Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Του ραγιά το κεφάλι μόνο κάτω θέλει να κοιτά…


By Mits F.    
     Καιρό τώρα θέλω να ξεσπάσω εγγράφως, για μερικά από τα πράγματα που με προβληματίζουν και με ταλαιπωρούν κυρίως ψυχολογικά (αλλά που θα πάει θα με καταβάλλουν και σωματικά). Τo έναυσμα μου το έδωσε η φιλενάδα σας με ένα νευρώδες άρθρο περί κριτικής. Αποφάσισα λοιπόν να εκφράσω τον προβληματισμό μου για
τον άκριτο κόσμο στον οποίο παρευρισκόμαστε, γιατί αυτό που κάνουμε σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με ζωή.

ΔΝΤ ρε!

When do Brasilians start to Samba


Ευχαριστούμε τον pol τον Κουβανό για το βίντεο

Μουσικό διάλειμμα

The girl on the wall

By Xrisa-fi

Λες και τα χει βάλει ο Karl είναι!


-Δεν υπαρχει περίπτωση να συνομιλήσω εγώ με αυτόν. Ο εν λόγω κύριος, νοσταλγός των κρεματορίων και νεοναζιστής, βρίσκεται εκτός κοινοβουλευτικού τόξου.-Αλήθεια ρε; -Ναι ρε, μπλε!


ΠΑΤΑΤΕΣ


Σ'ευχαριστώ ω εταιρεία!


Ένα απ'τα στοιχεία που καθιέρωσαν το Μπακότερμα στη συνείδηση των διαδικτυακών αναγνωστών, είναι και τα συχνά θεματικά αφιερώματα. Τελευταία φορά που καταπιαστήκαμε με κάτι τέτοιο ήταν το καλοκαίρι, την περίοδο Μουντιάλ.
Επιστρέφουμε λοιπόν στις "ιστορικές βουτιές" μας με ένα αφιέρωμα στις ποδοσφαιρικές ομάδες που είναι συνυφασμένες με διάσημες (και μη) εταιρείες. H ιδέα γεννήθηκε με αφορμή τη 'δική' μας Skoda Ξάνθη, απ'όπου και θα ξεκινήσουμε.

Skoda Ξάνθη



Ο Α.Ο. Ξάνθης ήταν αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο ομάδων της πόλης, της Ασπίδας και του Ορφέα, το 1967. Η πρώτη παρουσία στην -τότε- Α' Εθνική ήταν την περίοδο 1989/90 (ο σύλλογος δεν έχει υποβιβαστεί από τότε). Τον Οκτώβριο του 1991, γίνεται κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η εταιρεία VIAMAR A.E. (αντιπρόσωπος της Skoda στην Ελλάδα), ανέλαβε εξολοκλήρου τη χορηγία της ομάδας και το όνομα έκτοτε άλλαξε σε Skoda Ξάνθη.

Έτσι, μάλιστα!

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Βάλτε το επεισόδιο στο 8:20. Αυτό μόνο και τίποτα άλλο.. Καλησπέρα σας!

Μπορείτε και χωρίς ναρκωτικά?


αυτή είναι τέχνη (9)
Αυτή κι αν είναι τέχνη! Έχετε ξαναδεί μπανάνα μποξέρ, παγάκι να κάνει γυμναστική ή μπισκότα να καθαρίζουν με σκούπα; Δείτε αυτά και αρκετά ακόμα σε ξεκαρδιστικές και παράξενες στιγμές από τον καλλιτέχνη Terry Border.
Ο Terry Border είναι από την Indianapolis των Η.Π.Α. και σε μια πρωτότυπη μορφή τέχνης βάζει καθημερινά αντικείμενα να κάνουν πράγματα που κάνουμε εμείς οι άνθρωποι και που ούτε καν φανταζόμαστε ότι μπορούν να κάνουν αυτά τα αντικείμενα!
“Στην αρχή είχα δοκιμάσει να φτιάξω κάτι αντίστοιχο με μεγάλα αντικείμενα, να κάνω κάτι αφηρημένο. Είδα, όμως, πως δεν μπορούσα. Έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με μικρότερα αντικείμενα. Άρχισα να χρησιμοποιώ σύρμα και στην συνέχεια σκέφτηκα να το ενσωματώνω σε άλλα αντικείμενα έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι χιουμοριστικό. Είμαι ο πρώτος που παραδέχεται ότι αυτό είναι κάπως αλλόκοτο!”

