Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Μουσικό Διάλειμμα & Back to Back

Share

Ο τιτανομεγιστοτεράστιος Ryan Giggs

Share

1η η Ελλάδα στην Ευρώπη στα προιόντα 'μαιμούδες'

Share

1η θέση για την Ελλάδα, μεταξύ των κρατών μελών της Ευρωπαικής Ένωσης, στα προϊόντα«μαϊμούδες», σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

ΣκουπΕίδη της θάλασσας…

Share

  Μπορεί το 2010 να έχει ανακηρυχτεί ως Διεθνές Έτος Βιοποικιλότητας, όμως τα μοναδικά θαλάσσια είδη που φαίνεται να επιβιώνουν και μάλιστα σταθερά να αυξάνονται στο θαλάσσιο οικοσύστημα είναι δυστυχώς τα … σκουπίδια μας. Τα στοιχεία για τα στερεά απόβλητα που απαντώνται στους ωκεανούς του κόσμου είναι ιδιαίτερα ανησυχητικά:

Μαθήματα Γερμανικών σε όσες επιθυμούν να βρουν σύζυγο!

Share

  Η Ταϊλάνδη προσφέρει μαθήματα Γερμανικής γλώσσας και πολιτισμού στις γυναίκες από τις βορειοανατολικές περιοχές της χώρας που επιθυμούν να μετακομίσουν στη Γερμανία για να βρουν συζύγους, γράφει σήμερα ο τοπικός Τύπος.

Part 2

Share

Όσοι μας παρακολουθούν σίγουρα θα περίμεναν με αγωνία το δεύτερο μέρος...

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Άπιαστο όνειρο οι πληρότητες


Share

Η τουριστική περίοδος βρίσκεται στη μέση και οι ακτοπλοϊκές εταιρείες κάθε άλλο παρά θετικά βιώνουν το εφετινό καλοκαίρι.
Από τη μια η κρίση και η οικονομική δυσπραγία, από την άλλη η μείωση του τουρισμού, εσωτερικού και εξωτερικού, και βλέπουν τα πλοία τους να αναχωρούν ακόμη και... άδεια για την νησιωτική Ελλάδα.

Εκανε ληστείες με... λουλούδια!

Share

  Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν ύποπτο για δύο ληστείες σε τράπεζες ο οποίος δε χρησιμοποιούσε τίποτα περισσότερο από ένα μπουκέτο λουλούδια ως όπλο.

Εχασε 22 κιλά σε οκτώ εβδομάδες

Share

  Ένα 17χρονο Ελληνόπουλο της Μελβούρνης, ο Δαβίδ Κουτσουρίδης που έπασχε από παιδική παχυσαρκία αποφάσισε να παλέψει την πάθησή του.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

20% των ιατρών αντιμέτωποι με αίτημα ευθανασίας

Share

20% των Ελλήνων ιατρών έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αίτημα ευθανασίας από ασθενείς με καρκίνο τελικού σταδίου. Ταυτόχρονα, σχεδόν το 50% των γιατρών και των συγγενών τάσσονται υπέρ της επίσπευσης του θανάτου ασθενών με καρκίνο σε καταληκτικό στάδιο.

13% κοντύτεροι οι μυς στις γάμπες από τις γόβες στιλέτο

Share

13% πιο κοντές μυϊκές ίνες στις γάμπες τους έχουν οι γυναίκες που φορούν καθημερινά γόβες-στιλέτο σε σχέση με εκείνες που  προτιμούν τα ίσια παπούτσια, σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες.

1η σε κατανάλωση ενέργειας η Κίνα το 2009

Share

1η χώρα σε κατανάλωση ενέργειας για το 2009 αναδείχθηκε η Κίνα, υποσκελίζοντας τις ΗΠΑ που ήταν ο μεγαλύτερος καταναλωτής ενέργειας παγκοσμίως.

9 ολίγο περίεργα πρόστιμα στην Ιταλία!

Share

9 ολίγο περίεργα πρόστιμα στα οποία ίσως υποπέσετε κατά την άφιξή σας και τη διαμονή σας στην Ιταλία! Περισσότεροι από 150 τοπικοί απαγορευτικοί κανονισμοί βρίσκονται σε ισχύ και τα θύματα ίσως να είστε εσείς μιας και δε θα γνωρίζετε ποιά είναι τα «πρέπει και τα όχι» στις ιταλικές παραλίες, τις πλατείες, τους κήπους και τα στενά γραφικά δρομάκια χωριών και πόλεων. Για δείτε και προετοιμαστείτε:

Η θλίψη σε κάνει να τα βλέπεις όλα γκρι


Share

Μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα έρχεται να επιβεβαιώσει την αντίληψη ότι όσοι νιώθουν βαθιά θλίψη, τα βλέπουν όλα γύρω τους πιο γκρίζα -στην κυριολεξία και όχι ως σχήμα λόγου.

