Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

H Aπίστευτη δολοφονία Της Τζέϊλ


Η 22άχρονη Τζέϊλ Κουινς ειχε σχέση με τον 28άχρονο Μάθιου ο οποίος δούλευε σε ζωολογικό κήπο. Ο Νεαρός Αντρας αποφάσισε να εκδικηθεί την φιλη του επειδή αρνήθηκε ενα βραδυ να κανει Σέξ μαζί του. Πραγματοποίησε λοιπόν το σχεδιό του :
Μια μέρα την επεισε να επισκεφτεί τον ζωολογικό κήπο για να δεί πως τρέφονται τα λιονταρια.Την εβαλε μέσα σε ενα δωμάτιο οπου ειχε μια Τζαμαρία λεγοντάς της πως απο εκεί θα εβλεπε τα Λιονταρια να τρωνε με ασφάλεια. Προφασιζομενος πως θέλει να καπνίσει - οπως εξηγησε στους Αστυνομικους που τον ανακριναν - βγήκε απο το δωματιο και την κλείδωσε μέσα.

Ξαφνικά η ατυχη κοπελα ειδε Ανθρωπους απο την αλλη πλευρά της Τζαμαρίας και αρχισε να τους φωναζει να φύγουν απο εκει καθώς σε λιγο θα εβγαιναν τα λιοντάρια για να τραφούν.Αυτό που δεν κατάλαβε η ατυχη κοπέλα ηταν πως αυτή ηταν που βρισκοταν στην λάθος πλευρά : Mια καταπακτή ανοιξε και τα Λιονταρια του Ζωολογικού κήπου ορμησαν κατα πάνω της προκαλώντας της σοβαρούς τραυματισμούς. Η Ατυχη κοπέλα πέθανε τρείς μέρες μετά στο Νοσοκομείο. 

http://www.troktikaras.com/2010/10/h_06.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Troktikaras-+%28troktikaras++-+%CE%91%CE%98%CE%9B%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%91+%CE%9D%CE%95%CE%91%29

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...