Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Παλιό αλλα καλό

Η τελευταία ευκαιρία του Λίνεν
Παρά την ήττα από τη Μακάμπι και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρώπη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει ακόμη μία ευκαιρία στον Εβαλντ Λίνεν.
Αν, λοιπόν, ο Γερμανός προπονητής περάσει με επιτυχία το παρακάτω τεστ, τότε θα κερδίσει με το σπαθί του την παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού.
Για να παραμείνει ο Λίνεν προπονητής του Ολυμπιακού, πρέπει να απαντήσει στις παρακάτω ερωτήσεις που αφορούν τη φωτογραφία:

1. Ποιος μαθητής είναι κουρασμένος ή νυσταγμένος;
2. Ποιά είναι τα δίδυμα αγόρια;
3. Ποια είναι τα δίδυμα κορίτσια;
4. Πόσα είναι τα κορίτσια και πόσα τα αγόρια;
5. Ποιος είναι ο δάσκαλος;

Οι πιο καλοπληρωμένες ειδικότητες του 2010

Αν φοράς άσπρη μπλούζα είσαι από τους τυχερούς, μιας και η λίστα με τα καλοπληρωμένα επαγγέλματα του 2010 είναι γεμάτοι από γιατρούς. Αν όχι, ποτέ δεν είναι αργά ν’ αλλάξεις καριέρα και μαζί και το ετήσιο εισόδημά σου. Τα εισοδήματα που θα διαβάσεις είναι φυσικά δολάρια που έχουν μετατραπεί σε ευρώ αλλά συγκριτικά τα ίδια ισχύουν και στην ανεπτυγμένη Ευρώπη.

Κίτρινη κάρτα λόγω… τυφλοπόντικα!

Κίτρινη κάρτα πήρε ένας ποδοσφαιριστής επειδή έβγαλε από το γήπεδο έναν νεκρό τυφλοπόντικα!

Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα Cradley Town- Shawbury United με πρωταγωνιστή τον ποδοσφαιριστή Sean Williams ο οποίος την ώρα του παιχνιδιού είδε κάτι παράξενο στον αγωνιστικό χώρο.

Τα χειρότερα χτενίσματα στην ιστορία του κινηματογράφου

Πολλές φορές έχουμε παρακολουθήσει στην μεγάλη οθόνη χαρακτήρες περίεργους, εκκεντρικούς με χτένισμα που αρμόζει στην κάθε περίπτωση. Τι γίνεται όμως όταν το χτένισμα δεν είναι το κατάλληλο και η ταινία δεν είναι κωμωδία; Αυτά είναι μερικά από τα χειρότερα χτενίσματα στην ιστορία του κινηματογράφου…

For Sale - Ξεπουλάμε

Αυτός ο τόπος είναι πλούσιος! Παράγει τόσο πολλά, ώστε να μπορούμε να παραχωρήσουμε κάποια χωρίς να μας λείψουν, εξαλείφοντας έτσι ολοσχερώς το εθνικό μας χρέος. Η επιστροφή στις παλιές καλές ημέρες είναι προ των πυλών, αρκεί ο πρωθυπουργός και οι σύμβουλοι του να υιοθετήσουν το δικό μας, μνημόνιο, όπως το περιγράφει το περιοδικό ΄Playboy΄.
50 πράγματα που μπορούμε να παραχωρήσουμε για να ξεχρεώσουμε. Δε φτάνει η εργασία, θέλει και φαντασία.

Σε στηρίζουμε όσο δεν φαντάζεσαι..Κυρίες και Κύριοι η πιο sexy εργένισσα

Ποια είναι η πιο sexy εργένισσα της showbiz; Η Jennifer Aniston, η οποία απασχολεί συνεχώς τα μέσα ενημέρωσης, χωρίς να είναι πάντα επιθυμία της, με δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι άτυχη στην αγάπη. Ε, αυτή τη φορά βρήκε έναν λόγο να πανηγυρίζει που είναι μόνη, αφού αναδείχθηκε ως η πιο sexy εργένισσα σε διαδικτυακή ψηφοφορία…

Newsbeast.gr - Ασταμάτητος τραγουδιστής στο X-Factor

Money Tree Experiment

Βιντεοτηλέφωνο vs Skype

Μία συσκευή που θα μετατρέπει την τηλεόραση σε μεγάλο βιντεοτηλέφωνο, αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά των ΗΠΑ. Θα κοστίζει 599 δολάρια και θα είναι ανταγωνιστική του Skype.

