρασή τους στην οικονομία, αλλά δεν ξοδεύεται πολύς κόπος και χρόνος για «το πώς και γιατί» συγκεκριμένοι θεσμοί βρέθηκαν σε μια συγκεκριμένη χώρα.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2010

Mουσικό διάλειμμα

O Ρονάλντο έκανε στείρωση!

Στείρωση έκανε ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Ρονάλντο ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά!Όπως δήλωσε ο ίδιος «είμαστε μια υπέροχη οικογένεια κι αυτό μας αρκεί. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να κλείσω το εργοστάσιο».

«Σλαβομακεδονία» προτείνει ο Μπουτάρης για τα Σκόπια

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε στην εφημερίδα «Utrinski Vesnik» προτείνοντας ως μια εφικτή λύση για την ονομασία των Σκοπίων, το «Σλαβομακεδονία».

Συγκεκριμένα ο κ. Μπουτάρης σημείωσε :
« Οι Σλάβοι ήρθαν στα Βαλκάνια τον 6ο αιώνα μ.Χ. Στην περιοχή ζούσαν άλλοι λαοί, πολύ πριν απ' αυτούς. Το γεγονός ότι οι Σλάβοι μετακινήθηκαν και ζουν στην περιοχή αιώνες τώρα, σίγουρα τους δίνει τη δυνατότητα να αποκαλούνται Μακεδόνες, όμως είναι απαραίτητο ένα ειδικό χαρακτηριστικό για να υπάρξει μία διάκριση, διότι εδώ, και πριν απ' αυτούς ζούσαν Μακεδόνες.

Όλα είναι κύκλος ..

By Xrisa-fi..

Κύκλος! Κύκλος, είναι το γεωμετρικό σχήμα που απαρτίζεται από τα σημεία του επιπέδου που ισαπέχουν από το Κ απόσταση ρ. Κύκλος είναι ο ήλιος και το γεμάτο φεγγάρι, το άλφα και το όμικρον που προσπαθούσες να σχεδιάσεις στη πρώτη δημοτικού. Κύκλος είναι όταν μικρός, εσύ και φίλοι σου πιανόσασταν χέρι- χέρι τραγουδώντας ένα χαζό παιδιάστικο τραγούδι, κύκλος είναι ένας χορός με χέρια που ενώνουν ανθρώπους που αγαπιούνται. Κύκλος είναι όλα όσα αρχίζουν, ζουν και τελειώνουν..

Τρελή βολή!

Η Νέα Υόρκη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης …


Τρομερές εικόνες μας έρχονται από την Νέα Υόρκη -ακόμα και από το κέντρο της!- με τη χειρότερη χιονοθύελα όλων των εποχών που έχει ζήσει η πόλη, μετά τις καταστροφικές χιονοθύλες του 1947 και του 1888.

Μουσικό Διάλειμμα

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2010

Μας κλέβουν ηλεκτρονικά στη βενζίνη

Κλέβουν στη βενζίνη ολοένα και περισσότερα πρατήρια πειράζοντας µε ηλεκτρονικά συστήµατα τελευταίας τεχνολογίας τις αντλίες των καυσίµων, µε αποτέλεσµα οι οδηγοί να παραλαµβάνουν λιγότερη ποσότητα από εκείνη για την οποία πλήρωσαν.

Ξεφτίλες

ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΕΤΣΙ - Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ BLOGS
Ούτε μια ούτε 2 άλλα... 49 σελίδες με παράνομο λογισμικό σε 90 μέρες. Με μοναδικό στόχο το κέρδος το Blog tromaktiko σας έπηξε στο κακόβουλο λογισμικό... σύμφωνα με τα διαγνωστικά της Google.

Το αδίστακτο Blog προκείμενου να κερδίζει συνέχεια από τον κόσμο δε δίστασε όπως βλέπετε στα scrreenshots να συνδέεται με άκυρες ιστοσελίδες από τις ΙΝΔΙΕΣ για να πετύχει τους ΣΤΟΧΟΥΣ του.

Να κερδίζει από εσάς χωρίς κανένα ενδοιασμό σε οτιδήποτε βλαβερό θα μπορούσε να φορτώσει τον υπολογιστή σας.

Bled Island: Νησάκι βγαλμένο από παραμύθι

Το Bled Island βρίσκεται στην λίμνη Bled της Σλοβενίας. Πρόκειται για ένα διάσημο τουριστικό αξιοθέατο, το οποίο μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι… Το μεγαλύτερο κτήριο στο νησί είναι ο ιερός ναός “Church of the Assumption of Mary Pilgrimage”.

8 απίστευτες ερωτικές ιστορίες

To σεξ τελικά μπορεί να αποβεί… μοιραίο και επικίνδυνο! Σας παρουσιάζουμε οκτώ αληθινές κωμικοτραγικές ιστορίες που αν και μοιάζουν απίθανες, έχουν συμβεί στην πραγματικότητα!

Καλησπέρα κι απο εμένα!

Steve για πάρτη σου..

Κρυμμένος κώδικας στα μάτια της Μόνα Λίζα!

Ερευνητές από την Επιτροπή Πολιτιστική Κληρονομιά της Ιταλίας ανακάλυψαν πρόσφατα ότι τα μάτια της Mona Lisa περιέρχουν κάποιον κρυμμένο κώδικα!
Οι ειδικοί ανακάλυψαν με ειδικά όργανα υψηλής ευκρίνειας μικροσκοπικά γράμματα και αριθμούς στα μάτια του διάσημου έργου του Leonardo da Vinci.
Πιστεύουν, επίσης, ότι πρόκειται για έναν μυστικό κώδικα που πιθανόν σύντομα, όταν και αν καταφέρουν να ερμηνεύσουν, να αποκαλύψουν τον πραγματικό κώδικα Da Vinci!

