Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Πως να γίνετε ρόμπα στα Goody's

Share
Μέρος 1ο - Η Είσοδος
Εδώ ισχύει ο χρυσός κανόνας του "Μπες Τρέχοντας". Μόνο μην ξεχάσετε να φωνάξετε στο τέλος "ΠΡΩΤΟΣ !". Αυτός ο κανόνας ισχύει παντού και πάντα. Εάν είστε με παρέα, ακόμα καλύτερα. Δείτε ποιος είναι πιο μάγκας και έφτασε πρώτος. Αν θέλετε να το παρατραβήξετε λιγάκι αρχίστε να μαλώνετε για το ποιος έφτασε πρώτος. Μόνο μην πλακωθείτε. Να φάτε φαγητό πήγατε, όχι ξύλο.
Μέρος 2ο - Παραγγελία
Όλη η μαγεία κρύβετε εδώ.
Εάν καπνίζετε, βάλτε ένα τσιγάρο στο στόμα και αρχίστε να δίνετε την παραγγελία σας μιλώντας όσο πιο περίεργα μπορείτε. Εάν πάλι δεν καπνίζετε, κάντε το ίδιο με τσίχλα. Κάντε και φούσκες.
Κάντε περίεργες παραγγελίες. Παράδειγμα : "Θα ήθελα 2 χάμπουργκερ χωρίς μπιφτέκι", "3 χάμπερμπερ", "Θα ήθελα 3 χάμπουργκερ το ένα χωρίς κέτσαπ το άλλο χωρίς μουστάρδα, και το τρίτο μόνο με μπιφτέκι", "ένα ποτήρι παγάκια", "ένα club μόνο με/χωρίς πατάτες".
Εάν είστε με μεγάλη παρέα, παραγγείλετε για όλους. Κάπου στην μέση ξεχάστε τι θέλατε, και προσπαθήστε να μπερδέψετε ακόμα περισσότερο αυτόν που παίρνει την παραγγελία. Στο τέλος, ακυρώστε την παραγγελία, και ξαναρχίστε.
Παραγγείλετε Junior. Όταν σας ρωτήσουν "Για αγοράκι είναι ή για κοριτσάκι" πείτε χωρίς φόβο και πάθος "Για μένα είναι !". Την στιγμή που θα ανοίξει το ντουλάπι να πάρει ένα δώρο, ρωτήστε "Μπορώ να διαλέξω?".
Παραγγείλετε Coca-Cola και μόλις την βάλει πάνω στο δίσκο ανοίξτε το καπάκι από την δική σας και από την Coca-Cola του διπλανού και εξετάστε προσεκτικά εάν έχουν την ίδια ποσότητα. Εάν υποπτευθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά, αρχίστε να φωνάζετε πως σας κοροϊδεύουν και απαιτείστε να μην πληρώσετε την Coca-Cola.
Μέρος 3ο - Παραμονή
Εδώ έχετε πάρα πολλά πράματα να κάνετε. Και όταν λέω πάρα πολλά το εννοώ. Αρχικά εξασφαλίστε μια θέση από την έξω μεριά του τραπεζιού έτσι ώστε να έχετε άγνωστους ανθρώπους δίπλα σας.
Πάρτε μια πατάτα "γίγαντα" από τις πατάτες σας, πλησιάστε κάποιον, και προτείνετε του να ανταλλάξετε πατάτες. Παρουσιάστε την πατάτα σας σαν την πατάτα "Γκιούλιβερ" και επισημάνετε την πραγματική της αξία. Ακόμα ζητείστε 2 αντί για 1 πατάτα στην ανταλλαγή.
Πλησιάστε κάποιον που τρώει πατάτες και με μια γρήγορη κίνηση αρπάξτε 4-5-6-7, όσες πάρετε τέλος πάντων, πατάτες και βάλτε τις γρήγορα στο στόμα σας. Ενώ είναι γεμάτο το στόμα σας, ρωτήστε τον εάν τις θέλει πίσω.
Πλησιάστε κάποιον (πάλι, μόνο μην είναι ο ίδιος) και συστηθείτε ως στέλεχος των Goody's και προσποιηθείτε ότι διεξάγετε έρευνα για το αν οι πατάτες είναι καλά ψημένες. Αμέσως, πάρτε 2-3-4-5 (το πιάσατε το νόημα) πατάτες και καλή σας όρεξη !
Ζητήστε από τον διπλανό σας να σας δώσει το μπιφτέκι του χάμπουργκερ του, επειδή έχετε την υποψία ότι το δικό σας είναι ακόμα ζωντανό.
Την ώρα που τρώτε, σηκωθείτε όρθιος και φωνάξτε "ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ !!!" και μόλις αναστατωθούν οι γύρω σας πείτε με ανακούφιση (δυνατά ώστε να σας ακούσουν) "Ουφ ... τελικά δάγκωσα το χείλος μου ...".
Κάντε γαργάρες με την Coca-Cola σας.
Βάλτε τις οδοντογλυφίδες από το club sandwich στα μαλλιά σας.
Προσποιηθείτε ότι έχετε Parkinson, και όταν θα προσπαθείτε να φάτε μια πατάτα, αντί να πετύχετε το στόμα, να πετυχαίνετε ένα από τα ρουθούνια σας.
Μέρος 4ο - Έξοδος
Και εδώ ισχύει ο χρυσός κανόνας του "Βγες Τρέχοντας". Μόνο που μπορείτε να φοράτε και την χειροποίητη μάσκα σας. Μην ξεχάσετε να χαιρετίσετε έναν-έναν ΟΛΟΥΣ όσους κάθονται και τρώνε. Εάν δείτε και καμιά καλή, συστηθείτε κιόλας ... Ποιος είπε ότι μόνο η Nokia θα μας κάνει connect ? ;)
 kamenoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...