Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Facebook - Wall Street: Έρωτας με το αζημίωτο

Έφτασε η ώρα για το πιο περιβόητο χρηματιστηριακό ντεμπούτο στην αγορά από την εποχή της Google - την αρχική δημόσια εγγραφή του Facebook. Ο Mark Zuckerberg και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να επιστεγάσουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιχειρηματικές ιστορίες όλων των εποχών με μια δημόσια προσφορά που αναμένεται να προσδιορίσει την αξία της εταιρείας μεταξύ 75 και 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αξία που αντιστοιχεί σε περίπου τέσσερις φορές την κεφαλαιοποίηση της Yahoo!, δύο φορές αυτήν του eBay και είναι σχεδόν ίδια με αυτή της Amazon.com με τα δεκάδες υποκαταστήματα της σε όλο τον κόσμο.

How You Like Me Now?

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

:)


Jacque Fresco!!!


Για έναν κόσμο βιώσιμο και ασφαλή, δίχως φτώχεια, στερήσεις, ανισότητες, πολιτική, πολέμους… - όπως λέει και στο οπισθόφυλλο του βιβλίου - βρίσκω τις προτάσεις του Jacque Fresco τις πιο ενδιαφέρουσες με διαφορά.




Τώρα, το κατά πόσο είναι εφικτός αυτός ο «επαναπροσδιορισμός της κοινωνίας» είναι – για αρχή - λόγια περιττά. Περιττά, κουραστικά και… όσοι πιστοί προσέλθετε.


Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Έλλειψη φαντασίας στους τίτλους; Μην μου πεις ότι εσύ είσαι πάλι; Κι όμως εγώ είμαι. Λοιπόν;

Γραφικότατη η Τσικνοπέμπτη..Και σαν ονομασία αλλά και σαν ιδέα γενικότερα


Βρε καλώστον

Ζώα, ακαλλιέργητοι,δείτε εδώ..


Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Δεν μπορείς να διαδηλώσεις στη χώρα της Δημοκρατίας


«Η βία, οι λεηλασίες και το χάος που τυλίγει τη χώρα υπογραμμίζει αυξανόμενο χάσμα μεταξύ του ελληνικού λαού και των πολιτικών τους». Ο βρετανικός Guardian όπως και μεγάλο μέρος του Τύπου αναρωτιούνται για τη δημοκρατία της Κρίσης και την κρίση της Δημοκρατίας στη χώρα μας. «Δεν μπορείς να διαδηλώσεις στη χώρα της Δημοκρατίας». Αυτό, αντίθετα με τα εγχώρια μέσα και την τηλεόραση -που αναλώνονται στην κατάληψη της Νομικής και στο άσυλο χάνοντας το δάσος και προσπερνώντας το φαινόμενο της οργής, που συνιστά μια πολύ επικίνδυνη πολιτική στάση- φαίνεται να απασχολεί έντονα την παγκόσμια κοινή γνώμη και τον Τύπο.

Αυτεπίγνωση…

… μα εσύ στερείσαι καλλιτεχνικά!!!





Eπίσης θα ήθελα να δηλώσω οτι από εδώ και στο εξής μπορείτε να με φωνάζετε Κατερίνα, μιας και βαθια μέσα μου αισθάνομαι γυναίκα!

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μία αφιέρωση στη Μυρτώ!

Δηλώνω πως διαφωνώ με τον μισογύνη τον mathepeze(έκανε σαν τα μούτρα του και τον άβουλο τον Βadstuber), και αν και το κορίτσι μου είπε να μη σας μίλαω, εγώ σας μιλάω. Στα κρυφά!

Μέρα μαγική...


...για αρχή καλά είναι...



Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Δεν θυμάμαι αν το ανέβασα πρόσφατα αλλά και να το ανέβασα...ξέρετε!

Δεν ξέρω αν αξίζει η ταίνια, θα τη δω σήμερα λογικά, το trailer πάντως είναι...ελληνικό!

Aκάλυπτος, οικολόγος, κόκκινος, λαικιστής, χαβαλές και προς το τέλος με μία εξαιρετική ιδέα!


Στο link θα βρείτε την ακαδημαική απόδειξη των όσων ισχυρίζεται ο Καφετζόπουλος: http://arxiv.org/pdf/1103.1224v2.pdf

"Those who cannot remember the past are condemned to repeat it." George Santayana



Κοπελιά...έχεις πάθει ποιότητα και να το προσέξεις!!!

Και τη βλέπεις την άλλη και ανεβάζει στο facebook και στο twitter κάτι φωτογραφίες και γαμώ. Τις κοιτάς μια μια και αρχίζουν και περνάνε σαν ταινία μες το μυαλό σου όλοι οι τρόποι αυτοκτονίας που μπορείς να φανταστείς. Από αυτοπυροβολισμό μέχρι χαρακίρι...
 
 

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Αν δεν ξέρετε Ισπανικά,google translator αμόρφωτοι


Nα χαμε μια γνώμη απ τον Κολοκοτρώνη τώρα..

Derek Paravicini!!!

Θα το αφιέρωνα στον εαυτό μου, μα το τελευταίο σχόλιο του Steve μου έκλεψε την δόξα!!!

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Στο 50χίλιαρο ο Ζέρβας και στο 100χίλιαρο ο Βελουχίωτης! Τυριά ξυπνάτε θα σας φαν' οι βλαχοι!

Ταλέντο ρε ανίδεοι


300: Οι καλύτερα αμειβόμενοι

Ένα δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας Liberation
«Ξέρατε ότι οι 300 Έλληνες βουλευτές είναι από τους καλύτερα αμειβόμενους στην Ευρώπη; Και ότι αρνούνται κατηγορηματικά οποιαδήποτε μείωση του μισθού τους, ενώ δεν διστάζουν να μειώνουν τα εισοδήματα των συμπατριωτών τους; Μια ιδιάζουσα αντίληψη της αλληλεγγύης σε μια χώρα που βουλιάζει κάθε μέρα όλο και περισσότερο στην κρίση. Δεν είναι τυχαίο που οι διαδηλωτές ουρλιάζουν «κλέφτες» μπροστά στη Βουλή.