Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΑΞΙΟΣ!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

20 ΛΆΘΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΏΝ ΣΤΟ ΣΕΞ

Κοιτάξου στο καθρέφτη. Και αναμετρήσου. Man to man. Πιστεύεις ότι δικαιούσαι το τίτλο του Greek hot lover;Mόνο εσύ ξέρεις αν αποφεύγεις τα 20 λάθη του «κακού» εραστή. Στη συνέχεια απαριθμούμε τι κάνεις λάθος – αν το κάνεις:
1. Τελειώνεις στο ά(να)ψε σβήσε. Πάρτο χαμπάρι. Δεν είσαι πυροσβέστης. Είσαι 
πυροτεχνουργός
2. Δεν έχεις μάθει να ρεγουλάρεις την απόδοσή σου. Οι ποδοσφαιριστές τρέχουν μεν χιλιόμετρα, αλλά έχουν αλλαγές. Πώς θα σου φαινόταν να γυαλίζεις τον πάγκο;
3. Δε γνωρίζεις τον τρόπο ανοίγματος και χρήσης ενός προφυλακτικού. Τη μπίρα, όμως, την ανοίγεις με τα δόντια..

Πέθανε ο ήρωας Απόστολος Σάντας

Ένα μήνα πριν από τη συμπλήρωση 70 χρόνων από το κατέβασμα της σημαίας με τη σβάστικα από την Ακρόπολη και παραμονή της εργατικής Πρωτομαγιάς, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Απόστολος Φιλίππου Σάντας.

Ο Λάκης Σάντας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν τη νύχτα της 30ης προς 31ης Μαΐου του 1941, κατέβασε μαζί με τον Μανώλη Γλέζο τη χιτλερική σημαία από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

 Πάντοτε ιδεολόγος και σεμνός έλεγε: "Δεν κυνηγάω ποτέ τη δημοσιότητα γιατί θεωρώ ότι έχει εξευτελιστεί το ζήτημα πάρα πολύ. Την αντίσταση δεν την κάναμε μόνο εμείς, έχουν σκοτωθεί χιλιάδες παλικάρια, γυναίκες και άνδρες, "ανώνυμοι"".

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ (αν θέλετε)

Κλικ για μεγένθυση! 

Μουσικό Διάλειμμα (For old time's sake)

Robert De Niro!!!

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

-Mπαμπά τι είναι epic fail? -Aυτό το video παιδί μου! (Κλεμμένο)

Για όσους μπερδεύτηκαν, όχι ο Μπακιρτζής δεν είναι ούτε τραγουδιστής.

Για όσους μπερδεύτηκαν, όχι ο Μπακιρτζής δεν είναι ηθοποιός.

Ας περιμένουν οι γυναίκες - Ζουγανέλης, Μπουλάς, Μπακιρτζής! Μαγεία... 1/9

Δεν ξέρω αν φταίει η υπερβολική έκθεση...που έγραφα όταν ήμουν μεγάλος αλλά πολύ την γουστάρω αυτή την ταινία. Θα τα ποστάρω και τα 9 κομμάτια από το youtube  γι' αυτό κοιτάξτε να το απολαύσετε τουλάχιστον!

Aλέκα, calm down, you can still marry Harry! (Στηρίζουμε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση.)

Επίθεση στα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξαπολύει το ΚΚΕ, με αφορμή τη μετάδοση του γάμου του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλτον.
Σε ανακοίνωσή του, το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας τονίζει:

«Αηδία και αποστροφή προκαλεί η απίστευτη προβολή στην Ελλάδα, όπου οι λαϊκές οικογένειες δεινοπαθούν από την ανεργία και τη φτώχεια, του γάμου των απομειναριών του μεσαίωνα τον οποίο η ιστορικά ξεπερασμένη αστική τάξη της Βρετανίας και της Ευρώπης τιμά και επιδεικνύει προκλητικά. Αυτοί να χαίρονται τη σήψη τους, οι λαοί όμως έχουν χρέος να ξεμπερδεύουν μαζί τους».

