Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011

On – line φροντιστήριο!

 Ξεπέρασαν σε διάστημα τριών ημερών τις 54.000 τα χτυπήματα στην ιστοσελίδα του ψηφιακού σχολείου για τα ψηφιακά βοηθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων σε Μαθηματικά, Φυσική και Αρχαία.
Πρόκειται για το πρώτο on - line φροντιστήριο μέσω του οποίου οι μαθητές της τρίτης λυκείου μπορούν να αντλούν από τον υπολογιστή τους επιπλέον υλικό και ασκήσεις για τα µαθήµατα στα οποία θα εξεταστούν.Επιπλέον, οι µαθητές παρακολουθούν στην οθόνη τού υπολογιστή τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι τους εξηγούν και τους επισηµαίνουν καίρια σημεία.
Τα ψηφιακά βοηθήµατα είναι διαθέσιµα δωρεάν στην ιστοσελίδα του ψηφιακού σχολείου http://digitalschool.minedu.gov.gr/ καθώς και ξεχωριστά στη νέα ιστοσελίδα http://www.study4exams.gr/.
Με την έναρξη της επόμενης σχολικής χρονιάς 2011 - 2012 θα έχουν ολοκληρωθεί και θα λειτουργούν επιπλέον και τα βοηθήματα για τα μαθήματα «Μαθηματικά & Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας», «Βιολογία Γενικής Παιδείας» και «Λατινικά» τα οποία θα αποτελέσουν τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος δήλωσε η υπουργός.
πηγή: ΣΚΑΙ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...