Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Απολαυστικοί διάλογοι μεταξύ Φαν Ντερ Φάαρτ και Σνάιντερ μέσω twitter

 To ντέρμπι του πρώτου ομίλου του Champions League μεταξύ της Τότεναμ και της Ιντερ στο Λονδίνο ξεκίνησε νωρίτερα από την καθορισμένη του μέρα και ώρα. Οι Ουέσλι Σνάιντερ και Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ αντάλλαξαν περιπαικτικά σχόλια μέσω twitter.

Οι δύο συμπαίκτες στην Εθνική Ολλανδίας και προσωπικοί φίλοι θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι αφού ο Φαν Ντερ Φάαρτ είχε απουσιάσει λόγω τιμωρίας από το προ δύο εβδομάδων ματς στο Μιλάνο.
Η... συζήτηση στο twitter ξεκίνησε από τον Σνάιντερ: "Καθαρίζω το τρόπαιο του Champions League με μία φανέλα της Τότεναμ". Η απάντηση από τον Φαν Ντερ Φάαρτ ήταν άμεση: "Σε ευχαριστώ που το καθαρίζεις για εμένα. Ηδη έχω κάνει χώρο στην τροπαιοθήκη μου".
Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο απολαυστική:
Σνάιντερ:"Θα σας παραδώσουμε άλλο ένα μάθημα ποδοσφαίρου στο Λονδίνο"
Φαν Ντερ Φάαρτ:"Παρακολούθησα την άμυνά σας στο Μιλάνο, δεν έμοιαζε καλή. Ηταν σαν τυρί γεμάτο τρύπες".
Σνάιντερ: "Εχω βρει έναν καλό τερματοφύλακα στο eBay. Να σου στείλω το link;" Φαν Ντερ Φάαρτ:"Δεν τον χρειαζόμαστε διότι δεν θα πλησιάσετε την περιοχή μας".
Τέλος ο Σνάιντερ θέλησε να... σχολιάσει τον τρόπο παιχνιδιού στην Αγγλία και το γκολ που πέτυχε από πολύ κοντινή απόσταση ο Φαν Ντερ Φάαρτ στο ματς της Τότεναμ με την Εβερτον:
Σνάιντερ:"Σε αυτή τη χώρα (Αγγλία) το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα στο οποίο πρέπει να τρέχεις όσο πιο πολύ μπορείς από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη, έτσι δεν είναι;... Ωραίο γκολ, αλλά θα μπορούσε να το πετύχει και ο εξάχρονος ξάδερφός μου". Φαν Ντερ Φάαρτ: "Και αυτά τα γκολ μετράνε. Αλλά στο White Hart Lane κόντρα σε εσάς θα σκοράρω από κάθε γωνία". 

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...