Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά..

Οι αναρριχητικές άρχισαν να διανυκτερεύουν στα βράχια στη δεκαετία του 50. Στην αρχή έψαχναν για άνετες εσοχές στο βουνό που χρησίμευαν ως κρεβάτι, αλλά τώρα χρησιμοποιούν κρεμαστά συστήματα σκηνής που ονομάζονται portaledges. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για ορειβάτες που περνούν αρκετές μέρες και νύχτες πάνω στα απόκρημνα βράχια κατά την διάρκεια της ανάβασης τους.
Μπορεί να φαίνεται επικύνδυνο, αλλά στην πραγματικότητα είναι πιο ασφαλές και από το κρεβάτι σας. (φτάνει να μην υπνοβατείτε!!!)

Ταλαιπωρία τη Δευτέρα για το επιβατικό κοινό

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών.
Την ίδια ημέρα, οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν 5ωρη στάση εργασίας, από τις 11.00 έως τις 16.00. Τρίτη και Τετάρτη οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΑ προχωρούν σε 48ωρη απεργία.

Εδώ θα είμαστε

Για να σας θυμίζουμε πράγματα που έχετε ξεχάσει!

Κυνόδοντας!


Μάθετε για το σενάριο και δείτε φωτογραφίες από την ταινία “Κυνόδοντας” του Γιώργου Λάνθιμου, η οποία προτάθηκε για Oscar στην κατηγορία Ξενόγλωσση Ταινία 2010.

ΖΟΡΖ ΠΙΛΑΛΙ


Για όλους τους τύπους "χωροφύλακα". Ευχαριστούμε τον Γιάννη!

Από τις ταραχές στην Αίγυπτο


Ισόβιοι άρχοντες με την ανοχή της Δύσης

Μια σύγκριση της Τυνησίας με την Αίγυπτο ή την Υεμένη θα ήταν λανθασμένη. Ακόμη και με τις υπόλοιπες χώρες του Μαγκρέμπ -την Αλγερία και το Μαρόκο-, η Τυνησία έχει διαφορετικό κοινωνικό ιστό αλλά και οικονομική δομή. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κρίσιμης σημασίας κοινά στοιχεία που διατρέχουν τη Βόρεια Αφρική από άκρη σε άκρη και εντοπίζονται και σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής. Πέραν από τον πληθωρισμό, που πλήττει κυρίως τις τιμές των τροφίμων και των καυσίμων, την ανεργία, τη φτώχεια, τα διεφθαρμένα αυταρχικά καθεστώτα που συναντάει κανείς, δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί και... η προνομιακή σχέση αλληλεξάρτησης των ισόβιων αυτών αρχόντων με τη Δύση.

Ξεδιψάει η μαρχιουάνα;

Ξεδιψάει η μαρχιουάνα;Ένα αναψυκτικό, με βασικό συστατικό του την κάνναβη, θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Αμερικής σε λίγες ημέρες...
Από τον Φλεβάρη κάνει πρεμιέρα στην αμερικανική αγορά , το νέο αναψυκτικό, που θά έχει βασικό συστατικό την κάνναβη.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Hollywood Classics!

:o

Το παρακάτω άρθρο δεν έχει νομίσματα, τα νομίσματα όμως έχουν δύο πλευρές...

Ήταν να μην δώσει την ιδέα ο Γιάννης Ραγκούσης! Οι Κινέζοι, που έχουν και μια έφεση στον μιμητισμό, αποφάσισαν να κάνουν τον δικό τους... Καλλικράτη, ενώνοντας εννέα μεγαλουπόλεις της Νότιας Κίνας, προκειμένου να φτιάξουν την μεγαλύτερη πόλη στον κόσμο!

Το παρακάτω άρθρο έχει posters ταινιών..


Συμβαίνει πολλές φορές να βλέπουμε ένα εντυπωσιακό movie poster αλλά η ίδια η ταινία να είναι εντελώς βαρετή. Αυτό σημαίνει πως οι διαφημιστές κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους… Τι θα συνέβαινε όμως αν δρούσαν με ειλικρίνεια; Δείτε πως θα ήταν τα posters μερικών από τις υποψήφιες για όσκαρ ταινίες της φετινής χρονιάς!

Photoooo!