Νόμπελ Ειρήνης 2010

Ενα ηχηρό µήνυµα προς το Πεκίνο αποτελεί η βράβευση του πρώτου Κινέζου στην ιστορία µε το Νοµπέλ Ειρήνης. Η νορβηγική επιτροπή έδωσε το βραβείο στον φυλακισµένο αντιφρονούντα Λιου Σιαµπό για «τον µακρύ και µη βίαιο αγώνα του για τα ανθρώπινα δικαιώµατα στην Κίνα» παρά τις πιέσεις του κινεζικού καθεστώτος, το οποίο αντέδρασε µε µια οργισµένη ανακοίνωση.

Video flagship του blog να ξέρετε..

Kαλό Καλό!!

Μουσικό Διάλειμμα

και πάλι με RHCP

Πως κατεβαίνουμε τώρα??

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Πόλη φτιαγμένη από συρραπτικά!

Για να δημιουργηθεί αυτή πόλη χρειάστηκαν 100.000 συρραπτικά και 40 ώρες κοπιαστικής δουλειάς και αυτοσυγκέντρωσης.

Ημερομηνία τρόμος

Φήμες έχουν κυριεύσει τον χώρο του διαδικτύου ότι αναμένεται να χτυπήσει ένας νέος ιός τους υπολογιστές με τους ειδικούς να εφιστούν την προσοχή.
Τη Κυριακή είναι η κομβική ημερομηνία που έχει ιντριγκάρει τους επίδοξους χάκερ: 10/10/10 μια συμμετρία στην ημερομηνία που έχει ξανασυμβεί μόλις μια φορά τα τελευταία 10 χρόνια και θα συνεχίσει να είναι έτσι μέχρι το 2012.

Oι υπερήφανοι οπαδοί της Liverpool



By Musicholic

«Ζωντανός» στην ίδια του την κηδεία;



Μία απρόσμενη τροπή έχει πάρει μία υπόθεση δολοφονίας σε δικαστήριο του Λονδίνου, καθώς μάρτυρας στη δίκη κατέθεσε ότι είδε το θύμα «ζωντανό» στην ίδια του την κηδεία!Το θύμα είναι ο 22χρονος Siphamandla Hlatshwayo που δολοφονήθηκε σε ένα εστιατόριο το 2008 από τον Bongekile Nqwiliso, κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Πριν και μετά το μακιγιάζ

Εγκεφαλική Βλάβη..

Συμβαίνει 1 στις 50 εκατομμύρια φορές…

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι γιατροί που ξεγέννησαν δύο αδελφές, αφροαμερικανικής καταγωγής, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δείτε τι έκαναν στο σώμα τους!!!

a weird body modifications 9 25 most extreme body modifications (25 photos)

Η “Θανατηφόρος” περιστροφή του Κροκόδειλου

H Φύση πριν Εκατομύρια Χρονια προικησε αυτο το "Κτήνος" με τεράστια δύναμη.Ο Κροκόδειλος οταν αρπάξει την λεια του περιστρεφεται γύρω απο τον αξονά του και κυριολεκτικά διαμελίζει το Θύμα του.Τα τρώει Ολα , Κοκκαλα , Οπλές ζώων , Κερατα , και οτιδήποτε βρεθει στο στόμα του.Δειτε το βιντεο με εναν ατυχο Θηριοδαμαστή.

Ανατριχιαστικό, ανθρώπινο, βίαιο, επικό...Δεν έχω χαρεί περισσότερο για κάποιο απο τα post μου..ENJOY!

Έξαρση χουλιγκανισμού στην Αγγλία, με έφηβους πρωταγωνιστές. Ο εφιάλτης επιστρέφει;

Νέο κύμα χουλιγκανισμού παρατηρείται στην Αγγλία, τη χώρα που γέννησε το ντροπιαστικό για το ποδόσφαιρο και την κοινωνία φαινόμενο. Η αύξηση στους δείκτες των περιστατικών έχει σημάνει συναγερμό, τον οποίο πάντως, οι υπεύθυνοι του βρετανικού ποδοσφαίρου μέχρι στιγμής δεν δείχνουν να ενστερνίζονται. Και ας έχουν προηγηθεί το Χέιζελ και η πενταετής απαγόρευση συμμετοχής των αγγλικών ομάδων από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς την περίοδο 1986-1991.

Και ωραία να μην είναι, αυτός μας έπεισε...

