Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Αρχίσανε τα όργανα του καλοκαιριού;


Share

Ολονύκτιο θρίλερ για τους κατοίκους της Βορειοανατολικής Αττικής, καθώς αν και τα πύρινα μέτωπα σε Βαρνάβα και Καπανδρίτι βρίσκονται σε ύφεση, επί ποδός βρίκονται ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής καθώς φοβούνται τις συνεχείς αναζωπυρώσεις. Την ίδια στιγμή οι καταγγελίες κατοίκων για εμπρησμό προκάλεσαν την απ΄ρεμβαση του Εισαγγελέα.

Βρετανικό τουριστικό κανόνι


Share

Η βρετανική εταιρεία διοργάνωσης ταξιδίων Goldtrail, που ειδικεύεται στα ταξίδια στην Ελλάδα και την Τουρκία, κατέρρευσε οικονομικά, αφήνοντας χιλιάδες ταξιδιώτες στο εξωτερικό, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας (CAA).

Ούπς καταλάθος!!


Share

Πήγε να κάνει πλάκα στους συμπαίκτες του, αλλά η φωτογραφία του με τα γυμνά οπίσθιά του κυκλοφόρησε σαν αστραπή σε όλο το διαδίκτυο. Βλέπετε ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είχε ιδέα ότι από πίσω του υπήρχε φωτογράφος...

3 ακτινογραφίες της Μονρόε πουλήθηκαν 45.000 δολαρία

Share

3 ακτινογραφίες της Μέριλιν Μονρόε πουλήθηκαν έναντι 45.000 δολαρίων από τον οίκο δημοπρασιών Ζιλιέν.

Μουσικο-Χορευτικό Διάλειμμα..

Share


Τρελά τατουάζ στα οπίσθια

Share

Μουσικό Διάλειμμα

Share

Αγάλματα του 2ου π.Χ.αι.βρέθηκαν στην Κύπρο

Share

  Πέντε αγάλματα του 2ου π.Χ. αιώνα έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στην αρχαία Σαλαμίνα, στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, όπου διενεργούνται ανασκαφές από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

26 ετών άρχισε να χάνει την ακοή του ο Μπετόβεν

Share

26 ετών (το 1796) άρχισε να χάνει την ακοή του ο Μπετόβεν και, περίπου το 1820, θεωρείται πως ήταν ολοκληρωτικά κωφός.

Το Xrisa-fi καταθέτει την "αντικειμενική¨της άποψη για τον Σάκη Ρουβά

Share
                                                          Ρουβίτσες Υπέρ Άνω Ηλικλιας


Το αγόρι της αφίσας των σχολικών μας χρόνων είναι πια 38! Εμείς δεν είμαστε πια στο γυμνάσιο και οι αφίσες πετάχτηκαν εκτός από κανα δυό που απέμειναν να μας θυμίζουν τις πρώτες μας τσιρίδες και ουρλιαχτά! Το αγόρι έγινε άντρας με μια πανέμορφη γυναίκα και παιδί και όμως η νέα γενιά θυμίζει τόσο τη δική μας και τα ουρλιαχτά ακόμα ακούγονται δυνατά! Τι είναι όμως αυτό που κάνει τον Ρουβά, τον Σάκη της καρδιάς μας?

Οι Ελληνες δεν παντρεύονται!

Share

  H Ελλάδα έχει τη χαμηλότερη συχνότητα γάμων στην Ε.Ε μετά την Ιταλία και την Ιρλανδία, με 4,2 γάμους ανά 1.000 κατοίκους, τη χαμηλότερη συχνότητα διαζυγίων, με 1,1 διαζύγιο ανά 1.000 κατοίκους και το χαμηλότερο ποσοστό παιδιών άγαμων μητέρων, μετά την Ιταλία που είναι 5%.

Πληροφορήθηκε τον ... θάνατό της από την εταιρία ηλεκτρισμού

Share

  Μία γυναίκα στην Αυστρία χρειάστηκε να πείσει την εταιρία ηλεκτρισμού ότι είναι ζωντανή όταν έλαβε επιστολή από την επιχείρηση που ζητούσε πληροφορίες για τη νέα διεύθυνση της πελάτισσας μετά... "τον θάνατό της".