Απολαύστε υπέροχες φωτογραφίες από διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις… Μήπως να κανονίσουμε κάποιο ταξιδάκι;

Η Νομική (σχολή) ενώπιον του νόμου και της Δικαιοσύνης

 
Τι είναι, όμως, δικαιοσύνη; Βλέπουμε ότι μας περιβάλει η αδικία, αλλά συχνά δεν γνωρίζουμε που βρίσκεται η δικαιοσύνη. Η πιο οδυνηρή μαρτυρία της εποχής μας, γι’αυτό, είναι η ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση ότι η δικαιοσύνη έχει εκλείψει
 
Του Κώστα Δουζίνα

Thunder Busters

Η μεγαλύτερη πληθυσμιακή μετακίνηση στον πλανήτη

Η μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμού στον πλανήτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στην Κίνα.

Υπολογίζεταί ότι 700 εκατομμύρια άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν τα μέσα μεταφοράς τις προσεχείς 48 ώρες, για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους την Πρωτοχρονιά.

ZEITGEIST: MOVING FORWARD

Ο ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ

 Γράφει ο Αθλητικοκάφρος
   Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Λιθουανία με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στη Ζαλγκιρις. Η απρόσμενη ήττα του την προηγούμενη αγωνιστική από την τουρκική Φενερ δεν άφηνε περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών. Οι ερυθρόλευκοι δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 5 πόντους διάφορα. Με τον Σπανούλη και τον Παπαλουκά στην πεντάδα ο ρυθμός άλλαξε τελείως , η μπάλα ακούμπησε στη ρακέτα με το Νεστεροβιτς να είναι για άλλη μια φορά ουσιαστικότατος και ο Ολυμπιακός έτρεξε ένα σερί 0-16 κάνοντας το σκορ 16-27.

Μουσικό Διάλειμμα

από το xrisa-fi

Αυτός μπορεί χωρίς ναρκωτικά?

OiKaltses Γιορτάζουν

OiKaltses έφτασαν τα 200.000 hits και θα δεν μπορούσαν να το γιορτάσουν διαφορετικά παρά μόνο με τον ένα και μοναδικό Βόσνιο!Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ο Βόσνιος είναι η ανάρτηση-σημαία του blog μας,μας θυμίζει από που ξεκινήσαμε και επιβεβαιώνει πλήρως το σλογκαν μας.Και εις ανώτερα

Προς αποχώρηση οι μετανάστες από τη Νομική

Εντός της επόμενης ώρας αναμένεται να αποχωρήσουν οι μετανάστες που είχαν καταλάβει το κτίριο της Νομικής Σχολής Αθηνών. Μέχρι τα μεσάνυχτα αναζητούνταν ο τρόπος αποχώρησης των μεταναστών και της μεταφοράς τους σε κτίριο επί της οδού Πατησίων, με συνεχείς διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε εισαγγελείς, πρυτανεία και εκπροσώπους των αλλοδαπών.

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Έλληνα μην ξεχνάς.,υπήρξες και συ μετανάστης


                                         
By Xrisa-fi

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου του 2011. Βρίσκομαι στη Σόλωνος μπροστά απ’ το παλιό κτήριο της Νομικής. Κόσμος πάει και έρχεται, στέκεται και μουρμουρίζει.  « Δε μας φτάνουν τα δικά μας, έχουμε και όλους τους αλήτες», « Να μπουν τα ματ», « Να τους δώσουμε αυτά που ζητάνε, άνθρωποι είναι και αυτοί».
Ο χρόνος παγώνει για μια στιγμή και εγώ σ’ ένα παγκάκι απέναντι αναρωτιέμαι πως φτάσαμε ως εδώ, πως έφτασαν ως εδώ.

Μουσικό διάλειμμα


Από τον Musicholic

Pet Shop



Ευχαριστούμε την Χριστίνα

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ..!

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΦΟΛΙΑΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30/1/2011 ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΛΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ.

ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΑ 10 ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ 10.30.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Μουσικό Διάλειμμα

Άρση ασύλου στη Νομική

Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκεται η Νομική, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να έχουν περικυκλώσει το κτίριο. Κλειστές είναι η Σόλωνος και η Ασκληπιού, ενώ στο σημείο βρίσκονται κλούβες των ΜΑΤ. Ο αποκλεισμός της περιοχής είναι πλήρης, με την πρόσβαση να απαγορεύεται σε πεζούς ακόμη και σε δημοσιογράφους, που δεν έχουν καν οπτική επαφή, αλλά και σε δικηγόρους. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ελένη Ράϊκου, δέχθηκε αίτημα από την πρυτανεία του πανεπιστημίου να επιτρέψει την παρέμβαση της Αστυνομίας για την εκκένωση του χώρου.

Χωρίς Ανάσα

Δηλητήριο αναπνέουν οι πολίτες του Λεκανοπεδίου, σύμφωνα με πρωτοποριακή έρευνα τριών Ελλήνων επιστημόνων. Εντόπισαν αρσενικό σε δείγματα φαινομενικά πεντακάθαρου αέρα. Αιτία η καύση κακής ποιότητας ντίζελ από λεωφορεία, φορτηγά και ταξί.

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ


By Musicholic

Το άρθρο αυτό δεν είναι αφιέρωμα κάτι τέτοιο θα ήταν αποτυχημένο καθώς λίγες σειρές ή ακόμη και σελίδες δεν μπορούν να καλύψουν έστω στο ελάχιστο το έργο του μεγάλου συνθέτη-μουσικού και ανθρώπου Μάνου Χατζιδάκι.

Νόμοι φτιαγμένοι από ανθρώπους

Epic Fail

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Παράνομοι Μετανάστες

Και ένα πρωινό αποφάσισα να πάω να μαζέψω 200,250,300,350 παράνομους μετανάστες, να τους βάλω σε ένα καράβι, να τους πάω στο Περαία και από εκεί στη Νομική, να τους στεγάσω εκεί πέρα και να κάνω το καμπόσο για το πόσο φιλεύσπλαχνος, ανθρωπιστής, ειρηνοποιός και ιδεολόγος είμαι.

Δύο νεκροί διαδηλωτές στην Αίγυπτο

Δύο νεκροί διαδηλωτές στην Αίγυπτο
Ενας αστυνομικός και ένας διαδηλωτής σκοτώθηκαν αργά σήμερα στη διάρκεια επεισοδίων στο Κάιρο, κατά τη δεύτερη ημέρα των βίαιων εξεγέρσεων και διαδηλώσεων κατά του καθεστώτος του Χοσνι Μουμπάρακ, σύμφωνα με ιατρικές πηγές.

Ένα τραγουδι για όσους μείνανε μπουρδέλα μια ζωή

Μαθήματα καλής τηλεόρασης από τους Πρωταγωνιστές


Αντι-ΔΝΤ άσμα από την μία και μοναδική Μαρία

Google Translator σου λέει ο άλλος μετά

 Ευχαριστούμε τον Teddy

O πατέρας πνιγόταν και η σύζυγος έκανε σεξ με τον γιο!

Την ώρα που ο πατέρας του πνιγόταν στην μπανιέρα του σπιτιού τους, ο γιος περνούσε τη νύχτα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με την μητριά του...
Η 38χρονη Ilona Lee, μητέρα δυο παιδιών, παντρεύτηκε τον 52χρονο Ray Lee και έμενε στο σπίτι μαζί με τον 23χρονο γιο του, τον οποίο έλεγαν επίσης Ray. Εκείνη τους αποκαλούσε «Μεγάλος Ray» και «Μικρός Ray».

Ερντογάν: Δεν μπορώ να σταματήσω τις παραβιάσεις στο Αιγαίο

Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν είχε παραδεχτεί ότι δεν μπορεί να σταματήσει τις παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τα τουρκικά μαχητικά στο Αιγαίο γιατί δεν έλεγχε τους στρατηγούς, αναφέρει Αμερικανό έγγραφο που έφερε στο φως το Wikileaks.

Κρυμμένα Μηνύματα σε Λογότυπα

Βλέπουμε ορισμένα από αυτά τα λογότυπα πολύ συχνά, αλλά πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν είχαν αντιληφθεί ότι υπάρχουν κάποιες κρυφές εικόνες ή έννοιες ανάλογα με τα λογότυπα. Αν σας αρέσει η «οφθαλμαπάτη» , τότε μάλλον θα αρέσει αυτο το θέμα . Απολαύστε το!