Oι χέστες και τα αφεντικά!


By Αθλητικοκάφρος

Το κατάφερε και αυτό ο μπασκετικος Ολυμπιακός…….Αποκλείστηκε από μια χειρότερη ομάδα από αυτόν με πλεονέκτημα έδρας και κερδίζοντας την με 48 πόντους στον πρώτο αγώνα……Μονό ο μπασκετικος Ολυμπιακός μπορούσε να το κατορθώσει αυτό!




Plants of the Gods...


Ένα βιβλίο για τις ιερές, τις θεραπευτικές και τις παραισθησιογόνες ιδιότητες πάρα πολλών φυτών (μάλλον όλων των γνωστών ειδών), από τους Richard Evans Schultes και Albert Hoffmann.
Πρόκειται για ένα καταπληκτικό βιβλίο με ολιστική θα λέγαμε προσέγγιση των ιερών φυτών και των ιδιαίτερων ουσιών που περιέχουν, τη χρήση τους, την ιστορία τους, τα μέρη που ευδοκιμούν, την επίδρασή τους στους χρήστες τους, την ιδιαίτερη φυσιολογία των μερών τους, αλλά και περιπτώσεις που μπορούν να συγκριθούν με την επίδρασή τους, όπως είναι μερικές βαριές ψυχικές ασθένειες, τραύματα και άλλα. Χαρακτηριστικά, στο τέλος περιλαμβάνει ζωγραφιές ψυχασθενών που έλαβαν ελεγχόμενη θεραπευτική αγωγή με LSD.





O Banksy "χτυπά" στο Mexico!


Τρελαίνομαιιιιιι....Δε σταματάω ουτέ λεπτόοο (συγγνώμη, αλλά ήμουν στο γήπεδο και τρελάθηκα όσο να 'ναι...)



Ο xray δεν υπάρχει!


by xray


Ναι, καλά διαβάσατε, δεν υπάρχει. Μερικές μέρες αφότου άρχισα να γράφω στο βλογ, παρουσιάστηκε κάτι στον υπολογιστή μου. Άναβε και έσβηνε μόνος του, προγράμματα ξεκινούσαν και σταματούσαν χωρίς εγώ να κάνω τίποτα κλπ. Φυσικά τα απέδωσα όλα στα γνωστά προβλήματα της μικρομαλακιάς, αλλά ήμουν σίγουρος ότι ένα καλό ξεκαθάρισμα του δίσκου και μια επανεγκατάσταση θα τα έλυνε όλα.
Έτσι και έκανα.




Κοκτέιλς για φαλλοκράτες…


Στις γυναικείες επιθυμίες, στις αντρικές φαντασιώσεις – και είθε κάποτε αυτές να συναντηθούν…

… εκείνη ακριβώς την στιγμή θα πιείτε μια γουλιά από το κοκτέιλ για να πάρετε δυνάμεις και να ανοίξετε αποφασιστικά την πόρτα. Εκείνη βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι – φυσικά χωρίς ρούχα – και είναι πασαλειμμένη με μαρμελάδα βερίκοκο ώστε να φέρνει στο μυαλό αποτρόπαιες εκκρίσεις, ενώ μόλις σας δει αρχίζει να βρίζει χυδαία… απαγγέλλοντας το πρόγραμμα της τηλεόρασης. Εσείς τότε την ραντίζεται με σταγόνες από το κοκτέιλ, φωνάζοντας:
 Έξελθε κατηραμένο πνεύμα του φεμινισμού, μυσαρόν τελώνιον της αυθάδειας! Excalibur ipso facto ad hoc, status quo, regina rosas amat! Έξελθε!
Ξαφνικά εκείνη θεραπεύεται, το κακό πνεύμα φεύγει από μέσα της ουρλιάζοντας:
«Θα τα πούμε στην επόμενη κάθαρμα!»
Και η βραδιά τελειώνει με τραχύ έρωτα σε γεύση βερίκοκου…



Βρέθηκε το τελευταίο ψηφίο του π!

