Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Μαγικό shaker

Share

Αθάνατες ατάκες του Χάρρυ Κλύνν

Share
• Oι πολιτικοί, ασχέτως κόμματος, δε θεωρούν τον εαυτό τους ένα κομμάτι της Ελλάδας, γιατί θεωρούν την Ελλάδα ένα κομμάτι του εαυτού τους!

• Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν πώς γίνεται.

• Έτσι και συνεχίσει για κανένα χρόνο ακόμα τη βιόλα της λιτότητας και της άγριας φορολόγησης ο ΓΑΠ, βλέπω να ληστεύουμε τους Αλβανούς.

• Τα φτηνά χέρια δίνουν ακριβό ξύλο!

• Ποιος υπαρκτός σοσιαλισμός; Η Ελλάδα έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία. Είναι η μοναδική χώρα στην οποία εφαρμόζεται ο ανύπαρκτος σοσιαλισμός.

O κυρ-Νίκος..

Share
 

Ναι, αυτή ήταν η Μενεγάκη!

Share
 

Θαυμάστε μια εντυπωσιακή στρίπερ

Share

Το μυστήριο των σκυλιών που "αυτοκτονούν" από τη γέφυρα!

Share


Στη νοτιοδυτική πλευρά

της Σκωτίας, δίπλα στην πόλη Dumbarton, οι κάτοικοι προσπαθούν εδώ και πολλές δεκαετίες να καταλάβουν μία σειρά από περίεργους και τραγικούς θανάτους. Στην πόλη αυτή υπάρχει ένα μέρος που ονομάζεται «Γέφυρα Αυτοκτονίας Σκύλων» (The Dog Suicide Bridge). Πάνω από 50 σκυλιά έχουν πηδήξει από τη γέφυρα αυτή. Ο λόγος που τους ωθεί στην απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους αποτελεί ένα μυστήριο. Τι είναι αυτό που εξηγεί αυτήν την περίεργη συμπεριφορά τους, με το που αντικρίζουν τη γέφυρα; Ποια «εσωτερική φωνή» τους σπρώχνει στο θάνατο; Έχουν οι σκύλοι τάσεις αυτοκτονίας; 

Μακάρι να είχαμε υπότιτλους..Γλυκύτατος όπως και να χει

Share

Δηλαδή, ο Χριστός και η Παναγία...

Share
Με συνεχείς αναφορές στην παραπληγία του βρετανού Στίβεν Χόκινγκ, ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ επιχειρεί να αποδομήσει τη θεωρία του γνωστού αστροφυσικού όπου υποστηρίζει πως δεν χρειαζόταν ο Θεός για να φτιαχτεί το οικοδόμημα του Σύμπαντος.


Στην ανακοίνωση του, ο Μητροπολίτης λέει χαρακτηριστικά:

Η διαστολή του χρόνου επιβεβαιώνεται

Share
Η διαστολή του χρόνου, το φαινόμενο που προέβλεψε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν στις θεωρίες της σχετικότητας, συμβαίνει σε κάθε δραστηριότητα του ανθρώπου, όπως όταν οδηγεί ένα ποδήλατο ή ανεβαίνει σκάλες.

Το φαινόμενο αυτό κατ' αρχάς έχει ως βάση το γεγονός πως ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα ή πιο αργά, αναλόγως της ταχύτητας και της βαρύτητας που επικρατεί τη δεδομένη στιγμή.

Back to back: Oikaltses

Share
Επειδή πολλοί απο εσάς δεν ζήσατε τις πρώτες ένδοξες μέρες του blog μας, ξεκινάμε ένα back to back αφιερωμένο στις kaltses. Για να δείτε που ήμαστε και που είμαστε ακομα...

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

It has been said that man is a rational animal. All my life I have been searching for evidence which could support this.



http://en.wikipedia.org/wiki/Bertrand_Russell

E ναι ρε παίχτη μου!