Ξανά και ξανά!!

Remi Gaillard...

Ανοίγει η "ψαλίδα" φτωχών - πλουσίων

Nέα έρευνα αποδεικνύει το αυτονόητο, ότι οι πλούσιοι συνεχίζουν να ξοδεύουν πολύ περισσότερο από τους φτωχότερους, ενώ ο οικογενειακός προϋπολογισμός των μη προνομιούχων νοικοκυριών, μετά βίας φτάνει για την κάλυψη των αναγκών διατροφής και υγείας.

Μισέλ Ομπάμα: η πιο ισχυρή γυναίκα

 Η Μισέλ Ομπάμα αναδείχθηκε η πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο, σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού «Forbes», κατατροπώνοντας έτσι επιχειρηματίες, αρχηγούς κρατών και διασημότητες. Η αμερικανίδα πρώτη κυρία πέρυσι βρισκόταν μόλις στην 40ή θέση της λίστας.

Κοκκίνησε ο Δούναβης

Η οικολογική τραγωδία άρχισε τη Δευτέρα όταν κατέρρευσε η δεξαμενή αποβλήτων ενός εργοστασίου αλουμινίου στη Δυτική Ουγγαρία, πλημμυρίζοντας αρκετά χωριά και σκοτώνοντας τρεις ενήλικες και ένα παιδί, ενώ τρεις ακόμη αγνοούνται. Τα απόβλητα ήταν προϊόν των πρώτων σταδίων παραγωγής του αλουμινίου, στα οποία ο βωξίτης ξεπλένεται με υδροξείδιο του νατρίου σε υψηλές θερμοκρασίες.

Ele-ctronic Vibe

By Ele


Playback απωθημένα...: Όσα δεν είπα, όσα δεν έζησα”

  Είναι τόσες οι φορές που θες να κάνεις κάτι... Να πεις κάτι... Να ξεφύγεις από τα όσα κάνεις (ή υποχρεούσαι για χίλιους δυο λόγους να κάνεις) συνήθως. Αυτό το «κάτι» μπορεί να είναι το οτιδήποτε: από μια βόλτα στη γειτονιά σου, έτσι για να πάρεις λίγο αέρα, μέχρι ένα φιλί σε κάποιον που ποθείς τόσο αλλά έχεις απαγορεύσει μέχρι και στον ίδιο σου τον εαυτό να το σκέφτεται.

Ένα νησί γεμάτο ξανθιές!

Όχι δεν είναι αστείο. Είναι επιχειρηματική ιδέα και φέρει την υπογραφή μιας εταιρείας από τη Λιθουανία της Olialia (η οποία προφέρεται oohh la la μας ενημερώνουν τα διεθνή ΜΜΕ). Η ιδέα είναι απλή. Ένα resort στις Μαλδίβες, ένα ολόκληρο νησί στελεχωμένο μονο με ξανθιές.

Μουσικό Διάλειμμα

Μετακομίζετε; Πάρτε και το σπίτι μαζί!

Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν μετακομίζουν, πακετάρουν τα πράγματά τους και φεύγουν. Άλλοι, παίρνουν και το σπίτι τους μαζί…! Το Otherside.gr παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο μετακινούνται-μεταφέρονται μεγάλα σπίτια. Παράξενο, κι όμως αληθινό!

Προστατευτείτε από κακόβουλα PDF αρχεία

Μια πραγματικά επικίνδυνη απειλή που ενδέχεται να συναντήσετε στο διαδίκτυο, αν δεν την έχετε ήδη συναντήσει, είναι τα κακόβουλα αρχεία PDF τα οποία εξαπατούν τους χρήστες, εγκαθιστώντας κακόβουλο λογισμικό σε υπολογιστές και πληροφοριακά συστήματα.
Τα μολυσμένα PDF αρχεία, με βάση προηγούμενη δημοσίευση, διαβαθμίζονται ως αρκετά επικίνδυνη ευπάθεια και τα συναντάμε ως επισυναπτόμενα αρχεία σε εισερχόμενα e-mails ή σε ιστοσελίδες που έχουν γίνει hacked.

