Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

H Λία δεν είναι Βίσση

ΣΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΗΚΑΝ 1.137 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ!

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ; ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΦΥΣΙΚΑ! 


ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΒΙΑ; ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΦΥΣΙΚΑ! 


ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ; ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!



ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΛΛΕ/ΕΛΛΗΝΑ/ΙΤΑΛΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΥΡΟΜΑΝΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΕΞΤΡΙΜ ΧΟΜΠΙΣΤΕΣ (ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ, ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!). ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ... 

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΣΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ
ΩΣ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΜΑΞΙΑ...

1 σχόλιο :

  1. Το περιβάλλον είναι αυτό που αλλάζει την συμπεριφορά μας. Δεν γεννιόμαστε με προκατάληψη, μισαλλοδοξία, θυμό, απληστία…. Όλα αυτά δημιουργούνται και υποκινούνται από το περιβάλλον που ζούμε. Αν δεν αλλάξει το περιβάλλον δεν αλλάζουν οι εμπειρίες και καταλήγουμε με τις ίδιες άρρωστες συμπεριφορές στην κοινωνία.
    Κάθε κουλτούρα του σημερινού κόσμου προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους ώστε να εξυπηρετούν μια λειτουργία μέσα στην συγκεκριμένη κουλτούρα. Ποιος μας το κάνει αυτό; Οι θεσμοθέτες. Το κατεστημένο. Ένα σύστημα αξιών που υποστηρίζει υπάρχουσες δομές. Είτε είναι θρησκευτικές, βιομηχανικές, στρατιωτικές… π.χ. ποια είναι μπαμπά η καλύτερη χώρα; Η δική μας. Ποιος είναι ο καλύτερος θεός; Ο δικός μας. Είναι άρρωστα αυτά τα παιδιά; Όχι. Το σύστημα αξιών τους είναι διαστρεβλωμένο. Πρέπει να μας απασχολεί το περιβάλλον στο οποίο ανατρέφονται οι άνθρωποι. Όταν αλλάξει, θα αλλάξει και η συμπεριφορά των ανθρώπων. Επαναπροσδιορισμός περιβάλλοντος. Αν επαναπροσδιορίσουμε τους ανθρώπους και όχι το περιβάλλον… θα ξαναγυρίσουν στα ίδια. Οπότε όταν προσπαθούμε να σκεφτούμε το μέλλον να θυμόμαστε αυτό: η μέθοδος με την οποία σκεπτόμαστε τα πράγματα είναι βασισμένη σε κατήχηση η οποία έχει δοθεί από την κοινωνία μας. Οπότε το εύρος των σκέψεων μας περιορίζεται από τις κυρίαρχες αξίες της κοινωνίας μας. Θέλει πολύ χρόνο να μάθει κάποιος να είναι διαλλακτικός με τις αξίες. Μεγάλη υπομονή και ανταλλαγή ιδεών… π.χ. περί θεού…… πως είναι πραγματικά ο θεός; Υπάρχει; Γιατί τα επιτρέπει όλα αυτά; Λίγο πολύ όλοι νιώθουμε άβολα με την αμφισβήτηση της ιδέας του θεού….
    Πήρα φόρα, άλλαξα θέμα…. ας μην φλυαρήσω άλλο…..

    Υ.Γ. Ωραίος τίτλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...