Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Το μεγαλύτερο στρώμα του κόσμου στην παραλία του Μαραθώνα

Σε νύχτα με πανσέληνο στις 15 Ιουνίου 2011, η COCO-MAT μαζί με την δημοτική αρχή καλούν όλους στην παραλία του Μαραθώνα να συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη «στρωματσάδα» που έγινε ποτέ!

Καλεσμένοι απ' όλα τα μέρη του κόσμου με ζωντανή μουσική, φαγητό, ποτά και χορούς καλούνται να δημιουργήσουν το μεγαλύτερο στρώμα του κόσμου, φτιαγμένο από φύκια κι εκατοντάδες διαφορετικά κομμάτια υφάσματος. Τα κομμάτια θα βαφτούν και θα αποτυπωθούν μηνύματα, αισιόδοξες σκέψεις και ευχές.

Προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο, όπως ο πρόεδρος και ιδρυτής της COCO-MAT Πολ Ευμορφιάδης, ο πρόεδρος του γερμανικού Πράσινου Κόμματος Κεμ Όζμπεμιρ, η βραβευμένη με Νόμπελ Βαγκάρι Ματάι και άλλες προσωπικότητες θα είναι εκεί για να συμμετάσχουν σε συζητήσεις και κουβέντες... του μαξιλαριού.

Σχολεία, πανεπιστήμια και φορείς έχουν ήδη στείλει τα μηνύματα τους. Όποιοι άλλοι το επιθυμούν να ζωγραφίσουν και εκφράσουν τις ιδέες τους «δια στρώματος», μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι τις 20 Μαΐου με την κ.Λιανού στο 210 6251971.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στο νέο κατάστημα του βιβλιοπωλείου «Eλευθερουδάκης» στην οδό Πανεπιστημίου 11 (τηλ. 210 3258440) όλοι είναι καλεσμένοι στο πρώτο ραντεβού, πριν την μεγάλη νύχτα.

http://www.in.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...