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Υπέροχες εικόνες

Είναι δεν είναι photoshop εμάς μας αρέσουν

Η πιο σέξυ ...χάκερ

Ποιός είπε ότι δεν μπορεί μια όμορφη κοπέλα να είναι και χάκερ; Η 21 ετών ρωσικής καταγωγής Kristina Svechinskaya έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, αφού είναι μεταξύ των τεσσάρων φοιτητών από την Νέα Υόρκη οι οποίοι κατηγορούνται για την κλοπή, τουλάχιστον 3 εκατομμυρίων δολαρίων από τραπεζικούς λογαριασμούς στις ΗΠΑ και άλλα 9,5 εκατομμύρια δολάρια από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σπούδασε στο.. Cannabis Business University


Με το εκπαιδευτικό συστήμα στην Ελλάδα να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση για ένα σίγουρο μέλλον! Σπουδάστε στο νόμιμο Πανεπιστήμιο Κάνναβης..
Αν νομίζετε ότι μιλάμε για παρανομία κάνετε μεγάλο λάθος , το Cannabis Business University ή “Cannabiz U” έχει την εξής αποστολή:

3D Art

Η ώρα των αναγνωστών



Ευχαριστούμε τον Favva

Αδέξιος χειρισμός βυθίζει κότερο

Το περιστατικό έγινε σε ένα τεχνητό λιμάνι, λίγο έξω από το Ντουμπάι, καθώς το κότερο αξίας 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων (λίγο κάτω από 1,1 εκατομμύρια ευρώ) φορτωνόταν σε ένα φορτηγό πλοίο για να μεταφερθεί στην Αμερική.
Ο ιμάντας που κρατούσε την πλώρη έσπασε και ο δεύτερος ιμάντας που συγκρατούσε την πρύμνη του δεν άντεξε το συνολικό βάρος με αποτέλεσμα το κότερο να πέσει στη θάλασσα και να αναποδογυρίσει.

Πόσες μέρες “κρατάει” ένα Happy Meal;

Η Νεοϋορκέζα φωτογράφος Sally Davies φωτογράφιζε το ίδιο burger και πατάτες κάθε μέρα. Την 137η μέρα έμοιαζε ακόμα το ίδιο με την πρώτη! Απίστευτο; Δείτε τις φωτογραφίες και αναρωτηθείτε τι τρώμε…

Γυναίκα δηλητήριο

Με ένα πλαστό προφίλ που την παρουσίαζε ως μοντέλο και καυτές συνομιλίες, έπεισε 23χρονο να της στείλει άσεμνο βίντεο και άρχισε να τον εκβιάζει ότι θα το ανεβάσει στο ίντερνετ, για να του πάρει χρήματα.

Νόμπελ Λογοτεχνίας 2010

Στον 74χρονο περουβιανό συγγραφέα Mario Vargas Llosa απονέμεται το Βραβείο Νομπέλ Λογοτεχνίας 2010, “για τη χαρτογράφηση των δομών της εξουσίας και τις διεισδυτικές εικόνες της αντίστασης του ατόμου, της εξέγερσης και της ήττας του”.

Τα πιο πολύχρωμα πλάσματα του κόσμου



Ένας καθρέπτης που ελέγχει την υγεία μας από το ΜΙΤ…

Το να καθόμαστε μπροστά από έναν υπολογιστή ίσως σύντομα να είναι και ο γρηγορότερος τρόπος να κάνει κανείς ένα ιατρικό τσεκ απ…

Κατάθεση και μπύρα

Tράπεζα του Βιετνάμ για να προσελκύσει καταθέτες, προσφέρει και μία μπύρα σε κάθε πελάτη! Κι όχι απλώς μία μπύρα. Αλλά ένα μεγάλο δοχείο που κερδίζει βέβαια όποιος καταθέσει πάνω από 385 δολάρια.




Η αλήθεια είναι ότι η κρίση μας έχει κάνει ιδιαίτερα ευφάνταστους. Μια βιετναμέζικη τράπεζα σκέφτηκε να μοιράζει δωρεάν γερμανική μπύρα σε όσους προτιμούν να καταθέσουν σε αυτήν τα χρήματά τους.

Αφιερωμένο στο Γιάννη, που εκτιμάει την μουσική των καλτσών όσο κανείς άλλος!

Kρίμα..

Από τι είναι φτιαγμένο??

Αρχίζει το φεστιβάλ τεχνολογίας "Athens Digital Week 2010"

Για τρίτη συνεχή χρονιά, από αύριο(σ.σ. σήμερα) έως την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι θα φιλοξενήσει το "Athens Digital Week", ένα φεστιβάλ για τις νέες τεχνολογίες της εποχής μας, που φιλοδοξεί και φέτος να φέρει χιλιάδες επισκέπτες σε επαφή με τη σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα και τις παγκόσμιες τάσεις και ιδέες που κυριαρχούν στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας.

