Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Διακοπή της παραγωγής λόγω Μουντιάλ

Share

  Οι αρχές του Μπανγκλαντές ζήτησαν από περίπου 5.000 βιομηχανίες μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα Ντάκα να διακόπτουν τη λειτουργία τους κάθε βράδυ μέχρι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής.


"Ζητήσαμε από τις βιομηχανίες να κατεβάζουν τους διακόπτες για πέντε ώρες κάθε βράδυ ώστε να μπορεί ο κόσμο να παρακολουθεί τους αγώνες στην τηλεόραση", τόνισε στους δημοσιογράφους ο διευθυντής της Εταιρίας Παροχής Ηλεκτρισμού Σάλεχ Αχμεντ. "Η απόφαση αυτή θα έχει αρνητικές επιπτώσεις για την οικονομία, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς", πρόσθεσε.

Αν και το Μπανγκλαντές είναι 157ο στην παγκόσμια κατάταξη του ποδοσφαίρου, οι κάτοικοι της πρωτεύουσας είναι φανατικοί με την μπάλα. Μάλιστα ταραχές ξέσπασαν ανάμεσα σε ποδοσφαιρόφιλους και αστυνομικούς, όταν εξαιτίας της διακοπής ηλεκτροδότησης που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να παρακολουθήσουν όλον τον αγώνα Αργεντινής-Νιγηρίας.

Δύο κρατικές εταιρίες ηλεκτροδότησης που τροφοδοτούν τα 12 εκατομμύρια της πρωτεύουσας, δήλωσαν αδυναμία να συνεχίσουν και πρότειναν να διακόπτουν την παροχή για μια ώρα κάθε βράδυ, στη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων.


Πηγή:www.otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...