Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Κοπελιά...έχεις πάθει ποιότητα και να το προσέξεις!!!

Και τη βλέπεις την άλλη και ανεβάζει στο facebook και στο twitter κάτι φωτογραφίες και γαμώ. Τις κοιτάς μια μια και αρχίζουν και περνάνε σαν ταινία μες το μυαλό σου όλοι οι τρόποι αυτοκτονίας που μπορείς να φανταστείς. Από αυτοπυροβολισμό μέχρι χαρακίρι...
 
 


 Γιατί δε γίνετε κυρία μου όλες αυτές να έχουν τόσο υπέροχη ζωή με τα μανικιούρ τους, τα πεντικιούρ τους, τις γιόνκες τους, τα όμορφα φτιαγμένα σπίτια τους, τις γαμάουα φίλες τους, τα κοκτέιλ στα τρεντι μπαρ, τις "τώρα ονειροπολώ και αυτοφιλοσοφώ" στιγμές, τις ψαγμένες αγορές τους, τα κολονάτα ποτήρια του κρασιού και τις ανέμελες πόζες με το μαλλί στην τρίχα και το μακιγιάζ ντούρο. Δε γίνετε λέμε! Δε γίνετε να είσαι έτσι και ειδικά μες το σπίτι σου που μου ανεβάζεις φωτογραφίες με το καλογυαλισμένο παρκέ κι εσένα με το σικάτο παντελόνι, τις γοβίτσες και τα χρυσαφικά στο χέρι να κάθεσαι δήθεν αδιάφορα στον καναπέ και να ρεμβάζεις. Δεν είσαι φυσιολογική, το καταλαβαίνεις?

Το κορυφαίο βέβαια όλων είναι πως όλες πια είστε μοντέλα και σας βλέπουν τα άλλα τα χάπατα (με τα οποία θα ασχοληθώ στο επόμενο ποστ όταν και όποτε) και ξεκινάνε την αντίστροφη μέτρηση για το πότε θα σας γαμήσουν. Τι λε ρε Σκλεναρίκοβα! Είσαι τόσο μουνάρα? Και γιατί χαρά μου δε βγαίνεις έξω να κάνεις τον κόσμο ομορφότερο πάρα έχεις πάρει αγκαλιά τον υπολογιστή και φεϊσμπουκοτουϊτάρεις?

Ο κανονικός άνθρωπος κοπελιά, μες το σπίτι του κάνει διάφορα. Κλάνει, ας πούμε! Χέζει και ζορίζετε και κοκκινίζει και βγαίνει από το μπάνιο ένα μάτσο χάλια. Επίσης χώνει το δάχτυλο βαθιά μες τη μύτη που τον τρώει. Και στο αυτί. Κάνοντας εκείνη τη χαρακτηριστική κίνηση πάνω κάτω που του χαρίζει τεράστια απόλαυση. Ξύνει τον κώλο του γιατί τον φαγουρίζει. Κυκλοφορεί μες το σπίτι με ξεχαρβαλωμένη φόρμα, ξεχειλωμένo μακό (κατα προτίμηση με καμιά στάμπα από λεκέ), χοντρές κάλτσες γιατί ως γνωστών αι γυναίκε έχουν κρύα πόδια, το μαλλί λάχανο και το σπυρί στο κέντρο του μετώπου. Επίσης πίνει από το κατευθείαν μπουκάλι - και όχι από το κρύσταλλο Βοημίας, μη χέσω - όταν έχει σεκλέτια ενώ στη σιντιέρα παίζουν Γονίδης, Μητροπάνος και Χριστοδουλόπουλος.

Επίσης βλέπω δίνεις μεγάλη προσοχή και στα status σου. Αν δεν ανεβάσεις καμιά ψυχενδέλια τύπου Κοέλιο με το σύμπαν και τις μαλακίες του, θα μας ζαλίσεις τον έρωτα με την υπέροχα γαμάτη ζωή που κάνεις. Σε λίγο βγαίνω για καφέ στο Κωλοπιασέ με τις φίλες μου...Τα κορίτσια που κάνουν μανικιούρ στο Νυχοκλέφτες είναι πολύ ευγενικά... Στο μάθημα μαγειρικής και φωτογραφίας βγήκα πρώτη... Η γιόγκα είναι το μοναδικό πράγμα που με χαλαρώνει... Όταν πάω στο εξοχικό μου στη Τζιά ξεκουράζομαι... Πήγα για φαγητό στο Φασκατά με τον πρόεδρο της εταιρίας... Πριν κοιμηθώ πίνω πράσινο τσάι και διαβάζω Πλάτωνα... Καληνύχτα αγαπημένοι μου, αύριο είναι μια άλλη μέρα, πιο χαρούμενη...
Μα τι ωραία που τα λες! Όλες τις ώρες έτσι τα λες? Όλες τις ώρες έτσι περνάς? Δε νομίζω! Γιατί δε μας λες για την κολπίτιδα που έπαθες από το σαβουρογάμη το γκόμενο και ξυνόσουν δίχως έλεος? Τι? Δε μας ενδιαφέρει? Γιατί, νομίζεις μας ενδιαφέρει το στρασάκι στο μανικιούρ και η η σαλάτα με τις φύτρες που βοσκάς? Λάθος νομίζεις κοπελιά!

Αυτή η ευγένεια και ο ρομαντισμός που βγάζεις ρε παιδάκι μου, είναι άλλο πράμα. Φαντάζομαι και όταν κάνεις πίπα πάλι έτσι ευγενικά τον πιάνεις ε? Και φυσικά απαιτείς και από τον άλλον να σου μιλάει ευγενικά και ρομαντικά. Άμα σου πει "Θα χύσω μες το στόμα σου πουτανάκι μου" θα τον πετάξεις έξω με τις κλωτσιές. Ενώ αν σου πει "Θα ήθελα πάρα πολύ να αφήσω τα σωματικά μου υγρά μέσα στη στοματική σου κοιλότητα μικρή μου πριγκίπισσα" θα του δώσεις και κώλο μετά. Γιατί πάνω από όλα η ευγένεια, το τακτ και η ρομαντζάδα!

Θα γούσταρα πάρα πολύ να σε δω να ανεβάζεις μια φωτογραφία την ώρα που ξυπνάς. Με το μαλλί λάχανο, το μάτι μες την τσίμπλα και στη γωνία των χειλιών ξεραμένα σάλια. Γουστάρεις? Έτσι για αλλαγή ρε παιδάκι μου! Και από κάτω να γράφεις "Με γάμησαν τα φασόλια που έφαγα. Θάλαμος αερίων έγινε η κρεβατοκάμαρα".

Κοπελιά...έχεις πάθει ποιότητα και να το προσέξεις!





Πηγή: Γαμάει και δέρνει... έχεις κάνει και χειρότερα...

3 σχόλια :

  1. nai re mathepeze nai re !!!!!!mia fora sumfwnoume se kati swsto!!!!
    jim_k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. jim_k θα απαντήσω ειλικρινά… με συγκίνησες!

    Αρχικά ήθελα να σου το αφιερώσω, μα δεν μου το επέτρεψε η ντροπή!

    Μετά σκέφτηκα να βάλω πηγή jim_k, μα δεν το επέτρεψαν τα επίπεδα της γνωριμίας μας…

    Έτσι αποφάσισα να βάλω την πραγματική πηγή, γιατί όπως βλέπεις το κορίτσι αξίζει. Κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...