Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Βγάλτε τους στο φως! Καίγονται!


Τη Χρυσή Αυγή την γνώρισα πολύ πριν βρεθούν 437.688 Έλληνες να την ψηφίσουν. Θα είχατε δει ίσως την εκπομπή. Μάιος του 2009. Μετανάστες στο Εφετείο, Χρυσαυγίτες στη Σωκράτους. Γράφει ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Σ’ αγαπώ, δεν μπορώ τιποτ' άλλο να πω πιο βαθύ, πιο απλό πιο μεγάλο!!

"ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ" ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ

Ο Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, έκανε δηλώσεις για το απίστευτο επεισόδιο του ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο....

10 κολοσσοί 1 καταναλωτικό όργιο

Αν ξυπνάς νωρίς βλέπεις ωραία πράγματα. Κασιδιάρης VS Κανέλλη Round 1

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Coming soon - Το πιο απίθανο σενάριο.


Δεν θα πω τι κι εντελώς φυσικά, ήταν αυτό που με είχε οδηγήσει, κάποιο βράδυ, σ’ ένα μουσικό χαμαιτυπείο… ας πω στο Ίλιον, γιατί στην πραγματικότητα δεν θυμάμαι.
  
Όμως, θυμάμαι σαν τώρα, πως ανάμεσα σε 30 τ.μ. έξι μουσικούς, δώδεκα πελάτες κι έντονη μυρωδιά πούρου,  γνώρισα τον Μπίλι που χαρακτηρίζονταν από… αρχές φαλάκρας, αταραξία Σινικού Τείχους και δύο κόκκινες τιράντες – που υποστήριζε πως ήταν άφθαρτες όσο και η ανωτερότητα του! Μετά από μια δίωρη διαφωνία για το αν ακούγαμε μια jazz μπάντα που έπαιζε ρεμπέτικά ή μια ρεμπέτικη μπάντα που έπαιζε jazz, συμπαθήσαμε ο ένας τον άλλον.

Έτσι, εγώ του μίλησα για νοσταλγικές ιστορίες με ιδιωτικά αεροπλάνα και χειμερινές διακοπές σε Zermatt & Megeve, κι εκείνος μου μίλησε για την απόρριψή του από το συμβούλιο ιδιοκτητών της πολυκατοικίας γιατί πλέον το καθαρό του εισόδημα δεν ήταν αρκετό. Καταστάσεις – που παρ’ όλη την σχεδόν απόκοσμη ομορφιά τους -  επιβεβαίωναν βαθιά μέσα μου πως η νυχτερινή ζωή για μένα είχε καταντήσει πλέον αβίωτη.

Για να τελειώνω με τις αναμνήσεις, εγώ του έδωσα ένα τσιγάρο σκοτωμένο, δηλαδή φλέσουρο (σλανγκιστί) κι εκείνος τούτο δω το βιβλιαράκι, του οποίου ακολουθεί παρουσίαση μέσω αποσπασμάτων…   


Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Μουσικό Διάλειμμα!!!

Συγχωριανοί με ταλέντο

Στρατηγός Ναύαρχος Aladeen

Η νέα κωμωδία-παρωδία του Σάσα Μπάρον Κοέν, ο Δικτάτορας, δημιουργεί κύματα αντιδράσεων και στην Ασία. Ήδη τρεις πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, το Καζακστάν, το Τατζικιστάν, τη Λευκορωσία και το Τουρκμενιστάν απαγόρευσαν την προβολή του στις τοπικές αίθουσες. Η επίσημη ανακοίνωση στο Τατζικιστάν ήταν ότι δεν επέτρεψαν την προβολή του από φόβο μήπως έρθει σε αντίθεση με την «ντόπια νοοτροπία», ότι κι αν σημαίνει αυτό. Στο Ουζμπεκιστάν από την άλλη, ο Δικτάτορας βρήκε τον δρόμο για τις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά μετά από εκτεταμένη λογοκρισία που πετσόκοψε την ταινία κατά 12 λεπτά.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Κάτω στις Καλαμάτες αυτά ακούμε

Αριστερός; Χαίρω πολύ!


Photo: dabliuponto.@Flickr
Photo: dabliuponto.@Flickr
Υπάρχει ένα σημείο που παραδίνεσαι. Ξέπνοος από εκατοντάδες συζητήσεις, αντιπαραθέσεις, αναγνώσεις άρθρων και αναλύσεων, ενδοσκόπησης, μελέτης της Ιστορίας, επαναπυροδότησης των ονείρων σου, “κρατημάτων” της λογικής σου και δικών σου δημόσιων παρεμβάσεων, φτάνεις στην στιγμή που έχεις κουράγιο για μία μόνο λέξη. Ένα ναι ή ένα όχι χωρίς επεξηγήσεις, κλείνοντας τους δρόμους της διαπραγμάτευσης, γιατί είσαι πια κομμάτια από μία διαρκή αϋπνία, μία υπερένταση μηνών, χρόνων. Χρήσιμη περίοδος. Γνωριστήκαμε καλύτερα μεταξύ μας. Ο συμπαθητικός περιπτεράς που με έσωσε δεκάδες φορές πουλώντας μου τσιγάρα μετά τα μεσάνυχτα, είναι Χρυσαυγίτης. Όχι όψιμος, πολλά χρόνια τώρα. Χαίρω πολύ! Εκείνος, με την σειρά του έμαθε έπειτα από χρόνια πως είμαι αριστερός. Χαίρω πολύ!