Αρχίστε να μετράτε τα δέντρα γύρω σας

Share

  Ένα βρετανικό μουσείο καλεί τους πολίτες να αρχίσουν την καταγραφή δέντρων στα πάρκα, τους δρόμους και τους κήπους στο πλαίσιο μία τριετούς έρευνας με στόχο να εξακριβώσουν με ποιόν τρόπο οι κλιματικές αλλαγές επηρεάζουν το περιβάλλον.

Κάτω από τους Δίδυμους Πύργους βρέθηκε πλοίο του 18ου αιώνα


Share

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους εργαζομένους στην ανοικοδόμηση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι ανακάλυψαν μια γάστρα πλοίου μήκους 10 μέτρων του 18ου αιώνα.

Remi ο στρατιώτης

Share

1000 μυστικά της ευτυχίας


Share

Στη ηλεκτρονική διεύθυνση 1000.awesomethings.com υπάρχουν εκατοντάδες μικρές καθημερινές λεπτομέρειες που ομορφαίνουν τη ζωή.Είναι δημιούργημα του 30χρονου Νιλ Πασρίτσα, ο οποίος καταβεβλημένος από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη ζωή του αποφάσισε, αντί να ξεπέσει στην αυτολύπηση, να ξεκινήσει ένα μπλογκ στο οποίο θα κατέγραφε από μία χαρούμενη σκέψη την ημέρα, επί 1.000 ημέρες.

Ξεκίνησαν οι γάμοι τραπεζών


Share

Το έναυσμα για τη ριζική αλλαγή του εγχώριου τραπεζικού χάρτη δόθηκε χθες με την κατάθεση στο υπουργείο Οικονομικών συνδυασμένης προσφοράς από την Τράπεζα Πειραιώς για την εξαγορά αντί 701 εκατ. ευρώ της συμμετοχής που διατηρεί το Ελληνικό Δημόσιο σε Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και Αγροτική Τράπεζα.

Τρέξτε να προλάβετε την δημοπρασία


Share

Η Αdidas Jo’bulani, η επίσημη μπάλα που χρησιμοποιήθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, ανάμεσα στη νικήτρια Ισπανία και την Ολλανδία, δημοπρατείται στο eBay. Η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας ήταν 99 στερλίνες και μέχρι στιγμής έχει λάβει 155 προσφορές φθάνοντας το ποσό των 52.100 στερλινών (περίπου 62.400 ευρώ).

Απίστευτος τραυματισμός Γερμανού οπαδού

Share

Σεξ για ένα χάμπουργκερ

Share


Αν είστε από αυτούς που θεωρούν το ραντεβού μετά δείπνου έναν ακριβό δρόμο προς το κρεβάτι, τότε το Essex είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Σύμφωνα με έρευνα Βρετανικής ιστοσελίδας, με συμμετοχή 1.655 γυναικών από όλη τη χώρα, τα κορίτσια από το Essex είναι ευχαριστημένα αν ένας άνδρας ξοδέψει γι' αυτές περίπου 23 ευρώ, κάτι που ισοδυναμεί με έξοδο σε φαστφουντάδικο.
Συγκεκριμένα το 50% των κοριτσιών από το Essex δηλώνουν ευχαριστημένες με μια έξοδο σε φαστφουντάδικο και το 52% πρόθυμες να μοιραστούν τα έξοδα ενός δείπνου.

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

100.000 «λουκέτα» εντός του 2010!

Share

100.000 «λουκέτα» για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κυρίως εμπορικές, προβλέπονται μέσα στο 2010 μιας και η έλλειψη ρευστότητας σε συνδυασμό με την επιτακτική ανάγκη των επιταγών για πληρωμή,  τις οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο λουκέτο.

200.000$ για το αυτοκίνητο που... πετάει!

Share

200.000$ για ένα αυτοκίνητο που... πετάει! 30 μόλις δευτερόλεπτα αρκούν για να μετατρέψετε το νέο αυτό αυτοκίνητο σε αεροπλάνο! Πολύ χρήσιμο για περιπτώσεις μποτιλιαρισμένων δρόμων!

