Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Το Xrisa-fi καταθέτει την "αντικειμενική¨της άποψη για τον Σάκη Ρουβά

Share
                                                          Ρουβίτσες Υπέρ Άνω Ηλικλιας


Το αγόρι της αφίσας των σχολικών μας χρόνων είναι πια 38! Εμείς δεν είμαστε πια στο γυμνάσιο και οι αφίσες πετάχτηκαν εκτός από κανα δυό που απέμειναν να μας θυμίζουν τις πρώτες μας τσιρίδες και ουρλιαχτά! Το αγόρι έγινε άντρας με μια πανέμορφη γυναίκα και παιδί και όμως η νέα γενιά θυμίζει τόσο τη δική μας και τα ουρλιαχτά ακόμα ακούγονται δυνατά! Τι είναι όμως αυτό που κάνει τον Ρουβά, τον Σάκη της καρδιάς μας?
Γυρνώντας το χρόνο πίσω, θυμάμαι ένα ράδιο να παίζει "Αίμα δάκρυα και ιδρώτα"! Θυμάμαι party και αγόρια να αφιερώνουν στα κορίτσια το "Μην αντιστέκεσαι"! "Θα σου κάνω μακαρόνια με κιμά", και μαμάδες να το σιγοτραγουδούν μαγειρεύοντας! Θυμάμαι το " Όλα καλά" να μετατρέπεται στο στίχο που έγινε ατάκα! "Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα", θυμάμαι να σιγοτραγουδάει και η διπλανά μου πριν το διαγώνισμα και ο κολλητός μου έξαλλος να αναρωτιέται.. θέλει ή δε θέλει θα μου πει απόψε!
Ο Σάκης Ρουβάς έκανε λάθη και τόλμησε πράγματα που κανείς άλλος δεν έχει κάνει μέχρι τώρα! Όσοι βιάστηκαν να γράψουν το τέλος του, πρέπει να αισθάνονται τόσα χρόνια μετά μοναδικά άσχετοι! Ο Σάκης έλυσε μια για πάντα το ερώτημα του πως μοιάζει ένας άντρας με μια πανάκριβη φούστα και δημιούργησε ένα νέο, το πως μπορεί να είναι τόσο sexy μέσα σ' αυτήν!!
Το 2004 τραγουδάει στη eurovision και είναι ο απόλυτος Έλληνας star !! Πείθει ακόμα και τους πιο δύσπιστους ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και αποδεικνύει πως δεν είναι μόδα που περνά! Άντρες εναντίον Σάκη Ρουβά σημειώσατε Χ! Ποτέ δε πίστεψα ότι τα αγόρια του γυμνασίου και του λυκείου μισούν το Σάκη όσο ήθελαν να πιστεύουν και απόδειξη είναι ότι τώρα στα 22+ μπορούν και μας κατανοούν!! Οι τσιρίδες μας για εκείνον που τόσο τους εκνεύριζε  βλέπουν ότι έγινε βαθιά και ειλικρινής αγάπη και με συμπόνια μας παρακολουθούν να ονειροπολούμε βλέποντας τον! Μάλιστα, όταν ο μπαμπάς μου τον είδε τώρα πρόσφατα στην τηλεόραση και αναρωτήθηκε πόσο πραγματικά όμορφος είναι κατάλαβα αφενός ότι όλα γίνονται και αφετέρου ότι ο Σάκης είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία!
Δε μισούμε τη Κάτια θέλω να τονίσω σ' αυτό το σημείο (εντάξει λίγο)! Τη ζηλεύουμε πολύ είναι γεγονός, αλλά...Αλλά γιατί να είναι τόσο ταιριαστοί και να τους θέλουμε μαζί?? Γιατί να έχουν ένα τόσο όμορφο μωρό και να αναφωνούμε έξαλλες κάθε φορά, ότι με τέτοιους γονείς τι λιγότερο να περιμέναμε?
Η γενιά των κοριτσιών του 80 μεγάλωσε με το Σάκη και ο Σάκης μεγάλωσε με αυτήν! Όλες μας θα θέλαμε να είμαστε το κορίτσι για το οποίο μιλάει στα τραγούδια του αυτό είναι το πλέον σίγουρο! Όπως και να 'χει, ο Σάκης είναι ο Σάκης μας και μετά από χρόνια όταν ανακαλύψουμε ξανά την παλιά αφίσα στο πατάρι, θα τη κολλήσουμε στο δωμάτιο της κόρης μας, γιατί είμαστε ρουβίτσες υπερ άνω ηλικίας!! Σάκη σ' αγαπάμε!!!!

Mε αγάπη Xrisa-fi

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...