Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

“Οι εξωγήινοι είναι εδώ” λένε αξιωματικοί των ΗΠΑ

Επτά πρώην αξιωματικοί των ΗΠΑ, αποκάλυψαν σε συνέντευξη τύπου, ότι εξωγήινοι συχνά παρακολουθούσαν αμερικανικές βάσεις με πυρηνικά. Εξιστόρησαν περιστατικά που συνέβησαν τις περασμένες δεκαετίες και υποστήριξαν ότι οι εξωγήινοι ήθελαν να στείλουν μήνυμα.

Τα UFO είναι εδώ, μας βλέπουν, βρίσκονται πάνω από τις στρατιωτικές βάσεις με πυρηνικά των ΗΠΑ! Όπως μεταδίδει το CNN επτά πρώην αξιωματικοί της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας συγκεντρώθηκαν χθες στην Ουάσινγκτον για να μιλήσουν για όσα είχαν δει.
Σε συνέντευξη Τύπου στο National Press Club, οι έξι πρώην αξιωματικοί και ένας πρώην αποπεμφθείς αξιωματικός εξήγησαν ότι συζήτησαν για πραγματικά περιστατικά τα οποία συνέβησαν τις δεκαετίες του 1960, 1970 και 1980.
Για παράδειγμα τρεις από αυτούς ισχυρίστηκαν ότι είδαν ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα ή UFO) να πετούν πάνω από πυρηνικά σιλό στη πολεμική αεροπορική βάση της Μοντάνα τα 1967 όπου απενεργοποίησαν προσωρινά ορισμένους από τους πυρηνικούς πυραύλους.
Οι μαρτυρίες τους για εμφάνιση UFO πάνω από βάσεις πυρηνικών όπλων βασίζονται σε βιβλία, ιστοσελίδες και σε δικές τους εμπειρίες ή σε μαρτυρίες υφισταμένων τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.
Ένας από τους παρευρισκόμενους ήταν ο Ρόμπερτ Χάστινγκς ερευνητής και συγγραφέας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.
Ο ίδιος ούτε λίγο ούτε πολύ δήλωσε πως έχει έρθει η ώρα για την αμερικανική κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι ο πλανήτης μας δέχεται επισκέψεις από εξωγήινους.
“Πιστεύω πως όσοι βρεθήκαμε σήμερα εδώ πιστεύουμε το ίδιο, ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες και για λόγους που δεν κατανοούμε δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών που ξεκίνησε στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου” και πρόσθεσε ” Ίσως να είναι ένα μήνυμα τόσο προς τις ΗΠΑ όσο και προς τη Ρωσία ότι παίζουμε με τη φωτιά και ότι απειλούμε το πλανητικό σύστημα.
Αντίστοιχες μαρτυρίες εξέφρασε και ο πρώην σμηναγός Ρόμπερτ Σάλας, ο οποίος έχει γράψει και ένα βιβλίο σχετικό με το θέμα της εμφάνισης UFO στην Μοντάνα τον Μάρτιο του 1967. Ανέφερε ότι ένας στρατιώτης είδε ένα κόκκινο, λαμπερό αντικείμενο διαμέτρου περίπου 30 μέτρων να βρίσκεται πάνω από την μπροστινή πύλη των εγκαταστάσεων.
Ο συνταξιούχος Συνταγματάρχης Τσάρλς ΆΛΤ δλωσε στους δημοσιογράφους ότι είδε UFO πάνω από το δάσος κοντά στο Βασιλικό πολεμικό αεροπορικό σταθμό του Γούντμπριντζ στην ανατολική Αγγλία, τον Δεκέμβριο του 1980.

Πηγή: News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...