Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

5,8€ κοστίζει η παράδοση προφυλακτικών... κατ' οίκον!

Share

5,8 ευρώ κοστίζει η παράδοση 3 προφυλακτικών... κατ' οίκον σε τρεις πόλεις της Ελβετίας, τη Γενεύη, τη Ζυρίχη και τη Βέρνη.
Οι εν λόγω διανομείς δεν κινούνται με μηχανάκια αλλά με ποδήλατα, δε μεταφέρουν πίτσες και σουβλάκια αλλά... προφυλακτικά και δεν έρχονται μόνο στο σπίτι ή στη δουλειά αλλά οπουδήποτε το ερωτικό θερμόμετρο έχει χτυπήσει κόκκινο - πάνω σε παγκάκια, κάτω από δέντρα, μέσα σε τηλεφωνικούς θαλάμους, στην εξοχή κ.α..

Αρκεί ένα τηλεφώνημα και τρία προφυλακτικά θα βρίσκονται μέσα σε λίγα λεπτά στα χέρια του ενδιαφερομένου στην τιμή των 5,8 ευρώ. Πρωτοβουλία της ελβετικής Aids Federation, η συγκεκριμένη υπηρεσία άμεσης δράσης έρχεται, ως μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας με την ονομασία «Αγάπα τη Ζωή Σταμάτα το Aids» («Love Life Stop AIDS»), να υπενθυμίσει στους Ελβετούς τη σημασία του ασφαλούς σεξ. «Θέλαμε να μεταφέρουμε το μήνυμα με ασυνήθιστο τρόπο, έτσι ώστε οι άνθρωποι να δώσουν προσοχή», εξηγεί η Μπετίνα Μέσλι, εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής.
Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, οι φορείς του ιού HIV στην Ελβετία ανέρχονται συνολικά σε περισσότερους από 25.000 και πως σε αυτούς προστίθενται περί τα δύο νέα άτομα ημερησίως.

Πηγή: www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...