Share
 

Hottest music video clips vol3

Share
Συνεχίζουμε όλο και πιο δυναμικά το αφιέρωμα, με τον Ιταλό Benny Benassi και.. τις Ιταλίδες του.

 

Ναζιστικά πειράματα σε ένα χωριό της Βραζιλίας…

Share
     The boys from Brazil
(1978)

Σκηνοθεσία: Franklin J. Schaffner
Σενάριο: Ira Levin (novel), Heywood Gould
Πρωταγωνιστούν: Gregory Peck, Laurence Olivier, James Mason, Lilli Palmer, Jeremy Black
Είδος: Δράμα- Θρίλερ

Ποιος θα γεράσει γρηγορότερα σύμφωνα με τον Αινστάιν!

Ο χρόνος σε ένα ρολόι που βρίσκεται στο πάτωμα κυλάει πιο αργά σε σχέση με ένα ίδιο ρολόι που βρίσκεται πάνω σε μια σκάλα. Ο λόγος είναι διότι το ρολόι που βρίσκεται χαμηλότερα επηρεάζεται οριακά περισσότερο από την βαρύτητα.

Πως να γίνεται ρόμπα στα Burger King

Share

 

Έχετε ύψος κάτω από 1.58 και θέλετε να γίνεται ηθοποιοί; Τώρα ήρθε η ευκαιρία για εσάς.

Share

Μία αγγελία που μπήκε σε εφημερίδα της Νέας Ζηλανδίας αναζητά άνδρες και γυναίκες ύψους ως 1.58 για να κατοικήσουν στη Μέση Γη και συγκεκριμένα στο χωριό των Hobbits.

Φορτηγατζής εξιστορεί..

Share

Προσοχή στους δρόμους για την ασφάλεια όλων.

Η γυναίκα με τις παραμάνες

Share

 

Μουσικό Διάλειμμα

Share
 Αφιερωμένο στο xrisa-fi

"Πράσινο" γίνεται το Αριστοτέλειο


Share

Τo πρώτο ελληνικό οικολογικό πανεπιστήμιο αποκτά σάρκα και οστά και μέσα στην επόμενη τετραετία θα είναι γεγονός. Η μετατροπή του ΑΠΘ σε «πράσινο» θα βοηθήσει στη βελτίωση της καθημερινότητας όχι μόνο στο πανεπιστήμιο αλλά και στο κέντρο της πόλης, δήλωσε ο πρύτανης του ιδρύματος, καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος.

Σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας για πέντε ώρες

Share


Γκρέμισαν ολόκληρο το διαμέρισμα για να τον βγάλουν.Η φωτογραφία είναι πραγματική και τραβήχτηκε ενώ οι πυροσβέστες προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον άντρα που σφήνωσε στη λεκάνη της τουαλέτας.

Linkin Park-A Thousand Suns‏

Share

by Musicholic


Τρια χρόνια μετά τη κυκλοφορία του Μinutes to Midnight οι Linkin Park επανέρχονται με νέο δίσκο παρά τη φημολογούμενη διάλυση του συγκροτήματος ύστερα από το solo album του τραγουδιστή του group Chester Bennington.

YouTube Social: Δείτε ταυτόχρονα video με τους online φίλους σας!

Share

Πολλές φορές συμβαίνει να βρίσκουμε κάποιο ενδιαφέρον ή αστείο video στο YouTube και το πρώτο που κάνουμε είναι να στέλνουμε το url στους φίλους μέσω υπηρεσιών Instant Messaging ή απλά το ανεβάζουμε στο Facebook. Όμως, αλλιώς είναι να βλέπεις ένα video μαζί με τους φίλους ταυτόχρονα, έτσι ώστε να αρχίσει και ο σχετικός χαβαλές και τα σχόλια.

Back to back: Oikaltses

Share
Επειδή πολλοί απο εσάς δεν ζήσατε τις πρώτες ένδοξες μέρες του blog μας, ξεκινάμε ένα back to back αφιερωμένο στις kaltses. Για να δείτε που ήμαστε και που είμαστε ακομα...