Υπάρχει αγορά για το ελληνικό κρασί

Share

  Στην Αυστραλία, ιδίως στη Μελβούρνη, υπάρχει αγορά για τα ελληνικά κρασιά που μπορεί να αναπτυχθεί, εκτιμά η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα The Australian. H εφημερίδα, σε ειδικό αφιέρωμα, παρουσίασε μερικές από τις γνωστότερες ποικιλίες ελληνικών κρασιών.
Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη πέντε Ελλήνων οινοπαραγωγών στην Αυστραλία σε αναζήτηση διανομέων γίνεται λόγος για την παραγωγή ελληνικών κρασιών - ιδίως τα τελευταία 15 χρόνια - και ιδιαίτερη αναφορά στις ποικιλίες ασύρτικο, αγιωργίτικο και μαλαγουζιά και τονίζεται πως υπάρχει μια αυστραλιανή αγορά για τα ελληνικά κρασιά που μπορεί να αναπτυχθεί.

Το μαντείο των Δελφών επίκαιρο και σήμερα

Share

  Ο σύγχρονος κόσμος νιώθει την ίδια ανάγκη με τους αρχαίους να κατανοήσει και να προβλέψει το μέλλον, αλλά χρησιμοποιεί διαφορετικά τεχνικά μέσα, αναφέρει άρθρο της εφημερίδας The Australian που καταπιάνεται με την δεσπόζουσα θέση του μαντείου των Δελφών κατά την αρχαιότητα.

Το δημοσίευμα μιλά για την πεποίθηση περί πεπρωμένου και επισημαίνει ότι η ιδέα αυτή έχει τις ρίζες της στο μαντείο των Δελφών, το διασημότερο μαντείο της αρχαιότητας. Περιγράφονται η αντίληψη των αρχαίων Ελλήνων για τη μοίρα, ο ρόλος του μαντείου και γίνεται αναφορά σε γνωστούς χρησμούς της Πυθίας και στο διφορούμενο χαρακτήρα τους.

36 χρόνια από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο

Share

36 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 20 Ιουλίου 2010, από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

EΠΟΣ..

Share


ANTE ΓΕΙΑ...

Share


Ele-ctronic Vibe

Share


“Holiday is a…beach!”

  Πριν σας αποχαιρετίσω για το καλοκαίρι (μιας και σαν παιδί θα διακοπεύσω μερικές ημέρες οπότε δεν θα είμαι κοντά σας σνίιιιιφφφφφ) θα ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις και τα άγχη που με κατακλύζουν πριν φύγω για τις διακοπές μου…

Και όμως κανείς δεν έπαθε τίποτα...

Share

Πωλούνται σωρηδόν νησιά σε διεθνή ιστοσελίδα

Share

Μπορεί να μην έχει ακόμη ξεκαθαριστεί, εάν η κληρονόμος του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά βάζει «πωλητήριο» στον Σκορπιό, με την σχετική φημολογία να μαίνεται έντονη από τον Αύγουστο του 2009, ωστόσο αυτήν τη στιγμή έντεκα ελληνικά νησιά διατίθενται προς πώληση στην διεθνή αγορά.

2o φορολογικό νομοσχέδιο από την κυβέρνηση το Σεπτέμβριο!

Share

2o φορολογικό νομοσχέδιο θα φέρει η κυβέρνηση το Σεπτέμβριο, το οποίο θα επικεντρώνεται στη διευκόλυνση των επιχειρήσεων και των πολιτών!

5,8€ κοστίζει η παράδοση προφυλακτικών... κατ' οίκον!

Share

5,8 ευρώ κοστίζει η παράδοση 3 προφυλακτικών... κατ' οίκον σε τρεις πόλεις της Ελβετίας, τη Γενεύη, τη Ζυρίχη και τη Βέρνη.
Οι εν λόγω διανομείς δεν κινούνται με μηχανάκια αλλά με ποδήλατα, δε μεταφέρουν πίτσες και σουβλάκια αλλά... προφυλακτικά και δεν έρχονται μόνο στο σπίτι ή στη δουλειά αλλά οπουδήποτε το ερωτικό θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο - πάνω σε παγκάκια, κάτω από δέντρα, μέσα σε τηλεφωνικούς θαλάμους, στην εξοχή κ.α..

100.000$ για το χταπόδι Paul!

Share

100.000$ για το χταπόδι Paul! Αυτή τη δελεαστικότατη πρόταση κατέθεσε ρωσική στοιχηματική εταιρία, προκειμένου να αποκτήσει το διάσημο χταπόδι-μέντιουμ, το οποίο είχε το απόλυτο των προβλέψεων στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Οβίδα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου σε παραλία

Share

  Ένας άνδρας που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του στην παραλία του Ντάργουιν ανακάλυψε στην ακτή ένα αντικείμενο που έμοιαζε με βόμβα.

Σκάλα από πιάνο!!

Share

Το αυτογκόλ των Καταλανών..