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Μουσικό Διάλειμμα

Τους τρόμαξαν οι Megadeth

Γλύτωσε τη ζωή του ένας 13χρονος στη Νορβηγία που κυκλώθηκε από πεινασμένους λύκους, με τη μουσική από το κινητό του. Τους τρόμαξε η χέβι μέταλ και έφυγαν
Απίστευτο και όμως μουσικό …  Ένας 13χρονος Νορβηγός απέφυγε να γίνει "κολατσιό" λύκων  την ώρα που περπατούσε στο χιονισμένο χωριό του επειδή άκουγε ένα τραγούδι Χέβι Μέταλ από το κινητό του!

Billy Walters

Σαν να λέμε.. Καρχαρίας

Ε ναι ρε παίχτη μου

Kappy biday my darni, kapy birday

Αντικλεπτικά συστήματα


Επειδή δεν είμαστε και τίποτα τυχαίοι..



Όσοι έχουν δει το Holy Grail ξέρουν

Υποψήφιος ο Κυνόδοντας για Oscar!

Ανακοινώθηκαν οι φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία Όσκαρ 2011 με μεγάλους πρωταγωνιστές τη Natalie Portman, τον Colin Firth ενώ από ταινίες θα ''κονταροχτυπηθούν'' το Social Network, η ταινία του Facebook με το φουτουριστικό Inception, το ατμοσφαιρικό Black Swan και το κλασικό True Grit. Φυσικά είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι καθώς μετά από αρκετά χρόνια, μια ελληνική ταινία, ο συγκλονιστικός Κυνόδοντας διεκδικεί το Όσκαρ για καλύτερη ξενόγλωσση ταινία!


Δείτε αναλυτικά τις υποψηφιότητες για τις βασικές κατηγορίες:

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Φωτογραφίες που σημάδεψαν την ανθρωπότητα και την Ελλάδα

Δαμασκός 2006
Μια 7χρονη Σύρια πουλάει γλυκίσματα στον δρόμο, αλλά ταυτόχρονα διαβάζει και τα μαθήματά της. Ο Wasim Kheir Beik που πήρε τη φωτογραφία, συνάντησε δυσκολίες με την μικρή, καθώς δεν ήθελε επ' ουδενί να φωτογραφηθεί. Ο Wasim Kheir Beik, αναγκάστηκε να απομακρυνθεί σε απόσταση 30 μέτρων απ' την μικρή για να μπορέσει να της «κλέψει» αυτή τη φωτογραφία. Η φωτογραφία τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο από την Ένωση Αραβικών Πρακτορείων Ειδήσεων, το 2007.



Zeitgeist - Moving Forward

Σε λίγες ώρες θα βρίσκεται ολόκληρο στο διαδίκτυο..

Μουσικό Διάλειμμα

Ο Χίτλερ τα χώνει για τα διόδια

Δεκάδες νεκροί από έκρηξη σε αεροδρόμιο της Μόσχας

Στους 31 ανέρχονται οι νεκροί και στους 130 οι τραυματίες από τη βομβιστική επίθεση στο αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο της Μόσχας, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Ρωσίας. Για τρομοκρατικό χτύπημα έκανε λόγο το γραφείο του γενικού εισαγγελέα, ενώ ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας.

Κοινές περιπολίες Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών

Συμφωνία για κοινές περιπολίες Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών στο βουλγαρικό χειμερινό θέρετρο Μπάνσκο το χειμώνα και στις ακτές του Αιγαίου το καλοκαίρι υπεγράφη σήμερα από τον υπαρχηγό της ΕΛΑΣ, Ιωάννη Ραχοβίτσα και τον γενικό γραμματέα του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών, Καλίν Γκεοργκίεφ, αναφέρεται σε ανακοίνωση του βουλγαρικού υπουργείου Εσωτερικών.

"Νομικό" άσυλο για 250 μετανάστες

Με αίτημά τους για χορήγηση άδειας μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα, εκατοντάδες μετανάστες που έφτασαν τα ξημερώματα στην Αθήνα εγκαταστάθηκαν στο χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της μέλη της νεολαίας του Συνασπισμού και της ΑΡ.ΕΝ., επισημαίνοντας ότι αποφάσισαν «με το "έτσι θέλω" και δίχως καμία νομιμοποίηση να εγκαταστήσουν στο κτήριο της Σχολής 250 μετανάστες, που αιτούνται νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις».