Στο Βόλο λανσάρουν εναλλακτικό νόμισμα αντί ευρω



Ο Χρήστος Παπαϊωάννου παρακολουθεί τις συναλλαγές του µε ΤΕΜ στον φορητό του υπολογιστή. Είναι ένα από τα 200 µέλη του Δικτύου ανταλλαγής στη Μαγνησία που χρησιµοποιούν µια εναλλακτική µονάδα αντί του ευρώ.
Δεν αλλάζει χέρια. Δεν τυπώνεται σε χάρτινη µορφή ούτε κόβεται σε... νόµισµα. Οι κάτοχοί της όµως τη χρησιµοποιούν ως µέσο για να αγοράσουν και να πουλήσουν. Από το περασµένο καλοκαίρι, στις γειτονιές του Βόλου, οι συναλλαγές δεν γίνονται αποκλειστικά µε ευρώ. Η οικονοµική κρίση και η έλλειψη ρευστότητας γέννησαν ένα δίκτυο ανταλλαγών και µια νέα µονάδα: την ΤΕΜ.

Keep Calm and Carry On!

10 στρατηγικές χειραγώγησης από τα ΜΜΕ

Tου Νόαμ Τσόμσκι
      
       1.  Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ


Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών. Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής. «Διατηρήστε την προσοχή του κοινού αποσπασμένη, μακριά από τα αληθινά κοινωνικά προβλήματα, αιχμάλωτη θεμάτων που δεν έχουν καμία σημασία. Διατηρήστε το κοινό απασχολημένο, τόσο πολύ ώστε να μην έχει καθόλου χρόνο για να σκεφτεί - πίσω στο αγρόκτημα, όπως τα υπόλοιπα ζώα» (απόσπασμα από το κείμενο: Αθόρυβα όπλα για ήρεμους πολέμους).

Πάρτα!!!!Badstuber, Φαιδωνα, Αναστάση για σας και μόνο! Είμαι πολύ περήφανος που το βρήκα!! Αν θέλετε υπότιτλους ζητείστε τους!

LALO SCHIFRIN – THE WAVE

Γιατί έχω αδυναμία στο πιάνο! Έρχεται και καλοκαίρι…

CAL TJADER - THE FAKIR

Με τις ευλογίες του Lalo Schifrin!!!

Απάντηση στην προηγούμενη ανάρτηση


Και απαντάω εγώ, που αύριο έχω να ξυπνήσω 6μιση το πρωί και να δουλεύω μέχρι τις 9 το βράδυ. ( με ένα διάλειμμα βεβαίως,βεβαίως για την καθιερωμένη μεσημεριανή μακαρονάδα, της οποίας τις θερμίδες θα χάσω με το όργανο παθητικής γυμναστικής)

Που είναι το κακό να φτιάξεις την άσχημη μύτη σου, αν όντως κατα γενική ομολογία είναι άσχημη; Βέβαια η δικιά μου είναι αρχαιοελληνική, το λέει και η μαμά μου, επομένως δεν έχω λόγο να την πειράξω. Αλλά αν δεν ήταν(αρχαιοελληνική) θα την πείραζα γιατί μου αξίζει μία αρχαιοελληνική μύτη.

Το οτι ο άνθρωπος εξαρτάται από τον συνάνθπρωπό του και συνεπώς από πράγματα που  ο συνάνθρωπός του φτιά(χ)νει για αυτόν, είναι γεγονός. Ευτυχές γεγονός. Ας είναι και βυζιά και κώλοι.

Και η μεταφορά για BMW M3 μου ακούγεται ότι να ναι. Η γκόμενα έγινε Μ3 και εσύ δεν θα την ξεχωρίσεις από την 316 όταν την δεις στο bar, είτε είναι M3, είτε 316 "φτιαγμένη". Μη σου πω ότι μπορείς "φτιαγμένος" να γνωρίσεις και τον έρωτα που λένε μερικοί μερικοί(δηλαδή εγώ το λέω, ε, άλλος ένας να το λέει, γίναμε μερικοί, φαντάζομαι άλλος ένας να το λέει. Αν άλλος ένας το λέει, ας αφήσει σχόλιο).

Φίλε μου σοφέ(του χωριού) το σώμα μας δεν είναι το όχημα της ψυχής, μακάρι να ήταν γιατί θα ήμουν και Μ3 πανάθεμα με. Τα εμπορικά τρικ  και οι επιταγές της μόδας πλέον δεν υπάρχουν για σκεπτόμενα άτομα, επομένως....

ΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕΣ TELEMARKETING, ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ!

whoosh Κεραυνός !