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010

Ζητώ συγγνώμη για την αμέλεια μου και την απουσία του παρακάτω αριστουργήματος απο το blog...



Πετυχημένο post από τον Karl τον οποίο περιμένουμε και πάλι κοντά μας σε 2-3 μέρες.

Η χρήση κινητού στοίχισε τη ζωή σε 16.000 οδηγούς στις ΗΠΑ

Share

   Οι οδηγοί που αφαιρούνται όταν οδηγούν επειδή μιλούν στο κινητό ή στέλνουν γραπτά μηνύματα προκάλεσαν το θάνατο περίπου 16.000 ανθρώπων κατά το διάστημα 2001-2007, ανακοίνωσαν χθες Πέμπτη αμερικανοί ερευνητές.

Ε ναι ρε παίχτη μου

Share

Τυφώνας εν δράσει

Share

Απορριμματοφόρο μάζεψε… ληστή

Share

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας όλες οι συσκευές γύρω μας γίνονται μικρότερες, συμπιέζονται για να είναι πιο εύχρηστες αλλά ποιος θα περίμενε να δει ένα συμπιεσμένο… ληστή;

Παρακολουθήστε ζωντανά στο Google Earth όλες τις πτήσεις

Share

Χάρη στη νέα εφαρμογή του Google Earth μπορεί ο καθένας μας πλέον να παρακολουθήσει σχεδόν σε πραγματικό χρόνο τις διαδρομές των εμπορικών πτήσεων όλων των αεροσκαφών.

Supermodel χωρίς πόδια

Share

Αυτή η νεαρή γυναίκα γκρέμισε το στερεότυπο που επιβάλλεται από την κοινωνία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Σε έξι μήνες, η Amy ήταν ακρωτηριασμένη στα γόνατα και στα δύο πόδια που οφείλονται σε συγγενείς ανωμαλίες (μικρά οστά στο πόδι που δεν αναπτύσσονται).........

Τη μεγαλύτερη επιρροή στον βρετανικό κινηματογράφο έχει ο Κάμερον

Share


Ο σκηνοθέτης του "Άβαταρ" και του "Τιτανικού" Τζέιμς Κάμερον είναι ο άνθρωπος με τη μεγαλύτερη επιρροή στο βρετανικό κινηματογράφο, σύμφωνα με κατάλογο με τους 100 πιο ισχυρούς του βρετανικού κινηματογράφου που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα Guardian.

Οι Abba κατέθεσαν αγωγή εναντίον ακροδεξιού κόμματος

Share
Τα μέλη των θρυλικών Abba, Μπένι Άντερσον και Μπγιόρν Ούλβεους, κατέθεσαν αγωγή εναντίον ενός ακροδεξιού κόμματος της Δανίας επειδή χρησιμοποίησε την επιτυχία τους του 1976 Mamma Mia στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Σπρέι κοινωνικοποίησης


Share

Η εξωστρέφεια συνεχίζεται μετά τη δημιουργία ρούχων από σπρέι έρχεται το σπρέι που θα μας βοηθήσει να γίνουμε κοινωνικοί.

Για ακόμα μια φορά στην κορυφή του «Forbes» ο Μπιλ Γκέιτς


Share

O Μπιλ Γκέιτς, συνιδρυτής της Microsoft βρέθηκε για 17η διαδοχική χρονιά στην κορυφή της λίστας του «Forbes» με τους 400 πλουσιότερους Αμερικανούς, με την περιουσία του να ανέρχεται στα 54 δισ. δολάρια, έναντι 50 δισ. δολαρίων της προηγούμενης χρονιάς.

Monty Python animation

Share
Γιατί εκτός από τα απίστευτα σκετσάκια τους, είχαν και υπέροχα (καμμένα) animations.
 

