Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Συγκέντρωση Hackers στη Βουδαπέστη

hackers 2010 Συγκέντρωση Hackers στη Βουδαπέστη Η μεγαλύτερη διάσκεψη hackers στην Ανατολική Ευρώπη «Hacktivity 2010», ξεκίνησε το Σάββατο,  και σύμφωνα με τους διοργανωτές αναμένεται να παρευρεθούν στο διήμερο γεγονός περίπου 1.000 συμμετέχοντες.
Η διάσκεψη διοργανώθηκε για να συγκεντρώσει επαγγελματίες ειδικούς σε θέματα υπολογιστών από την Ουγγαρία και τις υπόλοιπες χώρες, συνδυάζοντας διαλέξεις και συζητήσεις σχετικά με σοβαρά θέματα όπως η ασφάλεια του διαδικτύου.

Ο Bruce Scheier, διάσημος σε θέματα ασφάλειας διαδικτύου, άνοιξε το συνέδριο με μια κεντρική ομιλία. Άλλοι γνωστοί συμμετέχοντες και ομιλητές ήταν ο Alexander Kornbrust της Oracle, ο Robert Lipovsky από το εργαστήριο της ESET στη Μπρατισλάβα, και ο αμερικανός hacker Mitch Altman.
Εν τω μεταξύ, στη ζώνη «ελεύθερου χρόνου», οι συμμετέχοντες μπορούσαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο να αποκτήσουν πρόσβαση σε συστήματα ή να πάρουν τον έλεγχο άλλων υπολογιστών σε ποικίλα παιχνίδια, όπως τα «Hack the Vendor» και «Capture the Flag».
Για περισσότερες πληροφορίες για το γεγονός μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα: http://hacktivity.hu/.

http://www.secnews.gr/archives/2857

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...