Βρίσκομαι κάπου μέσα στον καναπέ. Η ώρα είναι 3;28. Η τηλεόραση προσπαθεί πολύ σοβαρά να μου γαμήσει το μυαλό με την αόρατη τσουτσούνα της. Μα τι διάολο; Πόσοι άνθρωποι αλήθεια βλέπουνε τελεμάρκετιν, ώστε να παίζει αδιάκοπα σε 4 κανάλια... Τουλάχιστον το 5ο έχει Ζήνα γουόριορ πρίνσες... Ενώ λοιπόν βλέπω την παρέλαση φουσκωτών σνδρών και γυναικών να εκτελούν με πειθαρχία τις ασκήσεις τους με τα λαδωμένα κορμιά τους σκάει το επόμενο σπότ που σου λέει με λίγα λόγια ότι βρήκες τη λύση κι έπιασες τον ταύρο απ' τ' αρχίδια, επειδής τούτο το νέο γκάτζετ φροντίζει να γυμναζεσαι ενώ κάθεσαι...! Ενώ κάθεσαι? Σώωπα. Αράζει δηλαδή το οικόσιτο μποχλάδι και βλέπει κουσκούσια στην tv και το γκάτζετ δονείται και δονάει και τα μποχλάδια και την κάνει φέτες.Εύκολα - αβίαστα - αβάδιστα... 

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πολ-ικό μουσικό διάλειμμα


Από τον pol, ταιριάζει με τον καιρό μας είπε

Συλλεκτική διαφήμιση

Η ώρα των αναγνωστών

Ευχαριστούμε την Ρίκο!

Τι μου αρέσει τώρα με την κρίση


Μ’αρέσει που όταν λέω για αύξηση στο αφεντικό μου δε με αγριοκοιτάζει αλλά γαμιέται στα γέλια.¨Ασε που έδιωξε κανα δυο που δε μου άρεσε η μούρη τους

Μ’αρέσει που πολλοί φίλοι μου μετανάστευσαν για καλύτερο μέλλον,γιατί θα έχω extra προορισμούς διακοπών στο εξωτερικό.¨Ασε που όλο και κάτι θα στέλνουν τις γιορτές

Μ’αρεσει που ακρίβηνε η βενζίνη και είναι απλησίαστη ,και κουνάω λιγότερο το αμάξι γιατί αυτό σημαίνει ότι θα το έχω για περισσότερα χρόνια,κάνω καλό στην καρδιά μου και είμαι και πολύ μούρη όταν προτείνω σε φίλους να πάμε τσάρκα με το αμάξι στην εθνική.Ασε που όταν πάμε για μπάνιο το καλοκαίρι τσοντάρουν πια όλοι για βενζίνη ενώ παλιά κάναν τον κινέζο.

Μαρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον.

Acoustic vs Original...


Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που προτιμώ acoustic version.
Kylie Auldist – No use
&

Sharon Jones -  This land is your land του Woody Guthrie

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Όποιος ξέρει στίχους, ας τους γράψει στα σχόλια παρακαλώ

Jeux d'enfants...

Αυτό για το xrisa-fi.
Άντε… και για τον pol που κατά βάθος πρέπει να είναι … αισθηματίας.

Ποια σκηνή είναι καλύτερη? Αυτή ή η προηγούμενη?

Summertime...

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...uck
Chuck a-chuck-chuck (huh! yeah!)

ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΦΟΡΟΣ

Ευθύς εξαρχής θα ήθελα να ξεκαθαρίσω – με μια ελάχιστη δόση υπερβολής – πως είμαι στην κατηγορία αυτών,  που ανέχεται από λογοτεχνία μόνο τον Τσιφόρο!!!


Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω αλλά και πρέπει να γράψω, μα…θα προσπαθήσω για τα λιγότερα… όπως θα έκανε και ο ίδιος.


Xωρίς σχόλιο..

Image

Στη βιβλιοθήκη παίζει συχνά αυτό το video...

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πάσχα by Karl ρε κορόιδαααααααα! Μετανιώωωωνω!

Όλης της γής οι κολασμένοι ..


by Xrysa-fi


Λίγες μέρες μετά το Πάσχα και για ακόμα μια χρονιά αναρωτιέσαι ποιος τοποθέτησε αυτή τη γιορτή «νηστείας» με αρνί, άφθονο κρασί και αφράτα τσουρέκια λίγο πριν το καλοκαίρι, αναρωτιέσαι πως γίνεται να έχεις πάει σε τόσες πορείες και όμως η «πορεία» του επιταφίου να φαίνεται πιο βάρβαρη απ’ όλες μιας και όλοι βάζουν τα καλά τους, ψεκάζουν τα μαλλιά τους και ξεχύνονται σ’ ένα σαφάρι κουτσομπολιού για το ποιος χώρισε, ποιος έκανε παιδιά, ποιος τα κονόμησε και τώρα σνομπάρει την παλιά του γειτονιά।