by xray



Καταπληκτικό επίτευγμα θεωρείται στη μαθηματική διεθνή κοινότητα και όχι μόνο ο υπολογισμός των δύο μάλιστα τελευταίων ψηφίων του π, που είναι το 13! Η μεγάλη ανακάλυψη έγινε από την ομάδα ανάπτυξης του λογισμικού για το νέο υπερτηλεσκόπιο A.T. L.A.S.T. (Advanced Technology Large-Aperture Space Telescope) που προγραμματίζεται να τεθεί σε λειτουργία κάποια στιγμή στο μέλλον για να αντικαταστήσει το HUBBLE.
Η ομάδα των μαθηματικών με επικεφαλής τον αρμενικής καταγωγής Λιθουανό  Amde Sankemas  και την Βελγίδα συνάδελφό του Ann de Vresti, έδωσε συνέντευξη τύπου, στην οποία ανακοίνωσε τη συγκλονιστική ανακάλυψη. Παρούσα ήταν η γνωστή δημοσιογράφος Πάλη Δενέλαβα, η οποία μας μεταφέρει ένα μέρος της.


Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Φωτογραφία 41 Gigapixels!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη εσωτερική φωτογραφία που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή,και που φυσικά δεν θαυμάζεις τόσο το θέμα της, όσο το μέγεθος της...Για την ακρίβεια είναι η αμέσως μεγαλύτερη μετά την προκάτοχό της που ήταν 40.  Δυστυχώς δεν είναι πια.. 40!  Για την ακρίβεια είναι σαν να βάζεις 600 εκατομμύρια φωτογραφίες μαζί.
Δείτε την εδώ!

Φωτογραφία 40 Gigapixels!

Πρόκειται για την μεγαλύτερη εσωτερική φωτογραφία που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή,και που φυσικά δεν θαυμάζεις τόσο το θέμα της, όσο το μέγεθος της...

Για την ακρίβεια είναι σαν να έχεις 2.947 φωτογραφίες κολλημένες μεταξύ τους.



Δείτε την εδώ

Όπως την ακούει κανείς!

Sleuth...

2007
1972

Be there!

Το Be there! Corfu Animation Festival, το νέο ελληνικό φεστιβάλ κινηματογραφικού animation με διεύθυνση το νησί της Κέρκυρας βρίσκεται προ των πυλών. Το τετραήμερο από 7 έως 10 Απριλίου ο Κινηματογράφος Ορφέας, που θα φιλοξενήσει και το μεγαλύτερο μέρος των δράσεων με εισιτήριο και η Ιόνιος Ακαδημία με ελεύθερη είσοδο θα μεταμορφωθούν σε τόπους γιορτής του animation και θα καλωσορίσουν πλήθος καλλιτεχνών και κοινού όλων των ηλικιών.


Να και κάτι σωστό

Ανάσα στο πρόβλημα της δωρεάς οργάνων επιχειρεί να δώσει το υπουργείο Υγείας, το οποίο προωθεί νομοσχέδιο, σύμφωνα με το οποίο ο καθένας από εμάς θα είναι δότης, εκτός και αν δηλώσει εγγράφως ότι δεν το επιθυμεί.


Όπως αναφέρει το προσχέδιο νόμου, από τούδε και στο εξής θα πραγματοποιείται η αφαίρεση ενός ή περισσότερων οργάνων από νεκρό ενήλικο, εφόσον δεν είχε εκφράσει την αντίθεση του, πράγμα που μπορεί να το πράξει (όσο ζει) με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.

Ο κάθε πολίτης θα προσφεύγει στον Οργανισμό και η σχετική δήλωση θα πρέπει να φέρει βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής. 

Γεια σου ρε Μουλόπουλε!




Δέκα χρόνια πρίν, δέκα χρόνια μετά το Πείραμα


Μουσικό Διάλειμμα

By Musicholic
 

!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Kaw-Liga...

Το folk Kaw-Liga του Hank Williams και ... ένα τμήμα του Billie Jean να επαναλαμβάνεται, από τους μοναδικούς στο είδος THE RESIDENTS.


Για να ονειρεύονται οι γυναίκες & να τρομοκρατούνται οι άντρες…

Εκτός από έναν της παρέας σας… ξέρει αυτός, που κάτι τέτοια τον γοητεύουν και σίγουρα θα λέει βλέποντας τις φωτό:
Ααχ… τι γλυκό!


