Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Bright side of life!

!

Trouble Man...

Eκεί στο Unaftsa πολύ σας πάμε!

Ναζί κανείς ή να μη ζει;

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

This is not Canary Wharf, this is Sparta!

...

Κάτι το διαφορετικό part 2!

Σπαστικό αυτό με τον κεραυνό αλλά ας ακούσουμε και κάτι το διαφορετικό!

Στο 1:49 ξεκινάει η πιο ενδιαφέρουσα άποψη.

Μουσικοθεραπεία…

Καλά βλαμμένος είστε κύριε? (Τον κομμουνισμόν ή των κομμουνισμών εννοεί?)


Το παραλήρημα του δικτάτορα by aggelosandreou

Είπα τρεις ερωτήσεις και θυμήθηκα κάτι…

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Σε αυτούς βρίσκεται η αλήθεια? Αυτοί δεν ξέρουν ούτε τι ώρα είναι...

Στα 80's δε μπορούσαν χωρίς ναρκωτικά...Μεγάλες στιγμές ελληνικής βιντεοταινίας!

Θρύλος-Θρησκεία-Τρομοκρατία!

Έχει κυκλοφορίσει στο διαδύκτιο ένα βιντεάκι με τον Κούλη Δουρέκα, τον team manager ή κάτι τέτοιο του ολυμπιακού, να διασκεδάζει στον Ρέμο και να πέφτει απο το τραπέζι.(1:08).

Στη συνέχεια του βίντεο, ανεβαίνει ένας κύριος να τον κατεβάσει μιας και έχει γίνει ρεζίλι. Δεν είναι όμως ο οποιοσδήποτε κύριος! Είναι ένας κύριος με όπλο το οποίο προσπαθεί να κρύψει με το χέρι του. Δείτε το στο 1:19


Mexri_to_telos... by koukos_81

Προσωπική ανακάλυψη μετά απο 5-6 μπύρες 

Κλασσική Περίπτωση Βλάβης...

Το σκληρό της πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά η πολιτεία απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει την τέχνη του… Καμία προσπάθεια συμπαράστασης δεν έκαναν όλοι όσοι ευθύνονται για έναν τραυματισμό που στοίχισε την καριέρα και ολόκληρη την ζωή ενός συμπολίτη μας.

Πρόκειται για τον αγαπημένο μας κωμικό ηθοποιό Κώστα Τσάκωνα, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βιώνει μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία, η οποία δεν είναι ευρέως γνωστή.

Καλά βλαμμένος είστε κύριε?

"Παράνομη η anti-gay κατασκήνωση στην Μαλαισία"

Το άκρον άωτον της ρατσιστικής συμπεριφοράς ίσως να αντικατοπτρίζεται σε μια κατασκήνωση στη Μαλαισία, όπου ο πρωταρχικός στόχος των υπευθύνων είναι να “διορθώνουν” τις αποκλίνουσες θηλυπρεπείς συμπεριφορές μουσουλμάνων μαθητών.


Εξήντα έξι αγόρια ενός σχολείου, που έχουν χαρακτηριστεί από τους δασκάλους ως “θηλυπρεπή”, έχουν σταλεί στην κατασκήνωση, όπου και δέχονται ψυχολογική υποστήριξη ώστε να μην παρουσιάσουν ομοφυλοφιλικές συμπεριφορές.

Ο καλός καταναλωτής

Μουσικο Διάλειμμα από τον Πολ-ύβιο!

Οι Prodigy headliners του φετινού Rockwave Festival

Η αρμονική συνύπαρξη punk / rock και ηλεκτρονικής μουσικής δε θα μπορούσε να επιτευχθεί αν δεν υπήρχαν οι The Prodigy. Το συγκρότημα από το Essex της Αγγλίας, που υπήρξε κάποτε το καλύτερο κρυμμένο μυστικό της underground dance σκηνής στις αρχές του '90, απέφυγε κάθε ταμπέλα κατηγοριοποίησης και γρήγορα κατάφερε να συστήσει στα μέγαλα mainstream ακροατήρια το μοναδικό του ήχο.

Αποκλειστικό! Από εδώ πήραν το όνομα τους OiKaltses!

O mathepeze έγινε Κάλτσα...BRAVO!

