Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Στηρίζουμε Πάνο Κατσιμίχα

Share


3 σχόλια :

  1. Δεν στηρίζω Πάνο.
    Υπερβολικός και κατώτερος των περιστάσεων. Η απάντηση του θα έπρεπε να ήταν πιο διακριτική και όχι τόσο στοχευμένη. Είναι φανερό πως είναι ενοχλημένος από το κατεστημένο της μουσικής βιομηχανίας και τις συνέπειες στην δική του δουλειά. Οι δηλώσεις του Χατζηγιάννη τουλάχιστον δεν είναι προσωπικές.
    Η γνώμη μου είναι ότι οι Κατσιμιχαίοι έφτιαξαν την δική τους μουσική σχολή στην Ελλάδα και είναι απολύτως σεβαστοί ως καλλιτέχνες. Προσωπικά δεν μου αρέσουν. Εξαίρεση « Η αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάτζαροι» - άντε και ένα-δυο τραγούδια.
    Να σημειώσω ότι υπηρετούν 20 χρόνια την pop – rock και εναλλακτική μουσική σκηνή και όχι την έντεχνη. Λέγοντας έντεχνο ελληνικό τραγούδι εννοούμαι την μελοποιημένη ποίηση – σε μια προσπάθεια να το περιγράψω με δύο λέξεις. Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Μαρκόπουλο, Λειβαδίτη, Γκάτσο, Ελευθερίου…….. και όχι Κατσιμίχα, Πυξ λαξ, Πορτοκάλογλου, Περίδης ….κτλ. Ίσως κάποιοι να ενοποιούν όλους αυτούς σε μια μεγάλη κατηγορία. Επί της ουσίας όμως δεν ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννη, επειδή έβαλα προσωπικά το βίντεο λόγω μιας κάποιας αντιπάθειας που έχω προς το πρόσωπο του Χατζηγιάννη, έχεις δίκιο, τόσο στον ορισμό του έντεχνου, όσο και στο ότι η επίθεση του Κατσιμίχα ήταν στοχευμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...