Άντε γιατι παρασοβαρέψαμε


Σταματήστε να μου στέλνετε mail, γιατί θα τα ανεβάζω...

Σειρήνες???

Πόλεμο έχουμε??

Claudio Ethos

Ο Claudio Ethos  γεννήθηκε το 1982 στην Βραζιλία – μια χώρα που κατά πολλούς θεωρείται  το κέντρο της street art / urban art. Τους σουρεαλιστικούς χαρακτήρες, στα μεγάλης κλίμακας έργα τέχνης του, μπορεί να δει κανείς σε πολλές μεγάλες πόλεις του κόσμου. Τα τελευταία βρίσκονται στο Amsterdam και στην πατρίδα του το Sao Paulo.



Αφιερωμένο στην τελευταία ψηφοφορία του βλογ!

by xray

Ας συγκρίνουμε τη ναυμαχία του Ναυαρίνου με την επέμβαση στη Λιβύη και αλλού.

Είναι μάλλον εθνικό ευτύχημα ότι πρώτα δημιουργήθηκε η σύγχρονη Ελλάδα και μετά εμφανίστηκε η ελληνική Αριστερά - ή τουλάχιστον, αυτοί που συνήθως την υποδύονται...

Διότι αν είχε συμβεί το αντίστροφο ίσως να μην είχε συμβεί το πρώτο: υποθέτω ότι η επέμβαση των Μεγάλων Δυνάμεων και η συμμετοχή τους στη ναυμαχία του Ναυαρίνου θα είχαν ξεσηκώσει ένα απροσπέλαστο τείχος αντιδράσεων.

Απ΄ όπου κι αν το δει κανείς, η επέμβαση των Άγγλων, των Γάλλων και των Ρώσων στο Ναυαρίνο που άνοιξε τον δρόμο στην ελληνική ανεξαρτησία υπακούει σε όλα τα κριτήρια που αναστατώνουν συνήθως τους πολέμιους των «ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων».


Βρε για δες τι θυμήθηκα!!

Πριν από δέκα χρόνια (και βάλε..) σε όποιο δισκοπωλείο της Αγγλίας και να έμπαινες γινόταν χαμός με αυτόν το δίσκο...

Μαθήματα ποδοσφαιρικής «κουλτούρας» από Έλληνες προπονητές!!!


Δυστυχώς δεν βρίσκω λόγια… για τους Έλληνες προπονητές.
Ακολουθεί υλικό δειγματοληψίας!!!  




Μιας κι έγινε λόγος για Καζαντζάκη…

Μυθιστοριογράφος διεθνούς εμβέλειας, ποιητής, μεταφραστής των ομηρικών επών, συγγραφέας γλαφυρών ταξιδιωτικών εντυπώσεων, θεατρικός συγγραφέας, δοκιμιογράφος. Αυτές είναι οι γνωστότερες ιδιότητες του Νίκου Καζαντζάκη. Λίγοι γνωρίζουν ότι ήταν επίσης μεταφραστής και διασκευαστής παιδικών και εφηβικών βιβλίων.

Σε μια εξεζητημένη μεν για τα σημερινά γούστα αλλά χυμώδη και παραστατική δημοτική, ο Καζαντζάκης μεταφράζει το 1931 τις περιπέτειες ανά τον κόσμο του γνωστού μας ευγενή Φιλέα Φογγ και του υπηρέτη του Πολυτεχνά (όπως αποδίδει ο Καζαντζάκης τον Πασπαρτού) στο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες. Το βιβλίο παρουσιάζει, σε νέα ομοιότυπη έκδοση, το Μουσείο Καζαντζάκη με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, την Κυριακή 3 Απριλίου 2011, στη Μυρτιά Ηρακλείου, στις 11.00 π.μ.



Breaking The Law...

Δεν έβρισκα το θάρρος να αναρτήσω το – λίγο ως πολύ – άρρωστο video του South of Heaven - των Slayer – από Combo De La Muerte. Μια πολύχρωμη, σχετικά διαβασμένη μπάντα με … αρκετές διασκευές της metal σκηνής. Η μουσικές τους είναι ένα κράμα από Jazz, Latin Jazz, Voodoo Latin

Έτσι επέλεξα μια ανάλαφρη bossa, με Spy Surf riff και εμφανή… ψυχεδελικά στοιχεία, του κλασικού Breaking The Law.