3 Titans

Share

Πληροφορίες για το group στα αγγλικά εδώ

Εβδομάδα skate στη Θεσσαλονίκη

Share
Tην πόλη που όλοι αγαπάμε ξεκίνησε χθες ένα πενθήμερο event, που οργανώνουν η Propaganda Rollin co. και η DC footwear, με την υποστήριξη της Αντιδημαρχείας Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέχρι τις 26/9. Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Χωρίς Αυτοκίνητο το πενθήμερο του Σεπτέμβρη είναι γεμάτο skate και δράση. Από σήμερα 23/9 ως το πρωί του Σαββάτου στις 25, επιλεγμένη ομάδα καλλιτεχνών θα επέμβουν στις τσιμεντένιες επιφάνειες στο πάρκου του Φωκά στην παραλία, μετατρέποντας αυτό το ιστορικό spot σε ένα φρέσκο έργο τέχνης.

Drum battle

Share
με τους Buddy Rich & Jerry Lewis


Ευχαριστούμε τον Γιάννη 

Ινδικό Hollywood

Share
Ίσως η καλύτερη σκηνή δράσης που έχω δει στη ζωή μου!


Γραμμα χωρισμου...

Share

Aγαπημένε μου,

Αν δε το κατάλαβες, έφυγα. Τα πράγματά μου τα πήρα. Τα πράγματά σου τα
έκαψα. Ελπίζω η φωτιά να μην εξαπλώθηκε στο διαμέρισμα της μάνας σου, αν και
δεν κατάφερα να βρω έναν ικανοποιητικό λόγο γιατί να μην το κάνει.
Ακόμα, λυπάμαι -ειλικρινά- που πασάλειψα τον Ρόμπιν με κόπρανα και φελιζόλ.
Είχα πιεί. Σου άφησα πάντως μερικά ρούχα να φορέσεις, αν και καταλαβαίνω ότι
θα δυσκολευτείς να τα βγάλεις από την λεκάνη. Συγνώμη. Τα βιβλία σου τα
έδωσα για ανακύκλωση. Τα CD ήταν τόσο άθλια που αποφάσισα να τα αφήσω. Τα
βινύλια τα χαράκωσα, αλλά, έτσι κι αλλιώς δεν έχεις πλέον πικάπ.

Hottest music video clips vol2

Share
Συνεχίζουμε το αφιέρωμά μας με κάποιες κοπέλες με στολές και ένα όμορφο τραγουδάκι.


Πως να γίνετε ρόμπα στα Goody's

Share
Μέρος 1ο - Η Είσοδος
Εδώ ισχύει ο χρυσός κανόνας του "Μπες Τρέχοντας". Μόνο μην ξεχάσετε να φωνάξετε στο τέλος "ΠΡΩΤΟΣ !". Αυτός ο κανόνας ισχύει παντού και πάντα. Εάν είστε με παρέα, ακόμα καλύτερα. Δείτε ποιος είναι πιο μάγκας και έφτασε πρώτος. Αν θέλετε να το παρατραβήξετε λιγάκι αρχίστε να μαλώνετε για το ποιος έφτασε πρώτος. Μόνο μην πλακωθείτε. Να φάτε φαγητό πήγατε, όχι ξύλο.

Να κάτι που δεν θέλω να πάθω ποτέ

Share

Πρακτικές συμβουλές για οικολογική οδήγηση

Share

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο, πολλοί από εμάς θα προτιμήσουμε για τις μετακινήσεις μας τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή ακόμα καλύτερα ποδήλατο (μικρό, καθόλου θορυβώδες, δε χρειάζεται καύσιμα και μας κρατάει σε φόρμα). Επειδή όμως μια μέρα δεν είναι αρκετή, ας προσπαθήσουμε όλοι μας να μειώσουμε τη χρήση του αυτοκινήτου στην καθημερινότητα μας και να μάθουμε να οδηγούμε οικολογικά.

Δεν υπάρχουν αυτά που κάνει!