Share

Μέσα σε 24 ώρες οι κάτοικοι της Βαρκελώνης διαδήλωσαν δύο φορές στους δρόμους, με διαφορετικές σημαίες τη μια φορά διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ισπανίας, σύμφωνα με την οποία το Σύνταγμα αναγνωρίζει μόνο ένα έθνος, το ισπανικό. Ακόμη χειρότερα, οι ανώτατοι δικαστές έκριναν ότι η καταλανική γλώσσα δεν θα πρέπει να έχει προβάδισμα έναντι της ισπανικής.

Οι τουρίστες "γυρίζουν την πλάτη" στην Ακρόπολη

Share

Oι τουρίστες γυρίζουν την πλάτη στην Ακρόπολη και πάνε στην Αρχαία Ολυμπία. Τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας είναι αποκαλυπτικά:

225 ετών σαμπάνια βρέθηκε σε ναυάγιο

Share

225 ετών σαμπάνια βρέθηκε από ομάδα δυτών σε ναυάγιο στη Βαλτική Θάλασσα, ανοικτά της αυτόνομης περιοχής της Φινλανδίας Όλαντ.

2.800 τ.μ. η νέα πτέρυγα του Λούβρου, 'Πτέρυγα Βισκόντι'

Share

2.800 τ.μ θα είναι το εμβαδόν της νέα πτέρυγας στο Μουσείο του Λούβρου, που θα στεγάσει τη συλλογή των έργων ισλαμικής τέχνης.

Άνθρωποι των λόμπυ..


Share

Τι κάνουν οι ευρωπαίοι επίτροποι όταν γεράσουν;
Σίγουρα πάντως δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Διότι πέρα από την ανθρωπιστική πλευρά του προβλήματος, πρόκειται για ένα κρίσιμο πολιτικό και οικονομικό ζήτημα. Πολιτικό λόγω της διαπλοκής των λόμπι με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ωστόσο η συνάφεια μεταξύ αρμοδιοτήτων και επαγγελματικής ενασχόλησης των επιτρόπων μετά (ή και πριν) τη θητεία τους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή προκαλεί σύγκρουση συμφερόντων. Και δεν πρόκειται μόνο για θέμα ηθικής τάξης.

9,2 δισ. ευρώ στην αγορά το 2010!

Share

9,2 δισ. ευρώ στην αγορά το 2010! Πρόκειται για ένα πακέτο επιδοτήσεων, πιστώσεων και εγγυήσεων για τραπεζικό δανεισμό αξίας 9,2 το οποίο και αποτελεί μέρος του «Εθνικού Σχεδίου Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων 2010-2013.

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Οι stars στις χειρότερες στιγμές τους!

Share

Μας έχουν συνηθίσει σε εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα και προκαλούν το θαυμασμό. Ακόμα και οι stars όμως έχουν κακές στιγμές. Και δυστυχώς για αυτούς πάντα παραμονεύει ο φωτογραφικός φακός!

Με τιμή σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο με τον Chuck Norris πιτσιρικά

Share

Το Xrisa-fi είναι ερωτευμένο με την..Αθήνα

Share


Χριστούγεννα είναι μόνο όταν αρχίσουν να παίζουν διαφημίσεις της Coca-Cola με τον Άγιο Βασίλη και καλοκαίρι μόνο όταν το Star αρχίσει τα κλασικά πια στο χρόνο video  με μεθυσμένα 20-χρονα και κοπέλες με τα απολύτως απαραίτητα (ή και χωρίς αυτά) να φωνάζουν Μύκονοοοοοος!! Αχ αυτή η έρημη η Μύκονος! Ποιός να της το έλεγε ότι θα καταντήσει τόπος ψευτογκλαμουριάς, ποζεριάς και επίδειξης ατόμων, που κάνουν οικονομίες όλο το χειμώνα με σκοπό τους τον επόμενο να εξιστορούν οτι πήγαν στη Μύκονο και ήταν πολύ wooow! Έρχεται λοιπόν όπως προείπα το Star, να ξενερώσει όλους εμάς που μένουμε ακόμα Αθήνα και να μας επισημάνει οτι η καρδιά του καλοκαιριού χτυπά πολύ μακριά από μας! ΛΑΘΟΣ!

Αφιερωμένο στο Πρόεδρο...

Share

Ο Πρόεδρος είναι λάτρης της πολιτικής ιστορίας της χώρας αλλά και της έκφρασης πολιτκων απόψεων με πραγματικά ιδιαίτερο τρόπο.. Πρόεδρε η σκηνή που σου αφιερώνω είναι απο την ταινία "Ας περιμενουν οι γυναίκες", που για πολλούς αποτελεί το ακριβέστερο καρδιογράφημα της Ελληνικής κοινωνίας στη δεκαετία του 90'. Πρόεδρε, είναι τιμή μας που στηρίζεις της προσπάθειές μας..

Φτάνει πια με τους Ρουβάδες

Share

Ένα βίντεο καθαρά αντρικό...(εντάξει το ομολογώ,το είδα στο τροκτικό)