Μωβ πατάτες στο πιάτο σας!

Είναι μωβ. Σκούρο μωβ. Και είναι πατάτες. Μπορούν να τηγανιστούν, να βράσουν, να ψηθούν, χωρίς να χάσουν το εκπληκτικό μωβ χρώμα τους. Διατίθενται στα Sainsbury και προέρχονται από διασταύρωση ποικιλιών που έγινε στο πανεπιστήμιο του Colorado.

Δε θέλουν τον Άγιο Βασίλη

Μία ομάδα Γερμανών Καθολικών θέλει να απαλλαγεί από τον Αη Βασίλη εξαιτίας της εμπορευματοποίησης που έχει υποστεί ο χαρακτήρας του και να τον αντικαταστήσουν με τον Σάνκτ Νικολάους (Άγιο Νικόλαο) με την ανιδιοτέλεια προσφορά που λένε ότι συμβολίζει.

Βρέχει Κεφτέδες

Νόμπελ Χημείας 2010

Το Βραβείο Νομπέλ Χημείας 2010 επιβραβεύει μία αμερικανο-ιαπωνική ομάδα για τις εργασίες της στην οργανική σύνθεση η οποία χρησιμοποιείται στη μάχη κατά του καρκίνου, στην ηλεκτρονική και τη γεωργία, ανακοίνωσε στη Στοκχόλμη η Σουηδική Ακαδημία Επιστημών. Το Βραβείο απονέμεται από κοινού στον Αμερικανό Ρίτσαρντ Χεκ, 79 ετών, και στους Ιάπωνες Έι-ίτσι Νεγκίσι, 75 ετών και Ακίρα Σουζούκι, 80 ετών.

Νόμπελ Φυσικής 2010

Δύο Ρώσοι επιστήμονες, καθηγητές στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, κέρδισαν το φετινό Νόμπελ Φυσικής για την «επαναστατική» τους δουλειά με το καινούργιο υλικό γραφένιο, όπως ανακοίνωσε χτές η Επιτροπή Νόμπελ στη Στοκχόλμη.

Πιο επίκαιρος απο ποτέ!

Προφανώς στηρίζουμε τον Εξάντα και τον Γιώργο Αυγερόπουλο!

Moυσικοπολιτικό Διάλειμμα!

Μουσικό Διάλειμμα

Εκπληκτικό τακουνάκι

Hangover 2 : Επιστρεεεεεεεεεεέφει !!!


Αντε τώρα να τον πείσεις να κόψει το τσιγάρο….

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Εσύ κρατάς το κοντρόλ !


  Γράφει το xrisa-fi                                       

Χειμώνας είναι όταν όλα τα προγράμματα της τηλεόρασης αρχίσουν να μας λένε καλημέρα, καλησπέρα και καληνύχτα. Χειμώνας επίσης είναι όταν αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν όλες αυτές οι τηλεπερσόνες να φαντάζουν τόσο λαμπερές και ευδιάθετες  στις 8 το πρωί, που εσύ ακόμα τρίβεις τα μάτια σου και ανακατώνεις περισσότερο τα μαλλιά σου, όπως  χειμώνας είναι όταν βραδύ παρασκευής αποφασίζεις ότι θα βρεις κάτι να χαζέψεις στη τηλεόραση χωμένος στη πολυθρόνα μασουλώντας άχρηστες αηδίες ..μόνο που οι άχρηστες αηδίες  δε βρίσκονται μόνο μέσα στο μπολ σου αλλά απορροφούνται απ’ το μυαλό σου με το πάτημα του καταραμένου κόκκινου κουμπιού.

Ζώδια και αυτοκίνητο

Νιώθετε ολοκληρωμένη προσωπικότητα μόνο όταν το στροφόμετρο του αυτοκινήτου σας «χτυπάει κόκκινο», ή παθαίνετε αλλεργία μόνο με τη σκέψη ότι έχετε να οδηγήσετε μέχρι το σούπερ μάρκετ; Ξέρετε με κάθε λεπτομέρεια τι κρύβεται κάτω από το καπό του αυτοκινήτου σας ή το μπουζί είναι για σας εξωτικό νησί στον Ινδικό Ωκεανό; Και, τελικά, φταίει ο χαρακτήρας σας που συλλέγετε κλήσεις ή έχετε πέσει θύμα μιας καλά ενορχηστρωμένης συνωμοσίας; Για τις απαντήσεις δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ. Το Ηλιόφωτο ταξίδεψε στα άστρα και ανακάλυψε τι σχέση μπορεί να έχει ο Άρης, ο Κρόνος και ο Ερμής με το γκάζι, το φρένο και το αμπραγιάζ.