Peter Menzel - Hungry Planet: What the World Eats


Ο Peter Menzel, είναι Αμερικανός φωτορεπόρτερ που ως επί το πλείστον ασχολείται με την κάλυψη κοινωνικών, επιστημονικών και τεχνολογικών θεμάτων. 
Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να επισκεφτεί 24 διαφορετικές χώρες, φωτογράφισε οικογένειες με τα τρόφιμα που καταναλώνουν σε μια εβδομάδα και  κατέγραψε τι χρήματα ξοδεύουν για αυτά.



Το βιβλίο που κυκλοφόρησε ονομάζεται Hungry Planet: What the World Eats και εκτός από τις φωτογραφίες, μεγάλο ενδιαφέρον έχουν, ο όγκος των τροφίμων, το κόστος, τα μέλη της οικογένειας, αλλά και τι είδους τρόφιμα καταναλώνουν.

Swing Easy...

Το Swing Easy - των Skatalites  αν δεν απατώμαι από Flowering Inferno (Will Holland), συνδυασμένο με φωτογραφίες της ισπανίδας  Cristina Garcia Rodero.

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Blast from the past...

Άντε καλό ματσάκι να γίνει και να χαρούν οι κυρίες της φωτογραφίας στο τέλος του.


Η μπύρα – βιάγκρα

Η μπύρα που λέγεται “Royal Virility Performance”, κυκλοφορεί ελεύθερη στη Μεγάλη Βρετανία και όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί, η κατανάλωση τριών μπουκαλιών ισοδυναμεί με ένα χάπι βιάγκρα.

“Πρόκειται για μια μπύρα άκρως αφροδισιακή” δηλώνει ο συνιδρυτής της Brewdog, James Watt, ελπίζοντας να μην παρεξηγήσει ο πρίγκηπας Ουίλιαμ τις προθέσεις της εταιρείας.

Η μπύρα – βιάγκρα κοστίζει 11 ευρώ το μπουκάλι – λίγο τσουχτερή η τιμή, αλλά προσφέρει και εξτρά υπηρεσίες από μια κοινή μπύρα.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις της μπύρας όπως ανακοίνωσε η Brewdog θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο Jeff Bridges ηχογραφεί άλμπουμ

Η νέα δουλειά του Jeff Bridges δεν πρόκειται να είναι ακόμη μια ταινία, αλλά ένα νέο άλμπουμ. Ο ηθοποιός τα βρήκε με δισκογραφική εταιρία και ήδη ηχογραφεί τα πρώτα κομμάτια για το σόλο άλμπουμ του. Μάλιστα, πολλά από τα τραγούδια είναι δικές του συνθέσεις.

To άλμπουμ του Jeff Bridges θα βγει το καλοκαίρι και παραγωγός του θα είναι ο T-Bone Burnett.



Πάμε ρε DUDE!

Ε ναι ρε παίχτες μου!!

Ζεις στην Ελλάδα όταν

*Δεν τρως ποτέ ßραδινό πριν τις 10µµ.
*Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραβηχτείς στον σταθµό των ΚΤΕΛ για να παραλάßεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ µέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι ßουνού, ελιές και λεµόνια.
*Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον µια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου.
*Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσµος ζει χωρίς περίπτερα.
*Υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε µποτιλιάρισµα στις 6π.µ.της Κυριακής.
*Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάßßατο πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα µαγαζιά κλείνουν στις 3.
*Χειροκροτάς τον πιλότο όταν προσγειωθείς.
*Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ευρώ και αρνείσαι να το δώσεις στον παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ευρώ που σου ζητάει.

Η ώρα των αναγνωστών

by Mits F.

Σούπερ φιλοδώρημα από τον Σούπερ Μάριο!

Άστεγοι υπάρχουν πολλοί στην Αγγλία , σούπερ τυχερός όμως ήταν μόνο ένας. Αυτός που είδε τον Μάριο Μπαλοτέλι να βγάζει από την τσέπη 1000 λίρες (1140 ευρώ) και να του τις προσφέρει.