Σημειώνουν μάλιστα ότι αδιαφόρησαν με προκλητικό τρόπο απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής που απέρριψε το συγκεκριμένο αίτημα την περασμένη εβδομάδα...

Κανείς δεν σε έχει για τσιμπούκι Τατιάνα, ούτε ο Κακέτσης

Κακέτσης: Τι τραβάει αυτός ο άντρας σου, του έκοψες και το τσιμπούκι
Τατιάνα: Τί του έκοψα;
Κακέτσης: Το τσιμπούκι
Τατιάνα: Εξήγησε παιδί μου ότι κάπνιζε ο σύζυγός μου πίπα που τα λες αυτά δημόσια κι ακούγονται περίεργα
Κακέτσης: Να σου πω κάτι, δεν σε έχω και γι αυτό εσένα, μου είσαι λίγο κρύα


Να τα μας..

Τη διπλή ζωή που κάνει παραδέχτηκε διαιτητής στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα, ο Βαλέριο Φερνάντες Γκάμα τόνισε ότι εκτός από το να σφυρίζει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, τα βράδια αλλάζει προσωπικότητα και ντύνεται γυναίκα και κυκλοφορεί με το όνομα Λαλέσκα!
«Το όνομά μου είναι Λαλέσκα, αλλά μόνο το βράδυ όταν πηγαίνω και χορεύω», ανέφερε ο 32χρονος Βαλέριο στην εφημερίδα Folha de Sao Paulo. Ο Γκάμα ή αλλιώς Λαλέσκα τόνισε στη συνέχεια:«Από όλους τους διαιτητές της Σεαρά μόνο εγώ είμαι ομοφυλόφιλος, αλλά κανείς δεν μου έχει πει τίποτα γιατί με σέβονται σαν γυναίκα».

Ο Βαλέριο αποκάλυψε ότι η διπλή ζωή που κάνει έγινε γνωστή όταν ποδοσφαιριστές τον ανακάλυψαν στο ρόλο του τραβεστί. «Είναι αστείο γιατί οι παίκτες ποτέ δεν μου φωνάζουν ή να με βρίσουν, όπως οι άλλοι (με λένε αδ...ή), αλλά απλά λένε κλέφτη».

O ύμνος των ανδρών

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Αυνανισμός-Η απάντηση

Σε απάντηση του βίντεο με τον μουσάτο κύριο που παραπονιέται για τον αυνανισμό, ο Πολ μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

"Παρακαλώ να μπει στο blog, είναι ένα κορυφαίο βιβλίο που επιτέλους μας λύνει τις απορίες για τον αυνανισμό και προτείνει λύσεις για να απαλαχθούμε απο αυτή τη μάστιγα"

Όποιος, όποια αυνανίζεται και έχει πρόβλημα με αυτό, μπορεί να κατεβάσει το βιβλίο εδώ και να βοηθηθεί.

The Dude abides

Άσπρο και μαύρο δεν κάνει γκρι..

 By Xrisa-fi      
                                     
Η θεωρία του χάους, η θεωρία της σχετικότητας, η θεωρία του Maslow, οι θεωρίες της Ράνιας και όλες αυτές οι θεωρίες που γεννήθηκαν και πέθαναν στα γεμάτα αναστάτωση κοριτσίστικα τραπέζια,  στα «καταφύγια» αγοριών υπό τον ήχο κάποιου σκληρού τραγουδιού που τα βοηθά να σκέφτονται. Θεωρίες που ανατρέπονται μέσα σε μια γουλιά καφέ,  σ’ ένα κατάστρωμα  πλοίου ένα βράδυ που θυμίζει τόσο χειμώνα, στο πίσω κάθισμα ενός ταξί.

70 «πρέσβεις» του Ισραήλ στην Αθήνα

Υπό τη σκιά της επίσκεψης Κλίντον στην Αθήνα και με τις ευλογίες της αμερικανικής διπλωματίας εκπρόσωποι των πιο ισχυρών αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων προγραμματίζουν να επισκεφθούν τη χώρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου, «ενισχύοντας» τη γεωστρατηγική προσέγγιση Αθήνας-Τελ Αβίβ.

Μουσικό διάλειμμα


Από τον Musicholic