Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Το πιο "άκυρο" tatoo

O David Jonathan Winkelman έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος! Στα 48 του χρόνια πια, είναι αναγκασμένος να το βλέπει καθημερινά στον καθρέφτη του. Αυτή η εισαγωγή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η αρχή της αφήγησης μιας μέσης ψυχο-ψαχτικής κρίσης που δημοσιεύεται σε κάποιο blog.

Ομως στην περίπτωση του David τα πράγματα είναι πολύ πιο... γελοία ή τραγικά, όπως το δει κανείς. Ο David άκουγε το ραδιοσταθμό KORB και απολάμβανε τη μουσική, μέχρι τη στιγμή που ο dj υποσχέθηκε ένα μεγάλο ποσό χρημάτων σε όποιον έκανε tatoo στο μέτωπό του το logo του σταθμού.

Ο ίδιος αλλά και ο θετός γιός του έσπευσαν σε έναν tatoo maker και λίγες ώρες μετά βγήκαν σταμπαρισμένοι στο μέτωπο και ευτυχείς που θα γίνονταν πλούσιοι. Οταν πήγαν στο σταθμό για να εισπράξουν διαπίστωσαν πως επρόκειτο απλώς για "πλάκα" και όχι για αληθινό διαγωνισμό. Ολα αυτά έγιναν το 2000.

Φυσικά έγιναν έξαλλοι και ακολούθησαν μυνήσεις. Τελικά οι αιτήσεις τους απορρίφθηκαν, όμως η ιστορία ξαναβγήκε στην επιφάνεια, μετά τη σύλληψη του David για κάποιο μικρό παράπτωμα. Ο Τύπος θυμήθηκε την ιστορία και την επανέφερε, σημειώνοντας μάλιστα ότι ο σταθμός μετά από αυτήν την ιστορία άλλαξε και το λογότυπό του σε KQCS, Star 93.5 
 
Πηγή OTENET Portal

1 σχόλιο :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...