Bίντεο που σόκαρε τη Βρετανία

Καρέ - καρέ οι σκηνές σοκ που πάγωσαν την κοινή γνώμη στη Βρετανία και έκαναν τον γύρο του κόσμου. Η περίπτωση του ακτιβιστή φοιτητή Τζόντυ Μακιντάιρ σε ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλου.
Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς τι προκαλεί το ρίγος στην υπόθεση του φοιτητή Τζόντυ Μακιντάιρ στη Βρετανία. Αν είναι οι σκηνές που κατέγραψε η κάμερα, κατά τη διάρκεια φοιτητικής διαδήλωσης για τις περικοπές στις υποτροφίες και την αύξηση των διδάκτρων στα πανεπιστήμια.
Στις σκηνές αυτές, αστυνομικοί επιτίθενται στον Τζοντυ, τον πετούν κάτω από την αναπηρική του καρέκλα και τον σέρνουν στο δρόμο.

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern

Αγαπητοί Έλληνες, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς
έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200
δις ?, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος,
δηλαδή σχεδόν 100 δις ?. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του,
σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε,
κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.

Οι καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς από το Reuters

Από τις 500.000 φωτογραφίες που τραβούν κάθε χρόνο οι φωτογράφοι στο Reuters, το πρακτορείο επέλεξε 55 ως τις καλύτερες του 2010.
Οι φωτογραφίες αυτές συλλαμβάνουν το ανθρώπινο πνεύμα στο παιχνίδι και στην αναταραχή, εντός του φυσικού κόσμου που μας περιβάλλει. Οι πλημμύρες στο Πακιστάν, η πετρελαιοκηλίδα στον Κόλπο Του Μεξικού, η μεγάλη έκθεση στη Shanghai, ο σεισμός στην Αϊτή και πολλά ακόμη εκπροσωπούνται εδώ με εκπληκτικό συμβολισμό. Οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν μια οπτική καταγραφή του κόσμου το 2010, όπου ο ανθρώπινος πολιτισμός προχώρησε σε μια νέα δεκαετία.

Ένα περίεργο, σιχαμένο μουσικό διάλειμμα

Από τον Pol

Πέταξαν χαρτι υγείας στην Αννούλα

Σιγά βρε εθνική σταρ... Πως κάνεις έτσι;

Xarti ygeias stin Anna Vissi
Ανέβηκε από funked00. - Βρείτε βίντεο με lifestyle, μόδα και DIY.

Μέσσι, Κριστιάνο Ρονάλντο κλπ

Κανείς δεν έχει το άγγιγμα της μπάλας που έχει αυτός.

OiKaltses Γιορτάζουν

Αγαπητέ Karl ο Βόσνιος και όλο το team των Καλτσών σου εύχονται Χρόνια Πολλά

Ερημος Danakil, μια κόλαση πάνω στη Γη!


Πολλοί είναι αυτοί που ξοδεύουν τα χρήματα τους προσπαθώντας να ανακαλύψουν τα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη για να κάνουν τις «διακοπές» τους. Η έρημος Danakil στην Αιθιοπία, είναι ένα από αυτά τα μέρη, γεμάτη τοξικά αέρια, ενεργά ηφαίστεια, θειούχες λίμνες και υψηλές θερμοκρασίες που κάνουν αυτό το μέρος μια κόλαση πάνω στη Γη!

Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου 2010

Τριγωνα κάλαντα ακούστε το καλά

Εσείς τρώτε το ξύλο και εκείνοι τα λεφτά


Διαμαρτυρία στην Κερατέα για την χωματερή που θέλουν να τους επιβάλλουν.

Μουσικό Διάλειμμα

Πέθανε 11χρονος από το «παιχνίδι του πνιγμού!

Ένα 11χρονο αγόρι από το Michigan στο Detroit της Αμερικής βρέθηκε νεκρό στο δωμάτιό του, αφότου έχασε τις αισθήσεις του και πέθανε από ασφυξία, παίζοντας, τη νέα τρέλα του Ίντερνετ, το «παιχνίδι του πνιγμού».

Μηχανή Που Γεμίζει Ποτήρια Μπύρας Από Κάτω

Αυτό το μηχάνημα, με κάποιο τρόπο μπορεί να γεμίσει ένα πλαστικό ποτήρι με μπύρα από κάτω. Είναι μαγικό, είναι επιστήμη, ή απλά είστε πολύ μεθυσμένοι?
Τελικά είναι επιστήμη, αν και μπορεί να είστε και πολύ μεθυσμένοι. Όπως και να έχει δείτε το βίντεο πρώτα.

Παράξενα Χριστουγεννιάτικα έθιμα

Τα παράξενα Χριστουγεννιάτικα έθιμα καλά κρατούν. Στην Ουκρανία συνηθίζεται ανάμεσα στα στολίδια του δέντρου να βάζουν και ψεύτικες αράχνες με  ψεύτικους ιστούς. Η αράχνη πιστεύεται ότι φέρνει τύχη και σε όποιο σπίτι εμφανιστεί πραγματική αράχνη το πρωί των Χριστουγέννων το έθιμο λέει ότι η οικογένεια θα είναι καλότυχη όλο το χρόνο.

Χριστουγεννιάτικο Μουσικό Δίαλειμμα