Share


clopypaste.gr 

DRIVING SKILLS vol6 (και τελευταίο)

Share

Μαθημα 6ο : DRIFT
 
 Μια απο τις πλεον ηλιθιες ταινιες ολων τον εποχων ηταν το Karate kid οπου ο χλαπατσας Daniel LaRusso εγινε ο γ@μ@ω και δερνω του καρατε και ολοι προσκυνουσαν, ενω εβγαλε το γκομενακι που γουσταρε. Το παραδειγμα αυτο το εφερα για να δεις τι εχει να γινει αν μας προκυψει ο ενας και μοναδικος driver. Για να συμβει αυτο χρειαζονται : 
1) διαφορες τεχνικες οδηγησης και 2) επαναληψη σε καποια αλανα ή πιστα ωστε να τις μαθεις απεξω. Πιασε τωρα εδω τα βασικα κολπακια για να μαθεις να driftaρεις.

Άμα δεν το χείς...

Share
 

Everything is OK!!!

Share

Ο βασιλιάς βρήκε τον υπουργό στο κρεβάτι με τη βασίλισσα!

Share

Στο τσακ γλίτωσε την εκτέλεση ...
Όλα αυτά συμβαίνουν στην Ζουαζηλάνδη όπου ο βασιλιάς με τις 14 γυναίκες και τα 23 παιδιά έπιασε στα πράσα τον υπουργό του να ερωτοτροπεί με την σύζυγό του.

Βγήκε ανακόντα από την τουαλέτα της!

Share

Anaconda
Μέσα από την τουαλέτα της κυρίας Παβέλ Πετρικόβσκι έψαχνε απεγνωσμένα τρόπο να βγει μια νοτιοαφρικανική ανακόντα μήκους σχεδόν δύο μέτρων. Είχε καταλήξει εκεί πιθανότατα μέσα από τους αγωγούς αποχέτευσης.

Προσοχή! Επίθεση «clickjacking» εξαπλώνεται στο Facebook

Share

facebook1 Προσοχή! Επίθεση «clickjacking» εξαπλώνεται στο FacebookΜια νέα επίθεση που ενεργοποιείται κάνοντας κλικ, έκανε την εμφάνισή της, η οποία προσβάλλει χιλιάδες χρήστες και εξαπλώνεται σαν τη φωτιά μέσα από την ενημέρωση του status στο προφίλ χρηστών του Facebook.

Serj Tankian-Imperfect Harmonies‏

Share
by Musicholic

Ο Serj Tankian επιστρέφει με τη δεύτερη προσωπική δουλεία του μετά τη κυκλοφορία του πρώτου του albmum Elect The Dead, που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό.

Εμ τι το ήθελες το ping pong?

Share

4287 πολιτών δεδομένα ζήτησαν οι ΗΠΑ από Google!

Share

4287 χρηστών προσωπικά δεδομένα ζήτησαν οι ΗΠΑ από τη Google! Σύμφωνα με την τελευταία, και την αποκαλούμενη Αναφορά Διαφάνειας (Transparency Report), η οποία περιλαμβάνει αποκαλυπτικά στοιχεία για τις κυβερνήσεις που ζητούν προσωπικά δεδομένα χρηστών του Internet, καθώς και για τις προσπάθειες επιβολής λογοκρισίας στις ιστοσελίδες που ανήκουν στη Google.

Διαπληκτισμός on air

Share

Σκύλος μαθουσάλας

Share

Ο Μπίλι, ένα Γιορκσάιρ Τεριέ, ξεπέρασε σε ηλικία τον κάτοχο του τίτλου και είναι πλέον ο μεγαλύτερος σε ηλικία σκύλος στον κόσμο. Έχει χάσει τα δόντια του και είναι τυφλός από το ένα μάτι

Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ κατά πάντων..


Share

Ο πρωθυπουργός του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ κατάφερε για άλλη μια φορά να αναστατώσει με τις δηλώσεις του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Άντε και με το χρίσμα..


Share

«Είμαι ομοφυλόφιλος και σκοπεύω να διεκδικήσω την πρωθυπουργία. Υπήρξαν και άλλοι γκέι πρωθυπουργοί στην Ιταλία...». Τάδε έφη ο αριστερός περιφερειάρχης της Απουλίας Νίκι Βέντολα, ο οποίος ανακοίνωσε από τηλεοράσεως την πρόθεσή του να διεκδικήσει το χρίσμα του υποψήφιου πρωθυπουργού της Κεντροαριστεράς.