446 χιλιόμετρα είναι το μήκος του Γκράντ Κάνυον

Share

446 χιλιόμετρα είναι το μήκος του Γκράντ Κάνυον, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαράγγια του κόσμου.
Tο Γκράντ Κάνυον βρίσκεται στην πολιτεία της Αριζόνα (ΗΠΑ) και δημιουργήθηκε από τον ποταμό Colorado σε μιά περίοδο 5,4 εκατομμυρίων ετών. Το πλάτος του κυμαίνεται ανάμεσα στα 6,5 και 29 χιλιόμετρα και βάθος του φτάνει το 1,83 χιλιόμετρα.

40 χώρες αξιολογήθηκαν στην... ποιότητα θανάτου!

Share

40 χώρες αξιολογήθηκαν για την ποιότητα θανάτου (!!) που προσφέρουν σε μελέτη του Economist και συγκεκριμένα του τμήματος Economist Intelligence Unit (EIU).
Σύμφωνα με την μελέτη οι καλύτερες χώρες για να ..πεθάνει κανείς είναι η Βρετανία, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ιρλανδία, η Αυστρία, η Ολλανδία, η Γερμανία, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ. Παράλληλα, στην 14 η θέση κατατάσσεται η Ταϊβάν και στη 18η Σιγκαπούρη.

Το Xrisa-fi είναι sexy

Share


Βρισκόμαστε πια στα μέσα του καλοκαιριού! Οι βαλίτσες άρχισαν να ανοιγοκλείνουν και να στριμώχνονται σε πλοία και αεροπλάνα! Το καλοκαίρι είναι απο μόνο του sexy, αλλά εύκολα μπορεί να πάψει να είναι! Τι είναι όμως πραγματικά sexy?

Η Γωνιά του Προέδρου

Share


ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ
Καλησπέρα,
Σας έλειψα; Ξέρω την απάντηση (τρία γράμματα, το ένα φωνήεν τα δύο σύμφωνα).
Αλλά επειδή εμένα μου έλειψε να δω κάτι δικό μου αναρτημένο σε ιστοχώρο, επειδή έχω στερηθεί την επαφή με τα στελέχη της ιδιοκτησίας, επειδή εξαρτώμαι από την ανάγνωση και την ανάλυση των σχολίων σας, επειδή μου λείψατε εν ολίγοις να που είμαι πάλι εδώ. Η αλήθεια είναι ότι ένα προσωπικό θέμα με κράτησε μακριά σας αλλά τώρα η εβδομαδιαία μας επαφή θα λειτουργεί κανονικά.

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Μεθυσμένος Ρώσος παίρνει φωτιά

Share

G20 Policing: From Bubbles to Bookings?

Share

Στέλνουν κατά λάθος τολμηρά μηνύματα σε λάθος παραλήπτη

Share

  Το 20% των Βρετανών έχει στείλει τολμηρά γραπτά μηνύματα σε λάθος παραλήπτη και σχεδόν ένας στους δέκα έχει πιαστεί επ΄αυτοφόρω να τα στέλνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε χθες Τρίτη

10 πράγματα που μάθαμε για τις γυναίκες από ταινίες!


Share
 10 πράγματα που μάθαμε για τις γυναίκες χάρη στις αμερικανικές ρομαντικές ταινίες.  Οι αντιδράσεις στα ερωτικά τους ζητήματα, και όχι μόνο, σε όλες σχεδόν τις αμερικανικές ταινίες ήταν πανομοιότυπες!