Οι πιο αστείες συλλήψεις της αστυνομίας

 

Έπαθε απλά μερικές γρατζουνιές

Έκανε sex με τον εγγονό της για… εξορκισμό!

                                                                               Eκανε σεξ με τον εγγονό της προκειμένου να ξορκίσει τον «δαίμονα του έρωτα» που είχε κατακυριεύσει το νεανικό κορμί του. Σάλο σε ολόκληρη την Καλιφόρνια προκαλεί η εκδίκαση της πρωτοφανούς για τα νομικά χρονικά υπόθεσης, στην οποία κατηγορούμενη είναι μια 53χρονη.

Οi! Oi! Oi!


by Musicholic
Όχι ο τίτλος του άρθρου δεν μπήκε κατα λάθος για κάποιους σημαίνει πολλά.Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στο Λονδίνο (δεν ξεπερνούν  τις 10 χιλιάδες)έχουν μια διάλεκτο η οποία ονομάζεται cockney/ Το Oi! λοιπόν χρησιμοποιείται σαν χαιρετισμός σε αντίθεση με τις μεγάλες και πολλές λέξεις που χρησιμοποιούσαν οι υπόλοιποι άγγλοι.Το Oi! Μουσκά ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 70' και αποτελούσε κομμάτι της βρετανικής Punk σκηνής μιας σκηνής η οποία με όλες τις υπερβολές της και τη συχνά μηδενιστική διαθεσή της επανέφερε  δυναμικά την πολιτικοποίηση και την κοινωνική συστράτευση στο στίβο του RocknRoll κατορθώνοντας να δώσει στο τελευταίο μια εντελώς νέα πνοή.

Σοκ! Τους θάβουν ζωντανούς για να ξεπεράσουν το άγχος!

Σοκ προκαλεί  η είδηση ότι θεραπευτές στη Ρωσία προκειμένου να καταπολεμήσουν την μάστιγα της εποχής, το στρες, θάβουν ανθρώπους ζωντανούς κάτω από το χώμα.

Συντριβάνι στην Ιαπωνία

H Aπίστευτη δολοφονία Της Τζέϊλ


Η 22άχρονη Τζέϊλ Κουινς ειχε σχέση με τον 28άχρονο Μάθιου ο οποίος δούλευε σε ζωολογικό κήπο. Ο Νεαρός Αντρας αποφάσισε να εκδικηθεί την φιλη του επειδή αρνήθηκε ενα βραδυ να κανει Σέξ μαζί του. Πραγματοποίησε λοιπόν το σχεδιό του :

Κωμωδία ή Τραγωδία




Ιστορίες από το Big Brother ( Τι να μας πει και η Ελίνα Μπεκάκου )

Η σκοτεινή πλευρά του Μεγάλου Αδερφού μέσα από τις ιστορίες που τον έφεραν στην κορυφή της τηλεθέασης.
Πόσους πήρε η Ταουάνα στο Big Brother Africa 3; Είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου ο πιονέρος της σαμπάνιας; Τι είναι ο πίθηκος ο Κολοβός; Ποιο βουλευτή απομάκρυνε ο Μπλερ για ανάρμοστη συμπεριφορά;

H ώρα των αναγνωστών!

Ευχαριστούμε την Αθηνά για τη μουσική επιλογή..Να δηλώσουμε σε αυτό το σημείο οτι η Αθηνά έχει γίνει πιστή fan και promoter του  blog..Tιμή μας!

Μουσικό Διάλειμμα

«Ταξιδιάρα Ψυχή» -Ντοκιμαντέρ για τον Γιάννη Αγγελάκα

Μια ταινία για έναν μουσικό που με τους στίχους του σημάδεψε την εναλλακτική ροκ σκηνή της χώρας μας. Μια ταινία για τον Γιάννη Αγγελάκα.
Ο Γιάννης Αγγελάκας ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι τη δεκαετία του ’80 και ώς σήμερα η ποίησή του παραμένει το ίδιο επίκαιρη. Η ταινία τον ακολουθεί στην καθημερινότητά του.