Από ψαράς στην Εύβοια "βασιλιάς της γαρίδας"

Share

Η περιουσία της οικογένειας Ράπτη, μέσω της εταιρίας Raptis Group, που δραστηριοποιείται στον τομέα της αλιείας και της εξαγωγής ψαριών σε όλο τον κόσμο, φτάνει τα 172 εκατ. δολάρια (Αυστραλίας), γεγονός που την κατατάσσει ανάμεσα στους 100 πλουσιότερους ομίλους της Κουινσλάνδης, αφενός, αλλά και στους 200 πλουσιότερους της Αυστραλίας. Όπως έγραψε ο "Νέος Κόσμος", πρόσφατα, την ίδια στιγμή, η Raptis Group και οι ιδιοκτήτες της, ο Γιώργος, ο Κώστας και ο Τζιμ Ράπτης, θεωρούνται σήμερα οι "βασιλιάδες της γαρίδας", αφού η Raptis Group είναι η μεγαλύτερη αλιευτική επιχείρηση της Αυστραλίας, με κύριο προϊόν παραγωγής και εξαγωγής τη γαρίδα.

10 θεωρίες για το τέλος του κόσμου..!

Share

Θα εξαφανιστεί ο κόσμος μας; Αν ναι με ποιόν τρόπο; Βροχή μετεωριτών ή μήπως παγκόσμια επιδημία;
Έκρηξη ηλίου ή πυρηνικό ολοκαύτωμα;
Ερωτήματα που έχουν απασχολήσει αρκετά την κοινή γνώμη και έχουν αποτελέσει βάσεις για αμέτρητα βιβλία καθώς και ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Ο κόσμος παραδόξως μοιάζει να γοητεύεται(!) από την ιδέα της συντέλειας του κόσμου και αντιμετωπίζει οποιαδήποτε θεωρία με δέος και ενδιαφέρον. Μερικές φαντάζουν αδύνατες, άλλες είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σας παρουσιάζουμε τις πιο "διαδεδομένες."

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία είναι δρόμος?

Share

Αν και μοιάζει πάρα πολύ σαν ένα δρόμο, στην πραγματικότητα δεν είναι.
Πρόκειται για ένα κανάλι στην Λουιζιάνα, το οποίο μοιάζει με έναν δρόμο, γιατί έχει καλυφθεί από νεκρά ψάρια που επιπλέουν στην επιφάνεια του νερού!

Στηρίζουμε για άλλη μια φορά Ελληνοφρένεια

Share
 

O πιο "ξύπνιος" υπάλληλος security…ο τύπος δε παίζεται !!

Share

Αν νομίζεται, ότι ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου, κάνοντας οικονομία λόγω της παγκόσμιας κρίσης, έχει βάλει μια μεγάλη ολόσωμη φωτογραφία φύλακα, προκειμένου να τρομάξει τους επίδοξους ληστές...
σας πληροφορούμε ότι κάνετε λάθος!

Δείτε παρακάτω τι κρύβει το ερωτηματικό και θα συμφωνήσετε με τον τίτλο μας...

Quiz για το Europa League και το Champions League

Share
Ερωτήσεις Europa League

Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης που έχει παίξει με έξι διαφορετικές ομάδες στο κύπελλο UEFA; (100 βαθμοί)
Έτζο Σίφο (Αντερλεχτ, Ίντερ, Μπορντό, Οσέρ, Τορίνο, Μονακό)

Πόσες πλευρές έχει το τρόπαιο του Europa League; (100 βαθμοί)
Οκτώ

Ποιος παίκτης έχει πετύχει το γρηγορότερο γκολ σε τελικό κυπέλλου UEFA; (50 βαθμοί)
Ο Μικαελ Ρουμενίγκε, στο 2' του τελικού της σεζόν 1992/93 (Ντορτμουντ - Γιουβέντους)