Μαθήματα μπάνιου.. γυναίκα vs άντρα

Share

Ele-ctronic Vibe

Share


“Pink No More”

 Πάντοτε είχα ένα θεματάκι με το ροζ χρώμα… Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα. Παρόλο που όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι έπαιζα ώρες ατελείωτες με τις Μπάρμπι μου (Μπάρμπι = ροζ, ροζ, ροζ, δώσε μου κι άλλο ροζ!!) κάποια στιγμή έπαθα την απόλυτη μεταστροφή και άρχισα να το μισώ θανάσιμα ως χρώμα (και ως «ιδέα» γενικότερα). Και μάλλον δεν είμαι η μόνη…

The Girl On The Wall

Share



Ευχαριστούμε τον Δημήτρη

Το Πεκίνο θα διορίσει τον επόμενο Δαλάι Λάμα


Share

Ο Δαλάι Λάμα, πνευματικός ηγέτης του Θιβέτ, γιόρτασε, την προηγούμενη εβδομάδα, τα 75α γενέθλιά του. Το Πεκίνο, αντί της ευχής «να ζήσεις», απείλησε ότι ο επόμενος Δαλάι θα είναι διορισμένος από το Κομμουνιστικό Κόμμα Κίνας. Δηλαδή, θα τον επιλέξουν οι κινεζικές αρχές και όχι οι θιβετιανοί μοναχοί, βάσει οιωνών.

Προτιμούν την ανεργία, από τη μετακίνηση

Share

Διστακτικοί εμφανίζονται οι περισσότεροι Έλληνες να μετακινηθούν για επαγγελματικούς λόγους, όχι μόνο εκτός Ελλάδας αλλά και εκτός Αττικής, ακόμη και στην περίπτωση που χάσουν τη δουλειά τους, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας της People for Business με θέμα «Κινητικότητα στην αγορά εργασίας εν μέσω κρίσης – Πόσο εύκολα μετακινούνται τα στελέχη εκτός Αττικής και εκτός Ελλάδας», που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 1 Απριλίου έως 31 Μαΐου 2010 σε αντιπροσωπευτικό δείγμα 462 στελεχών.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Το YouTube θα πληρώνει τους ερασιτέχνες δημιουργούς


Share

Τη δυνατότητα να βγάλουν χρήματα από τα βίντεο που «ανεβάζουν» δίνει στους χρήστες του το YouTube, που ανακοίνωσε ότι στο εξής θα χρηματοδοτεί τους πιο δραστήριους ερασιτέχνες δημιουργούς του.

Το 38% των Ελλήνων λέει ναι στη μετανάστευση


Share

Έτοιμοι να εγκαταλείψουν τον τόπο διαμονής τους και να εγκατασταθούν σε άλλη περιοχή, ή και χώρα, δηλώνουν 38 στους 100 Έλληνες και 48 στους 100 πολίτες της ΕΕ, στην περίπτωση που έμεναν άνεργοι και αντιμετώπιζαν πρόβλημα εύρεσης εργασίας.

Στη Γαλλία ψηφίστηκε ο νόμος κατά της μαντίλας


Share

Η γαλλική Εθνοσυνέλευση υιοθέτησε την Τρίτη κατ’ αρχήν, με συντριπτική πλειοψηφία, το σχέδιο νόμου που απαγορεύει την ισλαμική μαντίλα που κρύβει όλο το πρόσωπο, στους δημόσιους χώρους, παρά τις δικαστικές επιφυλάξεις που αντιτίθενται στην γενική απαγόρευση χρήσης της μαντίλας και τη δυσαρέσκεια που προκάλεσε το σχέδιο νόμου μεταξύ των Μουσουλμάνων.

Μπλόκο του Ισραήλ σε νέο πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια


Share

Να αλλάξει πορεία ζητούν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ από το πλοίο «Αμάλθεια» που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια με προορισμό τη Γάζα. Σύμφωνα με το Τελ Αβίβ, οι κομάντος του ισραηλινού στρατού δεν έχουν ακόμη επέμβει.

Μουσικό διάλειμμα

Share
Με τον Νίκο Ξυλούρη
 

Χειρονομία ίσον ποινική δίωξη


Share

Ο Άρειος Πάγος της Ρώμης αποφάνθηκε ότι το να επιδεικνύει κανείς το μεσαίο δάκτυλο στον συνομιλητή του, ισοδυναμεί με εξύβριση και είναι πράξη, που πρέπει να διώκεται ποινικά.

H απάτη της δεκαετίας σε ταληράκια.