Ο άστεγος είδε το φως του , αφού με αυτό το ποσό εξασφάλισε την διαβίωσή του για κάποιους μήνες και τα αγγλικά ταμπλόιντ ανακάλυψαν τον πονόψυχο και γενναιόδωρο “Super Mario” που μέχρι σήμερα χαρακτηριζόταν μόνο ως άτακτο παιδί. 


Σκύλαρος!


Magic

Ikebe Shakedown - The Prisoner!

Αντίο και χάρηκα που σας γνώρισα

Τούρκοι πυροβόλησαν ψαράδες στο Παραλίμνι!

Νέα θρασύτατη πρόκληση των Τούρκων. Πυροβόλησαν ψαράδες τη στιγμή που έριχναν τα δίχτυα τους, στην θαλάσσια περιοχή Κάπαρη στο Παραλίμνι!
Φαίνεται πως τα κατεχόμενα, δεν διστάζουν να τα βάλουν με άοπλους ανθρώπους, οι οποίοι απλώς προσπαθούν να βγάλουν το ψωμί τους.

Πώς οι Εβραίοι της Wall Street διέλυσαν την Ελλάδα

Μουσικό Διάλειμμα από τον Πολ-ύβιο!

Final de la Copa del Rey!

Για την τελευταία «El Clasico» μάχη ο danik είπε:

ΑΧ  unfair Ζοσέ..... άφησες απότιστο το τερέν, ζήτησες και κράτησες ακούρευτο τον χλοοτάπητα, για να είναι το γκαζόν κατά 4 εκατοστά ψηλότερο του συνηθισμένου. Έβαλες τον Πεπε χαφ, κράτησες για ένα ημίχρονο τον Ντι Μαρία αριστερό μπακ. Δεν αμύνθηκες πότε με λιγότερους από 5. Με λίγα λογία Ζοσέ τα δοκίμασες όλα. Και τι κατάφερες; Όσες πάσες είχαν αλλάξει στο πρώτο ημίχρονο ο Μπουσκετς και ο Τσάβι (94) δεν είχε αλλάξει όλη η Ρεάλ μαζί! Πάλι καλά, για εμάς τους ποδοσφαιρόφιλους, που βρήκες τον τρόπο να ισοφαρίσεις και να πάρεις κουράγιο για τα επόμενα clasicos. Διότι αν έχανες προχθές, και με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου, δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε δράμα και συγκινήσεις στον τελικό του κυπέλου  20/04/11 και στα ματς του Champions league.



Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Oχι ρε φίλε.... τι κάθισε να τραβήξει το άτομο?

Θέλετε να δείτε τις φώτο που κατάφερε?

Η παρακάτω ανάρτηση με φωτογραφίες δεν είναι αυτό που φαίνεται. Δεν είναι ανάρτηση με φωτογραφίες. Αν και φαίνεται ότι θά θελε να είναι ανάρτηση με φωτογραφίες, δεν της έκανα το χατίρι. ΧΕΧΕΧΕ


Og de Souza!

Αντώνης Νικοπολίδης

Τούτη δω η ανάρτηση είναι αφιερωμένη σ'έναν ποδοσφαιριστή που πραγματικά πήγε το ποδόσφαιρό μας μερικά βήματα μπροστά και που η καριέρα του φτάνει μοιραία στο τέλος της.
Επειδή κάθε εποχή είναι διαφορετική -συγγνώμη για το κλισέ αλλά είναι αλήθεια- δεν μπορεί να πει κάποιος με βεβαιότητα αν ο Αντώνης Νικοπολίδης υπήρξε συνολικά ο κορυφαίος Έλληνας τερματοφύλακας όλων των εποχών. Όμως, σε δύο τομείς ήταν. Στις τοποθετήσεις και στο να κατευθύνει την άμυνα. Ειδικά στο πρώτο, συγκαταλέγεται -όχι άδικα- στους κορυφαίους Ευρωπαίους (αν όχι στον κόσμο).

Ο... μάγος Στίβεν!

Αν κάποιος ήθελε να βρει μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του αθλητισμού από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας δεν θα είχε παρά να… απευθυνθεί στον Αυστραλό Στίβεν Μπρέντμπουρι. Για κάποιους η μαγική του ιστορία στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2002 μοιάζει με σενάριο βγαλμένο από ταινία επιστημονικής φαντασίας.

