Τετάρτη, 6 Οκτωβρίου 2010

Έκανε sex με τον εγγονό της για… εξορκισμό!

                                                                               Eκανε σεξ με τον εγγονό της προκειμένου να ξορκίσει τον «δαίμονα του έρωτα» που είχε κατακυριεύσει το νεανικό κορμί του. Σάλο σε ολόκληρη την Καλιφόρνια προκαλεί η εκδίκαση της πρωτοφανούς για τα νομικά χρονικά υπόθεσης, στην οποία κατηγορούμενη είναι μια 53χρονη.


Η Τόνι Στάουερς-Μουρ ενώ αρχικά είχε ομολογήσει στους συγγενείς της πως αποπλάνησε τον 15χρονο εγγονό της, ενώπιον των δικαστών της ισχυρίστηκε πως όχι μόνο δεν συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά πως ο ανήλικος τη βίασε!
Η δίκη της 53χρονης έχει διακοπεί προσωρινά προκειμένου να συλλεχθούν και άλλα στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης, αλλά και να εντοπιστεί ο 15χρονος, ο κύριος πρωταγωνιστής της ιστορίας. Ομως, οι εισαγγελείς δηλώνουν πως έχουν στα χέρια τους ηχογραφημένες τηλεφωνικές συνομιλίες της Στάουερς-Μουρ. Συνομιλίες κατά τη διάρκεια των οποίων η 53χρονη ομολόγησε την πράξη της σε διάφορους συγγενείς της, ισχυριζόμενη πως «έκανε ό,τι έκανε προκειμένου να βγάλει από το σώμα του νεαρού έναν δαίμονα, ώστε να μη βλάψει και άλλα άτομα του κοινωνικού του περίγυρου».
Για τους δικαστές όμως δεν πρόκειται απλώς για υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκου, και αυτό γιατί η Στάουερς-Μουρ κατά το παρελθόν εργαζόταν ως βοηθός δασκάλων σε δημόσια σχολεία της πόλης Ντίρχαμ. Γεγονός που «την έκανε να έχει καθημερινή επαφή με παιδιά», όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή -αν και η ίδια επιμένει πως… θυσίασε το σώμα της για το καλό του εγγονού της- οι εισαγγελείς δήλωσαν κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας πως λείπουν μάρτυρες-κλειδί που πρέπει να εμφανιστούν άμεσα ενώπιον της Δικαιοσύνης.
«Ηδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 15χρονου, για τον οποίο κανείς δεν γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται, αν και αναζητείται αρκετό καιρό».
Αν πάντως τελικά καταδικαστεί η 53χρονη Στάουερς-Μουρ, αντιμετωπίζει για την πράξη της ποινή κάθειρξης 144 μηνών, κάτι που μεταφράζεται σε δώδεκα χρόνια φυλάκιση.

Πηγή: espressonews.grΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...