Share
Δεν κρύβω πως κλέβω έναν απύθμενο αριθμό ανθρώπων που έχω διαβάσει κατά καιρούς και το χειρότερο είναι πως πολλές φορές δεν θυμάμαι από ποιόν έχω κλέψει τι. Για να ξεπεράσω αυτόν τον προσωπικό σκόπελο, συνήθως λέω πως ό,τι έχω γράψει είναι κλεμμένο και μην μου ζητάτε τα ρέστα σας παρακαλώ. Το παρακάτω κείμενο είναι μια μεταφορά με δικά μου...

... σχόλια (λέμε τώρα) ενός άρθρου, που πολύ θα ήθελα να έχω γράψει. Αλλά επειδή είμαι τεμπέλης, το έκανε ο Charles Hugh Smith για εμένα. Αν το θέλετε αυτούσιο διαβάστε το από το λίνκ που σας έδωσα, γιατί του άλλαξα τα φώτα λίγο

Αυτό που λέμε Trash TV

Share
 

Από τις καλύτερες διαφημίσεις

Share
 

Τραγικά αληθινό

Share
Μεσημέρι,Κολωνάκι, καφέ στην πλατεία που είναι αποκλεισμένη περιμετρικά...

Μπράβοι σε σχήμα Π και περαστικοί που κοιτάζουν περίεργοι το θέαμα... Στη μέση ΑΥΤΟΣ, με μαύρο κοστούμι και μαύρο πουκάμισο, όρθιος να μιλάει στο τελευταίας τεχνολογίας κινητό του... Πίσω του ένας από τους μπράβους να κρατάει στα χέρια ευλαβικά το πούρο ΤΟΥ.

Pet shop

Share
Ελληνική ταινία μικρού μήκους.
Βραβεία:

Καλύτερη ταινία μικρού μήκους στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους,
Καλύτερη ταινία μικρού μήκους στο φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Πάτρα και ειδικό βραβείο,
Ειδική Μνεία στο Πεσκάρα Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους,
Ειδική Μνεία στην Νάουσα Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους,
Silber Metal στο Φεστιβάλ der Nationen,
Silber Metal στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Des Nightkommerziellen Films
 


 

Τα ελληνικά νησιά είναι ήπειροι

Share

  Τα ελληνικά νησιά είναι ήπειροι. Διαφέρουν μεταξύ τους όσο διαφέρουν ολόκληρες χώρες και αξίζει να τα επισκεφτείς, αναφέρει ταξιδιωτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «The Australian», με θέμα τη Σάμο. Ο συντάκτης Μάικλ Μπάιγουοτερ (Michael Bywater) ξεκινά με το στερεότυπο του ελληνικού νησιού για κάθε ξένο τουρίστα, "βαθυγάλανος ουρανός, κρυστάλλινη θάλασσα, άσπρα σπιτάκια, ροζιασμένα αμπέλια, ελιές, ηλικιωμένες κυρίες που τους λείπουν δόντια" κ.λπ., για να το καταλύσει λίγο αργότερα:

Σκύλος πυροβόλησε άνθρωπο

Share

Ένας σκύλος... πυροβόλησε στα οπίσθια ένα 40χρονο άνδρα όταν πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη μιας οπλισμένης καραμπίνας.

E NAI ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΜΟΥ...

Share

Η ιταλική αστυνομία κατέσχεσε... λίμνη ως ιδιοκτησία της Καμόρα

Share

  Οι ιταλικές διωκτικές αρχές κατέσχεσαν την πολυθρύλητη λίμνη Αβέρνους, η οποία κείται σε μία ηφαιστειακή περιοχή, κοντά στα Ποτσουόλι, στην περιφέρεια της Νάπολης.

Επέζησε μετά από ...πλύση 30 λεπτών

Share

  Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από το Ισραήλ έψαχνε τη γάτα του, αλλά δεν μπορούσε να την βρει μέχρι που εμβρόντητοι την είδαν να προσπαθεί να κρατηθεί μέσα στον κάδο του πλυντηρίου, που βρισκόταν σε λειτουργία στη μέση του προγράμματος.