Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Το Google Street View εντόπισε πτώματα..!Το Google Street View έχει συλλάβει τις εικόνες δύο πτωμάτων στη Βραζιλία λίγες μόνο ημέρες μετά την έναρξη της λειτουργίας στη χώρας.

Οι δυο εικόνες έχουν αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα του Google Maps, αλλά χάκερ πρόλαβαν να τις αντιγράψουν και να τις ανεβάσουν στο διαδίκτυο.


Η πρώτη φωτογραφία τραβήχτηκε στο Αβενίντα Πρεσιντέντε Βάργκας στο Ριο Ντε Τζανέιρο. H άλλη επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στο Μπέλο Χοριζόντε Γκέρες.

Η Βραζιλία είναι μια χώρα με υψηλή εγκληματικότητα. Ωστόσο εικάζεται ότι στις φωτογραφίες εμφανίζονται τα πτώματα κάποιων που είχαν αυτοκινητιστικό ατύχημα. Φαίνεται λοιπόν πως το αυτοκίνητο του Google Street View ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Η Google δουλεύει εντατικά για να αφαιρέσει τέτοιου είδους εικόνες, οι οποίες έχουν ήδη βγει, καθώς και άλλες που βρίσκει. Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται κάποιο πτώμα στις εικόνες του Street View, αλλά την προηγούμενη φορά είχε αίσιο τέλος, καθώς το πτώμα ήταν απλά ένα κοριτσάκι που έκανε κάποιο αστείο. Αυτό όμως δεν συνέβη τώρα.

Τα Ηνωμένα Έθνη αναφέρουν ότι 48.000 ανθρωποκτονίες σημειώθηκαν στη Βραζιλία το 2007.
http://apolitistosteki.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...