Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Πώς να γίνετε ρόμπα στην καφετέρια.

Share
Σίγουρα όλοι από εσάς είτε λίγο είτε πολύ, πηγαίνετε σε καφετέριες για να απολαύσετε ένα καφέ, ή να βρείτε γκόμενα/γκόμενο (ου ρε)... Για άλλη μια φορά, σαν καμένος, θα σας δείξω μερικούς τρόπους για να γίνετε ρόμπα μέσα σε μια καφετέρια. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άλλοι θα γελάνε μαζί σας. Το ίδιο όμως και εσείς. Οπότε .. ΧΕΣΤΗΚΑΤΕ


1. Είσοδος στην καφετέρια
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Οπότε εάν κάνετε μια εντυπωσιακή είσοδο στην καφετέρια, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα κατά πάνω σας καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής σας εκεί ... :-). Εδώ έχω να σας προτείνω 2 λύσεις.
Η πρώτη και καλύτερη είναι να μπείτε αργά-αργά μέσα, να βρείτε το τραπέζι που σας άρεσε, το οποίο κανονίστε να έχει μια απόσταση από το σημείο που στέκεστε, και μόλις το βρείτε, ΤΡΕΞΤΕ κατά πάνω του ! Καθίστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε και φωνάξτε "ΠΡΩΤΟΣ !".
Η δεύτερη λύση είναι να κατευθυνθείτε στο bar, φωνάξτε την κοπέλα που εργάζεται εκεί, και ρωτήστε την : "Μήπως θα μπορούσες να μου πεις, σε ποια από αυτές τις καρέκλες θα μπορούσα να αναπαύσω ευχάριστα τον πισινό μου ?". Αντί για αυτό, θα μπορούσατε να ρωτήσετε "Εσύ που θα καθόσουν αν ερχόσουν εδώ να πιεις καφέ?". Η δεύτερη ερώτηση θα σας βοηθήσει, εάν θέλετε να ρίξετε την κοπέλα .. και μετά το μόνο που έχετε να ρωτήσετε για να σας ερωτευτεί παράφορα, είναι "Πόση ώρα κάνεις στην τουαλέτα όταν πας να χέσεις ?" ;-)

2. Η παραγγελία
Εσείς και η παρέα σας καθίσατε. Ωραία. Τώρα έχει σειρά η παραγγελία. Εάν η κοπέλα αργεί να έρθει, σηκωθείτε, και αρχίστε να φωνάζετε προς το μέρος της : "Κυρία! Κυρία!" ... πιάνει ;-) !
Έρχεται η ώρα της πραγματικής παραγγελίας. Οι φίλοι σας θα πάρουν Red Bull, Amstel, φραπέδες κτλ ... ΕΣΥ όμως, θα κάνεις την διαφορά ! Πάρε Coca Cola και ζήτα να έχει μέσα 3 λεμόνια, αντί για 1 που βάζουν. Ζήτα ελληνικό καφέ με 2 φουσκάλες. Ζήτα φραπέ, σε κούπα γαλλικού καφέ. Ζήτα πατατάκια. Ζήτα για 2 ποτήρια νερό. Εάν θες να το παρατραβήξεις, πες : "Γάλα ... διπλό ... On the rocks ..." και όταν το προφέρεις, πάρε του ύφος του κακού ... σαν αυτό στις διαφημίσεις ... Ρώτα της τιμές για την Coca Cola, την Amstel, την Heineken, του καφέ, και στο τέλος παρήγγειλε μια σοκολάτα.

3. Η παραμονή σας στην καφετέρια.
Εδώ υπάρχουν πολλοί τρόποι ώστε να μείνετε αξέχαστοι στην καφετέρια αλλά και στους ηλίθιους που βρίσκονταν εκεί. Θα συζητάνε για εσάς για πολλά χρόνια. Θα μιλάνε για εσάς τα παιδιά των παιδιών σας. Σας προσφέρουμε αυτό που δεν σας προσφέρει κανένας άλλος. Υστεροφημία!
Αρχικά, έτσι για προθέρμανση θα μπορούσατε να γελάτε με όποιον περνά από μπροστά σας, αλλά σε αυτή την περίπτωση μπορεί και να σας σπάσουν στο ξύλο. Οπότε, απλά αρχίστε να γελάτε μόνος σας (γελάς μόνος σου ?). Το μυστικό είναι να γελάτε πολύ δυνατά, ώστε να σας ακούνε ακόμα και αυτοί που χέζουν στην τουαλέτα τις διπλανής καφετέριας.
Παίξτε το τρελός. Κοιτάτε τους όλους περίεργα, και σε κάποια άσχετη στιγμή, σηκωθείτε όρθιος, δείξτε κάποιον και φωνάξτε "Γιατί με παρακολουθείς ?". Όχι "μπορεί" ... αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα σας πετάξουν έξω.
Ζήτα να σου φέρουν μπόλικες χαρτοπετσέτες, και ξεκίνα να τις κόβεις σε μικρά τετραγωνάκια. Ακόμα καλύτερα φτιάξε μικρά καραβάκια. Όταν είναι να φύγεις, ζήτα να σου δώσουν μια σακουλίτσα για να τα πάρεις μαζί σου.
Πάρτε το καπάκι από ένα Red Bull, ένα μικρό φλιτζανάκι, και παίξτε όπως δείχνει το παρακάτω video. Το video αυτό τραβήχτηκε από την Tal, σε μια
καφετέρια της της Θεσσαλονίκης. Ήρωας του video, ποιος άλλος .... εγώ !

Κάντε Ό,ΤΙ βλακεία σας έρθει στο μυαλό (που?). Για άλλη μια φορά, ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ !

4. Όταν η αυλαία πέφτει
Εντάξει. Κάνατε τις κοτσάνες σας. Περάσατε καλά. Τώρα μένει να κάνετε μια εντυπωσιακή έξοδο, και να μείνετε αξέχαστος. Τα πράγματα είναι απλά.
Η πρώτη λύση είναι να φύγετε τρέχοντας από την καφετέρια, όπως δηλαδή μπήκατε. Η δεύτερη είναι να ζητήσετε να σας συνοδέψουν έξω επειδή νιώθετε ανασφάλεια. Ο τρίτος και καλύτερος, είναι να τους κάνετε να σας πετάξουν έξω!

kamenoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...