H Sasha Grey αφήνει το πορνό και το γυρνάει στη φωτογραφία

Ύστερα από 255 ταινίες ερωτικού περιεχομένου, για τις οποίες έχει αποσπάσει τα μεγαλύτερα βραβεία στο χώρο των ερωτικών ταινιών, η ελληνικής καταγωγής Σάσα Γκρέι αποφάσισε να τερματίσει την καριέρα της. «Είναι αρκετά σαφές ότι ο χρόνος μου ως ηθοποιός σε ταινίες για ενήλικες έχει λήξει. Ηρεμήστε, δεν έχω βρει το Χριστό. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, είμαι περήφανη για όσα έχω κάνει και δεν μετανιώνω για τίποτα», έγραψε στο προφίλ της στο facebook η κατά κόσμον Μαρίνα- Άννα Χατζή.

Γίνεται;


Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Πάσχα by the dude!

Μετά από τέσσερις μαγικές νύχτες ατελείωτης κρεπάλης στο άδειο από γονείς κλπ σπίτι μου (να ναι καλά οι χριστιανικές γιορτές), και σε άριστη κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή, μου ήρθε, έτσι, να γράψω κάτι. Για να το θυμάμαι μάλλον. Να ξεκινήσω λέγοντας ότι το να περνάς καλά με τους φίλους σου δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο στον κόσμο, είναι απλώς better than sex, είναι ένα φοβερό προνόμιο... Ειδικά όταν κάποιους από αυτούς έχεις να τους δεις ή να μιλήσεις μαζί τους αρκετούς μήνες, και όταν αράζετε είναι λες και δεν έχει περάσει ούτε μέρα.

Χριστός Ανέστη.. by andARTis


Κυριακή του Πάσχα,
                      Δεν έχει πολλή ώρα που ξύπνησα και δεν σας κρύβω οτι αφιέρωσα περίπου πέντε λεπτά απο το πρωινό μου για να συνειδητοποιήσω τι είναι αυτός ο λεκές στο παπούτσι μου. Εν συνεχεία κατάλαβα πως πρόκειται για κερί,και ασυναίσθητα μου ήρθε στο μυαλό αυτή η τραγελαφική εμπειρία που έζησα χθες. Και δεν μιλάω αγαπητοί φίλοι για τα λεφτά που έχασα στα χαρτιά σε ενα φιλικό σπίτι (πράγμα σπάνιο), ουτε στην ευκαιρία που είχα να δω τον Φαιδωνα να κάνει άψογο κοντρόλ με ενα ιπτάμενο καπάκι σαμπάνιας, αλλά γι αυτό που είχε προηγηθεί.

Τα επτά σενάρια για την αναδιάρθρωση του χρέους


Εντείνονται συνεχώς τα ερωτήματα και τα δημοσιεύματα, ακόμα και μέσα στις ημέρες του Πάσχα για το τι θα γίνει με την αναδιάρθρωση, τι σημαίνει και τι επιπτώσεις μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση.
Μπορεί την αναδιάρθρωση να την αρνούνται κατηγορηματικά Ελλάδα, Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ., οι αγορές και οι οίκοι αξιολόγησης έχουν διαφορετική άποψη.
Δεν αφήνουμε έξω όμως και τα Γερμανικά ΜΜΕ και γενικά φωνές από τη χώρα που μιλάνε για ....
άμεση κιόλας αναδιάρθρωση.
Πέρα από τις φήμες, τα δημοσιεύματα και τα e – mails, ενδιαφέρον έχει να δούμε το τι λένε οι ειδικοί γύρω από το θέμα της αναδιάρθρωσης, καθώς έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας στις συζητήσεις που δίνουν και πέρνουν στις παρέες που μαζεύονται τις ημέρες του Πάσχα.

O Bungalows κατά των blogs


Στη δημοσιογραφία των blogs στρέφεται τώρα  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος...
με άρθρο του στην "Καθημερινή".
Ο κ. Πάγκαλος ζητά να ανοίξει δημόσιος διάλογος για ένα ζήτημα που όπως υποστηρίζει απειλεί τη δυνατότητα της ελεύθερης έκφρασης και τον χαρακτήρα της Δημοκρατίας μας.
Ο κ. Πάγκαλος, αναφέρει ότι η ανωνυμία των blogs, τα....