Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Άμα σας περισσεύουν 1εκ ευρώ,OiKaltses προτείνουν..

Share

Με τις πρώτες παραδόσεις της One-77 να πλησιάζουν –η εταιρία λέει ότι θα αρχίσουν κάποια στιγμή μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2011, η Aston Martin αποφάσισε να μας δώσει τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού του μοναδικού και εξαιρετικά σπάνιου hyper-car.
Ο 7.3 λίτρων V12 θα παράγει λοιπόν 750 άλογα και 75 κιλά ροπής και είναι επισήμως ο ισχυρότερος ατμοσφαιρικός κινητήρας παραγωγής στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Οι επιδόσεις της One-77 δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά ένα πρωτότυπο προ-παραγωγής λέγεται οτι ακούμπησε τα 355 χλμ/ώρα και είμαι σίγουρος οτι και οι υπόλοιπες μετρήσεις θα είναι εξίσου εντυπωσιακές.
Να σου θυμίζω ότι το One-77 διαθέτει πλήρως ανθρακονημάτινο monocoque σασί στα πρότυπα της F1 –αλλά και των αυτοκινήτων που συμμετέχουν σε αγώνες αντοχής, διοργανώσεις στις οποίες έχει πείρα η Aston Martin-, ανάρτηση με διπλά ψαλίδια και στους τέσσερις τροχούς και κάτι που η Aston ονομάζει Dynamic Suspension Spool Valve damping –προφανώς αναφέρεται στην ενεργητικότητα της ανάρτησης-, ρομποτικό χειροκίνητο εξατάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων, carbon-κεραμικά φρένα και ειδικά για την One-77, Pirelli P Zero Corsa ελαστικά. Επίσης θυμίζω οτι το όνομα της το πήρε απο την τιμή της -1 εκατομμύριο ευρώ- και τον αριθμό τον αυτοκινήτων που θα παραχθούν -77 φυσικά-. Και τέλος για να γελάσουμε –ή μήπως να κλάψουμε- να αναφέρουμε και την είδηση/φήμη που κυκλοφόρησαν οι Times του Λονδίνου ότι κάποιος, προφανώς Μεσανατολίτικης καταγωγής, πλήρωσε 17 εκατομμύρια δολλάρια για να αποκτήσει 10 Aston Martin One-77! Φωτογραφίες, video και δελτίο τύπου στη συνέχεια.



http://www.autoblog.gr/2010/09/22/aston-martin-one-77-officially-rated-at-750bhp/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...