Μόλις δυο ομάδες έχουν κερδίσει δυο διαδοχικές φορές το κύπελλο UEFA. Ποιες είναι; (30 βαθμοί)
Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλη

Poker tips από τον Tζέικ Κόντι

Share
O Βρετανός Tζέικ Κόντι νικητής του EPT Deauville πέρσι, είναι γνωστός για την επιθετικότητά του. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο PokerPlayer.co.uk δίνει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για το πως μπορεί κάποιος να παίξει το loose aggressive στυλ παιχνιδιού.

Δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο position, την απομόνωση των αντιπάλων, αλλά προειδοποιεί και για τις παγίδες και τα αρκετά δύσκολα σημεία στα οποία κάποιος LAG παίκτης, αναπόφευκτα θα βρεθεί. O Tζέικ Κόντι έχει αρκετά κέρδη και στα online τουρνουά, παίζοντας με το screenname neverbluff67.

Κομματάρα.. βιντεάρα.. ENJOY!

Share
 

Είσαι κάγκουρας

Share
 

Πώς να γίνετε ρόμπα στην καφετέρια.

Share
Σίγουρα όλοι από εσάς είτε λίγο είτε πολύ, πηγαίνετε σε καφετέριες για να απολαύσετε ένα καφέ, ή να βρείτε γκόμενα/γκόμενο (ου ρε)... Για άλλη μια φορά, σαν καμένος, θα σας δείξω μερικούς τρόπους για να γίνετε ρόμπα μέσα σε μια καφετέρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άλλοι θα γελάνε μαζί σας. Το ίδιο όμως και εσείς. Οπότε .. ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ

Hottest music video clips vol1

Share
Σιγά μη μέναμε στα driving skills. Σας παρουσιάζουμε τα πιο καυτά video clip στην ιστορία!
Ξεκινάμε με το Χριστινάκι.

 

E ναι ρε παίχτη μου!

Share

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Back to back: Oikaltses

Share
Επειδή πολλοί απο εσάς δεν ζήσατε τις πρώτες ένδοξες μέρες του blog μας, ξεκινάμε ένα back to back αφιερωμένο στις kaltses. Για να δείτε που ήμαστε και που είμαστε ακομα...

Παρασκευή, 6 Αυγούστου 2010

Μικρές λεπτομέρειες της ζωής που συμβαίνουν σε όλους μας

Share

  • Μπαινεις σ’ενα δωματιο και μετα στεκεσαι σα μαλακας επειδη δεν ξερεις γιατι μπηκες.
  • Ανεβαινεις τις σκαλες και νομιζεις οτι υπαρχει ακομα ενα σκαλι αλλα δεν υπαρχει.
  • Εισαι στο αυτοκινητο και ο φιλος σου προσπαθει να μπει ή να βγει, αλλα για καποιο λογο δεν τα καταφερνει! Ή δε βρισκει το χερουλι, ή το βρισκει και δεν μπορει να το γυρισει, ή το γυρναει κι εχει ασφαλεια και καθε φορα που πας να του ανοιξεις την ασφαλεια, ΤΟΤΕ αποφασιζει να το γυρισει οποτε δεν ανοιγει!

Μαθήματα τραγουδιού

Share
Όπως έγραψε και ένας χρήστης του youtube στα σχόλια από κάτω από το βίντεο:
-Dio megales fones
-Dio kollosoi tou diethnous pentragrammou
-Dio apithanoi antrhopoi
-Dio megaloi Ellines!


