Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Με βρήκαν μετανάστη και με δουλεύουν...part 2

Χτες βρέθηκα σ'ένα πάρτυ στο Λονδίνο. Oι γνωστοί μπράβοι και πορτιέρηδες ήταν εκεί για να επιτηρούν. Ο ένας εκ των δύο μου θύμισε έντονα τον Barry the Baptist, από την ταινία του Guy Ritchie, Lock Stock and Two Smoking Barrels(Δεν μας τιμάει αλλά με τον Badstuber την έχουμε δει πάνω από 10 φορές, για να μην πω 20). Για όσους δεν γνωρίζουν το παρακάτω video είναι διαφωτιστικό.
Έτσι λοιπόν αποφάσισα να πάω να του μιλήσω αν και πιστέψτε με, το παρουσιαστικό του δεν σε παρακινούσε καθόλου να ανοίξεις συζήτηση μαζί του. O διάλογος έγινε κάπως έτσι:
-Oi pal, have you ever seen Lock, Stock and Two smoking Barrels?, τον ρώτησα!

-Sure mate!
-You remind me of Barry the Baptist with the only difference that you are good looking!, κι ένα μικρό ψεματάκι για να τον καλοπιάσω. Ο τύπος ήταν διπλάσιος από εμένα! Δεν με λες και ζουμπά οπότε καταλαβαίνετε ότι έπρεπε να τον καλοπιάσω λίγο!
-Thanks mate, I appreciate it, I used to work with him. Μοιάζεις με μαφιόζο, είπα να κάνω πλάκα και τελικά είσαι. Όμορφα, είπα από μέσα μου...
-Oh, that's great! Δεν ξέρω τι λένε σε αυτές τις περιπτώσεις με συγχωρείτε! Και πάω να φύγω..
-Mate, wait..(Mπλέξαμε!). Βy the way, his name is not Barry the Baptist but Lenny McLean
-Υes, I know! Nice to meet you mate. Δεν απαντά και ακολουθεί χειραψία. Λες και δεν είχε χέρι αλλά καραβόσκοινο...

Για την ιστορία Lenny McLean ήταν διάσημος μπράβος, εγκληματίας και μποξέρ σε παράνομους αγώνες. Πρέπει να έχει παιξει ξύλο επιτυχώς κοντά στις 3000 φορές και έτσι οδηγήθηκε στη μαφία, τον υπόκοσμο, την προστασία και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών! Συχνά τον αποκαλούσαν "the hardest man in Britain". O Guy Ritchie είχε τον ρόλο του Barry the Baptist και του τον έδωσε. Ο ρόλος ήταν  κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του! Ο Lenny McLean πέθανε λίγες εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του Lock, Stock και η ταινία φυσικά είναι αφιερωμένη στον σκληρότερο άντρα της Βρετανίας. Ακολουθεί σπάνιο υλικό από την αληθινή του δράση. Για την ιστορία, η αμέσως επόμενη ταινία του Guy Ritchie το Snatch είναι αφιερωμένη στο παράνομο box!

http://en.wikipedia.org/wiki/Lenny_McLean



2 σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...