Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Μάθε τέχνη κι άστηνε… κι αν υπάρχουν τίποτα χωραφάκια στο χωριό; ζάχαρη!


Το agronomist.gr παρουσιάζει τη νέα, καινοτόμο και πρωτοποριακή υπηρεσία e-school by agronomist.gr η οποία συνιστά την πλέον σύγχρονη μέθοδο κατάρτισης σε πράσινα-αγροτικά επαγγέλματα. Η υπηρεσία e-school by agronomist.gr αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της παραδοσιακής και της εξ’ αποστάσεως μάθησης.Η εκπαιδευτική διαδικασία του e-school by agronomist.gr βασίζεται σε δύο βασικούς άξονες:

α) Την online διδασκαλία από εκπαιδευτές υψηλής εκπαιδευτικής στάθμης, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα του agronomist.gr.

β) Την πρακτική άσκηση των σπουδαστών, οι οποίοι αναλαμβάνουν την εκπόνηση εργασιών και οργανώνοντας εκπαιδευτικές επισκέψεις.

Η παρακολούθηση του προγράμματος σπουδών προσφέρει τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους, να καταρτιστούν σε ειδικότητες υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας και να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά, στον ευρύτερο αγροτικό τομέα.

Ο πρώτος κύκλος κατάρτισης θα ξεκινήσει στις 14 Μαΐου 2012 και περιλαμβάνει τα μαθήματα: Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά, Μελισσοκομία, Πρακτική Αγρομετεωρολογία, Σαλιγκαροτροφία και Βιολογική Γεωργία. Η υποβολή αιτήσεων εγγραφής διεξάγεται αποκλειστικά μέσα από την ιστοσελίδα του e-school by agronomist.gr και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Μαΐου 2012, για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντλήσουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα http://eschool.agronomist.gr.


Κληρώνουν και ένα i-pad στους σπουδαστές!3 σχόλια :

 1. Εγώ έχω κάτι χωραφάκια και το σκέφτομαι να πάω κάτω στο χωριό να γίνω μεγαλογαιοκτήμονας..Ααα έχω και αγροτικό!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μεγαλογαιοκτήμων!!!
  Γνήσιος μεγαλομανής εεε;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ε εσύ τι λες; Θα κατέβω που θα κατέβω δεν γίνω ατ λιστ μεγαλαιογαιοκτήμονας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...