Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Κοκτέιλς για φαλλοκράτες…


Στις γυναικείες επιθυμίες, στις αντρικές φαντασιώσεις – και είθε κάποτε αυτές να συναντηθούν…

… εκείνη ακριβώς την στιγμή θα πιείτε μια γουλιά από το κοκτέιλ για να πάρετε δυνάμεις και να ανοίξετε αποφασιστικά την πόρτα. Εκείνη βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι – φυσικά χωρίς ρούχα – και είναι πασαλειμμένη με μαρμελάδα βερίκοκο ώστε να φέρνει στο μυαλό αποτρόπαιες εκκρίσεις, ενώ μόλις σας δει αρχίζει να βρίζει χυδαία… απαγγέλλοντας το πρόγραμμα της τηλεόρασης. Εσείς τότε την ραντίζεται με σταγόνες από το κοκτέιλ, φωνάζοντας:
 Έξελθε κατηραμένο πνεύμα του φεμινισμού, μυσαρόν τελώνιον της αυθάδειας! Excalibur ipso facto ad hoc, status quo, regina rosas amat! Έξελθε!
Ξαφνικά εκείνη θεραπεύεται, το κακό πνεύμα φεύγει από μέσα της ουρλιάζοντας:
«Θα τα πούμε στην επόμενη κάθαρμα!»
Και η βραδιά τελειώνει με τραχύ έρωτα σε γεύση βερίκοκου…





Τα «Κοκτέιλς για φαλλοκράτες» του Τέλη Λιβανίδη, είναι ένα υπαινικτικό πανηγύρι ξεχασμένων κανόνων ερωτικής συμπεριφοράς, σεξιστικών φαντασιώσεων και αναπάντεχων αλκοολούχων παρασκευασμάτων. Στις 200 σελίδες του θα βρείτε επιλεγμένα κοκτέιλς για οργισμένους μπάρμεν, παραμελημένους φαλλοκράτες και μελαγχολικούς ευπατρίδες, τα οποία θα γεμίσουν τα απογεύματα και τις νύχτες σας με ασύστολους ερωτικούς σπινθήρες και αναίσχυντα ταμπλό βιβάν.
Φτιάξτε λοιπόν τα: Αββαείο, Αιμοσταγή Μαίρη, Ανάμεσα στα Σεντόνια, Αντιβιοτικό Ευρέος Φάσματος, Γεροντοκόρη, Γόη, Εξορκιστή, Ζαρτιέρα, Καλικάτζαρο, Νυχτερινή Πτήση, Τεθωρακισμένο, Φρου-Φρου, Αίμα και Άμμος, Αχλαδοπεριπέτειες, Τα κανόνια του Ναύτη, Έσο Έτοιμος…. και ανακαλύψτε τα μαγικά και αναπάντεχα αποτελέσματά τους…   
Λίγα… λόγια για τον συγγραφέα.
Ο συγγραφέας γεννήθηκε στο Νοβοσιμπίρσκ στα τέλη του πρόπερασμένου αιώνα και μεγάλωσε στη Νέα Ορλεάνη. Σπούδασε χημεία, ανθοκομική και αντίστιξη στο Ινστιτούτο Παστέρ και αμέσως μετά ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές Οικονομετρίας και Πολεμικών Τεχνών στο Κονσερβατουάρ των Παρισίων.
 Έχει εργαστεί ως τοπογράφος στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Κεϋλάνης, ως μάγειρος στο Εθνικό Αρχείο Λιθογραφιών της Νιγηρίας και ως χορδιστής πιάνων σε μεγάλο εργοστάσιο παρασκευής ζωοτροφών.
Έργα του εκτίθενται στο Νοσοκομείο Bretton Woods τη Βαλτιμόρης, στην Ιχθυαγορά της Βίλνας και την Καλτσοβιομηχανία «Άδωνις».
Έχει γράψει τα ερωτικά μυθιστορήματα «Ο μπουφές που δεν γνώρισα» και «Η αμίλητη Κορδέλα», το αστυνομικό «Που να πήγανε τα στρείδια» και ιστορικές μελέτες … όπως «Το μεταφυσικό σουφλέ: Προλεγόμενα και Ανάλεκτα σε μερικές σημειώσεις του Βιτγκενστάιν».
Έχει τιμηθεί με το Μέγα Διεθνές Βραβείο Ταχυδακτυλουργίας και έχει πάρει μέρος στο Φεστιβάλ Γελοιογραφίας του Μονπελιέ και στην Μπιενάλε Ζαχαροπλαστικής της Χαιδελβέργης, όπου έτυχε ιδιαιτέρου Επαίνου.
Σήμερα ζει και εργάζεται στην μονάδα εντατικής παρακολούθησης της Κλινικής Τροπικών Νοσημάτων της Φρανκφούρτης, συντροφιά με την αγαπημένη του … τραγιάσκα και τον σκύλο του Φρειδερίκο, ένα θηλυκό σαλούκι.
Το Τέλης Λιβανίδης είναι ψευδώνυμο.


 

3 σχόλια :

  1. "Λίγα… λόγια για τον συγγραφέα έως και θηλυκό σαλούκι." Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο, την ύπαρξη του οποίου υποπτεύεται το ταπεινό μυαλό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχα!
    Ο Τέλης υπάρχει και είναι ο… swstis.
    Περιμένω το καλοκαίρι πως και πως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος είναι ο swstis ρε mathepeze? Θα μας κουφάνεις τελείως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...