Οι δέκα καλύτερες βλακείες στο marketing εταιριών

Share


  1. Η Coors έβαλε το σλόγκαν της "Turn it loose" στα Ισπανικά, το οποίο σημαίνει "Suffer from dierhea"

  2. Η Σκανδιναυική εταιρία Electrolux, χρησιμοποίησε την ακόλουθη ατάκα στη καμπάνια της στην Αμερική: "Nothing sucks like an Electrolux"

DRIVING SKILLS vol5

Share


Μαθημα 5ο : ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

   Πως να γλυτωσεις απο του Χαρου τα δοντια οταν παει να γινει στραβη απο το πουθενα? Οσο πιο ομαλος και απαλος στις κινησεις του ειναι ενας οδηγος τοσο καλθτερα κραταει το αυτοκινητο. Οσο πιο προνοητικος ειναι ενας οδηγος τοσο γρηγοροτερα απει μειωνοντας ταυτοχρονα τον κινδυνο. Ελα ομως που υπαρχουν στιγμες που ολα πανε στραβα και τα καντηλια φευγουν συννεφο. Τι κανεις τοτε?

Άννα Μαρίνα Χατζή ή αλλιώς Sasha Gray(εννοείται πως την στηρίζουμε)


Share
Το όνομα Άννα Μαρίνα Χατζή το γνωρίζουν ελάχιστοι. Και αυτό γιατί η ελληνικής καταγωγής πορνοστάρ και μία από τις πιο ανερχόμενες του χώρου, δεν ακούει στο χριστιανικό της όνομα, αλλά στο Sasha Gray, το οποίο προέρχεται από την Sascha Konietzko του συγκροτήματος KMFDM, από το βιβλίο του Όσκαρ Ουάιλντ «The Picture of Dorian Gray» (πολύ κουλτούρα).

Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα Αμφισεξουαλικότητας

Share

Η Παγκόσμια Ημέρα Αμφισεξουαλικότητας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 23 Σεπτεμβρίου από το 1999.

Αραβικό «Λας Βέγκας» στο Ελληνικό

Share
Στην υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας ύψους 5 δισ. ευρώ αναμένεται να προχωρήσει σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με τον εμίρη του Κατάρ Αλ Θανί. Στους στόχους της συμφωνίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα περιλαμβάνεται και η αξιοποίηση και εκμετάλλευση του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Έχει μπελάδες επειδή μαγείρευε μεγάλες μερίδες σνίτσελ

Share


Προβλήματα με την τοπική εφορία αντιμετωπίζει ένας εστιάτορας στη Γερμανία, γιατί οι μερίδες με σνίτσελ ή με κοτολέτες από μοσχάρι που ετοιμάζει για τους πελάτες του, σε μια εργατική συνοικία της Σαξονίας, είναι μεγαλύτερες του μέσου όρου.

Οι αυτόματοι πωλητές διαθέτουν τα πάντα

Share


Μπανάνες, ομπρέλες, ποτά, τσιγάρα και εισιτήρια, τα πάντα διαθέτουν οι αυτόματοι πωλητές στην Ιαπωνία, ορισμένοι από τους οποίους μπορούν να αναγνωρίσουν τους πελάτες για να τους εξυπηρετήσουν καλύτερα.

Συγκέντρωση Hackers στη Βουδαπέστη

hackers 2010 Συγκέντρωση Hackers στη Βουδαπέστη Η μεγαλύτερη διάσκεψη hackers στην Ανατολική Ευρώπη «Hacktivity 2010», ξεκίνησε το Σάββατο,  και σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να παρευρεθούν στο διήμερο γεγονός περίπου 1.000 συμμετέχοντες.

Ο Νας και το ντοκιμαντέρ της ζωής (video)

Share

Ο Στιβ Νας είναι αεικίνητος εντός κι εκτός παρκέ. Την Τρίτη θα προβληθεί από το ESPN ένα δικό του ντοκιμαντέρ πάνω στη θέληση για ζωή και στην ελπίδα, εμπνευσμένο από την αληθινή ιστορία ενός συμπατριώτη του.

Μπέρδεψαν τα τηγάνια με τους δονητές

Share

Την ώρα που οι θαμώνες της πιτσαρίας Σκουίγκι στο Φόρτ Λούντερνταλ της Φλόριντα απολάμβαναν την πίτσα τους στην κουζίνα είχαν μπερδέψει τα τηγανιά με τους δονητές!