IS THERE ANYBODY TO TELL HIM NOT TO SING?

Gay Parade υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Την υπόσχεσή του θα πραγματοποιήσει ο Γιώργος Καμίνης ο οποίος προεκλογικά μίλησε για σεβασμό της διαφορετικότητας καθώς θα γίνει υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων το φετινό Athens Gay Parade.


Το Athens Gay Parade θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 4 Ιουνίου.

Νωρίτερα ο υπουργός Πολιτισμού,Παύλος Γερουλάνος μίλησε για τοAthens Rainbow Week, εβδομάδα αφιερωμένη στους ομοφυλόφιλους της Ελλάδας με σκοπό την ανάπτυξη του gay τουρισμού και την εισροή «pink dollars» στη χώρα.

cosmo.gr

"Παρακολούθησε" τη δολοφονία της φίλη του μέσω webcam!

Τη δολοφονία της φίλης του αντίκρισε "σε ζωντανή σύνδεση" μέσω κάμερας ένας νεαρός φοιτητής από την Κίνα, την Παρασκευή (15.04). Οι σπουδές της άτυχης φοιτήτριας στο Τορόντο, "τελείωσαν" πριν την ώρα τους, ενώ ο δράστης αγνοείται.

Can-Vitamin C

Η πολύ εξουσία (στον Χίο) βλάπτει

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

"Orgasmic Song"

Μέχρι και τα φανάρια περνάνε καλά στη Θεσσαλονίκη!

Το φανάρι βρίσκεται στη εκκλησία της Αγίας Σοφίας ακριβώς δίπλα στο θέατρο Εγνατία!









Όταν χάνεται η γη κάτω απ’ τα πόδια σου…

Σεισμοί, πλημμύρες, καθιζήσεις του υπεδάφους και ανθρώπινες κακοτεχνίες με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Best Live Performances Part 1


 by Musicholic
Το άρθρο αυτό είναι φυσικά εντελώς υποκειμενικό μπορείτε απο κάτω να προσθέσετε με Link δικές σας αγαπημένες εκτελέσεις.Καλές γιορτές σε όλους και Καλη Ανάσταση...

Η γενιά των επίδοξων Zuckerberg

Η εφαρμογή του Facebook «High School Memories» βοηθά τους ανθρώπους να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους από την εφηβεία. Ορισμένοι χρήστες της εφαρμογής μάλλον θα εκπλαγούν αν μάθουν ότι ο δημιουργός της δεν είναι ακόμα αρκετά μεγάλος για να πάει στο γυμνάσιο.
 

Καλό Πάσχα

The power of words

Ευχαριστούμε την Μαίρη

Πάμε για shopping στην Ταυλάνδη;



Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Η Τέχνη του πολέμου - Sun Tzu




“ Αν ξέρεις τον εχθρό σου και γνωρίζεις τον εαυτό σου , μη τον φοβάσαι θα νικήσεις σε 100 μάχες.
Αν δεν ξέρεις τον εχθρό σου αλλά ξέρεις τις δικές δυνατότητες, τότε έχεις ίσες πιθανότητες νίκης όσο και ήττας.
Αν ξέρεις τον εχθρό σου και δεν
ξέρεις τις δικές σου δυνατότητες, τότε θα ηττηθείς σε κάθε μάχη”.
Sun Tzu








Εβαλε φωτιά στα "ιδιαίτερα" και αθωώθηκε!


Ελεύθερη αφέθηκε μία 44χρονη γυναίκα από την Αδελαΐδα, που έβαλε φωτιά στα γεννητικά όργανα του συζύγου της, επειδή εκείνος διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, παρότι κρίθηκε ένοχη με 6 χρόνια για ανθρωποκτονία.
Κατά την διάρκεια της δίκης η Ρατζίνι Ναραγιάν (φωτογραφία) είπε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά «απλά να του κάψει τα γεννητικά όργανα για να μην πάει με άλλη γυναίκα».
Η Ρατζίνι Ναραγιάν χρησιμοποίησε εύφλεκτες μεθυλικές αλκοόλες για να πυρπολήσει τα γεννητικά όργανα του συζύγου της το 2008, ο οποίος εξέπνευσε στο νοσοκομείο μία εβδομάδα αργότερα λόγω σοβαρών εγκαυμάτων. Μαζί με τον Ναραγιάν κάηκε και το σπίτι του ζεύγους αξίας 900.000 δολαρίων Αυστραλίας. 

Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Οι Dropkick Murphys και ΟiKaltses πάνε μαζί!

Σκηνοθεσία, marketing και ένα από τα καλύτερα 9άρια που παίζουν αυτή τη στιγμή μπάλα! Βιντεάρα..

Mπορείτε και χωρίς ναρκωτικά!

Splish Splash (11)


Δείτε πως πετάγεται το, διαφορετικό κάθε φορά, υγρό στις φωτογραφίες υψηλής ταχύτητας από τον καλλιτέχνη Markus Reugels. Πραγματικά εντυπωσιακό!
O 33χρονος Βαυαρός καλλιτέχνης ρίχνει νερό ή γάλα ή οποιοδήποτε άλλο υγρό μέσα σε δίσκους, σε ποτήρια ή κουταλάκια και αποθανατίζει τη στιγμή. Προσθέτει και διάφορες χρωστικές ουσίες ώστε η δημιουργία του να πάρει ένα διαφορετικό χρώμα.
Το κάθε υγρό δίνει και ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Επίσης, τα σχήματα από τη βουτιά μπορούν να τροποποιηθούν με την προσθήκη ζάχαρης όπως και να αποκτήσουν μεγαλύτερο ύψος με την προσθήκη γυαλιστικού.
Και όπως λέει “Το σημαντικότερο είναι να έχεις διάθεση. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται”

Ερυθρόλευκο γλέντι και πράσινοι προσκεκλημένοι



By Αθλητικοκάφρος

Ένας Ολυμπιακός πιο ψυχωμένος από κάθε άλλη φορά φέτος νίκησε στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό  για δεύτερη φορά φέτος σε ισάριθμα παιχνίδια και κατέκτησε το πλεονέκτημα της έδρας.  Οι ερυθρόλευκοι λαβωμένοι από την απώλεια του Ράσο Νεστεροβιτς , ο οποίος είναι ο κορυφαίος ψηλός τους, με τους Κεσελ και Τεοντοσιτς να έχουν επιστρέψει πρόσφατα από τραυματισμούς , με το Βασίλη Σπανουλη να είναι τραγικός ,καθώς αγωνιζόταν τραυματίας και με τον Γλυνιαδακη σχεδόν 20 λεπτά στο παρκέ υποχρέωσαν τους πράσινους σε δεύτερη ήττα . Ο Ολυμπιακός με τη σίγουρη νίκη του την επόμενη εβδομάδα θα κατακτήσει το απόλυτο 26-0 στο πρωτάθλημα!!!

"Ι am Norwegian and Ι didn't understand a shit of it."

χαχαχαχα
.

Δεν τον ψεκάζουν αυτόν και τρελάθηκε

Ρε τι γίνεται στον κόσμο, δηλαδή αυτός πίστευε και σώθηκε?

Image

Είναι η Μπαρτσελόνα η κορυφαία ομάδα στην ιστορία;

Κάποτε ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης του Ντι Στέφανο και του Πούσκας, αργότερα ο Άγιαξ του Μίχελς και του Κρόιφ, πιο πρόσφατα η Μίλαν του Σάκι και των Ολλανδών αστέρων και σήμερα η Μπαρτσελόνα του Μέσι και της παρέας του. Σημείο αναφοράς η αναγνώριση των ειδικών και πολύ περισσότερο του κόσμου ότι διέθεταν την καλύτερη ομάδα της εποχής τους.
Αλήθεια οι «μπλαουγκράνα» έχουν δημιουργήσει την κορυφαία ομάδα στην ιστορία;

Παλιοί και σύγχρονοι άσοι του ποδοσφαίρου -εντός και εκτός των τειχών της Καταλονίας- καταθέτουν την άποψή τους.





Ο χορός των 1000 χεριών!!!

Μουσικό Διάλειμμα

Μετά από απαίτηση – απειλή του Karl…

Υπάρχει ένας καταπληκτικός χορός, ο λεγόμενος Guanyin - Χίλια χέρια. (δεν είναι πραγματικά χίλια χέρια)




:)