South of Heaven

Love with your heart, use your brain for everything else...

Captain Disillusion


Guardian: Η Ευρώπη χρειάζεται ελάφρυνση χρέους και όχι δεκαετίες λιτότητας


Από το Donegal στην Algarve και έως τους δρόμους της Αθήνας, οι ψηφοφόροι στην «περιφέρεια» της Ευρώπης, όπως τους αποκαλούν περιφρονητικά οι οικονομολόγοι, σιγά σιγά ξυπνούν σε μια όντως αφυπνιστική αλήθεια – βρίσκονται αντιμέτωποι με χρόνια λιτότητας, επιπλέον περικοπές μισθών, απώλειες θέσεων εργασίας και διαμελισμένες δημόσιες υπηρεσίες που δεν θα τους βγάλουν από την οικονομική κρίση. Στην πραγματικότητα, με το να οδηγούνται οι οικονομίες τους σε όλο και βαθύτερη ύφεση, τα πράγματα μπορούν να γίνουν ακόμα χειρότερα. Ο πόνος θα μπορούσε να φέρει μόνο περισσότερο πόνο.

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τελεία.


by Xrysa-fi

« Φοβάσαι?»
« Δε ξέρω αν φοβάμαι ή αν ντρέπομαι πιο πολύ»
« Δε θέλω να ντρέπεσαι»
Προσπάθησε να σηκωθεί χωρίς να ζητήσει τη βοήθεια μου. Τον έβλεπα να κινείται αργά και όμως δε του άπλωσα το χέρι. Ήξερα ότι δεν το χρειάζεται και μόλις πριν είχε το θάρρος να μου παραδεχτεί ότι ντρέπεται. Βούλιαξα λοιπόν στην παλιά και λιωμένη πολυθρόνα που θυμόμουν από τότε που ήμουν παιδί και προσπάθησα να κοιτάξω αλλού, να μη νιώθει το βλέμμα μου πάνω του, να μη του δώσω και άλλο βάρος. Γύρισε  κρατώντας ένα βιβλίο. « Θες να σου διαβάσω μια ιστορία όπως τότε που καθόμασταν παρέα στην ίδια πολυθρόνα  γιατί ήσουν μικρότερη και λεπτότερη?» «Είσαι απόλυτα γελοίος» και τα δάκρυα τρέχουν.

Spiderman στο Dubai!

Ο Αλέν Ρομπέρ «χτύπησε» ξανά! Ο επονομαζόμενος και «Γάλλος Spiderman» σκαρφάλωσε στον ουρανοξύστη Burj στο Ντουμπάι, το υψηλότερο κτίριο του κόσμου. Χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από έξι ώρες για να ανέβει στην κορυφή που «χάσκει» 828 μέτρα πάνω από το έδαφος, ενώ το επίτευγμά του γίνεται ακόμη εντυπωσιακότερο αν αναλογιστεί κανείς πως σε ορισμένες στιγμές δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας, με εξαίρεση ένα σκοινί που τον κρατούσε… συνδεδεμένο με τη ζωή!

Διασκευές... pt3

Το ξέρω ότι σας έλειψαν.... Γι' αυτό συνεχίζω ακάθεκτος!!!:p

Μουσικό Διάλειμμα (κανονικό)




PS1: Robert Carlyle από Trainspotting & Full Monty στο video
PS2: Respect στον Noel

Μουσικό Διάλειμμα (Νnnnot!!)

Eντάξει είναι λίγο βαρετό από κάποιο σημείο και μετά ίσως (ίσως και όχι), αλλά τουλάχιστον στην αρχή έχει πλάκα και μου φάνηκε αρκετά πρωτότυπο... Συν ότι το τραγούδι με νευριάζει :p

Κάτι μου λέει ότι λείπει η κορύφωση στο προηγούμενο video, γι' αυτό είπα να δοκιμάσω αυτό...

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

E ορίστε!

Δεν με πιστεύετε ε?

Διάλυσης!

-Right, where was we? -Shotguns? What, like guns that fire shot?

