Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Εκανε ληστείες με... λουλούδια!

Share

  Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν ύποπτο για δύο ληστείες σε τράπεζες ο οποίος δε χρησιμοποιούσε τίποτα περισσότερο από ένα μπουκέτο λουλούδια ως όπλο.

Ο Έντουαρντ Πέμπερτον, 44 ετών, θεωρείται ο κύριος ύποπτος για δυο ληστείες τραπεζών αυτόν τον μήνα· συνελήφθη στο Μπρούκλιν, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Ρέιμοντ Κέλι.

Ο Πέμπερτον φέρεται να ανακάλυψε έναν αφοπλιστικό τρόπο να κάνει την τελευταία του ληστεία στη συνοικία Τσέλσι στο Μανχάταν: πλησίασε το γκισέ κρατώντας ένα μεγάλο μπουκέτο λουλούδια.

Ένα καρέ από το υλικό που κατέγραψε κάμερα του συστήματος ασφαλείας της τράπεζας και δημοσίευσε η εφημερίδα The New York Post απεικονίζει τον ύποπτο να κρατά στο ταμείο το μπουκέτο ενώ δίνει ένα σημείωμα, που φέρεται να έγραφε "δώσε μου όλα τα κατοστάρικα, τα πενηντάρικα, μη γίνεις ήρωας".

Αφού απέσπασε 440 δολάρια από τον ταμία, ο ληστής διέφυγε αφήνοντας στο ταμείο το μπουκέτο που αποτελείτο από κίτρινα χρυσάνθεμα, πορτοκαλί και κόκκινες μαργαρίτες και γλαδιόλες. Η αστυνομία αξιοποίησε το υλικό από την κάμερα για να τον εντοπίσει.

Ο Πέμπερτον φέρεται επίσης να λήστεψε μια τράπεζα μια εβδομάδα νωρίτερα, χρησιμοποιώντας ένα φυτό σε γλάστρα και αποσπώντας 2.325 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...