«Θαύματα» επιστημονικής φαντασίας που θα γίνουν πραγματικότητα!

Επιστημονική φαντασία


Μεγαλώνοντας, ο φυσικός Michio Kaku είχε δύο πρότυπα, τον κορυφαίο επιστήμονα, Albert Einstein και τον…γοργοπόδαρο ήρωα των κόμιξ, Flash Gordon! Πλέον ο Kaku, πιστεύει πως η δύο “αγάπες” του, δηλαδή η επιστήμη και η επιστημονική φαντασία μπορούν να συνδυαστούν άνετα και πως η “φυσική μπορεί να κάνει πραγματικότητα ακόμα και τα πιο τρελά σενάρια επιστημονικής φαντασίας.”

District 9

Έχετε ακούσει τον Neill Blomkamp; Πρόκειται για έναν ωραίο τυπάκο που γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και μετανάστευσε αργότερα στον Καναδά. Μετά έκανε και άλλα πράγματα, μεταξύ των οποίων και μια άκρως ενδιαφέρουσα ταινία επιστημονικής φαντασίας, που κόντεψε να πάρει ένα Όσκαρ που φτιάχτηκε ειδικά γι αυτόν! (Η ταινία προτάθηκε για τέσσερα συνολικά) Αυτό γιατί η ταινία ανήκει σε ένα ιδίωμα που ονομάζεται mockumentary και που αποτελεί ένα νέο σχετικά είδος ταινιών που μιμούνται τα ντοκιμαντέρ όσον αφορά το ύφος, αλλά που δεν αφήνουν αμφιβολίες για το ότι είναι μυθοπλασία.
 

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ποιον θα κατηγορήσουμε σήμερα;

Ε... τον κυνόδοντα;

"Το έργο αυτό είναι ιδεολογικά μεταβατικό, γι' αυτό είναι και δειλό! Το λανσάρουν για να «τσιμπήσουμε»... Ο «Κυνόδοντας» συνιστά τον πρόδρομο μιας πιο ωμά αντικομμουνιστικής τέχνης, στα πλαίσια της εκστρατείας της ΕΕ που στόχο έχει το χτύπημα της ελεύθερης 
διακίνησης ιδεών και της ταξικής πάλης"



http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=6154599

Με βρήκαν μετανάστη και με δουλεύουν...part 2

Χτες βρέθηκα σ'ένα πάρτυ στο Λονδίνο. Oι γνωστοί μπράβοι και πορτιέρηδες ήταν εκεί για να επιτηρούν. Ο ένας εκ των δύο μου θύμισε έντονα τον Barry the Baptist, από την ταινία του Guy Ritchie, Lock Stock and Two Smoking Barrels(Δεν μας τιμάει αλλά με τον Badstuber την έχουμε δει πάνω από 10 φορές, για να μην πω 20). Για όσους δεν γνωρίζουν το παρακάτω video είναι διαφωτιστικό.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πάω να του μιλήσω αν και πιστέψτε με, το παρουσιαστικό του δεν σε παρακινούσε καθόλου να ανοίξεις συζήτηση μαζί του. O διάλογος έγινε κάπως έτσι:
-Oi pal, have you ever seen Lock, Stock and Two smoking Barrels?, τον ρώτησα!

Από τη χτεσινή συγκέντρωση στο Λονδίνο

Χιλιάδες Βρετανοί από όλη τη χώρα κατέκλυσαν τους δρόμους του Λονδίνου, για να πάρουν μέρος σε διαδήλωση κατά των κυβερνητικών μέτρων περικοπών.

Οι Έλληνες για τους Έλληνες

JOY DIVISION


By Musicholic



Είναι το πρώτο συγκρότημα που στα μέσα της δεκαετίας του 70 πρόσεξε περισσότερο τον ήχο του και με στοιχεία σκοτεινά (dark wave) και με στοιχεία ηλεκτρονικής σύνθεσης ανέπτυξαν το punk rock σε post punk ένα είδος μουσικής που γέννησε ένα διαφορετικό κίνημα που επηρέασε και επηρεάζει ακόμη και σήμερα τη μουσική.

Xrisa-fi apokleistika!

eida fotografiki k den ade3a:) hehe!



Steve…